رفتن به مطلب

نیازمند کمک جهت رفع مشکل نا شناخته در ویندوز 8.1

HolymighT
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود اساتید بزرگ و عزیز @};- 

دوستان بنده با مشکل ناشناخته ای گریبان گیرم که هر حرکتی به ذهنم رسیده زدم .. خیلی هم سرچ کردم مشکل مشابه خودم پیدا نکردم ........

گاهی فایل ها به طور کلی به این حالت دیده میشه .. احرا میشه ولی آیکون و ...... به این شکل در میاد و  بطور کل نمیتونم روی دسکتاپ ویندوز عملی انجام بدم . مثل  راست کلیک ؛ انتخاب فایل .. یا حتی کلید Windows کیبورد جهت باز کردن منو غیر فعال میشه ...
post-19588-0-47342300-1433248681_thumb.jpg
ولی با Caps lock + numlock تست میکنم CPU هنگ نکرده .. یا امثال این موارد ..

post-19588-0-85110500-1433248687_thumb.jpg

ویرایش

بنا به امر استاد عزیزم سعید بهمنیان برنامه رو نصب کردم این ارور رو دارم !

post-19588-0-85943100-1433272354_thumb.jpg

این عکس رو درست بعد کامت دوست عزیزمون  Amirsh2015 گرفتم  :( 

post-19588-0-17604400-1433272160_thumb.jpg

کسی میدونه این مشکل از کجاس .. ترجیحا میخوام بدون تعویض ویندوز مشکل رو برطرف کنم

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

اگر مطمئن هستی که ویروسی نیست، این برنامه برای تعمیر و رفع ایرادهای ویندوز مناسبه:

yamicosoft windows manager

نسخه‌ی ویندوز ۸ رو نصب کن. توی repair center بخش system repair چهار تا برگه هست که برگه‌ی اول فکر کنم مناسب این وضعیت باشه.

پیشنهاد می‌کنم اگر آنتی ویروست کرک شده است، نسخه‌ی رایگان avira رو قبل از هر چیز نصب کنی و درایو سیستم عامل رو باش پیمایش کنی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود
ویروس که نباید داشته باشم .. Kaspersky Anti  Virus 2015 نصب دارم.
برنامه مشابه مثل این Tuneup نصب دارم .. ولی چشم اینم نصب و تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم.

ممنون از لطفتون

لینک به دیدگاه

فقط ایکون فیلم ها ؟

درود

نه کلا همه موارد داخل هارد درایو .. الان یهو تو این فلدر بودم عکس گرفتم .. حتی خارج میشم تو یه فلدر دیکه یا درایو دیگه میرم بازم همینطوریه تا بعد 10-12 ثانیه خودش درست شه.

هرچی هست به Windows Explorer مربوط میشه .. جون Ctrl + alt + del میزنم و از Task manager ریستش میکنم دست میشه ! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ببن هاردت سالمه  و وقتی هنگ میکنه ببین تحت فشار نیست؟؟؟  :-?

منم ویندوزم گیر کرد هرر چی زدم کار نمیکرد بعد فهمیدم انتی ویروسم داره فول اسکن می کنه کل ظرفیت هارد رو اشغال کرده مهلت به بقیه برنامه ها نمیرسید و سیستم یجورایی هنگ کرده بود تا استپ کنی یا صبر کنی اسکن تموم شه، برا من اینقدر بدجور گیر کرده بود از تو تاسک منیجر هم اند میزدم کسپر بسته نمیشد مجبور شدم صبر کنم اسکنش تموم شه... نیم ساعتی الاف بودم !  *dry#

لینک به دیدگاه

درود

ببن هاردت سالمه  و وقتی هنگ میکنه ببین تحت فشار نیست؟؟؟  :-?

منم ویندوزم گیر کرد هرر چی زدم کار نمیکرد بعد فهمیدم انتی ویروسم داره فول اسکن می کنه کل ظرفیت هارد رو اشغال کرده مهلت به بقیه برنامه ها نمیرسید و سیستم یجورایی هنگ کرده بود تا استپ کنی یا صبر کنی اسکن تموم شه، برا من اینقدر بدجور گیر کرده بود از تو تاسک منیجر هم اند میزدم کسپر بسته نمیشد مجبور شدم صبر کنم اسکنش تموم شه... نیم ساعتی الاف بودم !  *dry#

درود

والا جالبش اینه که من خودم 4-5 ساله کارم تعمیرات و سرو کله زدن با این چیزاش ..

ولی هیچی نفهنیدم ازش .. و وقتی Task Manager باز میکنم .. میزنه 3% هارد .. 1.5% CPU .. همیه چیززز نرماله .. هیچ چیز غیر طبیعی نیست .. اصلا موندم از کحاس .. 

الانم دارم این برنامه ای که  سعید بهمنیان  عزیز لطف کرد معرفی کردن رو تست میزنم

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

90 درصد ویروسه

چون شما تغییراتی در تنظیمات ایکون ها ایجاد نکردی

عیدتون مبارک

انتی ویروس  کاسپر 30 روزش روز نصب کن اپدیت کن بعد اسکن کنید انشاالله حل میشه

درود

عید شما هم مبارک 

برادر نزدیک به 5-6 ساله کسپرسکی همیشه آپدیت نصب دارم ..

گمان نمیکنم مشکل از ویروس باشه.

لینک به دیدگاه

درود

روشهای پیشنهادی:

یک نسخه ی رایگان از اویرا نصب کن و پس از بروزرسانی درایو سی رو پیمایش کن.

این مساله به icon cache مربوط میشه، البته اگر از ویروس نباشه.همون نرم افزار احتمالا گزینه ی تعمیر icon cache هم داره. اگر نه برنامه ی کم حجم fixwin همین امکان رو بت میده. شوربختانه امروز به رایانه دسترسی ندارم و گرنه دقیق تر می گفتم.

توی محیط ویندوز هم بدون برنامه ی کمکی میشه این کار رو کرد. دستورهاش خاطرم نیست. Rebuild icon cache رو گوگل کن.

امیدوارم سودمند باشه. تاکید می کنم اول یک آنتی ویروس کرک نشده نصب کن. بارها دیده ام که آنتی ویروسهای کرک شده احساس کاذبی از امنیت ایجاد کرده اند و واقعیت چیز دیگری بوده.

و در پایان حالا که عید مذهبی ه یک منبری هم برم.(-: ما اینجا دوست و شهروند یک جامعه ی واقعی و نیز شهروند یک جامعه ی مجازی هستیم. پیشنهاد می کنم از واژگانی که ایجاد سلسله مراتب می کنه مثل پیر طریقت و جناب سرهنگ و مرشد و استاد و مانند آن پرهیز کنیم. این ادبیات و این فرهنگ پر تعارف و مرید-مرشدی آفت جامعه است.

تکبیر و صلوات و فاتحه و اینجور چیزها فراموش نشه.

پاینده باشی

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

منم با نظر دوستمون کهه گفتند آنتی ویروس رو پاک کن و دوباره نصب کن موافقم...

لینک به دیدگاه

سلام

انتی ویروستو امتحانی یبار پاک کن.احتمالا دسترسیتو محدود کرده انتی ویروس 

بخاطر خطریکه تشخیص داده.اگه درست نشد چاره تعویض ویندوزه..

درود

فکر کنم باید ویندوز تعویض کنم

درود

روشهای پیشنهادی:

یک نسخه ی رایگان از اویرا نصب کن و پس از بروزرسانی درایو سی رو پیمایش کن.

این مساله به icon cache مربوط میشه، البته اگر از ویروس نباشه.همون نرم افزار احتمالا گزینه ی تعمیر icon cache هم داره. اگر نه برنامه ی کم حجم fixwin همین امکان رو بت میده. شوربختانه امروز به رایانه دسترسی ندارم و گرنه دقیق تر می گفتم.

توی محیط ویندوز هم بدون برنامه ی کمکی میشه این کار رو کرد. دستورهاش خاطرم نیست. Rebuild icon cache رو گوگل کن.

امیدوارم سودمند باشه. تاکید می کنم اول یک آنتی ویروس کرک نشده نصب کن. بارها دیده ام که آنتی ویروسهای کرک شده احساس کاذبی از امنیت ایجاد کرده اند و واقعیت چیز دیگری بوده.

و در پایان حالا که عید مذهبی ه یک منبری هم برم.(-: ما اینجا دوست و شهروند یک جامعه ی واقعی و نیز شهروند یک جامعه ی مجازی هستیم. پیشنهاد می کنم از واژگانی که ایجاد سلسله مراتب می کنه مثل پیر طریقت و جناب سرهنگ و مرشد و استاد و مانند آن پرهیز کنیم. این ادبیات و این فرهنگ پر تعارف و مرید-مرشدی آفت جامعه است.

تکبیر و صلوات و فاتحه و اینجور چیزها فراموش نشه.

پاینده باشی

درود

بحث مربوط به Icon Cache رو انحام دادم ولی مشکل همچنان پا برجاس .

در مورد آنتی ویروس انحام میدم نشد مجبور به تعویض ویندوز هستم.

در مورد تعارف هایی هم که کفتید به رو چشم  @};-

منم با نظر دوستمون کهه گفتند آنتی ویروس رو پاک کن و دوباره نصب کن موافقم...

درود

چشم

لینک به دیدگاه

همه مواردی که شما عزیزان فرمودید رو امتحان کردم .. مشکل همچنان پابرجاست .

فکر کنم باید قید چند گیگ آپدیت رو بزنم و ویندوز رو دوباره نصب کنم

لینک به دیدگاه

همه مواردی که شما عزیزان فرمودید رو امتحان کردم .. مشکل همچنان پابرجاست .

فکر کنم باید قید چند گیگ آپدیت رو بزنم و ویندوز رو دوباره نصب کنم

درود و شب خوش

از بروز رسانی ها می تونی پشتیبان گیری کنی. متاسفم که مجبور هستی از ابتدا سیستم عامل نصب کنی. واقعا کار طاقت فرسایی هست.

این مسیر هست احتمالاc:/windows/softwaredistribution/download

کپی ش کن و پس از نصب مجدد ویندوز برش گردان سر جاش.

بعد وقتی check for updates رو بزنی به جای دانلود کردن از همینجا شروع می کنه.

تنظیمات برنامه ها رو هم می تونی ذخیره کنی و بعد برگردونی. ابتدا گزینه ی نمایش فایلهای مخفی رو فعال کن.

توی پوشه ی users پوشه ی نام کاربری، پوشه ی application data

اول فایلهای tmp رو پاک کنی بهتره.

سه تا پوشه هست که مال بیشتر برنامه ها توی roaming ذخیره می شه. یک تعدادی ش هم توی local

لینک به دیدگاه

درود و شب خوش

از بروز رسانی ها می تونی پشتیبان گیری کنی. متاسفم که مجبور هستی از ابتدا سیستم عامل نصب کنی. واقعا کار طاقت فرسایی هست.

این مسیر هست احتمالاc:/windows/softwaredistribution/download

کپی ش کن و پس از نصب مجدد ویندوز برش گردان سر جاش.

بعد وقتی check for updates رو بزنی به جای دانلود کردن از همینجا شروع می کنه.

تنظیمات برنامه ها رو هم می تونی ذخیره کنی و بعد برگردونی. ابتدا گزینه ی نمایش فایلهای مخفی رو فعال کن.

توی پوشه ی users پوشه ی نام کاربری، پوشه ی application data

اول فایلهای tmp رو پاک کنی بهتره.

سه تا پوشه هست که مال بیشتر برنامه ها توی roaming ذخیره می شه. یک تعدادی ش هم توی local

درد . شب شما هم خوش

والا من یه یکم وسواس دارم و با برنامه Tuneup بیشتر بک آپ ها و آپدیت های گذشته رو پاک میکنم  :wacko: 

تنظیمات برنامه ها هم اکثرا خودشون Back And Restore دارن ..

به هر حال ممنونم .. فعلا ویندوز 8.1 March گذاشتم دانلود شه . :( :)

ممنون بابت وقتی که گذاشتید @};-

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام مشابه مشکل شمارو داشتم یک بار رم هارو دوباره جا زدم نشد .

هاردم رو عوض کردم . درست شد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اینطورکه معلومه هارد شمابدجوری ویروسی شده وباید توسط دیسک نجات قوی ویروسیابی بشه.بعدازاسکن کامل سیستم،ویندوزروحتماتعویض کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...