رفتن به مطلب

راهنمایی و مشاوره برای خرید رم جی اسکیل

Recommended Posts

سلام بر دوستان من قصد خرید رم جی اسکیل رو دارم خواستم بدونم که رم 8 گیگ ریپجاوز ایکس خوب هست یا 16 گیگ ترایدنت ایکس

به نظر دوستان 8 گیگ رم کفایت میکنه یا اینکه 16 بگیرم؟؟؟

لیست قطعاتم اینه

مادربرد:GIGABYTE H97 Gaming3

سی پی یو:intel 4690 k

پاور:600 وات hp green

به نظر دوستان چقدر رم نیاز من هست مصارف هم سالی یه بار کال اف دیوتی بازی میکنم اونم فقط اول شخص اکشن میزم

با تشکر از دوستان عزیز

لینک به دیدگاه

8 گیگ کافیه و چون بردتون H97 هستش RAM 1600 بردارید.مثل همون RipjawX

http://lioncomputer.ir/product/4191/Gskill+Ripjaws+X+8GB+4GBx2+1600Mhz+CL7+DDR3+Ram/

لینک به دیدگاه

8 گیگ کافیه و چون بردتون H97 هستش RAM 1600 بردارید.مثل همون RipjawX

http://lioncomputer.ir/product/4191/Gskill+Ripjaws+X+8GB+4GBx2+1600Mhz+CL7+DDR3+Ram/

سلام ممنون به خوبی ترایدنت هستن این رمها و اینکه برای بازی کفایت میکنه 8وگیگ؟؟؟تا چند سال کافی هست

لینک به دیدگاه

تفاوت سرعتی با Trident X نداره چون اگر چه 1600 هستش ولی CAS 7 هستش که جبران می کنه..بله 8 گیگ برای بازی کفایت می کنه...99% بازی ها بیشتر از 4-6 گیگ احتیاج به رم ندارن حالا حالا ها کار می ده...

لینک به دیدگاه

تفاوت سرعتی با Trident X نداره چون اگر چه 1600 هستش ولی CAS 7 هستش که جبران می کنه..بله 8 گیگ برای بازی کفایت می کنه...99% بازی ها بیشتر از 4-6 گیگ احتیاج به رم ندارن حالا حالا ها کار می ده...

ممنونم همین ریپجاوز ایکس بگیرم چون تا هفته پیش 16 گیگ رم ای دیتا وی سه داشتم فروختم به قصد خرید 16 گیک ترایدنت ایکس بعد یهو امروز پشیمون شدم نمیدونم چرا با 16 گیگ رم تو ویندوز نگاه میکردم تنها 17درصد استفاده رم داشتم همین به خاطر اون گفتم از تصمیمم برا خرید 16 گیگ رم صرفنظر کنم حالا والا بازم با توضیحات شما موندم نمیدونم

لینک به دیدگاه

ممنونم همین ریپجاوز ایکس بگیرم چون تا هفته پیش 16 گیگ رم ای دیتا وی سه داشتم فروختم به قصد خرید 16 گیک ترایدنت ایکس بعد یهو امروز پشیمون شدم نمیدونم چرا با 16 گیگ رم تو ویندوز نگاه میکردم تنها 17درصد استفاده رم داشتم همین به خاطر اون گفتم از تصمیمم برا خرید 16 گیگ رم صرفنظر کنم حالا والا بازم با توضیحات شما موندم نمیدونم

شما کامل فقط به خودتون ضرر زدید چون رم توی گیم تاثیر 0 تا 2 درصد داره شما 16 گیگ رمتون هیچ مشکلی نداشت...

لینک به دیدگاه

این بوده رمهاتون؟
http://lioncomputer.ir/product/4418/AData+XPG+V3+OC+Series+V3+8GB+4GBx2+2133Mhz+Ram/

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

اره داداش منتها با باس 1600 و از دی جی کالا خریدم تایپک فروششم تو همین انجمن زدم به نظر شما همون 8 و بگیرم درسته؟؟و البته منطقی؟؟؟یهو سال اینده کال اف عرضه نشه بگه 10 گیگ رم میخواد

لینک به دیدگاه

شما مادربردت باس بالای 1600 ساپورت نمی کنه!من نمی دونم برای چی فروختید رمهاتونو...الان شما همون RipjawX رو بگیری با باس 1600 و CAS 7 فرقش با رم های قبلیت کمتر از 0.5% هستش...اگه موقع بازی کردن از برنامه ی دیگه ای استفاده نکنید ( مثل نرم افزار ضبط تصویر بازی و ...) مشکلی با 8 گیگ پیدا نمی کنید...تازه به قول شما اومدیم تا سال دیگه کم اومد شما حداکثرش اینکه 2 تا دیگه از همین رم می خری می ذاری کنارش...رم DDR3 حداقل تا 3 یا 4 سال دیگه از رده خارج نمی شه...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان دیگه نظر ندارن به نظر دوستان 8 گیگ کافیه برای گیم؟؟؟

سلام برای گیمهای امروزی بله ولی ممکنه بعدا برای بازی سنگین نیازبه رم بیشتراز8گیگ داشته باشین. الان قیمت رمها خوبه میتونین باخیال راحت دوتا 8گیگ بافرکانس 1600 بخرین البته باتایمینگ Cl 9 چون نمیخایین اورکنین همین مقدارکافیه.درضمن میتونین تایمینگ رمهاروهم از 9 به 7 کاهش بدین،حتی با برد فعلیتون.

لینک به دیدگاه

سلام برای گیمهای امروزی بله ولی ممکنه بعدا برای بازی سنگین نیازبه رم بیشتراز8گیگ داشته باشین. الان قیمت رمها خوبه میتونین باخیال راحت دوتا 8گیگ بافرکانس 1600 بخرین البته باتایمینگ Cl 9 چون نمیخایین اورکنین همین مقدارکافیه.درضمن میتونین تایمینگ رمهاروهم از 9 به 7 کاهش بدین،حتی با برد فعلیتون.

سلام اقا ممنونم مرسی

لینک به دیدگاه

با تشکر از همگی دوستان با توجه به نیازم امروز یه پک 2 عدد 4 گیگ رم Ripjaws X خریداری کردم با گارانتی عقیق رایانه با تشکر از دوستان عزیز

لینک به دیدگاه

همون 8 گیگ برای سیستم شما کافیه داداش :cool:

لینک به دیدگاه

دوستان دیگه نظر ندارن به نظر دوستان 8 گیگ کافیه برای گیم؟؟؟

آره داداش همون 8 گیگ حالا حالا ها کافیه خرج بی خودی نکن بزار واسه گرافیک

دوستمون کاملا درست میگه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...