رفتن به مطلب

کامل ترین دلیل برای برتری PC

sadegh21
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

وقتی بحث کنسول و pc میشه همه میگن کنسول قوطیه و pc کیفیت 4k و فریم 60.

اما وقتی pc فنای عزیز میرن سیستم بگیرن تو خرید کارت گرافیکی گیر میکنن. آخرش هم چیزی رو میگیرن که نه فریم 60 میده تازه پایدار هم نیست و نه کیفیت بالایی.

مجبور میشن همه چیز رو مدیوم کنن تا سیستم بکشه.

در مورد این سیستم پست اول هم وضع همینه.

cpu عهد بوق.

گرافیک low end

بقیه موارد هم مشخصه.

اخه کیبورد و موس 50 تومنی رو که نمیان با دسته 200 تومنی مقایسه کنن.

اونور اب این سیستم یه سیستم low budget هست که هیچ انتظاری هم ازش نمیره.

سیستم low budget هم یعنی یبار مصرف.

تازه سال بعد هم همین مکافاته.

سال بعدش هم.

مگر اینکه یه چیزی بگیرن هم قیمت خود کنسول. که اونم باز 2 سال دووم نمیاره.

این بحث 8 سال پیش هم بود.

دیدیم که کنسولها 7 سال دووم اوردن ولی سیستمی که روز عرضه کنسولها باهاشون برابر بود بعد 7 سال به درد بقال سر کوچه هم نمیخورد.

در ضمن کسایی که میگن کیفیت کنسول خیلی از pc پایینتره بهتره برن یوتوب و بشینن ویدیو ها رو با کیفیت 1080p ببینن بعد بیان نظر بدن.

در ضمن یادتون نره که lead platform کنسول ها هستن ونه pc.

پس هیچوقت کنسولها مرگ نخواهند داشت.

کلا زدن همچین تاپیکی اشتباهه.چون بی فایدست.فقط بحث میشه و هر چقدر هم ادامه پیدا کنه کسی قانع نمیشه.چیزی که مشخصه اینه که کنسول فقط برا بازی و سرگرمیه(فیلم!) ولی کامپیوتر سازنده بازیه(وب.فیلم.ویرایش.ساخت.شبیه ساز.برنامه نویسی) حالا این وسط هی ملت مغلطه میکنن که این بهتره یا اون

کسایی که پول سیستم داشته باشند مشخصا اکثرا pc میگیرندو یک عده هم ممکنه کنسول بگیرند(بسته به نیاز شخصه).اگه کسی هم که پول براش اهمیت نداره هم pc میگیره هم تمام کنسول های هم نسل و نسل قبل!دعوا نداره

فقط این وسط سیاست بازی های انحصاری حق pc رو پایمال میکنن وگرنه همه با هم دوست بودن خخخ(pc:ps vs xbox) البته اینجوری فقط pc به ریش اون دو میخندید!چون بی طرف بود!

به نظر من سازندگان بازی های انحصاری خودشون احساس تاسف باید بخورند یا شاید هم عده ای باشند که متاسف اند!چون اینطوری فقط عده خاصی از ویدیو گیمر ها از تلاش های اونها سپاسگذارند و از مخلوقشون شگفت زده میشند.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

لینک به دیدگاه

کنسول خیلی بهتر است

برای کسی که سیستم باز نباشد. مثلآ بخواهد یک اکو سیستم بسته و قابل کنترل تعریف کند. یک کنسول با چندتا دیسک. کلاسیک به نظر می‌رسد اما جواب می‌دهد. چیز بیشتری احتیاج دارید؟

PC اولین قدم برای تجربه‌های فرا کنسولی

کنسول = همینه که هست

PC  = هر جور شما مایلید

لینک به دیدگاه

مقایسه بین قدرت کنسول و پی سی بستگی به نوع بازی داره مثلا شما الان با این سیستم عمرا بتونی اساسینز یونیتی رو بازی کنی بستگی به نوع بازی داره من خودم طرفدار پی سی هستم ولی مشکل اصلی که پی سی داره بازیا براش بهینه نیست

الان خرید کنسول به صرفه نیست بازیاش خیلی گرونه بعدم هیچ گیمری کیبورد و موس رو با هیچ گیم پدی عوض نمیکنه

کنسول موقعی میتونه به صرفه باشه که هک شده باشه در کل مقایسه کنسول و پی سی اشتباهه

لینک به دیدگاه

100درصد موافقم...

علاوه بر حرف شما با pc میشه دنیای امکانات دیگر رو داشت و هزاران کار باهاش انجام داد!

ولی بازی های ps4

دنیاش متفاوته

بخصوص اختصاصی هاش که حرف نداره

ویرایش شده توسط ahsa
لینک به دیدگاه

مقایسه بین قدرت کنسول و پی سی بستگی به نوع بازی داره مثلا شما الان با این سیستم عمرا بتونی اساسینز یونیتی رو بازی کنی بستگی به نوع بازی داره من خودم طرفدار پی سی هستم ولی مشکل اصلی که پی سی داره بازیا براش بهینه نیست

بازی رو روی pc ساختن بهینه نبوده بعد برا کنسول پورت کردن بهینه شده ؟؟؟؟نه من میگم دست خودشون هست که سنگین میسازن(کنسولای جدید هم که معماریش"سخت افزار" طبق گفته اساتید مثل pc هست)

میدونی سیاست اسپانسر ها و منتشر کننده ها (یا هر کی نمیدونم! :D ) با قوانین خاصه من فکر میکنم یا مهلت به سازنده ها ندادن برا کار بروی ساخت و فشاز کار باعثش شده و یا هم (احتمالش بیشتره) از دستی اینجوری ساختن که بگن کنسولا خوبن و اینا(من نمیدونم یونیتی برا کنسولا چطوری اما این مورد کلیه)

من گفتم بازم میگم همین سیاست انحصاری پشت تمام قضایاست که شرکت ها پول به جیب بزنند "amd.nvidia.sony.microsoft&....." (همه آتیشا از گور اینا بلند میشه برا پول)

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""من می ی ی ی ی ی دونم........................ :laughing: varios.gif

ویرایش شده توسط amir*
لینک به دیدگاه

کاملترین دلیل برای برتری PC: حق انتخاب در همه چیز

the beauty of PC gaming is that you've always got options

لینک به دیدگاه

بازی رو روی pc ساختن بهینه نبوده بعد برا کنسول پورت کردن بهینه شده ؟؟؟؟نه من میگم دست خودشون هست که سنگین میسازن(کنسولای جدید هم که معماریش"سخت افزار" طبق گفته اساتید مثل pc هست)

میدونی سیاست اسپانسر ها و منتشر کننده ها (یا هر کی نمیدونم! :D ) با قوانین خاصه من فکر میکنم یا مهلت به سازنده ها ندادن برا کار بروی ساخت و فشاز کار باعثش شده و یا هم (احتمالش بیشتره) از دستی اینجوری ساختن که بگن کنسولا خوبن و اینا(من نمیدونم یونیتی برا کنسولا چطوری اما این مورد کلیه)

من گفتم بازم میگم همین سیاست انحصاری پشت تمام قضایاست که شرکت ها پول به جیب بزنند "amd.nvidia.sony.microsoft&....." (همه آتیشا از گور اینا بلند میشه برا پول)

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""من می ی ی ی ی ی دونم........................ :laughing: varios.gif

بله عزیز بزرگترین مشکل پول پرستی این شرکت های بازی سازی هست و به نظر من بعد از اون هم مشکل اینجاس که سازنده ها جرات نمیکنن بازی خراب بدن واسه کنسولا چون سونی و مایکروسافت پدرشونو در میارن ولی مشکل اینجاس که لامصب PC صاحب نداره :D  البته مایکروسافت مسئول تست و تایید بازی واسه ویندوز هست که اونم تا Xbox هست چیکار داره به PC.

از یه طرف هم انویدیا هی پول میریزه تو جیب سازنده هایی مثل Slightly mad Studios تا انجین بازی رو با کد های CUDA طراحی کنن تا بازیشون رو کارتای AMD خوب اجرا نشه و متاسفانه ضرر این کار بر میگرده به PC Gaming ولی کسی نیست درک کنه متاسفانه. :(

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

الان خرید کنسول به صرفه نیست بازیاش خیلی گرونه بعدم هیچ گیمری کیبورد و موس رو با هیچ گیم پدی عوض نمیکنه

کنسول موقعی میتونه به صرفه باشه که هک شده باشه در کل مقایسه کنسول و پی سی اشتباهه

اثفاقا با کیفیت خیلی بهتر از کنسول بازیش کردم ولی الان سر سیستم نصب نیست تا عکس بگیرم این لینک رو ببنید تا متوجه بشید با این کارت گرافیک میشه ac unity رو راحت سر high اجرا کرد

https://www.youtube.com/watch?v=kIUEjxIS1Zg

لینک به دیدگاه

اثفاقا با کیفیت خیلی بهتر از کنسول بازیش کردم ولی الان سر سیستم نصب نیست تا عکس بگیرم این لینک رو ببنید تا متوجه بشید با این کارت گرافیک میشه ac unity رو راحت سر high اجرا کرد

https://www.youtube.com/watch?v=kIUEjxIS1Zg

دوست خوبم

در چه رزولیشنی High بازی کردید؟

اصلا خیلی عجیبه!

در 1080 کارت شما توانایی اجرای این بازی رو نداره! زیر 1080 هم به شدت از سمت پردازنده گلوگاه خواهید داشت!(طبق تست خودم!)

از افت فریم این بازی در PS4 اطلاع دارم ولی بهتره بزرگ نمایی نکنید. @};-

دوست عزیزی هم که فرمودید " cpu عهد بوق . گرافیک low end " خدمت شما باید عرض کنم که پردازنده PS4 از همین معماری بوده و پردازنده گرافیک اون هم دقیقا R7 265 هست!

همه ی ما از وضعیت کنسول های خبر داریم!

زمان PS3 و XBOX 360 سخت افزار استفاده شده در اون ها قدرتمند بودن ولی در حال حاظر خودتون مشاهده می کنید در چه وضعیتی هستند!

ویرایش شده توسط AJOR
لینک به دیدگاه

دوست خوبم

اصلا خیلی عجیبه!

در 1080 کارت شما توانایی اجرای این بازی رو نداره! زیر 1080 هم به شدت از سمت پردازنده گلوگاه خواهید داشت!(طبق تست خودم!)

دوست عزیزی هم که فرمودید " cpu عهد بوق . گرافیک low end " خدمت شما باید عرض کنم که پردازنده PS4 از همین معماری بوده و پردازنده گرافیک اون هم دقیقا R7 265 هست!

زمان PS3 و XBOX 360 سخت افزار استفاده شده در اون ها قدرتمند بودن ولی در حال حاظر خودتون مشاهده می کنید در چه وضعیتی هستند!

R7 265 GCN 1.1 هستش که بعد از کنسولا اومد گرافیک PS4 همون HD 7850 هست.

لینک به دیدگاه

دوست خوبم

اصلا خیلی عجیبه!

دوست عزیز چرا اسپم میدی حسودیت میشه با کیفیت بالا بازی میکنم گفتم سر high بازی کردم الان این لینک ببین سر witcher 3 من همچی الترا گذاشتم توی 900*1600 سی پنج فریم تا پنجاه فریم می داد تو 1080p 30-32 فریم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43256&page=6

لینک به دیدگاه

R7 265 GCN 1.1 هستش که بعد از کنسولا اومد گرافیک PS4 همون HD 7850 هست.

با عرض احترام ،

خیر دوست خوبم R7 265 همون HD 7850 هست که مقداری اورکلاک شده.

http://www.anandtech.com/show/7754/the-amd-radeon-r7-265-r7-260-review-feat-sapphire-asus

http://www.anandtech.com/show/5625/amd-radeon-hd-7870-ghz-edition-radeon-hd-7850-review-rounding-out-southern-islands

دوست عزیز چرا اسپم میدی حسودیت میشه با کیفیت بالا بازی میکنم گفتم سر high بازی کردم الان این لینک ببین سر witcher 3 من همچی الترا گذاشتم توی 900*1600 سی پنج فریم تا پنجاه فریم می داد تو 1080p 30-32 فریم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43256&page=6

حرف بنده کاملا منطقی بود! کجای حرف بنده اسپم بود؟ انتظار این حرف رو از شما نداشتم!

همین العان سیستم داخل پروفایلم از سیستم شما قویتره! پس من چرا نمیتونم این بازی رو با وضعیت قابل قبول بازی کنم؟

اگر سیستم من مشکل داره پس این : http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_960_G1_Gaming/7.html  چی میگه؟

واقعا خنده داره! Witcher 3 در 1080*1920 کارت R7 260X متوسط فریم 31 !

بفرمایید : http://www.guru3d.com/articles_pages/the_witcher_3_graphics_performance_review,5.html

معمولا فن های کنسول زیاد هرچیزی رو بزرگ نمایی میکنن ولی در بین PC گیمر ها همچین چیزی ندیده بودم.

ویرایش شده توسط AJOR
لینک به دیدگاه

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

بله عزیز حق با شماست.من 265 رو با 260 اشتباه گرفم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...