رفتن به مطلب

Gigabyte R9 280 یا Gigabyte GTX 960

اشتراک گذاری

Recommended Posts

میخواستم یه کارت گرافیک برای سیستم گیمینگ  i5 4460K  و ram 8GB ِDDR3 2400Mhz یک کارت گرافیگ تا 950 تومان بگیرم که بین این دو موندم نظرم بیشتر رو 280 هست چون حافظه گرافیکی بیشتری داره و تو بازی فریم ریت بیشتری میده تا اونجایی که تحقیق کردم  میخواستم که  راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

نظرت رو گزینه درستیه یک گیگ ویرم بیشتر آرناین ۲۸۰مزیته و فیوچر پروف ترش میکنه چون پیش بینی میشه که با پوش شدن کنسولها، از سال ۲۰۱۶ تعداد بازیهایی که به این مقدار حافظه گرافیکی نیاز داشته باشن افزایش پیدا کنه الان هم تو یه بازی مثل Shadow of Mordor برای تکسچر High Quality( که معادل کیفیت تکسچرهای نسخه های کنسولیه) به حداقل ۳گیگابایت ویرم نیاز خواهی داشت وگرنه روی رزولوشن ۱۰۸۰پی هم باید با Stuttering ناشی از کمبود حافظه گرافیکی دست و پنجه نرم کنی (یا کیفیت تکسچرهارو روی میدیوم بزاری یعنی پایینتر از کیفیت نسخه های کنسولی (اونم با یه پردازنده گرافیکی بسیار سریعتر مثل ۹۶۰) .اما در حال حاضر بزرگترین دیل برکر کارتهای گرافیکی AMD درایور نسبتا ناکارآمدشونه.در نتیجه بالا بودن Driver Overhead شما نیاز به یه سی پی یوی نسبتا قدرتمند برای کارتهای گرافیکی AMD داری تا بتونی بنوعی ناکاراآمدی درایور رو دور بزنی و تا حدی از تاثیر منفیش در ایجاد باتل نک برای پردازنده گرافیکی جلوگیری کنی .خوشبختانه پردازنده مرکزی شما یه Corei5 نسبتا توانمند هست بنابراین میشه با توجه به مزیت ویرم آر ناین۲۸۰ و اون دید آینده نگرانه ای که عرض کردم به عنوان گزینه ارجح بهتون پیشنهادش داد

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه 280 سری تری ایکس پیدا کردی بخر که تقریبا نو باشه و ماین نشده باشه

وگرنه نظر من رو 960 هستش که میتونی با حدود 100 افزایش بودجه 4 گیگ بخری

لینک به دیدگاه

اگه 280 سری تری ایکس پیدا کردی بخر که تقریبا نو باشه و ماین نشده باشه

وگرنه نظر من رو 960 هستش که میتونی با حدود 100 افزایش بودجه 4 گیگ بخری

یعنی 960 4 گیگ قیمتش 1050 میشه میتونید یه مدل معتبر معرفی کنید

لینک به دیدگاه

اگر بتونی نسخه ۴گیگ ۹۶۰ رو۱۰۵۰ بخری به قول دوستان از نظر خود من هم ارجحه نسبت به 280 چون باز یک گیگ ویرم بیشتر داره و مصرف و حرارت کمترشم مزیته ضمن اینکه درایور دیرکت اکس ۱۱ انویدیا خیلی بهینه تره. اما بین ۹۶۰ دو گیگ و ۲۸۰ سه گیگ بنظرم ارجحیت با ۲۸۰هست

لینک به دیدگاه

960 بگیر از قابلیت های DX12 به طور کامل پشتیبانی میکنه ولی 280 فقط 50%  پشتیبانی میکنه.

لینک به دیدگاه

960 بگیر از قابلیت های DX12 به طور کامل پشتیبانی میکنه ولی 280 فقط 50%  پشتیبانی میکنه.

یعنی چی 50 درصد ؟ :(

تمامی کارت ها با معماری GCN به طور کامل از سطح یک DX12 پشتیبانی میکنن !!! ولی لول های دو و سه رو نه

که قبلا هم گفته شده فقط سطح یک و دو شاهد بیشتری بهینگی خواهد بود و لول های بالاتر فقط برای برخی ویژگی های گرافیکی خواهد بود.مثلا بخوایم ویژگی گیم ورک انویدیا رو در نظر بگیریم.

از این دست ویژگی های انحصاری

نظر منو بخوای 280 برتری کاملی نسبت به کارت 960 داره

280 فرکانس خیلی پایینی داره اگر کمی اورکلاکش کنی کارت 960 رو کور 1600 هم به زور میگریتش

فرکانس دفالت اکثر 280 ها زیر 1000 مگاهرتز هست که تا 1200 مگاهرتز جا دارن.

در رزولیشن بالاتر به لطف پهنای باند بالا و مموری بیشتر ،  این 280 هست که پیروز میدان خواهد بود

بحث مصرف و خنک بودن و اینا هم چرت و پرتی بیش نیس. یعنی در این سطح قیمتی و قدرتی اهمیتی نداره.

مصرف این کارت حدودا زیر 200 وات هست و 200 وات هم چندان رقم زیادی نیست که بگیم مصرف زیادی داره.

الان ماشالله همه پاور بالای 650 وات دارن.

مصرفش زیاده ولی قدرتش هم بیشتره.

اگر بتونی غیر رفرنس تهیه بنمایی خوب میشه.

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

درود

2 گیگ 960 کمه اگر میتونید 4 گیگش رو بگیرید وگرنه r9 280 گزینه بهتریه

تو gta v به اندازه 2 تا 4 فریم 960 بهتر عمل میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

GTX 960 از نسل دوم معماری ماکسول در کنار خنک بودن و مصرف پایین انرژی؛ کارایی بسیار خوبی ارائه می کند و از جدیدترین فناوری های انویدیا از جمله MFAA ،ShadowPlay و G-Sync نیز پشتیبانی می کند. با GeForce GTX 960 می توان تمامی بازی های روز را حداقل در وضوح Full HD اجرا کرد. البته بسته به بازی های مختلف، می توان تا وضوح بالاتری هم فراتر رفت اما پهنای رابط حافظه 128 بیتی GTX 960 به گلوگاهی برای وضوح تصویر های بالاتر و کیفیت بافت بالاتر مبدل شده است و ممکن است که در صحنه های شلوغ برخی بازی ها، با افت محسوس نرخ  فریم دهی مواجه شوید. GTX 960 در وضوح Full HD عملکرد کاملاً قابل قبولی ارائه می کند و از این رو بهترین انتخاب برای گیمینگ Full HD است. با این حال اگر با وضوح بالاتری به گیمینگ می پردازید، Radeon R9 280 گزینه خوبی است که با برخورداری از 3 گیگابایت حافظه ویدئویی و رابط حافظه 384 بیتی، پهنای باند حافظه بیشتری دارد و در وضوح تصویر های بالاتر، نسبت به GTX 960 عملکرد بهتری از خود نشان می دهد.

در حالی که هر دو  این پردازنده های گرافیکی عملکرد مشابهی در وضوح 1080p دارند، مزیت حافظه ویدئویی و پهنای باند حافظه بیشتر R9 280 به عملکرد بهتر در وضوح های بالاتر و یا اعمال فیلترهای مختلف از جمله Anti Aliasing منجر می شود. همچنین بسیاری از بازی های امروزی بیش از 1.7 گیگابایت حافظه ویدئوی می طلبند و از این رو حافظه ویدئویی بیشتر، برای عناوین بازی آتی می تواند آینده نگرانه باشد. پس درحالی که هر دو این کارت قیمت مشابه ای دارند، عملکرد خیلی متفاوتی نیز می توانند داشته باشند. البته باید در نظر داشت که R9 280 انرژی بیشتری مصرف و حرارت بیشتری نیز تولید می کند، اما GTX 960 در وضوح 1080p عملکردی عالی ارائه می کند و به میزان چشمگیری کم مصرف و خنک تر است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ضمناً 4 گیگ 960 اصلا توجیه خرید نداره و باید رفت سراغ 970 . چون تو بنچمارک ها هیچ برتری نشون نداده که دلیل اش باس 128 بیتی هست

لینک به دیدگاه

من نسبت به این عکس گفتم چون توش فقط 2 تا قابلیت رو پشتیبانی میکنه  5 تا هست 2 تا پشتیبانی میشه پس میشه حدود 40% :D

5eqj_7343directx-12.jpg

لینک به دیدگاه

دقیقا 50% یعنی چی؟!؟!

تو خود سایت سافایر که برین نوشته پشتیبانی از دایر 12 (خیلی از سایت ها هم 90% گفتن پشتیبانی میشه که اون 10% هم برای نوعی رندر کردن هستش که بچه های همینجا زحمت کشیدن مقالات زیادی گذاشتن

http://anandtech.com/bench/product/1041?vs=1037

اینم یه بنچ البته با مقایسه 770 هستش، که همونطور که اساتید میدونن 770 کمی از gtx960 بخاطر باس پهنای باند و بیت بیشتر قویتره که اینجا r9 280x در اکثر بازی بهتر از 770 ظاهر شده

دیگه میمونه سلیقه شخصی شما

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

970 بگیر هرچند گرونه کمی 

انتخاب دیگه نداریی

یا 960 یا r280 x این دوتا هستن 

770 دست دوم هم خوبه 800 تا 850 بگیر مشکل vram پایین داره 2 گیگ هست هرچند تو بازی زیاد تاثیر نداره 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

یعنی 960 4 گیگ قیمتش 1050 میشه میتونید یه مدل معتبر معرفی کنید

سلام من از آریا کامپیوتر evga gtx 960 4gb مدل ssc acx2.0 گرفتم 1060 تومن

ویرایش شده توسط behnam74
لینک به دیدگاه

سلام من از آریا کامپیوتر evga gtx 960 4gb مدل ssc acx2.0 گرفتم 1060 تومن

گیگا 280 میکرفتی ! قیمتش 900 تومنه باز بهتر بود

لینک به دیدگاه

میخواستم یه کارت گرافیک برای سیستم گیمینگ  i5 4460K  و ram 8GB ِDDR3 2400Mhz یک کارت گرافیگ تا 950 تومان بگیرم که بین این دو موندم نظرم بیشتر رو 280 هست چون حافظه گرافیکی بیشتری داره و تو بازی فریم ریت بیشتری میده تا اونجایی که تحقیق کردم  میخواستم که  راهنمایی کنید.

I5 4460K ? 

عجببب مگه دارییممممم ؟؟؟!!!!! :wacko:

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز این مسایل چیه مطرح میکنین فلان کارت 100% از DX12 پشتیبانی میکنه فلان کارت 50%، اخه اینارو از کجا درمیارین میگین؟

من تا حالا نه از بزرگای این فروم نه هیچ فرومی ندیدم کسی بگه چه کارتی چه درصدی پشتیبانی خواهد کرد.

اگر منبع معتبری دارید ارایه کنید ماهم استفاده کنیم، اگر نه که لطفا رعایت کنید چون این ادرس غلط دادن رو کار بقیه تاثیر میزاره.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز این مسایل چیه مطرح میکنین فلان کارت 100% از DX12 پشتیبانی میکنه فلان کارت 50%، اخه اینارو از کجا درمیارین میگین؟

من تا حالا نه از بزرگای این فروم نه هیچ فرومی ندیدم کسی بگه چه کارتی چه درصدی پشتیبانی خواهد کرد.

اگر منبع معتبری دارید ارایه کنید ماهم استفاده کنیم، اگر نه که لطفا رعایت کنید چون این ادرس غلط دادن رو کار بقیه تاثیر میزاره.

لینک به دیدگاه

ضمناً 4 گیگ 960 اصلا توجیه خرید نداره و باید رفت سراغ 970 . چون تو بنچمارک ها هیچ برتری نشون نداده که دلیل اش باس 128 بیتی هست

حرفتون در مورد عدم توجیه خرید ۹۶۰چهار گیگابایت نسبت به ۹۷۰ از نظر من منطقیه ۲۰۰هزار تومن هزینه بیشتر میکنه و هورس پاور بسیار بالاتری نصیبش میشه لذا کاملا منطقی و قابل توجیهه فرمایش جنابعالی اما باید توجه داشته باشیم که این دوستمون حداقل ۳۰۰هزار تومن دیگه پول میخواد برای خرید ارزونترین ۹۷۰شاید ۱۰۰هزار تومن جور شه اما ۳۰۰هزار تومن براش مقدور نباشه در حال حاضر( هر چند اگر بتونه چنین هزینه ای کنه قطعا میصرفه) اگر اینطور باشه ۹۶۰چهار گیگ شک نکنین برتره حتی با باس محدود ۱۲۸بیتی که شاید یسری بگن کفایت نمیکنه و منطق نداره یه کارت ۱۲۸بیتی ۴گیگ اما بنده ۶۶۰تی آی ۳گیگ گیگابایت با باس ۱۹۲بیتی رو که خیلیا میگفتن برای این حجم ویرم منطقی نیست توی بازی Shadow Of Mordor تست ومقایسه کردم با ۶۶۰تی آی دوگیگش . ۶۶۰ تی آی سه گیگ مطلقا برتری واضح ایجاد میکرد توی پرفورمنس بازی با تکسچر کوآلیتی High بخصوص توی مپ دوم که تکسچرهای آلفای علف وVegetation انبوه هم میاد توی کار. بازی کاملا Stutter Free میشد و Hitching ها و وقفه ها بکلی برطرف. حجم بیشتر حافظه بی تردید مزیته حتی با باس ۱۹۲یا ۱۲۸بیتی و قطعا ۱۰۰تومن بیشتر میرزه اما روی رزولوشن بالاتر مموری اینترفیس وسیعتر مسلما مزیت ایجاد میکنه و۹۶۰تی آی هم طبیعتا برای رزولوشنهای بالاتر از Full HD از این نظر محدودیت داره هرچند تکنولوژی Color Compression انویدیا برای سری مکسول کاملا مؤثره و اصلا بخاطر همین انویدیا جرأت کرده چنین مموری باس محدودی رو برای کارت میان رده خودش در نظر بگیره کارتی مثل ۹۸۰یا حتی ۹۷۰ با مموری باس ۲۵۶بیتی در رزولوشن 4k هم بعضا از امثال ۲۹۰های AMD با باس بسیار وسیع ۵۱۲بیتی پیشی میگیرن که خودش کاملا نشونه کارآمدی بسیار بالای همین تکنولوژی کالر کامپرشن مکسول هست

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

برین تو مقالات تهیه شده در فروم لیون اونجا زیاد میبینین

لینک به دیدگاه

استرارتر گرامی اگر منظورتون 280x هست که قوی تره اگر دست دوم میخواید بخرین (لطفا تو خریدش خیلی دقت کنین!!چون اکثرا جیگرشون تو ماین بالا اومده(یکی از نشونه ها ماین اینکه فن کارت به علت فشار اومدن بهش زود خراب میشه)اگر هم که منظورتون ۲۸۰ معمولیه که ضعیف تر از 960 هستش (960 رقیب کارت ۲۸۵ میباشد!!)

اگر هم که آک میخواین بخرین 960 پیشنهاد میشه چون ارزون تره!

لینک به دیدگاه

برین تو مقالات تهیه شده در فروم لیون اونجا زیاد میبینین

شما منظور منو درست متوجه نشدید چون خود شما هم تو پستتون به این موضوع واکنش نشون دادین. تفاوت نظر من با شما اینه که من عرض میکنم تا ریلیز رسمی این نسخه هیچ چیز به طور 100% مشخص نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...