رفتن به مطلب

کمک راجع به تصویر ندادن

valizadeh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

رفتم بازی فارکرای ۴ رو اجرا کنم که یه دفعه این صحنه ظاهر شد و بعد یه ریستارت کردن درست شد ولی بازم میرق

فتم همین بود , این دفعه رفتم سراغ تنظیمات AMD, حالا نمیدونم کدوم تیک ر و برداشتم یا فعال کردم که دیگه کلا این صحفه میاد!!

اینم بگم تو بازیهای دیگه اینطور نبود.

الان که کلا تصویر ندارم و با گوشی دارم میام سایت!

البته تا استارتینگ ویندوز تصویر داره ولی وقتی میخواد وارد ولکام یا همون دسکتاپ که شه یه دفعه این صحفه ظاهر میشه!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهتر بود یکم بیشتر توضیح میدادید .

از طریق safe mode وارد ویندوز بشید و درایور amd را کاملا پاک کرده و پس از ریستارت مجدد به صورت عادی وارد شوید و درایور را نصب کنید . امیدوارم که مشکلتون حل بشه . در صورت حل نشدن مشکل مجددا پیام بدید فقط مشخصات سیستم و ویندوز را قید کنید .

لینک به دیدگاه

مشکل اینه که نمیتونم وارد safe mode شم, یا شاید بلد نیستم!!مشخصات کامل سیستمم تو پروفایلم هست.

راهنمایی کنید لطفا.

لینک به دیدگاه

مشکل حل شد.

راه حلشم میگم شاید بدردتون خورد: :D

درایور گرافیک رو از تو حالت Safe Mode حذف کردم و بعد درایوری که تو خود سی دیش و همچنین چند تا نرم افزار مربروط به خودش رو نصب کردم درس شد.

بعدشم رو آپدیت خودش که 14.4 بود آپدیت جدید 15.5 Beta رو نصب کردم, خدا روشکر فعلا مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

مشکل حل شد.

راه حلشم میگم شاید بدردتون خورد: :D

درایور گرافیک رو از تو حالت Safe Mode حذف کردم و بعد درایوری که تو خود سی دیش و همچنین چند تا نرم افزار مربروط به خودش رو نصب کردم درس شد.

بعدشم رو آپدیت خودش که 14.4 بود آپدیت جدید 15.5 Beta رو نصب کردم, خدا روشکر فعلا مشکلی نداره.

درود دوست عزیز

در کل عرض میکنم 

به نظر من وقتی درایور جدید تری رو میخواین نصب کنید بهتره که درایور قبلی به طور کامل پاک بشه برای این کار از نرم افزار Display Driver Uninstaller هم میتونید کمک بگیرید که با اجرای برنامه به شما میگه که باید ریست بشه و بره تو safe mode و بعد بطور کامل فایل های درایور قبلی رو پاک میکنه بعدش شما تو محیط ویندوز درایور جدید که دانلود کردینو نصب کنید.

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

در کل عرض میکنم 

به نظر من وقتی درایور جدید تری رو میخواین نصب کنید بهتره که درایور قبلی به طور کامل پاک بشه برای این کار از نرم افزار Display Driver Uninstaller هم میتونید کمک بگیرید که با اجرای برنامه به شما میگه که باید ریست بشه و بره تو safe mode و بعد بطور کامل فایل های درایور قبلی رو پاک میکنه بعدش شما تو محیط ویندوز درایور جدید که دانلود کردینو نصب کنید.

اتفاقا من همیشه این کار رو انجام میدادم, ولی نمیدونم چرا ایندفعه این مشکل پیش اومد!

امروزم گفتم میرم روش نصب میکنم دیدم هم نرم افزار های جدید مخصوص خود کارت رو نصب کرد و هم خدا رو شکر تا الان مشکلی پیش نیومد.

این روش خیلی بهتره, من نمیدونم چرا میگید باید درایور قبلی کامل حذف شه!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...