رفتن به مطلب

بررسی مختصر بر کیبورد Razer Blackwidow Chroma

Recommended Posts

سلام بر همه شما دوستان و کاربران گرامی.

مدتی بود برام جای سوال شده بود که واقعآ چقدر تفاوت بین کیبورد های مکانیکال ،کیبردهای چیکلت یا ممبرین وجود داره؟ آیا واقعا این کیبورد ها ارزش خرید دارند؟ خوب کیبورد های مکانیال اکثرا کیبورد های ساده هستند نه ویژگی خاصی دارند و نه معمولا چیز خاصی، اگر هم ویژگی خاصی داشته باشند قیمت فضایی دارند.

بعد از کلی تحقیق در آخر متوجه شدم اول و آخر هیچ جایی نمیشه دلیل و مدرک خاصی برای چیزی پیدا کرد در نتیجه به فکر افتادم که یکی از این کیبورد ها رو تهیه کنم و خودم ببینم واقعا این کیبورد ها سرشون به تنشون میارزه یا نه؟

بعد از کلی محاسبات دیدم دم دست ترین کیبوردی که میشه پیدا کرد که دارای نور پشت کلید و قابلیت تغییر رنگ داشته باشه Razer Blackwidow Chroma هست. بنابر این تصمیم گرفتم وقتی این کیبورد رو گرفتم یک بررسی کوچکی برای بقیه دوستان قرار بدم شاید سوال هایی که برای من پیش آمده بود برای بقیه هم پیش بیاد و جوابی پیدا نکنند و ...

خوب بریم سر اصل مطلب...

حتما الان از خودتون میپرسد چرا ریزر؟ و چرا این نقد رو بخونیم وقتی جاهای دیگه از نقد کنندگان حرفه ای تر ویدئو و نقد های بهتری می توان یافت؟

خوب اول ریزر از لحاظ ظاهری زیاد به اجناسش میرسه و من خودم ظاهر و زیبایی جنس برام خیلی مهمه و هیچکس نگفته فقط این نقد رو بخونید اتفاقا من بهتون توصیه میکنم نقد های سایت های دیگه رو هم بخونید و یا ویدئوهاشون رو ببینید بعدا بیاید سراغ این نقد چون من در اصل هدفم کامل کردن و رفع ابهام هست.

و تفاوت اصلی این نقد اینه که نه اسپانسر داره نه قراره داشته باشه، و من هم با اینکه از خیلی از محصولات ریزر استفاده میکنم اصلا طرفدار این کمپانی نیستم :D و بیشتر قصد دارم ایرادات این کیبورد رو بررسی کنم..

خوب اول از بسته بندیش شروع میکنیم

post-12713-0-65553700-1433513672_thumb.jpg

نکته اول اینکه 4 کلید جهت های این کیبورد از روی جعبه باز بوده و شما اختیار امتحان کردن این کلید ها رو دارید. ولی یک سوال اینجا پیش میاد، آیا قبل از اینکه این کیبورد به دست من برسه پشت ویترینی جایی نبوده که برای آزمایش تعداد قابل توجهی مشتری خودشون رو روی این 4تا دکمه خالی نکردن؟ خوب ریزر تو که اینهمه پول میگیری 2تا کلید جدا از کیبورد و کلید های اصلی روی کیبورد برای تست میذاشتی روی جعبه کیبورد!

در پشت جعبه کیبورد:

post-12713-0-28880600-1433513695_thumb.jpg

مشخصات کیبورد رو میبینید و همانگونه که متوجه شدید کلید های این کیبورد با بقیه کیبورد ها اندکی تفاوت داره و به جای استاندارد 50 میلیون کلیکی این بار 60 میلیون کلیک برای این کلید ها در نظر گرفته شده.  به علاوه مسافت کمتری رو هر کلید باید طی کنه تا به نقطه اتصال و عملکرد خودش برسه.

در نتیجه این کلید ها این قابلیت رو به شما میدن که تعداد دفعات بیشتری هر کلید رو در طی یک زمان مشخص بفشارید و اون 10 میلیون اضافه رو اینگونه مصرف کنید. زرشک! =)) البته من کلا با توجه به شناختی که از ریزر دارم میگم شاید همون 60 میلیون کلید هم واقعی نباشه. ولی من در جایگاهی از اطلاعات نیستم که بتونم این رو ثابت کنم که 60 میلیون کلیک حقیقت دارد یا خیر.

خوب جعبه رو باز میکنیم ببینیم داخل چه خبره؟!

post-12713-0-83870500-1433514043_thumb.jpg

باید بگم بسته بندی بدی نداره و تا به اینجا رو به غیر از باز بودن اون 4 تا کلید از بقیش خوشم اومد.

و چون لوازم جانبی نداره به جز یک دفترچه کوچک که اونم یقین دارم خیلی ها اهمیتی بهش نمیدن مثل خودم یک راست میرم سراغ خود کیبورد.

post-12713-0-03577100-1433514066_thumb.jpg

ظاهر شکیل و دکمه های درشتی داره و بدنه مشکی مات. خوب مات بودنش که خوبه راحت خش روش نمی افته، ولی چربی و عرق دست رو راحت به خودش میگیره! و بر خلاف اون چیزی که توقع داشتم روی لوگوی ریزر در پایین کیبورد محافظی نیست و اون قسمت به خاطر جنس کریستالیش، پلاستیک آسیب پذیری هست و راحت روش خش می افته.

ولی اولین نکته منفی این کیبورد همینجا نظرم رو جلب کرد. بدنه پلاستیکی، اما این وزن؟

post-12713-0-72885600-1433515112_thumb.jpg

کیبورد دیگری از این شرکت. Deathstalker Ultimate

post-12713-0-54615100-1433515189_thumb.jpg

و باز هم کیبورد دیگری از همین کمپانی. Anansi

post-12713-0-77870900-1433515388_thumb.jpg

و اما G19 از لاجیتک!

post-12713-0-58285200-1433515422_thumb.jpg

دمبل خریدم جای کیبورد ... کیبورد خالی با بدنه پلاستیکی و بدون هیچ متعلقات اضافی مثل ال سی دی و چیز خاصی، وزنش از بقیه کیبورد هام بیشتر بود! شاید بی دلیل نباشه که در لپتاپ ها هنوز کیبورد مکانیکال ندیدم؟! شایدم باشه من نمی دونم ... ولی واقعا کیبورد سنگینی هست برای این ابعاد.

و نکته بعدی نبود استراحت گاه مج دست هست، خیلی خوب میشد اگر به عنوان مثال یک اضافه شونده استراحت گاه مچ هم روش قرار میدادند و خیلی جاهای دیگه هم دیدم که به این موضوع ایراد گرفتند، خوب حق دارن ...

پشت کیبورد خبر خاصی نیست جز برچسب مشخصات کیبورد مثل سریال و مدل و ... ولی برچسب وارونه هست، بله این طبیعیه همشون همینجورین ....

post-12713-0-79714900-1433514579_thumb.jpg

حالا میرسیم به کلید های این کیبورد، نکته اصلی و نصف بیشتر حرفی که این کیبورد برای گفتن داره کلید های این کیبورد هست، نمیخوام خیلی صحبت رو طولانی کنم ولی در این حد میگم که هر چیزی خوبی ها و بدی های خودش رو داره، در این مورد این کلید ها صدای زیادی رو تولید می کنند. اما نه به شکلی که قابل تحمل نباشه. این اطمینان رو داشته باشید که بیشتر سایت ها اغراق می کنند. درسته صدای کلید هاش زیاده اما نه به اون شکلی که میگن. یه مقایسه کوچیک بین سه مدل چیکلت و ممبرین و مکانیکال براتون قرار میدم. به ترتیب چیکلت Deathstalker Ultimate و ممبرین anansi و مکانیکال هم که مشخصا Blackwidow Chroma

https://www.mediafire.com/?j3qyl5b3e3gxa9n

میتونید کلید های این کیبورد رو مشاهده کنید که همراه با نام ریزر، نام تولید کننده آنها نیز روشون درج شده.

post-12713-0-55790000-1433517710_thumb.jpg

و هر کلید برای خودش LED جداگانه داره که میتونید از درون نرم افزار به شکل های مختلف رنگ های آنها رو تغییر داده و کمتر احساس کنید پول زور دادید ... ولی نه از شوخی بگذریم جدا قابلیت خوبیه، سرگرم کننده هست و بعضی مواقع کاربرد هم داره.

post-12713-0-02336800-1433517839_thumb.jpg

ولی وقتی صفحه هر کلید رو برمیدارید چشمتون به پشت اون صفحه هم می افته و من با چیزی که دیدم احساس کردم بهتره زیاد این ها رو بر ندارم، به نظر نمیرسه جوری طراحی شده باشند که شما بتونید هفته ای یک بار برشون دارید و نگاهشون کنید یا تمیزشون کنید. کمی آسیب پذیر به نظر میرسند به زبان دیگر.

post-12713-0-32889000-1433518200_thumb.jpg

و در این هنگام نظرم به نکته جالبی جلب شد، ممکنه قبلا شنیده باشید که کیبورد های مکانیکال مثل ممبرین در مقابل پاشش آب مقاوم نیستند و اگر مثل من باشید که هرزگاهی آبی، چایی چیزی ریو کیبوردتون به صورت اتفاقی میریزید،( اتفاق هست پیش میاد خوب) این تصویر رو مشاهده کنید:

post-12713-0-74631200-1433518378_thumb.jpg

با دیدن این حفره منم کنجکاو شدم و نگاهی به اون انداختم

post-12713-0-14982900-1433518436_thumb.jpg

واقعا حفره هست و مشابهت زیادی با حفره های انتقال مایعات در کیبورد های ممبرین داره، ولی سوال من اینه، این حفره به کجا راه داره؟ خوب میدونم کلید های مکانیکال با تماس در برابر آب احتمال خراب شدن دارند و اون حفره احتمال زیاد کارش انتقال مایعاتی هست که به صورت اتفاقی روی کیبورد ریخته میشه اما جای تخلیه کجاست؟ همونطور که در عکس پشت کیبورد دیدید جایی برای خارج شدن و یا هیچ حفره خروجی در پشت کیبرد نیست به غیر از یک چیز که نظرم به اون جلب شد:

post-12713-0-11302400-1433518698_thumb.jpg

در گوشه و کنار کیبورد فاصله هایی بین 2 تکه بدنه وجود داره که به داخل خود کیبورد راه دارن و من میتونم فقط حدس بزنم که شاید این ها برای تخلیه مایعات باشند؛ شایدم نه!

خوب نکته مثبت دیگری در این کیبورد، وجود یک عدد پورت USB و جک هدفون و میکروفون کنار این کیبورد هست، که البته با توجه به بودن در سال 2015 و تکنولوژی فعلی فکر کنم بهتر بود درگاه USB3 قرار میدادند،

post-12713-0-71099800-1433517691_thumb.jpg

ولی اگر مادربورد شما دارای درگاه های خروجی صدا با روکش طلا داره، پیشنهاد میکنم از همون استفاده کنید.

نکته ای که بهش فکر می کردم و در نقد های دیگه دیده بودم، اشاره به کلید های این کیبورد بود که در حد 50گرمی نبودند، بلکه سنگین تر و با کلید های 80 گرمی مقایسه شده بودند. معنی این 50 گرم چست؟ شما برای فشار دادن هر کلید با انگشت خود فشاری رو به کلید وارد می کنید که مقیاس سنجش اون به گرم هست، یعنی گفته شده شما با وارد کردن 50گرم وزن این کلید رو فشار می دهید. ولی بعضی ها گفتند که این تبلیغ دروغ هست و وزن مورد نیاز برای این کلید ها کمی بیشتره؛ و حتی خیلی بیشتر نزدیک به 80گرم! یعنی به کلید های cherry mx green  شبیه هستند.

من یه تست کوچیک در این مورد انجام دادم، البته نخندید، روز تعطیل من وزنه 50 گرمی از کجا تهیه کنم؟ تهیه کردن خود کیبورد هم ساده نبود.

post-12713-0-71416600-1433519410_thumb.jpg

یک فندک زیپو فلزی به وزن 57 گرم، بله کمی بیشتر همانگونه که گفتم روز تعطیل هست دسترسی به جای خاصی ندارم. نخند آقا مسخره نکن لطفا چاره ای نبود خوب :wacko:

http://www.aparat.com/v/6gGLZ

همونطور که دیدید این فندک 57 گرمی تونست کلید رو به پایین فشار بده، و من کلید رو در حالت پاسخگویی به فشار قرار داده بودم تا با ثبت کلید رنگ کلید به قرمز برگرده، یکی از قابلیت های این کیبورد هست که دیدید کلید قرمز شد.

ولی ایرادی که بهش خوردم چی بود؟ اینکه همیشه در همه زوایا فندک نمیتونست کلید رو کامل به پایین فشار بده، خوب این برمیگرده به طراحی بد کلید و صفحه روش، که به نظر من میتونه این توضیحی باشه برای اینکه چرا بعضی ها احساس کردند این کلید ها بیشتر از 50 گرم وزن برای فشردن نیاز دارن، چون زاویه دست و انگشتان هر شخص با دیگری موقع تایپ یکسان نیست و این به عادت افراد بر میگرده! البته شاید من اشتباه میکنم! ولی فندک 57 گرمی ما یه چیزی رو داشت نشون میداد ... که اگر درست باشه باید از طراحی ریزر ایراد گرفت!

ولی نکته بعدی که باید از ریزر در این مورد شاکی بود اینه:

post-12713-0-67017000-1433521049_thumb.jpg

احتمالا متوجه شدید که یه چیزی درست نیست! چرا در عکس اینقدر نشانگر های numLock و capsLock نامشخص هستند؟

کمی نزدیکتر میریم:

post-12713-0-57508700-1433521184_thumb.jpg

شاید من بد عکس گرفتم؟ یا دارم شما رو فریب میدم نه؟! خوب ...

post-12713-0-98391400-1433521249_thumb.jpg

همانگونه که میبینید زوم کردیم و ذرات گرد و غبار روی کیبورد واضح تر هستند تا چراغ های نمایشگر کیبورد! بله جواب اینه که ریزر تصمیم گرفته این نمایشگر ها رو در زیر بدنه مات و پلاستیکی کیبورد قرار بده و دیدن این علامت ها رو کمی دشوار کنه برای مصرف کننده! چرا؟! من که سر در نمیارم ...

نکته بعدی یعنی ایراد بعدی که به کیبورد گرفته بودند اندازه کیبورد بود که گفته شده بود این کیبورد نسبتا بزرگ هست و اندازه غیر منطقی داره. اما من این منطق رو میگم خود شما قضاوت کنید آیا واقعا کیبرد بزرگی هست؟ یا خیر؟

post-12713-0-31486800-1433521463_thumb.jpg

در اینکه deathstalker ultimate بزرگ هست شکی نیست، از یک کیبورد معمولی بزرگتره ولی anansi هم یک کیبورد معمولی با مقدار بسیار کمی طول اضافه هست. با اینکه یک ردیف کلید های ماکرو در سمت چپ Blackwidow Chroma وجود داره اما فاصله بین بخش های مختلف کیبورد کمتر شده، خوب به نظر من blackwidow chroma اندازه قابل قبول و طبیعی داره و از اندازه یک کیبورد معمولی اونجوری بزرگتر نیست، شاید حداکثر 1 سانتیمتر و یا کمتر بزرگ باشه اما این اندازه اصلا چیزی نیست از دیدگاه من ... ولی دیدگاه هر کسی متفاوت هست.

یه نگاهی به پشت کیبورد بندازید

post-12713-0-51348500-1433521990_thumb.jpg

این پایه های پشتی کیبورد هست که دیده شده برخی از دوستان راحت تر هستند آنها را باز کرده تا کیبورد کمی به سمت شخص مصرف کننده زاویه گرفته تا در هنگام تایپ یا بازی دست مصرف کننده زاویه بهتری بگیرد از جمله خودم! خوب حالا ببینید این پایه ها و قطر خود کیبورد به چه شکل هست.

post-12713-0-03391700-1433522525_thumb.jpg

خوب در اینجا مشاهده میکنید به این شکل ارتفاع این کیبورد کمی قابل توجه هست! 4.5 سانتیمتر ارتفاع بدنه کیبرد از سطح میز کم نیست!

وقتی کیبورد رو به کامپیوتر زدم هم نکته جالبی رو دیدم که هنوز درکش نکردم!

post-12713-0-79264700-1433522729_thumb.jpg

زبان ترکی چیه اون وسط؟ کیبورد کاملا انگلیسی و با لیبل( ENGLISH (US به دست من رسیده! خوب شاید مهم نباشه اصلا ولی برام کمی عجیب بود.

و اینم اضافه کنم این کیبورد با نرم افزار razer synapse 2 کار میکنه البته بدون اون هم کار میکنه اما تنظیمات نور و ماکرو و پروفایل همگی وابسته به این نرم افزار هستند که باید بگم یکی از خسته کننده ترین نرم افزار ها هست. شما هر بار که یک قطعه جدید از ریزر به کامپیوتر خودتون وصل میکنید یک دانلود جدا از تمام دانلود های قبلی خود نرم افزار باید انجام بشه! پاسخگوی نسبتا آهسته داره و بروز رسانی های بی خاصیت و در اکثر مواقع بیهوده ای به شما میده، و کم پیش میاد واقعا پیشرفتی در نرم افزار یا کارایی قطعه شما بوجود بیارن این بروز رسانی ها! در کل در نرم افزار از ریزر اصلا راضی نیستم.

نرم افزار کاملا ساده و قابل درک هست اما شاید زیادی ساده! این سادگی همیشه خوب نیست به عنوان مثال قابلیت هایی که شما در برخی نرم افزار ها مثل نرم افزار لاجیتک هست مانند اسکریپت نویسی و قابلیت های فراوان برای ماکرو ها و ... رو ندارید در نتیجه شما ساده و قابل فهم تر بودن رو گرفتید در مقابل حذف شدن یک سری قابلیت ها! حالا دیگه اینکه شما چقدر به اون قابلیت ها وابسته باشه کارتون دیگه به نباز خودتون بستگی داره! نیاز هر شخص مختص هست به خودش.

و اگر براتون مهمه همیشه برای هر کار ساده ای مثل اجرا و نگه داشتن موسیقی یا فیلم در حال اجرا خودتون نخواهید از موس استفاده کنید، نگران نباشید در بالای کیبورد کلید های F دارای کاربرد دوم هم هستند که با نگه داشتن کلید FN یا همون Function بر روی کیبورد قابل استفاده هستند! این مورد استفاده رو در کیبورد های لپتاپ دیدید! بله همونه و همون کلید FN هست هیچ فرقی نداره!

post-12713-0-77604100-1433524977_thumb.jpg

دیگر و اصل مطلب! اینهمه گفتم حالا بریم سر اصل کاری، آیا واقعا این کیبورد رو باید بخرید؟ آیا کیبورد های مکانیکال حس بهتری به شما موقع تایپ یا بازی میدن؟

خوب روراست بهتون میگم هیچکسی این رو نمیتونه به شما بگه به غیر از خودتون! برای همینه که اون 4تا کلید رو باز گذاشتن که شما مصرف کننده امتحانش کنی قبل از خرید! ولی چیزی که من میتونم به شما بگم اینه! کیبورد مکانیکال به خاطر اون صدای کلیک راحت تر میفهمید که آیا کلیدی که من فشار دادم ثبت شده یا باید بازم فشارش بدم؟! اگر بازیتان برایتان مهم است و باید این رو بدانید که کلیدی که فشرده اید ثبت شده یا نه؟ و زمان زیادی برای تکرار زدن اون کلید ندارید و باید فورا کلید بعدی رو فشار بدید، خوب بله اینجا این به کارتون میاد! و کلید های این کیبورد که گفته شده احساس سفت تر بودن بهتون میده حتی از بقیه کلید های 50 گرمی، حتی باید بگم نرم تر از حتی deathstalker ultimate هست که کلید های چیکلت نرم و کم صدایی داره! در این کیبورد مکانیکال شما فشار کمتر به کلید وارد میکنید! از سمت دیگه من به 2 نفر که اصلا اطلاعی از جنس دکمه های این کیبورد ها نداشتند و فقط کارشون در حد تایپ و بازی بود درخواست کردم کلید های این 3 کیبورد رو امتحان کنند و هر 2 نفر پاسخ دادند که مکانیکال نرم تر بوده و حس بهتری در تایپ بهشون میداده! ولی خود من به شخصه آنچنان تفاوتی برام نداره که با کدام یکی کار کنم! البته نا گفته نماند حتی من هم اون وزن کمتر و فشار رو به وضوح حس می کنم و میتونم بگم در تایپ طولانی مدت احتمالا کیبورد مکانیکال کمتر باعث خستگیم میشه!

ولی آیا واقعا این کیبورد ارزش این قیمت رو داره؟ سخته گفتنش ولی از نظر من نه! قیمتش باید کمی پایین تر باشه! هرچند محصولات ریزر کلا قیمت بالایی دارن و ارزش آنها در مقابل قیمتشون معمولا برابر نیست!

ولی از لحاظ افکت های نوری این کیبورد، ریزر کار جالبی انجام داده! که من قصد ندارم افکت ها و قابلیت های نرم افزار رو نقد کنم، چون همینجوریش این به اصطلاح نقد کوتاه زیادی طولانی شد! بسه چقدر طولانی شد ...

در آخر میتونم بگم کیبورد خوبی هست اما ارزش اون پول رو نداره مگر اینکه مثل من رنگ های متفاوت نور و ظاهر کیبورد براتون مهم باشه!

و آیا اصلا کیبورد مکانیکال برای شما مناسب است؟ خوب اگر آدم حساسی هستید روی کیبورد یا انگشتانتون و یا تایپ طولانی مدتی دارید و صدای کیبورد اذیتتون نمیکنه و به قابلیت های اضافی که بقیه کیبورد ها دارند مثل LCD یا کلید های اضافه و بیشتر و ... احتیاج ندارید، بله چرا که نه حداقل میتونم بهتون پیشنهاد کنم برید یک بار این کیبورد ها رو امتحان کنید ارزش امتحان کردن رو داره! اما اگر نه قابلیت های خاصی مد نظرتون هست و یا با کیبورد فعلیتون راحت هستید احتیاجاتتون رو برآورده میکنه خیر! نگیر آقا پولت رو دور نریز نریر مگه پول رو از سر راه آوردی؟! ای بابا :|

امیدوارم این توضیحات براتون مفید بوده باشه! اگر راضی بودید که خوشحالم اگر ناراضی بودید بنویسید چرا و اگر تجربه دیگری دارید که میتونه برای دوستان مفید باشه لطفا در همینجا برای بقیه به اشتراک بگذارید.

ممنون و موفق باشید @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط Dragunov_Lq
لینک به دیدگاه

www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8

شوخی میکنم  @};-  @};-  @};-  @};-  @};- 

دستت درد نکنه برسی خوبی بود ولی سویچ هاش Cherry نیستن ریزر واقعا پول برند هم میگیره  :mad: 

لینک به دیدگاه

خیلی خوب بود رفیق. نیازمند نقدهایی هستیم که بر خلاف بررسیهای رایج خواننده رو به تامل بیشتری پیش از خرید وادارند. اگر از بقیه ی صفحه کلیدهای مکانیکی هم تجربه ای داری سپاسگزار خواهم شد که بررسی و خلاصه ش رو اینجا بگذاری:http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43658#entry527831

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

مختصر !

دمت گرم لذت بردم. مبارکه.

مرسی خیلی ممنون @};-

www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8

شوخی میکنم  @};-  @};-  @};-  @};-  @};- 

دستت درد نکنه برسی خوبی بود ولی سویچ هاش Cherry نیستن ریزر واقعا پول برند هم میگیره  :mad: 

خواهش میکنم ممنون از شما برای خواندن مطلب، و بله میدونم اشاره هم کردم ولی یادم رفت اسم سازنده رو درج کنم، و cherry کمپانی بزرگی در زمینه تولید کلید های مکانیکال هست برای همین اکثرا با این کمپانی و استاندارد هاش کلید های بقیه کمپانی ها رو مقایسه می کنند.

خیلی خوب بود رفیق. نیازمند نقدهایی هستیم که بر خلاف بررسیهای رایج خواننده رو به تامل بیشتری پیش از خرید وادارند. اگر از بقیه ی صفحه کلیدهای مکانیکی هم تجربه ای داری سپاسگزار خواهم شد که بررسی و خلاصه ش رو اینجا بگذاری:http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43658#entry527831

خیلی ممنون از نظرتون و چشم اگر کیبورد دیگری هم گرفتم نقدش رو قرار میدم ;)

لینک به دیدگاه

یه سوال داشتم در واقع یه نظر سنجی

بین RAZER و Steelseries کدوم رو انتخاب میکنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جفتشون در یک سطح و امتیاز هستند ولی ریزر فانتزی تر هست 

لینک به دیدگاه

بستگی به کاربری شما داره دوست عزیز که چه جنسی برای چه منظوری بخوای؟ سوال شما اصلا جواب مشخص و ساده ای نداره مگر اینکه محدوده خواسته و نیازتون رو مشخص کنید. هر کدام از این برند ها نیز یک دلیلی برای تولید و کارشون دارند، که باید ببینید شما به کدام ویژگی نیاز دارید؟

لینک به دیدگاه

!!!

ویرایش شده توسط bozorgmehr96
لینک به دیدگاه

بستگی به کاربری شما داره دوست عزیز که چه جنسی برای چه منظوری بخوای؟ سوال شما اصلا جواب مشخص و ساده ای نداره مگر اینکه محدوده خواسته و نیازتون رو مشخص کنید. هر کدام از این برند ها نیز یک دلیلی برای تولید و کارشون دارند، که باید ببینید شما به کدام ویژگی نیاز دارید؟

نه منظورم بیشتر یه نظرسنجی بود که مشخص بشه کدوم طرفدار بیشتری داره وگرنه خودم مخالف مقایسه برند هستم و همیشه میگم باید محصول

با محصول مقایسه بشه نه برند با برند

من خودم از steelseries بیشتر خوشم میاد ولی یه بدی که داره تنوع محصولاتش مثل razer و logitech زیاد نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...