رفتن به مطلب

خریدار گرافیک 960M یا 770M یا 860M

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  بچه ها کسی گرافیک برای لب تاب نداره من یک لب تاب MSI gt 680 دارم که کارت گرافیکشو می خوام عوض کنم کسی جایی رو سراغ نداره که بشه ازش گرافیک لب تاب خرید یا سفارش داد 

همونطور که میدونید لب تاب های گیم گرافیکشون رو میشه در آورد آما من تو ایران جایی رو ندیدم که بتونه عوض کنه ^_^  *dry#

لینک به دیدگاه

فک کنم هزینه این کار خیلی زیاد بشه و احتمالا مشکلاتی رو هم در آینده ایجاد کنه. همون هزینه رو اگه بزاری روی پول فروش این لپ تاپتون و مدل قویتری بگیرید فک کنم بصرفه تر باشه. الان مدلایی که از کارت 770M استفاده می کنن فک نکنم از 3 تومن بیشتر باشن.

لینک به دیدگاه

سلام. داداشم باید بگردی لبتاپ سوخته پیدا کنی گرافشو بخری!

ویرایش شده توسط hamed_crazy
لینک به دیدگاه

سلام لپ‌تاپ من یه کارت گرافیک 770m داره که می‌خوام به 980m ارتقش بدم‌ قیمت مد نظر شما برای خرید چند هست؟

لینک به دیدگاه

خوب چه عجب یکی پیدا شد شما فروشنده ای قیمت رو پخ کن ببینم چه طوره باهم راه میایم  :D

لینک به دیدگاه

سلام. داداشم باید بگردی لبتاپ سوخته پیدا کنی گرافشو بخری!

همین دیگه کجا میشه پیدا کرد شما ادرسی سراغ نداری ؟ ممنون میشم برام بفرستی یه سری بزنم  ^_^

ویرایش شده توسط karpura
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، لپتاپها با یه تعویض رم میبینی مشکلات عدیده پیدا میکنن. باید چک کنی ببینی چه رمهایی رو ساپورت میکنن از چه برندی. حالا شما میخوای گرافیک عوض کنی؟ من بودم نمیکردم.

کار دستت میده یه وقتی.

لینک به دیدگاه

قدیما یکی دو تا مرکز بودن توی تهران از این کارا انجام میدادن، اینکار هم محدودیت های خاص خودش رو داره، بعید میدونم امکان تغییر gpu لپ تاپ جزو اون کارها باشه عزیز.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...