رفتن به مطلب

ارتقا برای Media Center PC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من جدیدا یک تلویزیون پلاسما و یک سینما خانگی خریدم

حالا یک کامپیوتر نسبتا ضعیف دارم که میخوام به این سیستم وصلش کنم تا همه موزیکها و فیلم ها و هرچی رو کامپیوتر اصلی خودم و لپ تاپ و غیره دارم رو از طریق این کامپیوتر پخش کنم

مشخصات این کامپیوتر

CPU Intel Celeron D 3.0GHz

Mainboard Gigabyte G31 VGA Onboard

Ram 1GB DDRII

HDD Maxtor 250 SATA II

سوال اول: به نظر دوستان این سیستم از لحاظ سخت افزاری مشکل خاصی برای کار فیلم و موزیک داره؟ (مثلا رم کم باشه یا cpu ضعیف باشه)

مسئله اصلی اینه که این سیستم پورت HDMI نداره و من میخوام یک کارت گرافیک بخرم که این پورت رو داشته باشه:

سوال دوم: اگه میشه یک کارت گرافیک ارزون برای پخش فیلم های HD 1080 و استفاده تحت ویندوز 7 که خروجی HDMI داشته باشه بهم معرفی کنید (فقط استفاده فیلم و موزیک میکنم وبازی نمیکنم باهاش)

سوال سوم: احتمالا فیلم ها Bluray (البته نه بصورت دیسک بصورت فایل) میاد دستم، برای دیدن این فیلم ها کارت گرافیک باید قابلیت خاصی داشته باشه؟

یه سوال دیگه هم دارم.

تو فروم های خارجی خوندم که بعضی کارت گرافیک ها که خروجی HDMI دارن، یک کانکتور ورودی صدا (SPDIF In) هم دارن (مثلا کنار همون کانکتور برق) که بوسیله یک سیم، پین های SPDIF Out از روی مادربرد رو بهشون وصل میکنی و بدین ترتیب صدا رو هم میفرستی توی کارت گرافیک و از خروجی HDMI هم صدا میاد و هم تصویر و وقتی وصل میکنی به تلویزیون صدا و تصویر رو همزمان داری.

در این مورد هم دوستان اگه راهنمایی کنن و کارت گرافیکی با چنین قابلیتی معرفی کنن ممنون میشم

ببخشید من خیلی تو این موارد سر رشته ندارم و نیاز به راهنمایی شما دارم مرسی

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام

من جدیدا یک تلویزیون پلاسما و یک سینما خانگی خریدم

حالا یک کامپیوتر نسبتا ضعیف دارم که میخوام به این سیستم وصلش کنم تا همه موزیکها و فیلم ها و هرچی رو کامپیوتر اصلی خودم و لپ تاپ و غیره دارم رو از طریق این کامپیوتر پخش کنم

مشخصات این کامپیوتر

CPU Intel Celeron D 3.0GHz

Mainboard Gigabyte G31 VGA Onboard

Ram 1GB DDRII

HDD Maxtor 250 SATA II

سوال اول: به نظر دوستان این سیستم از لحاظ سخت افزاری مشکل خاصی برای کار فیلم و موزیک داره؟ (مثلا رم کم باشه یا cpu ضعیف باشه)

تا فعلان که خوب کار کرده و مشکلی در پخش فبلم نداشته. چه فرمت های فشرده و چه فرمت های HD فشرده نشده

مسئله اصلی اینه که این سیستم پورت HDMI نداره و من میخوام یک کارت گرافیک بخرم که این پورت رو داشته باشه:

سوال دوم: اگه میشه یک کارت گرافیک ارزون برای پخش فیلم های HD 1080 و استفاده تحت ویندوز 7 که خروجی HDMI داشته باشه بهم معرفی کنید (فقط استفاده فیلم و موزیک میکنم وبازی نمیکنم باهاش)

یک کارت گرافیک 8400 با قیمت حدود...یادم نیست 40 خریدم یا 60 تومن اما HDCP هست و پورت HDMI هم داره و عالی کار میکنه.

سوال سوم: احتمالا فیلم ها Bluray (البته نه بصورت دیسک بصورت فایل) میاد دستم، برای دیدن این فیلم ها کارت گرافیک باید قابلیت خاصی داشته باشه؟

هنوز سرچ نکردم ببینم چنین چیزی هست با نه

یه سوال دیگه هم دارم.

تو فروم های خارجی خوندم که بعضی کارت گرافیک ها که خروجی HDMI دارن، یک کانکتور ورودی صدا (SPDIF In) هم دارن (مثلا کنار همون کانکتور برق) که بوسیله یک سیم، پین های SPDIF Out از روی مادربرد رو بهشون وصل میکنی و بدین ترتیب صدا رو هم میفرستی توی کارت گرافیک و از خروجی HDMI هم صدا میاد و هم تصویر و وقتی وصل میکنی به تلویزیون صدا و تصویر رو همزمان داری.

در این مورد هم دوستان اگه راهنمایی کنن و کارت گرافیکی با چنین قابلیتی معرفی کنن ممنون میشم

بله چنین چیزی وجود داره. همین کارتی که خریدم چنین قابلیتی داره و خیلی خوبه. صدا بصورت دیجیتال از طریق همون کابل HDMI منتقل میشه. فقط کافیه کابل مخصوص که همراه کارت گرافیک هست رو از روی SPDIF رو مادربرد به ورودی کارت گرافیک وصل کنی و دیگه حله (فقط به اتصال کابلها توجه کن چون خروجی مادربرد 3 پین هست اما کابل 2 پین هست مراقب باش اشتباه نزنی و فکر کنی که درست زدی و 1 ساعت خودت رو سر کار بزاری)

ببخشید من خیلی تو این موارد سر رشته ندارم و نیاز به راهنمایی شما دارم مرسی

خواهش میکنم خودت سرچ کن بخون یاد میگیری سر رشته پیدا میکنی و به جواب سوالاتت میرسی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...