رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید یک سیستم با بودجه 8 میلیون تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز میخوام یه سیستم جمع کنم ولی مانیتور و هارد نمیخوام مانیتورشو دارم یه 24 اینچ ایسوس ips هستش و فول اچ دی هست + یه هارد وسترن دیجیتال گرین 2 ترابایت

اینم سیستم مد نظر خودم اگه چیز کم داره اضافه بشه اما بوجه 8 میلیون هست بیشتر نشه... و اگه چیزی زیاد هست حذف بشه...

و اما کیس مد نظرم کیس x3-viper هست و فقط از همین کیس خوشم امده و بعد از این که کیسو گرفتم میخوام فن های کل کیس دو تا در جلو قرار داره +یه  دونه هم بغل پنل مادربرد با فن هایی که تو لیست زیر هست عوض کنم  البته یه فن بزرگ 20 میلی متری  هم رو سقف کیس هست که درمیارم جاش واتر کولینگ میزنم و میمونه دو تا جای خالی واسه فن که دو تا از فن های کوگار هم وصل میکنم بهش

البته ناگفته نماند که فن های خودشو میفروشم

راستی درباره واتر کولینگ ببینید که انتخاب درستی کردم یا که نه؟؟؟

post-19066-0-38033700-1433332629_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

درود

من پیشنهاد میکنم موس و کیبورد و موس پد رو از برند هایی مثل Logitech یا A4tech انتخاب کنید..

لینک به دیدگاه

عزیز به نظرم اگه برای گیم می خوای سیستم جمع کنی بستن سیستم با این سوکت صلاح نیست. به نظرم اکه سیستمی که تو پروفایلت هست رو داری فقط یه کارت گرافیک بخر . پول الکی پای این سیستم نده. مگر کار رندرینگ و ... داری که بحثش جداست.

لینک به دیدگاه

به نظر شما سیستمی که دارم سیستم  خوبی هستش؟؟؟

یعنی فقط یه کارت گرافیک میخواد؟؟ البته اینم بگم نرم افزار میخونم و کار رندرگیری هم  گاهی اوقات انجام میدم و + برنامه نویس که وب که وقتی c# قاطیش میشه سیستم به این قدرت هنگ میکنه

ویرایش شده توسط mehdi0910
لینک به دیدگاه

شما که مصرفت بازی هست یه Z97 جم کن !  با گرافیک  980 TI که دیگه هیچ جوره تو بازی تنهات نگذاره !!!

آخه پول پای X99 دادن اشتباه هست ،  الان 4790k با 6700 که بهترین پردازنده اسکایلک(غلط املایی) هست 5 درصد اختلاف داره !!!! که شما میتونی با کمی اور سبک از اون هم جلو بزنی.

اگر بخوای X99 بخری باید از گرافیک بزنی فقط برای پردازنده ای که نیازت نیست ، من خودم با 4790k توی افترافکت و سونی وگاس رندر میکنم  انصافا خیلی خوب هست مثل هلو خروجی میده.

کیس هم X3 تا 30 روز دیگه موجود نیمشه.

خرید X99 برای استفاده خانگی (حتی سنگینش) مثل خرید کامیون برای پیست رالی هست ، قبول دارم کامیون قدرت بالایی داره اما.......

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

به نظر شما سیستمی که دارم سیستم  خوبی هستش؟؟؟

یعنی فقط یه کارت گرافیک میخواد؟؟ البته اینم بگم نرم افزار میخونم و کار رندرگیری هم  گاهی اوقات انجام میدم و + برنامه نویس که وب که وقتی c# قاطیش میشه سیستم به این قدرت هنگ میکنه

عزیز اگه بعضی موقع ها رندر می گیرید . همین سیستم شما جواب گو هست.  بله شما فقط یه گرافیک خوب بگیرید حله. بهترین گزینه 970 هست. وایسید کارتای جدید ای ام دی بیاد بلکه کاهشی در قیمت کارت ها بوجود بیاد با قیمت ارزون تری بخرید. در هر صورت پردازنده شما هنوز هم پردازنده قدرتمندی هست. با یه کولر خوب می تونید کمی اور هم بکنید تا راحت جواب گو شما باشه.

لینک به دیدگاه

مرسی دوستان عزیز بابات راهنمایی ها اگه دوستان دیگه نظر دارن بدن... ممنون

لینک به دیدگاه

با کسری از پولت یک سفر برو.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...