رفتن به مطلب

كيس x3+

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من بخوام توي سقف اين كيس رادياتور 240 نصب كنم بايد فن 220 خود كيس را بردارم

درسته؟

در تهويه هوا كيس مشكلي پيش نمياد؟

چون يك فن 120 براي خروجي هوا ميمونه

بنظرتون جايگزين كردن همه فن ها با فن ها با كيفيت noctua كار موثري هست؟ صداشون زياد نيست؟ اخه 3000 دور هستن :O

لینک به دیدگاه

راستي دوستان لوگوي گرين روي شيشه شفاف بقل كيس را ميشه تر تميز برش داشت؟

لینک به دیدگاه

تا جایی که من یادمه اون مدل کیس برای فنای ورودی هواش فیلتر داره پس شما با positive pressure برو جواب میده یعنی فنای ورودی هوات بیشتر از خروجی ها باشه هوای اضافه ی ورودی هم از منافض کیس میره بیرون....

اگر از فنای ناکتوآ استفاده می کنی همون nf-f12 معمولیام خوبه ولی اگر اون industrial grade هاشو گرفتی حتما دستی کنترلشون کن چون تو دور 3000 عین چی صدا میده دورشون نباید از همون 1500 بیشتر بشه.....

اگرم فن کورسیر خواستی بگیری همرو pressure بگیر ..... چیز خوش قمت هم خواستی بگیری cougar cfd بگیر عالیه  بااینکه فشاری که ناکتوآ و کورسیر دارنو نداره ولی فنای خیلی خوبین....

در کل پیشنهاد من :

برای رادیاتور 2تا nf-f12 بگیر بقیه رو همه رو cougar cfd چون مقدار هوایی که جابه جا می کنن این cfd ها هم از corsair و هم از nactua بیشتره....

لینک به دیدگاه

خيلي ممنون

منظورتون از cfd اين هست ديگه؟

http://lioncomputer.ir/product/5118/Cougar+CFD-120+White+LED+Case+Fan/

مدل سياه با LED قرمز نداره؟

لینک به دیدگاه

خيلي ممنون

منظورتون از cfd اين هست ديگه؟

http://lioncomputer.ir/product/5118/Cougar+CFD-120+White+LED+Case+Fan/

مدل سياه با LED قرمز نداره؟

آره همینا  من تو بازار داخل به جز سفید ندیدم رنگ دیگه........

اگر با رنگ led هاش حال نکردی میتونی سیمشونو قطع کنی یا led هاشو عوض کنی...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

درود
فن های خروجی .. وظیفه خارج کردن دمای انتشار شده توسط قطعات داخل کیس رو دارن که عمده دمای تولید شده توسط CPU و کارت گرافیکتونه..

شما وقتی واتر کولر استفاده کنید دمای CPU اونطور باید و شاید داخل کیس انتشار نمیشه .. و خود فن های رادیاتور هوای داخل کیس رو به بیرون انتفال میدن تا گرمای رادیاتور به بیرون دفع بشه !

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...