رفتن به مطلب

تبدیل VGA به HDMI امکان پذیر است

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت بچه های لیون

بچه ها یک سوال می تونم از این کابل استفاده کنم برای تبدیل VGA کارت گرافیک به HDMI:

post-18126-0-89701600-1433655367_thumb.jpg

کارت گرافیکم HDMI داره ولی مانیتورم نداره می تونم از این کابل استفاده کنم و مانیتورم رو با کیفیت HDMI بالا بیارم؟؟

مدل مانیتور: LG Flatron W1942se 19 inch

کارت گرافیک:  MSI GTX 750 Ti OC TF IV Gaming GDDR5 2GB

ممنون میشم یک راهنمایی بکنید :x :x

لینک به دیدگاه

سلام بله میشه البته برای بنده یک نوع دیگرش که توی کارتون لبتاپ هست

لینک به دیدگاه

سلام ممنون از شما

اون وقت بستگی به ساپورت مانیتور نداره؟مثلا واسه مانیتور مشکلی پیش نمیاد و مانیتور بنده hdmi میشه؟

ممنون :x :x

لینک به دیدگاه

سلام نه خیر هیچ مشکلی نداره فقط صدا انتقال پیدا نمیکنه

لینک به دیدگاه

فکر نکنم کار استانداری باشه یه کار ناچاری هست ولی به نظرم اصلا کارایی نداره  شما مشخصات فرمت های VGA و DVI و HDMI رو تو اینترنت بخونید هر کدوم رزولوشن های خاصی رو حداکثر می تونند انتقال بدهند

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

دوست عزیز با کابل نمیشه hdmi رو به vga تبدیل کرد چون یکیش دیجیتل هست اونیکی آنالوگ....

از همون خروجی کارتت که ساپورت آنالوگ داره  (dvi-i)استفاده کن همچین معجزه ای نمیبینی بین آنالوگ و دیجیتال اونم تو این رزولوشن....

حالا تبدیل هم خواستی یک سری تبدیل های hdmi به vga هست که الان دیگه همه جا تو بازار پیدا میشه گوگل هم سرچ کنی هست که یه برد داره و سیگنالو تبدیل می کنه.....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من از این استفاده میکنم:

http://nicpc.ir/eshop/%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF%DB%8C-hdmi/9-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-hdmi-%D8%A8%D9%87-vga-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC%DB%8C-%D8%B5%D8%AF%D8%A7.html

کاملا راضی ام و هیچ مشکلی نداره

با pc , ps3 , ps4 , x360 هم امتحان کردم عالی کار میکنه

لینک به دیدگاه

سلام

خیلی ممنون از کمکتون بچه ها

یکی از بچه ها اینجا هم گفت ازش استفاده کرده و قیمتم حدود 50 گفت

گفت به راحتی جواب داده

فقط جواب میده مثلا کارت گرافیکم hdmi می خوره ولی ماینتورم نمی خوره اون وقت این کابل جواب میده و یک خورده تصویرو بهتر می کنه؟مثلا یک وقت نزنه هم کارت و مانیتور بسوزونه

ممنون از همگی

موفق باشین :x :x

لینک به دیدگاه

اگه خروجی DVI داره کارت گرافیکت از تبدیل DVI به VGA استفاده کن

Adapter_DVI_to_VGA.jpg

لینک به دیدگاه

Adapter_DVI_to_VGA.jpg

اینم جواب میده.مبدل اچ دی به vga تو مغازه برا فروش دارم ناقابل30ت.خواستید پخ بدید

لینک به دیدگاه

سلام

خیلی ممنون از کمکتون بچه ها

یکی از بچه ها اینجا هم گفت ازش استفاده کرده و قیمتم حدود 50 گفت

گفت به راحتی جواب داده

فقط جواب میده مثلا کارت گرافیکم hdmi می خوره ولی ماینتورم نمی خوره اون وقت این کابل جواب میده و یک خورده تصویرو بهتر می کنه؟مثلا یک وقت نزنه هم کارت و مانیتور بسوزونه

ممنون از همگی

آقا این 10 بار کیفیت hdmi و vga توی این رزولوشن فرقی نداره + وقتی داری یه تبدیل میزاری تو مسیر که hdmi کارتت رو بکنه vga کیفیت هایی شاید از خود اینکه مستقم از vga کارتت استفاده کنی کمتر باشه....

درکل اصلا ارزش هزینه کردن نداره....

راستی یه نکته ای این تبدیلای hdmi به vga که توی بازار هست با ps4 کار نمی کنن مگر اینکه مدل اداپتور دارشو پیدا کنی.... 

لینک به دیدگاه

یه چیز جالب بگم برات یه مانیتور vga مدل LG 22 E2260 خریداری کردم البته چند سال قبل بعد دیدم از همین مدل و با اندکی تغییر و گران تر LG زده با ورودی DVI و HDMI و VGA که اینم خریداری کردم بعد از پورت HDMI برای مانیتور جدید استفاده کردم و مانیتور 22 VGA رو کلا جمعش کردم بببینم کدومش بهتره 

نمی دونم چه مشکلی بود یک ماه هم کلنجار رفتم کلا مانیتور با ورودی HDMI چشمم رو میسوزوند هر کاری هم می کردم نور رو کم می کردم و تنظیم می کردم بی فایده بود ولی مانیتور معمولی VGA که الان هنوز هم دارمش اصلا اذیتم نمی کنه و راحت کار میکنم باهاش اون مانیتور HDMI رو هم فروختم رفت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه چیز جالب بگم برات یه مانیتور vga مدل LG 22 E2260 خریداری کردم البته چند سال قبل بعد دیدم از همین مدل و با اندکی تغییر و گران تر LG زده با ورودی DVI و HDMI و VGA که اینم خریداری کردم بعد از پورت HDMI برای مانیتور جدید استفاده کردم و مانیتور 22 VGA رو کلا جمعش کردم بببینم کدومش بهتره 

نمی دونم چه مشکلی بود یک ماه هم کلنجار رفتم کلا مانیتور با ورودی HDMI چشمم رو میسوزوند هر کاری هم می کردم نور رو کم می کردم و تنظیم می کردم بی فایده بود ولی مانیتور معمولی VGA که الان هنوز هم دارمش اصلا اذیتم نمی کنه و راحت کار میکنم باهاش اون مانیتور HDMI رو هم فروختم رفت

از تنظیماتش بود

منم اولش که همین مانیتورو گرفتم پشیمون شدم که کلاه رفته سرم اما یه تاپیک زدم مشکلمو گفتم حل شد الان راضیم

لینک به دیدگاه

از تنظیماتش بود

منم اولش که همین مانیتورو گرفتم پشیمون شدم که کلاه رفته سرم اما یه تاپیک زدم مشکلمو گفتم حل شد الان راضیم

خوب می گم مگه چقدر دکمه و تنظیم داره تنظیم نور و ... مشخصه دیگه بقیه هم که ارتباطی به نور صفحه نداره هر نوع تنظیمی انجام دادم چشمم رو میسوزوند 

لینک به دیدگاه

Adapter_DVI_to_VGA.jpg

سلام داداش ممنون

بله داره

http://lioncomputer.ir/product/3847/%D8%AC%DB%8C+%D8%AA%DB%8C+%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3+750+%D8%AA%DB%8C+%D8%A7%DB%8C+%DA%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%86%DA%AF+%D8%A7%D9%85+%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%DB%8C+%D8%AA%D9%88%DB%8C%DB%8C%D9%86+%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1/

در نتیجه از چه مبدلی استفاده کنم تا نتیجه بهتری بگیرم؟

ممنون

لینک به دیدگاه

بچه ها یکم بیشتر راهنمایی کنید

ممنون :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...