رفتن به مطلب

کرش و دامپ گرافیک مهم !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

وقتی میرم تو بازی بعد 5 دقیقه کرش میکنه و صفحه سیاه میشه و ارور دایرکت ایکس و رستارت میاد در بعضی موارد هم کلا تصویر قطع میشه از گرافیک

دما 70 درجه لود 90%

مشکل از چیه ؟

این رو توی Gta v میده و توی فارکرای یک همچین چیزی 

ERR_GFX_D3D_INIT Crash

Failed Initialization. PLease reboot and restart the game. Try reinstalling the game if this persists.

ویرایش شده توسط Extreme Plus
لینک به دیدگاه

فقط با یه بازی اینجوره ؟؟؟ یا با همه ی بازی ؟؟

اسم بازی های مشکل دار رو بنویسین ....

میتونه مشکل از درایور گرافیک ... کرک بازی ... ناقص نصب شدن بازی یا ناقص نصب شدن Directx & .net framework و ... باشه

شما با جدیدترین درایور امتحان کن برای بازی مدنظر هم شاید لازم باشه کرکت رو عوض کنی یا چنتا update برا بازی بگیری ... کتابخونه های Directx & .net framework رو هم مجدد بطور کامل نصب کن(هیچ اروری بین نصب نباید بگیری)

برای اینکه تصویر قطع میشه هم اتصالاتتون رو چک کنین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط با یه بازی اینجوره ؟؟؟ یا با همه ی بازی ؟؟

اسم بازی های مشکل دار رو بنویسین ....

میتونه مشکل از درایور گرافیک ... کرک بازی ... ناقص نصب شدن بازی یا ناقص نصب شدن Directx & .net framework و ... باشه

شما با جدیدترین درایور امتحان کن برای بازی مدنظر هم شاید لازم باشه کرکت رو عوض کنی یا چنتا update برا بازی بگیری ... کتابخونه های Directx & .net framework رو هم مجدد بطور کامل نصب کن(هیچ اروری بین نصب نباید بگیری)

برای اینکه تصویر قطع میشه هم اتصالاتتون رو چک کنین

مشکل با تمام بازی ها هست 

لینک به دیدگاه

سلام گرافیکتون چیه ؟

با این نرم افزار درایور رو پاک کنید یک درایور دیگه نصب کنید ببینید بازم مشکل دارین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام گرافیکتون چیه ؟

با این نرم افزار درایور رو پاک کنید یک درایور دیگه نصب کنید ببینید بازم مشکل دارین؟

780 Ti 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با نرم افزار فورمارک تست بکنید ببینید بازم کرش میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با نرم افزار فورمارک تست بکنید ببینید بازم کرش میکنه

کرش نکرد ولی این نرم افزار با اپن جی ال بود مشکل دایرکت ایکس هست با یک ویندوز دیگه هم تست کردم بازم کرش میکنه دارم میرم سمت ابدیت بایوس 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نتونستم بایوس فلش بزنم

دوستان مشکل از چیه ممکنه از سوکت کارت باشه ؟ چون کارت گرافیک کامل داخل اسلات نرفته و نصفش کجه 

لینک به دیدگاه

منم همین مشکل رو داشتم.درایورش رو کامل پاک کردم و ورژن جدیدش رو گرفتم و نصب کردم مشکل حل شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم همین مشکل رو داشتم.درایورش رو کامل پاک کردم و ورژن جدیدش رو گرفتم و نصب کردم مشکل حل شد

اخه ssd رو عوض کردم که برای یک سیستم دیگه بود مشکل وجود داشت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درایور رو ابدیت کردم حل شد

ولی کسی میدونه چرا درایور خراب شده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درایور رو ابدیت کردم حل شد

ولی کسی میدونه چرا درایور خراب شده؟

سلام :D

ورژن دقیق درایوری که مشکل ساز شده بود چی بود؟ تا یه بررسی کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام :D

ورژن دقیق درایوری که مشکل ساز شده بود چی بود؟ تا یه بررسی کنم

سلام عزیز

350.12

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این عبارت رو گوگل کن :

Nvidia 350.12 crash  یا به جای کرش بنویس issue

چند تا از نتایج رو دیدم که بعضیا با 350.12 استاپ درایور گرفتن و بعدش بازی هم از اون ارورهای stop working میده، احتمالش هست که این مسئله خودش رو بصورت ارور های دیگه و بلک اسکرین هم نشون بده

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این عبارت رو گوگل کن :

Nvidia 350.12 crash  یا به جای کرش بنویس issue

چند تا از نتایج رو دیدم که بعضیا با 350.12 استاپ درایور گرفتن و بعدش بازی هم از اون ارورهای stop working میده، احتمالش هست که این مسئله خودش رو بصورت ارور های دیگه و بلک اسکرین هم نشون بده

تو جستجو بیشتر بازی farcry4 و gta v رو اعلام کرده بودن که مشکل من هم این دو بازی بود

یک سوال بایوس رو باید ابدیت کرد ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو جستجو بیشتر بازی farcry4 و gta v رو اعلام کرده بودن که مشکل من هم این دو بازی بود

یک سوال بایوس رو باید ابدیت کرد ؟

اصولا تمامی تولید کننده های مادربورد و گرافیک در زمینه تعویض بایوس یه توصیه نانوشته شبیه به همی دارن که بصورت ساده میشه : " تا زمانی که در عملکرد و کارایی مادربورد_یا گرافیکتون_ به مشکلی برخورد نکرده باشید نیازی به آپدیت بایوس نیست"

کاری که من میکنم اینه :

1. اگه مشکلی برای قطعه من پیش اومده باشه، اول سعی میکنم مطمئن شم مشکل از چیه و آیا مربوط به بایوس میتونه باشه یا خیر(مثلا در اینجا اگه با آپدیت درایور مشکل حل شده یعنی گرافیک بایوسش مشکلی نداره) 

2. وقتی که ریشه مشکل_یا ایراد_ مشخص شد  جزئیات منتشر شده راجع به بایوسِ تازه عرضه شده رو مطالعه میکنم،اگه اون مشکل در توضیحات مربوط به اون بایوس در لیست fix شده ها باشه با اطمینان خاطر بایوس رو آپدیت میکنم اما بعضی وقتها اون مشکل توی بایوس جدید فیکس نشده و آدم باید از دیگرانی که از اون ورژن خاص استفاده کردن سوال کنه و یا خودش دست به آپدیت بزنه همینطوری به ورژن جدیدتر

البته هدف از آپدیت بایوس همیشه برطرف کردن مشکل نیست و برخی بایوسها ویژگی های خاصی دارن ، مثلا کلاک بالاتر برای هسته و مموری و یا پروفایلهای بوست و پروفایل های متفاوت پاورلیمیت(همون مدیریت مصرف و اینهای کارت میشه)

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...