رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب مادربورد گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان

برای خرید مادربورد گیمینگ مناسب با قیمت 600 تا 750 تومن چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ متاسفانه تنوعشون خیلی زیاده. من قبلا نظرم روی giga z97 gaming 3 بود اما حالا که چندتا مدل از برند های دیگه رو دیدم و واقعا گیج شدم :( لطفا دلیل انتخابتون رو هم ذکر کنید

سایر قطعات سیستم: cpu i5 4690k - vga gtx 970 - psu 750w

نیاز: گیمنگ نیمه حرفه ای (در حد gtav ultra و بعضی از بازی های آنلاین cs go و ...) امکان sli در آینده

مدل های منتخب:

ASRock Gaming Series Fatal1ty Z97 |711t

MSI Z97 Gaming 7 LGA1150 Z97  |754t

Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3: 660,000

Asus Z97 Pro Gamer: 580,000

لینک به دیدگاه

MSI Z97 Gaming 7 LGA1150 Z97

از نظر قیمت و کاراییی فوقولادست حتما همینو بگیر اصلا طرف گیگا نرو با اون قیمتش تو اگه همون Gaming 3 مدل گیگارو بگیری هم امکاناتش از اینی که گفتم کمتره و هم با اون قیمتش اصلا نمیصرفه بهترین انتخاب با توجه با بودجه شما  MSI Z97 Gaming 7 هست تو خریدش شک نکنید. :)

اطلاعات بیشتر:

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/review/motherboard/2673-msi-z97-gaming-7-full-review

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

بهترین پیشنهاد ماکسیموس رنجره که خودم هم دارم  قیمت 750

ایسوس بهترینه حرفی از شرکت های دیگه زدن چیپپپپپ

من می خوام بر اساس نیازم مادربورد بگیرم. برام مهم نیست کدومشون بهتره. حاضر نیستم برا چیزی که به کارم نمیاد پول بیشتری خرج کنم. شما اصلا دلیلی نیوردی که من بخوام ماکسیموس رنجر بگیرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

msi z97 gaming 7 حرف نداره

امکانات کاملی واسه گمینگ داره

لینک به دیدگاه

Asus Pro Gamer برد نرمالیه و از میون این برد ها تنها بردیه که Killer E2200 نداره که شما با توجه به نتی که دارید به نظر Killer E2200 به دردتون می خوره. تعداد USB و SATA های کمتری داره نسبت به Gaming 3.جفتشون 8 phase برق دارن که برای Overclock  مناسبه و کارت صدای های متوسط.تفاوت بین Asrock Fatality Professional و MSI Gaming 7 تغریبا صفره.تفاوتشون توی چیپ کارت صدا و تعداد USB جای گذاری PCIe ها و ایناس.جنس جفتشون هم عالیه و هر دو هم 12 phase برق دارن که خیلی خوبه...اما اگه شما OC کردن آشنایی نداری OC gene روی MSI بهتره برات از طرفی Asrock چیپ صداش کمی قوی تره نسبت به MSI و ارزون تر هم هست.من باشم Asrock رو بر میدارم...اما نمی گم MSI Gaming 7 نسبت بهش کم میاره ولی چون یه 35 تومن گرون تره و یکیه با Asrock اون  رو بر میدارم.کلا مادربرد های 600 تا 1 میلیون اینجور تفاوت های جزئی رو دارن به جز Asrock OC Formula و Asrock Extreme 9...

یه سوال دیگه نتتون رو از کدوم ISP گرفتید؟

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من می خوام بر اساس نیازم مادربورد بگیرم. برام مهم نیست کدومشون بهتره. حاضر نیستم برا چیزی که به کارم نمیاد پول بیشتری خرج کنم. شما اصلا دلیلی نیوردی که من بخوام ماکسیموس رنجر بگیرم

با سلام

دوست گرامی اول اینکه مین در حالت کلی تاثیر زیادی توی بحث گیمینگ نداره ولی خب برند ها اومدن با ترفند های عجیب و غریب یکسری امکانات اضافه کردن به بعضی مدل ها و اول  و آخرشون رو یجورایی به گیمینگ وصل کردن

ضمنا شما باید یک توضیحی بدید که چه چیز هایی از یک مین برای گیمینگ در چه سطحی میخواهید تا دوستان همینجوری راهنمایی ندن

مثلا هزینه ایی که میخواهید کنید

آیا گیم آنلاین بصورت حرفه ایی بازی میکنید یا خیر ؟

از هدفون های گیمینگ حرفه ایی یا اسپیکر های حرفه ایی دارید استفاده میکنید ؟

ترکیب دوگانه گرافیکی دارید یا میخواهید ببندید ؟

آیا فقط بحث گیمینگ هست یا شاید روزی خواستید یه اووری هم کنید ؟

و کلی چیز های دیگه

در آخر بهتره به اسوس اعتماد کامل دشته باشید چون سری ROG اسوس شهره عام و خاص هست مخصوصا توی بحث گیمینگ

بعد از اون میتونید به برند MSI هم نیم نگاهی داشته باشید که حرکت های زیرکانه و نواورانه یی توی سری گیمینگیش میزنه و داره همینجوری هم پیشرفت میکنه توی سری گیمینگ

بقیه برند ها هم برن کشکشون رو بسابن :D

(پست اول رو خوندم و بعد پاسخ دادم آآ ،دقت کنید )

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

Asus Pro Gamer برد نرمالیه و از میون این برد ها تنها بردیه که Killer E2200 نداره که شما با توجه به نتی که دارید به نظر Killer E2200 به دردتون می خوره. تعداد USB و SATA های کمتری داره نسبت به Gaming 3.جفتشون 8 phase برق دارن که برای Overclock  مناسبه و کارت صدای های متوسط.تفاوت بین Asrock Fatality Professional و MSI Gaming 7 تغریبا صفره.تفاوتشون توی چیپ کارت صدا و تعداد USB جای گذاری PCIe ها و ایناس.جنس جفتشون هم عالیه و هر دو هم 12 phase برق دارن که خیلی خوبه...اما اگه شما OC کردن آشنایی نداری OC gene روی MSI بهتره برات از طرفی Asrock چیپ صداش کمی قوی تره نسبت به MSI و ارزون تر هم هست.من باشم Asrock رو بر میدارم...اما نمی گم MSI Gaming 7 نسبت بهش کم میاره ولی چون یه 35 تومن گرون تره و یکیه با Asrock اون  رو بر میدارم.کلا مادربرد های 600 تا 1 میلیون اینجور تفاوت های جزئی رو دارن به جز Asrock OC Formula و Asrock Extreme 9...

یه سوال دیگه نتتون رو از کدوم ISP گرفتید؟

خیلی ممنون از راهنماییتون. من نتم رو از شرکت پارس (پارس آنلاین نه) گرفتم که یکی از isp های شهرمون هست. فکر کنم اونم داره از شرکت آسمان فراز سپاهان خدمات می گیره. ما سرعت 4 مگابیت (500 کیلوبایت) گرفتیم ولی می بینید که تا 18 مگابیت (2250 کیلوبایت) هم می ره. ولی متاسفانه نه برای دانلود خوبه نه برای گیم. چون برای دانلود رایگان شبانه سرعتش روی (350 کیلوبایت) ثابته. پس هر شب 4 گیگ بیشتر نمی تونید دانلود کنید. نوسان خیلی شدیدی هم داره که بعضی وقت ها پینگم توی سرور های ایرانی بالای 100 می ره و گاهی اوقات کلا time out می ده. کلا نت خوب تو ایران پیدا نمی شه :( چقدر ما بدبختیم

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون. من نتم رو از شرکت پارس (پارس آنلاین نه) گرفتم که یکی از isp های شهرمون هست. فکر کنم اونم داره از شرکت آسمان فراز سپاهان خدمات می گیره. ما سرعت 4 مگابیت (500 کیلوبایت) گرفتیم ولی می بینید که تا 18 مگابیت (2250 کیلوبایت) هم می ره. ولی متاسفانه نه برای دانلود خوبه نه برای گیم. چون برای دانلود رایگان شبانه سرعتش روی (350 کیلوبایت) ثابته. پس هر شب 4 گیگ بیشتر نمی تونید دانلود کنید. نوسان خیلی شدیدی هم داره که بعضی وقت ها پینگم توی سرور های ایرانی بالای 100 می ره و گاهی اوقات کلا time out می ده. کلا نت خوب تو ایران پیدا نمی شه :( چقدر ما بدبختیم

سلام...

داش از منم همینجوریه سرعتش 2 مگابیته که میشه 250 ولی اینا روزا سرعتو دوبرابر میکنند یعنی میشه 350 تا 400 کیلوبایت تا ما بتونیم بیشتر دانلود کنیم و حجم بیشتری بگیریم ولی شبا که از من رایگانه از ساعت 1 شب تا 7 صبح سرعتشو کم میکنند یعنی 120 تا 140 کیلوبایت.

ولی من یک طرفندی دارم که شبا هم سرعتم رو 350 تا 400 من قبل از اینکه ساعت 1 بشه مودممو روشن میکنم برای همین روی همون سرعت قبلیه شما هم همین کارو بکنید ببینید روبراه میشه یا نه. :)

مودمتونو قبل از اینکه ساعت رایگانش شروع بشه روشن کنید ببینید روی همون سرعته یا نه.

لینک به دیدگاه

MSI Z97 Gaming 7 

به چند دلیل

1

بین مادربورد های گیمینگ با چیپ Z97 بعد از مدل GIGA G1 که قیمت 1.5 میلیون تومنی داره بهترین نمره رو از بهترین سایت نقد techpowerup گرفته به ترتیب (تازه نه مدل 7 بلکه مدل پاین تر از این)

GIGA Z97 G1 نمره 9.9

MSI Z97 Gaming 5 نمره 9.6

ASUS Z970 Hero VII نمره 9.0

راحت میشه گفت مدل MSI Z97 Gaming 7 نمره 9.8 رو میگیره.

2

گارانتی بهتر نسبت به مدل های ایسوس و ازراک.

3

قیمت نسبت به کارایی عالی.

4

یه سایت خارجی بهترین سیستم گیمینگ سال 2014 رو انتخاب کرده بود که توی انتخاب بورد از MSI Z97 Gaming 7 استفاده کرده بود.

من این بورد رو پیشنهاد نمیکنم چون خودم دارم ، پیشنهاد میکنم چون توی این قیمت بهرین هست و به همین دلیل هم خودم خریدم.

این هم یه بنج مارک

sata2.gif

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی اول اینکه مین در حالت کلی تاثیر زیادی توی بحث گیمینگ نداره ولی خب برند ها اومدن با ترفند های عجیب و غریب یکسری امکانات اضافه کردن به بعضی مدل ها و اول  و آخرشون رو یجورایی به گیمینگ وصل کردن

ضمنا شما باید یک توضیحی بدید که چه چیز هایی از یک مین برای گیمینگ در چه سطحی میخواهید تا دوستان همینجوری راهنمایی ندن

مثلا هزینه ایی که میخواهید کنید

آیا گیم آنلاین بصورت حرفه ایی بازی میکنید یا خیر ؟

از هدفون های گیمینگ حرفه ایی یا اسپیکر های حرفه ایی دارید استفاده میکنید ؟

ترکیب دوگانه گرافیکی دارید یا میخواهید ببندید ؟

آیا فقط بحث گیمینگ هست یا شاید روزی خواستید یه اووری هم کنید ؟

و کلی چیز های دیگه

در آخر بهتره به اسوس اعتماد کامل دشته باشید چون سری ROG اسوس شهره عام و خاص هست مخصوصا توی بحث گیمینگ

بعد از اون میتونید به برند MSI هم نیم نگاهی داشته باشید که حرکت های زیرکانه و نواورانه یی توی سری گیمینگیش میزنه و داره همینجوری هم پیشرفت میکنه توی سری گیمینگ

بقیه برند ها هم برن کشکشون رو بسابن :D

(پست اول رو خوندم و بعد پاسخ دادم آآ ،دقت کنید )

آیا گیم آنلاین بصورت حرفه ایی بازی میکنید یا خیر؟ بصورت حرفه ای بازی نمی کنم ولی با سیستم جدیدم می خوام بازی کنم. با سیستم فعلیم ماینکرافت، کانتر استرایک سورس و samp بازی می کنم.
از هدفون های گیمینگ حرفه ایی یا اسپیکر های حرفه ایی دارید استفاده میکنید ؟ اگه بودجم برسه که حتما می خرم در غیر اینصورت یه اسپیکر معمولی برام کافیه. 10w مثلا.
ترکیب دوگانه گرافیکی دارید یا میخواهید ببندید ؟ ممکنه در آینده ببندم.
آیا فقط بحث گیمینگ هست یا شاید روزی خواستید یه اووری هم کنید ؟ تا دیروز نمی دونستم اورکلاک چی هست :D
در کل بودجم شیش میلیون هست و قطعات انتخابیم اینا هست: به غیر از مادربورد و پاور که قراره تغییر کنه 

3nzrbapen04v.png

سلام...

داش از منم همینجوریه سرعتش 2 مگابیته که میشه 250 ولی اینا روزا سرعتو دوبرابر میکنند یعنی میشه 350 تا 400 کیلوبایت تا ما بتونیم بیشتر دانلود کنیم و حجم بیشتری بگیریم ولی شبا که از من رایگانه از ساعت 1 شب تا 7 صبح سرعتشو کم میکنند یعنی 120 تا 140 کیلوبایت.

ولی من یک طرفندی دارم که شبا هم سرعتم رو 350 تا 400 من قبل از اینکه ساعت 1 بشه مودممو روشن میکنم برای همین روی همون سرعت قبلیه شما هم همین کارو بکنید ببینید روبراه میشه یا نه. :)

مودمتونو قبل از اینکه ساعت رایگانش شروع بشه روشن کنید ببینید روی همون سرعته یا نه.

ممکنه اینطور باشه. شاید هم براشون نمی صرفه که شب ها سرعت رو ثابت نگه دارند.

نه فکر نکنم این ترفند برای من جواب بده. مودم من وایرلس هست.

ویرایش شده توسط shocker78
لینک به دیدگاه

MSI Z97 Gaming 7 

به چند دلیل

1

بین مادربورد های گیمینگ با چیپ Z97 بعد از مدل GIGA G1 که قیمت 1.5 میلیون تومنی داره بهترین نمره رو از بهترین سایت نقد techpowerup گرفته به ترتیب (تازه نه مدل 7 بلکه مدل پاین تر از این)

GIGA Z97 G1 نمره 9.9

MSI Z97 Gaming 5 نمره 9.6

ASUS Z970 Hero VII نمره 9.0

راحت میشه گفت مدل MSI Z97 Gaming 7 نمره 9.8 رو میگیره.

2

گارانتی بهتر نسبت به مدل های ایسوس و ازراک.

3

قیمت نسبت به کارایی عالی.

4

یه سایت خارجی بهترین سیستم گیمینگ سال 2014 رو انتخاب کرده بود که توی انتخاب بورد از MSI Z97 Gaming 7 استفاده کرده بود.

من این بورد رو پیشنهاد نمیکنم چون خودم دارم ، پیشنهاد میکنم چون توی این قیمت بهرین هست و به همین دلیل هم خودم خریدم.

این هم یه بنج مارک

sata2.gif

به احتمال زیاد همینو می گیرم. چون از ماکسیموس رنجر هزار تومن ارزون تره :D :D :D

لینک به دیدگاه

امتحانش ضرری نداره از من که جواب داده.

لینک به دیدگاه

این بنچمارکی که گذاشتین یک سویه ست

ماندگاری و ثبات هم مهمه؟

سایت اورکلاکینک هیروز MSI Z97 Gaming 5 رو با ASUS Z97 Hero VII مقایسه کرده 

میگه:

کیفیت ساخت MSI به مراتب بالا تر هست.

و توی همه بنجمارک هاش  MSI بهتر هست با قیمت 660 تومن (اختلاف قیمت 300 تومن هست).

این هم سایتش http://www.overclockingheroes.com/

در آخر hero قیمت 960 تومن داره سازگار داره پول خون *** میگیره در صورتی همه میدونن سازگار و ویستا زمان خدمات دهی چطور بهونه میارن.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

msi gaming 5 رو بگير هم قيمتش معقوله هم كيفيت بالايي داره هم امكانات خوبي داره و خيلي هم قشنگه .

لینک به دیدگاه

پس با این حساب اگه بودجم رسید msi z97 gaming 7 یا ASUS Maximus VII Ranger در غیر اینصورت msi z97 gaming 5.

لینک به دیدگاه

پس با این حساب اگه بودجم رسید msi z97 gaming 7 یا ASUS Maximus VII Ranger در غیر اینصورت msi z97 gaming 5.

من باشم میگیم MSI 7 نرسید MSI 5 چون MSI ها هردو از Hero توی بنچ ها قوی تر هستن چه برسه به Ranger.

لینک به دیدگاه

آیا گیم آنلاین بصورت حرفه ایی بازی میکنید یا خیر؟ بصورت حرفه ای بازی نمی کنم ولی با سیستم جدیدم می خوام بازی کنم. با سیستم فعلیم ماینکرافت، کانتر استرایک سورس و samp بازی می کنم.
از هدفون های گیمینگ حرفه ایی یا اسپیکر های حرفه ایی دارید استفاده میکنید ؟ اگه بودجم برسه که حتما می خرم در غیر اینصورت یه اسپیکر معمولی برام کافیه. 10w مثلا.
ترکیب دوگانه گرافیکی دارید یا میخواهید ببندید ؟ ممکنه در آینده ببندم.
آیا فقط بحث گیمینگ هست یا شاید روزی خواستید یه اووری هم کنید ؟ تا دیروز نمی دونستم اورکلاک چی هست :D
در کل بودجم شیش میلیون هست و قطعات انتخابیم اینا هست: به غیر از مادربورد و پاور که قراره تغییر کنه 

3nzrbapen04v.png

دوسته عزیز مادربورد تاثیر چندانی روی بازی نسبت به vga,cpu نداره

شما به جای اینکه پول مخلفات بدین بهتره اول cpu

4790k بگیرین. از لحاظ اینده نگرانه هم خیلی بهتره با توجه به اینکه 8 هسته داره...

ویرایش شده توسط Edric
لینک به دیدگاه

دوسته عزیز مادربورد تاثیر چندانی روی بازی نسبت به vga,cpu نداره

شما به جای اینکه پول مخلفات بدین بهتره اول cpu

4790k بگیرین. از لحاظ اینده نگرانه هم خیلی بهتره با توجه به اینکه 8 هسته داره...

دوست عزیز شما اشتباه می کنید..4790K دارای 4 هسته و 8Thread هستش.Thread هسته حساب نمی شه...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اشتباه می کنید..4790K دارای 4 هسته و 8Thread هستش.Thread هسته حساب نمی شه...

من نخواستم توضیح بدم 6 ساعت... :D

HT میدونم قضیشو...

به هر حال دوستی که میخوای بخری 4790K واجب تر از مادربورد چیزای دیگس...

ویرایش شده توسط Edric
لینک به دیدگاه

من نخواستم توضیح بدم 6 ساعت... :D

HT میدونم قضیشو...

به هر حال دوستی که میخوای بخری 4790K واجب تر از مادربورد چیزای دیگس...

چندتا از دوستان بهم گفتند تفاوت 4790k با 4690k توی گیم خیلی ناچیز هست. در حد 1%

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چندتا از دوستان بهم گفتند تفاوت 4790k با 4690k توی گیم خیلی ناچیز هست. در حد 1%

درسته

بعضی جاها هم شاید بهتر عمل کرده

کسی i7 میبنده که با سیستمش رندر کنه یا گرافیک چندگانه بزاره روسیستم

واسه شما 4460 هم کافیه چه به برسه به 4690k

لینک به دیدگاه

4690k با 4790k توی گیم تفاوتشو 1 تا 5 درصد هست یعنی بعضی جاها 4690k و بعضی جاها 4790k  بهتر عمل کرده لطفا این لینکو بخونید:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=39895

لینک به دیدگاه

تفاوت 4690k و 4790k توی بازی ناچیز هست و با امدن DX12 دیگه استفاده از سی پی یو کم تر هم میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...