رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم گیمینگ تا 6.500.000 تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

میخواستم یه سیستم گیمینگ تا 6.5 میلیون تومان جمع کنم که البته من کارت گرافیک و مانیتور و پاور رو اواسط اسفند ماه سال 93 از لیون خریدم که مشخصاتش این هست:

GPU : Asus Strix GTX 970 DCII OC 4GB GDDR5

PSU : Green HP Series GP700A HP

Monitor : Asus VX228H 1ms 22Inch

و قرار بر این شد که حدود سه ماه بعد که الان سه ماه هم شده بقیه قطعات رو بگیرم که مشخصات قطعات انتخابی من این هستش:

MB : Asus Z97 Maximus VII Hero LGA1150

CPU : Intel 4790k

Ram : Corsair Vengeance Pro 16GB 2x8GB 2400MHz Red

H.D.D : Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD

S.S.D : Samsung 850 PRO 256GB SATA3 SSD
 Case : Corsair Graphite Series™ 760T Full Tower Windowed Case White

حالا میخوام بدونم که مشکلی توی این قطعات از نظر هماهنگ بودن و ... وجود داره یا خیر؟
آیا خرید این قطعات با این بودجه بهتر هست یا قطعات بهتری هم میشه گرفت؟

در ضمن سیستم قبلی بنده که مشخصاتشو مینویسم آیا ارزش فروش داره یا خیر؟

MB : Asus P8H61
CPU : Intel i3 2100
Ram : DDR3 Kingstone 1333MHz 4GB 2x2
Power : Delta 400W (خودمم نمیدونم این برند چی هست :D)
GPU : Nvidia GeForce GT 520 1GB
Monitor : LG F700P 17 Inch (نخندین بهم از چه مانیتوری رفتم سراغ چه مانیتوری :D)
H.D.D : Seagate 1TB 7200 RPM
Case : Green Magnum+ blue

و در حال حاضر فقط گرافیک و پاور هستش که با گرافیک و پاور و مانیتور قبلی جاشون عوض شده
سر گرافیک چه مصیبتی کشیدم واسه این سه ماه :D برای این که بخوام جاش بدم توی کیس مجبور به کندن جای هارد شدم :D البته کار سنگین نمیکردم باهاش ولی مثلا وقتی بازی سنگین با ته گرافیک میرفتم با وجود مشکل و لگ سی پی یو و با توجه به این که این کارت گرافیک برای کیس های Full Tower هست و من توی یه کیس Mid Tower چپوندمش داغ میکرد :D که به زودی خدا رو شکر کیس عوض میشه

با تشکر

لینک به دیدگاه

کارتتون با بیشتر کیسهای مید تاور هم مشکلی نداره اندازش ۲۸سانت که بیشتر نیست مشکل داغ کردنش هم که میگین محتملا از تهویه ناکافی کیس مگنوم پلاس بوده وگرنه کیسهای میدتاور با تهویه عالی هم موجودن. قطعات منتخبتون خوبن همه من مشکلی نمیبینم اون سیستم قبلی هم میشه یسری قطعاتشو فروخت هاردشو برا خودتون نگه دارین بهتره بدرد میخوره هارد منتخب سیستم جدید هم اگر با وسترن بلک تعویض کنید بهتره

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

شما اول بگین ک سیستم 2011 میخواین با 1150 ؟؟

اون گراف هم اگه راضی نیستین ردش کنین یه inno3d بگیرین ...(عملا asus رو قورت میده)

لینک به دیدگاه

رقیق رم gskill بخر ! کیسی بخرکه فن بیشتری بخوره برای  تصفیه هوا و خنک گنند کی ! هارد 1 ترا بلو وسترن بخر ! چرا اصلا ddr4 بر نمیداری ؟

لینک به دیدگاه

سلام هم اسم!

ببین Asus Pro Gamer Z97 هم خیلی خوبه الان قیمتش عالی شده 570 اینا قبلا 770 بود! بعدم کارت صداش عالیه. برای اورکلاکم مناسبه.

برای رم هم بالاتر از 1866mhz دیگه هیچ فرقی عملا نداره تو الان داری پول 2400 رو میدی. به نظرم پولش رو نگه دار عوضش رمی با CL کمتر (الان 7 خیلی خوبه ولی 9و 10 ام خوبه. این عدد کمترش بهتره). چون CL یعنی میزان تاخیر رم که کمتر= بهتر و تاثیر اینم البته کمه ولی باز از 2400 بیشتره تاثیرش.

لینک به دیدگاه

Intel Core i7-5820K

Asus X99 A/USB 3.1

GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2400MHz CL14 Black

Samsung 850 Pro 128GB

Green X5 Fusion Gaming

Western Digital Caviar Blue 1TB

Thermal Right True Spirit 120M-BW Rev.A
لینک به دیدگاه

شما از نظر هماهنگی مشکلی نداره قطعاتت ولی یه سری خرج های فوقالعاده بی جهت داری میذاری روی دست خودت...مثلا اگه کیس Fulltower می خوای X8 بردار...از اون بهتر می خوای Enermax Thormax GT به 620 تومن که بازم نزدیک 280 تومن از کیسی که شما انتخاب کردی ارزون تره.یا مثلا SSD PRO برداشتید که تفاوت خیلی جزئی با مدل EVO داره اما 130 تومن گرون تره.بقیه قطعاتتون خوبن فقط حتما CPU کولر بردارید چون اون CPU با فن و هیت سینک خودش خیلی داغ می کنه...قطعات بهتر که بله می شه گرفت ولی صرفه نداره شما همین قطعات برای گیم زیاد هم هستش......نه احتیاجی به DDR4 هستش و نه CPUو مادربرد LGA 2011...اونا مال کار رندرینگ ادیت فیلم و اینجور چیزاست تاثیری برای بازی نداره....

لینک به دیدگاه

من متوجه نشدم شما الان 6.5 داری یا 6.5 داشتی بعد رفتی گرافیک ، پاور ، مانیتور خریدی و الان حدود 4 تومن داری؟

اول از همه اصلا و اصلا سمت سوکت 2011 نرو همین 1150 جواب گوی همه نیاز های شما هست تازه یچیزی هم اضافه میاد.

من جای شما بودم بورد رو MSI Z97 Gaming 7 یا GIGABYTE Z97X Gaming 7 برمیداشتم هر دو از Hero VII بهتر هستن.(هم از نظر قیمت هم از نظر گارانتی هم از نظر کیفیت) از هر نظر که بگی پای حرفم وایمیسم. قیمت 850

رم هم دو تا پک GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10 بردار این که توی رم GSkill بهترین هست شکی نیست این رم هم که قیمتش عالی هست دوتاپکش میشه 540 تومن.

SSD همین که انتخاب کردی بهترین هست(البته میشه EVO هم برداشت که تفاوت کارایی نزدیکی داره). 610 تومن

خنک کننده یه DeepCool GAMER STORM Maelstrom 240 بگیر بنداز تا سی پی یو خنک بمونه که هیچ بتونی اور هم کنی. 330 تومن

کیس 760 توی عالی بودن و زیباییش شکی نیست ولی میشه چیز ارزون تری خرید مثل Cooler Master Cosmos SE یا حتی کیسی ارزون تر

ولی اگر زیبایی کیس 760 دل شمارو مثل بنده برده و از نظر بودجه برای بقیه قطعات محدودیتی ایجاد نمیکنه بخرید. 900 تومن

HDD هم WD Black بخرید از نظر سرعت بهترین HDD حالا حاضر هست.(HDD سیستم قبلیت هم بگذار باشه آرشیو قطعا لازم میشه).  270 تومن

تا این جا 3500.

پاور شما برای SLI کافی نیست ، اگر در آینده میخواید SLI کنید  پاور رو بفروشید و یه EVGA Super Nova 850 G2 بخرید که دیگه از نظر SLI به مشکل برنخورید اگر نمیخواید SLI کنید همین خوب هست.

دیویدی نمیدونم دارید یا نه ولی اگر ندارید Pioneer 24X DVR-219LBK خیلی خوب هست.

در آخر حتما یه DeepCool RGB LED خریداری کنید.

اگر باز هم پول موند موس و کیبورد گیمینگ + هدست گیمینگ هم تهیه کنید تا بازی کردن به نهایت لذت برسه 

برای سیستم فعلی شما هم بجز هارد و مانیتور بقیه قطعاتش حدود 500 تا 600 فروش میره (البته اگر توی اینترنت قطعات رو بگذاری برای فروش وگرنه بری بازار بز میخرن)

سوال دیگه ای هم بود در خدمتم

(راستی برای قیمت بورد میانگین دو تا بوردی که قیمت دادم حساب کردم  بورد MSI قیمت 760 و بورد GIGA قیمتش 930 هست)

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

اون گراف هم اگه راضی نیستین ردش کنین یه inno3d بگیرین ...(عملا asus رو قورت میده)

درود

دوست عزیز میشه توضیح بدید چرا ایشون باید GTX 970 شون رو بفروشن و روش کلی ضرر بدن و دوباره یه GTX 970 دیگه بخرن ؟

*دوستان سعی کنن توی تاپیک های مشاوره از برند بازی و راهنمایی هایی که باعث ضرر به یکی مثل خوتون میشه پرهیز کنن.

ویرایش شده توسط Mahdi-Lion
لینک به دیدگاه

کارتشون خیلی هم خوبه اصلا یعنی چی ۹۷۰ اینو۳دی این کارت ایسوس رو قورت میده!! ۹۸۰هم بگیره ۹۷۰رو قورت نمیده! فرق سریعترین ۹۷۰ با این کارتی که ایشون داره بزور ۲-۳فریمه

ضمنا اون دوستی که پیشنهاد داده چرا رم دی دی آر ۴نمیگیری اصلا حواسش نبوده انگار که سوکت منتخب ایشون ۱۱۵۰هست برای رم دی دی آر ۴کلا باید سوکتو عوض کنه مادربورد و پردازنده ۲۰۱۱ بگیره که خرجشم افزایش میده بوضوح

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

رفيق ٩٧٠ ايسوس يكى از بهتريناس براي صداييش كه اصلا صدا نداره!

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز میشه توضیح بدید چرا ایشون باید GTX 970 شون رو بفروشن و روش کلی ضرر بدن و دوباره یه GTX 970 دیگه بخرن ؟

*دوستان سعی کنن توی تاپیک های مشاوره از برند بازی و راهنمایی هایی که باعث ضرر به یکی مثل خوتون میشه پرهیز کنن.

من گفتم اگه راضی نیستن  اگه هستن معلومه ک نیازی نیست ... بعدش هم فک کردم که هنوز کارتشون آکبند هست و هنوز رو سیستم استفاده نکردن

لینک به دیدگاه

رفيق ٩٧٠ ايسوس يكى از بهتريناس براي صداييش كه اصلا صدا نداره!

درود

والا من با ۹۷۰ شخصا کار نکردم اما در تمامی تست هایی که دیدم داشت میگفت ک galax+evga+gigabyte+inno3d و حتی برخی مدل های زوتاک بهتر از ایسوس در 970 عمل کردن ...(البته از نظر صدا قبول دارم ک ایسوس یکی از خوب هاست)

لینک به دیدگاه

اولین حرفم راستش طرف 2011 نمیخوام برم به خاطر محدودیت بودجه ای که دارم

سلام هم اسم!

ببین Asus Pro Gamer Z97 هم خیلی خوبه الان قیمتش عالی شده 570 اینا قبلا 770 بود! بعدم کارت صداش عالیه. برای اورکلاکم مناسبه.

برای رم هم بالاتر از 1866mhz دیگه هیچ فرقی عملا نداره تو الان داری پول 2400 رو میدی. به نظرم پولش رو نگه دار عوضش رمی با CL کمتر (الان 7 خیلی خوبه ولی 9و 10 ام خوبه. این عدد کمترش بهتره). چون CL یعنی میزان تاخیر رم که کمتر= بهتر و تاثیر اینم البته کمه ولی باز از 2400 بیشتره تاثیرش.

این مین رو یکی از دوستان بهم معرفی کرده بود راستش یکم مقایسه کردم دیدم شاید هیرو بهتر باشه توی چند مورد

شما از نظر هماهنگی مشکلی نداره قطعاتت ولی یه سری خرج های فوقالعاده بی جهت داری میذاری روی دست خودت...مثلا اگه کیس Fulltower می خوای X8 بردار...از اون بهتر می خوای Enermax Thormax GT به 620 تومن که بازم نزدیک 280 تومن از کیسی که شما انتخاب کردی ارزون تره.یا مثلا SSD PRO برداشتید که تفاوت خیلی جزئی با مدل EVO داره اما 130 تومن گرون تره.بقیه قطعاتتون خوبن فقط حتما CPU کولر بردارید چون اون CPU با فن و هیت سینک خودش خیلی داغ می کنه...قطعات بهتر که بله می شه گرفت ولی صرفه نداره شما همین قطعات برای گیم زیاد هم هستش......نه احتیاجی به DDR4 هستش و نه CPUو مادربرد LGA 2011...اونا مال کار رندرینگ ادیت فیلم و اینجور چیزاست تاثیری برای بازی نداره....

از ظاهر x8 خوشم نیومد وگرنه حرفی در خریدش نداشتم 

در مورد سوکت 2011 هم بالا گفتم طرفش نمیخوام برم

من متوجه نشدم شما الان 6.5 داری یا 6.5 داشتی بعد رفتی گرافیک ، پاور ، مانیتور خریدی و الان حدود 4 تومن داری؟

اول از همه اصلا و اصلا سمت سوکت 2011 نرو همین 1150 جواب گوی همه نیاز های شما هست تازه یچیزی هم اضافه میاد.

من جای شما بودم بورد رو MSI Z97 Gaming 7 یا GIGABYTE Z97X Gaming 7 برمیداشتم هر دو از Hero VII بهتر هستن.(هم از نظر قیمت هم از نظر گارانتی هم از نظر کیفیت) از هر نظر که بگی پای حرفم وایمیسم. قیمت 850

رم هم دو تا پک GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10 بردار این که توی رم GSkill بهترین هست شکی نیست این رم هم که قیمتش عالی هست دوتاپکش میشه 540 تومن.

SSD همین که انتخاب کردی بهترین هست(البته میشه EVO هم برداشت که تفاوت کارایی نزدیکی داره). 610 تومن

خنک کننده یه DeepCool GAMER STORM Maelstrom 240 بگیر بنداز تا سی پی یو خنک بمونه که هیچ بتونی اور هم کنی. 330 تومن

کیس 760 توی عالی بودن و زیباییش شکی نیست ولی میشه چیز ارزون تری خرید مثل Cooler Master Cosmos SE یا حتی کیسی ارزون تر

ولی اگر زیبایی کیس 760 دل شمارو مثل بنده برده و از نظر بودجه برای بقیه قطعات محدودیتی ایجاد نمیکنه بخرید. 900 تومن

HDD هم WD Black بخرید از نظر سرعت بهترین HDD حالا حاضر هست.(HDD سیستم قبلیت هم بگذار باشه آرشیو قطعا لازم میشه).  270 تومن

تا این جا 3500.

پاور شما برای SLI کافی نیست ، اگر در آینده میخواید SLI کنید  پاور رو بفروشید و یه EVGA Super Nova 850 G2 بخرید که دیگه از نظر SLI به مشکل برنخورید اگر نمیخواید SLI کنید همین خوب هست.

دیویدی نمیدونم دارید یا نه ولی اگر ندارید Pioneer 24X DVR-219LBK خیلی خوب هست.

در آخر حتما یه DeepCool RGB LED خریداری کنید.

اگر باز هم پول موند موس و کیبورد گیمینگ + هدست گیمینگ هم تهیه کنید تا بازی کردن به نهایت لذت برسه 

برای سیستم فعلی شما هم بجز هارد و مانیتور بقیه قطعاتش حدود 500 تا 600 فروش میره (البته اگر توی اینترنت قطعات رو بگذاری برای فروش وگرنه بری بازار بز میخرن)

سوال دیگه ای هم بود در خدمتم

(راستی برای قیمت بورد میانگین دو تا بوردی که قیمت دادم حساب کردم  بورد MSI قیمت 760 و بورد GIGA قیمتش 930 هست)

دوست عزیز تشکر از راهنماییتون

راستش در حال حاضر 4 میلیون دارم 

در مورد مین هم این دو مورد هم مد نظرم بود البته بیشتر گیگا گیمینگ 7 و هیرو بین این دو حالا هر کدوم که بهتر باشه 

در مورد رم اختلاف نظر خیلی هست یکم گیج شدم! یکی میگه کورسیر یکی میگه کینگستون یکی میگه جی اسکیل ! رم رو خودم باید ببینم چطوریه وضعش تایمینگ هاش و باس و غیره

کیس هم یکم زیاد خرج میکنم اما واقعا زیبایی خودشو داره و همچنین فضا و امکانات داخلش حرف نداره و همچنین امکانات کولینگی که توشه کیس همین 760T میخوام بگیرم

خنک کننده رو راستش میخوام بزارم برای دو سه ماه دیگه یه کورسیر H100GTX بگیرم به نظرم بهتر از دیپ کول هستش

در مورد هارد هم شنیدم که سری Blue هم جدید تره هم بهتر و فرق خاصی با Black نمیکنه و یه مورد دیگه این که یکی از دوستان پیشنهاد داد تا 1 ترابایت رو سیگیت بگیرم! با این که این سه مورد هیچ فرقی عملا ندارن ولی باز اونم یه کاریش میکنم چون رو هر دو برند اعتماد کامل رو دارم هارد اینترنالم سیگیته که 5 ساله بدون هیچگونه مشکلی داره کار میکنه و هارد اکسترنالم هم وسترن هست که حرف نداره

قصد SLI ندارم و موقعی که به مشکل گرافیک خوردم این گرافیک رو میفروشم و یه GTX 980 Ti میگیرم که به نظرم خیلی به صرفه تر هستش

دی وی دی رایتر دو تا دارم که یکی پایونیر DVR_219L هست و یکی سونی GH24NS70 هست که سالمن و بدون مشکل

ال ای دی هم اگر بودجه داشتم تو فکرش هستم

کیبورد و موس و هدست گیمینگ فکر کنم حداقل 500 تومنی واسم بیوفته که اونم میزارم آخر کار

بازم تشکر از راهنماییتون دوست عزیز

==================================================================

سیستم در حال حاضر رو اگر نگه دارم به صرفه تر هست یا بفروشم؟

من گفتم اگه راضی نیستن  اگه هستن معلومه ک نیازی نیست ... بعدش هم فک کردم که هنوز کارتشون آکبند هست و هنوز رو سیستم استفاده نکردن

نه جناب استفاده شده و راضی هستم و مشکل گرماش هم مال کولینگ کیس هست که کاملا همه چی کیپ هم دیگه هستن علل خصوص کارت گرافیک که کاملا جلوش به جای هارد چسبیده

ویرایش شده توسط ʀᴏɢ⌉ ᴍᴀʜʏᴀʀ⌋
لینک به دیدگاه

اگه قصد استفاده از یه گرافیک داری msi gaming 3 & asrock z97 killer هم کاملا کارت رو راه میندازه(اما از اونجایی که فهمیدم 100% طرفدار asus هستی عمرا قبول کنی :D  خلاصه اینکه با همونی برو که حال میکنی)

کیس بیشتر سلیقه ای هستش و اون کیسی هم ک انتخاب کردی خوبه اما یه نیم نگاهی به corsair air 540 white هم داشته باش ...

سی پی یو که اوکی هست(4790k)

با توجه به افت قیمت سری tridentx حتما برو سراغ gskill tridentx 16gb 2400

هارد و ssd همون هایی که انتخاب کردی خوبه ...(اما من جای تو بودم بجای pro مدل evo رو برمیداشتم تفاوت کارایی آنچنان فاحشی ندارن)

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

قبول دارم Z87 Hero VI خوب بود ولی ایسوس توی Z97 Hero VII کم گذاشته. گیگا گیمینگ 7 هرجوری بخوای حساب کنی بهتر هست هیچ کسی نمیاد گیگا 7 رو به هیرو ترجیح بده مگر این که فن دوآتیشه Asus باشه.

رم رو میتونید از بقیه سوال کنید بهترین رم DDR3 از نظر فرکانس ، تایمینگ و قیمت همینی هست که پیشنهاد دادم.

دیپ کول هم من نقدش رو خوندم اختلافش با خنک کننده های 500 تومنی خیلی کم هست طرف توی نقدش نوشته بود شگفت انگیز هست که بتونی با این قیمت همچین کارایی رو تجربه کنی !! (ولی باز انتخاب با خود شما هست)

دوست عزیز اختلاف سرعت بین black و blue خیلی فاحش هست black سرعتی خوندن و نوشتن  خیلی بیشتری داره.

شما الان میخوای با این سیستم قدیمی چی کار کنی؟ والا توی این دوره زمونه 10 هزار تومن هم پوله چه برسه به 500 تومن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...