رفتن به مطلب

فن هاي zalman

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام به همه اساتيد يه راهنمايي ميخواستم از دوستان ميخوام فن سي پي يو zalman cnps10x extrem بخرم چون am3 ساپورته راحت نصب ميشه ولي مادربورد ايسوس m4a89gtd pro usb3 دارم كه دورتادور سوكت سي پي يو هيت سينك داره ميترسم فن به هيت سينك گير كنه يادم رفت كيس من گرين اينفينيتي هست درمورد اين فن زياد مطلب تواينترنت ديدم ولي به انگليسي وچيزي سردرنياوردم اگه ميشه كمكم كنين بدونم اين فن با مادربورد وكيس مشكلي پيدانميكنه (Dimensions of CNPS10X Extreme: 135(L) x 100(W) x 160(H)

كيس=h=496

D=498

w=214

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی با توجه به مشخصات مربوط فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد و نصب میشه.@};-

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی با توجه به مشخصات مربوط فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد و نصب میشه.@};-

من خودم tower 120extrem دارم ولي اين يكي عجيب چشممو گرفته وميخوام بخرمش فقط خدا كنه به مادربورد گير نكنه

لینک به دیدگاه

post-6621-018667200 1278852543_thumb.jpgpost-6621-097431800 1278852339_thumb.jpgقبلا بچه ها بيشتر حوصله جواب به سوالات رو داشتن اقا من post-6621-057989000 1278852225_thumb.jpgفاصله بين سي پي يو ولبه كناري كيس رو اندازه گرفتم شد 17 سانت حالا چيكار كنم ارتفاع فني كه گفتم 16 سانته وتازه اگه به مين گير نكنه نميدونم گيج شدم يكي يه جواب قطعي بده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه کولر رو در جهت درستش نصب کنید مشکلی نباید باشه.از طرفی Infinity کیس کم جایی نیستش که مشکلی داشته باشه.

لینک به دیدگاه

داداش منظورتون از جهت صحيح رو نفهميدم اونجوري كه من طريقه نصب براي سوكتAM3روديدم توي اينترنت فن اين كولر به طرف كارت گرافيك قرار ميگيره وهواي خروجيش به سمت سقف كيس هست يعني درست چيزي كه من ازش من ميترسم (گير كردن فن كولر به چيپست مادربورد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز درسته میشه رو به پایین در واقع.با توجه به این عکس من فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون اولا ارتفاع کولر کم نیستش دوما فاصلش هم نسبتا خوبه با heatsink مین.

post-2605-021484900 1278858810_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دستت درد نكنه دوست من ولي ميدوني اين مين با مين من خيلي فرق داره به هر حال ممنون اگه سرت درد گرفت لازم نيست جواب بدي:D@};-@};-

لینک به دیدگاه

نه دوست من سر درد گرفتن نداره.درسته مین شما با این فرق داره ولی من که نگاه میکنم فکر نکنم باز هم مشکلی داشته باشه.

لینک به دیدگاه

ممنون ازكمك وراهنماييتون از اينكه زياد سوال پرسيدم معذرت ميخوام ان شا الله فردا اين قطعه رو از ليون ميخرم :D@};-@};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز درسته میشه رو به پایین در واقع.با توجه به این عکس من فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون اولا ارتفاع کولر کم نیستش دوما فاصلش هم نسبتا خوبه با heatsink مین.

post-2605-021484900 1278858810_thumb.jpg

ماكسيموس عزيز سلام فن زلمان رو خريدم ولي به رم گير ميكنه اگه به شكلي كه توعكس هست ببندم مشكلي پيش نمياد ميخوام بدونم اين روش بستن با روشي كه يكي از رمها نزديكتر به سي پي يو بسته ميشه چه فرقي ميكنه

لینک به دیدگاه

اول از همه چیز مبارک باشه دوست عزیز@};-

دوست عزیز امکانش هستش رمها رو جابجا کنید و مشکل حل بشه؟

دقیق میتونید بگید اصلا به کدوم سمت بستید؟یه عکس هم بزارید کفایت میکنه.

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان وخصوصا اقاي ماكسيموس:D دوست عزيز باور كن اين مشكلي كه ميخواهم بگم درنوع خودش بي نظيره @};-فن رو نصب كردم ولي بادست ميتوني به چپ وراست بچرخونيش گيره فن هم استاندارد جا خورد يعني همون جوري كه بايد جا ميخورد ولي يه بار كه داشتم 24 تا فيلم رو كانورت ميكردم ديدم حرارت سي پي يو رو زده 45 ودورفن هم در حالت high بود به نظر شما اين دما براي يه سي پي يو x6 1090t عاديه من كه داره كم كم فكرخودكشي به سرم ميزنه:Dاخه داداش 98 تومن براش پول دادم قيمت كل سيستم 1/800 شده نميخوام بخاطر اين فن زلمان سي پي يو (315000تومني)خراب بشه

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان وخصوصا اقاي ماكسيموس:D دوست عزيز باور كن اين مشكلي كه ميخواهم بگم درنوع خودش بي نظيره @};-فن رو نصب كردم ولي بادست ميتوني به چپ وراست بچرخونيش گيره فن هم استاندارد جا خورد يعني همون جوري كه بايد جا ميخورد ولي يه بار كه داشتم 24 تا فيلم رو كانورت ميكردم ديدم حرارت سي پي يو رو زده 45 ودورفن هم در حالت high بود به نظر شما اين دما براي يه سي پي يو x6 1090t عاديه من كه داره كم كم فكرخودكشي به سرم ميزنه:Dاخه داداش 98 تومن براش پول دادم قيمت كل سيستم 1/800 شده نميخوام بخاطر اين فن زلمان سي پي يو (315000تومني)خراب بشه

منم همین مشکل رو داشتم ! یعنی با اینکه فن کاملا جاش افتاده بود ولی تکون میخورد

شما اول از همه ببین که خمیرش رو زدی ؟ که اگزم زدی بیشترش کن (خیلی تاثیر داره)

متاسفانه دوست عزیز در کولرهایی که اینطور به شکل برعکس و عمود بر گرافیک نصب میشن این مشکل زیاد بوجود میاد ، ولی واقعا حیفه که زالمان با این کولر محشر اینطور بسته بشه ! کاش از آقای حسینی خواهش کنی تا شاید بتونه برات گیره برعکسشو پیدا کنه !!!

با تشــــــــــــکر

لینک به دیدگاه

منم همین مشکل رو داشتم ! یعنی با اینکه فن کاملا جاش افتاده بود ولی تکون میخورد

شما اول از همه ببین که خمیرش رو زدی ؟ که اگزم زدی بیشترش کن (خیلی تاثیر داره)

متاسفانه دوست عزیز در کولرهایی که اینطور به شکل برعکس و عمود بر گرافیک نصب میشن این مشکل زیاد بوجود میاد ، ولی واقعا حیفه که زالمان با این کولر محشر اینطور بسته بشه ! کاش از آقای حسینی خواهش کنی تا شاید بتونه برات گیره برعکسشو پیدا کنه !!!

با تشــــــــــــکر

دستت درد نكنه دوست عزيز يعني هيچ راهي جز زياد كردن مقدارسيليكون وجود نداره درمورد گيره هم عزيز من ساكن زاهدانم اگرگيره هم بخوام بگيرم بايد چند برابر قيمت گيره بايدهزينه كنم كه نميصرفه اي كاش راه ديگه اي هم وجود داشت اخه فن خيلي خوبيه ولي حيف@};-:-<

لینک به دیدگاه

دستت درد نكنه دوست عزيز يعني هيچ راهي جز زياد كردن مقدارسيليكون وجود نداره درمورد گيره هم عزيز من ساكن زاهدانم اگرگيره هم بخوام بگيرم بايد چند برابر قيمت گيره بايدهزينه كنم كه نميصرفه اي كاش راه ديگه اي هم وجود داشت اخه فن خيلي خوبيه ولي حيف@};-:-<

با سلام

خواهش میکنم دوست عزیز

مطرح کردن اینجور مشکلات تو فروم واقعا خیلی خوبه چون باعث میشه دیگران هم معایب و مزایای یک کالا رو بدونن

من خودم قرار بود 2 یا 3 روز دیگه همین کولر رو از آقای حسینی تهیه کنم ، واصلا خبر نداشتم که این کولر بصورت عمودی نصب میشه و این یادآوری شما باعث شد تا من از کلی ضرر نجات پیدا کنم !

اتفاقا دوست عزیز راه دیگری هم وجود داره که ، من که این مشکل رو داشتم از همین راه استفاده کردم ولی خوب این راه یکم سخت و حوصله میخواد که بعدا مفصل بهت توضیح میدم

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

please help me s.o.s دوستان راهنمايي كمك مشاوره بايد چيكار كرد دوستان

لینک به دیدگاه

سلام دوستان کسی نیست به من بگه چطوری خلاصی این فن زلمان رو بگیرم گیره محکم جا خورده ولی فن به طرفین میچرخه

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

باسلام خدمت دوستای گلم من فن زلمان روخریدم ونصب هم کردم فقط دومشکل به وجود اومد 1 به دلیل حجیم بودن فن مجبورشدم رمهای دوال چنل رو بصورت سینگل ببندم 2 باوجودی که گیره فن محکم جا خورد ولی فن راحت به طرفین میچرخه بدجوری اعصابم خرابه یکی ازدوستان گفت باید گیره برعکسشو گیر بیاری نمیدونم اقای حسینی گیره برعکس دارند یا نه

لینک به دیدگاه

باسلام خدمت دوستای گلم من فن زلمان روخریدم ونصب هم کردم فقط دومشکل به وجود اومد 1 به دلیل حجیم بودن فن مجبورشدم رمهای دوال چنل رو بصورت سینگل ببندم 2 باوجودی که گیره فن محکم جا خورد ولی فن راحت به طرفین میچرخه بدجوری اعصابم خرابه یکی ازدوستان گفت باید گیره برعکسشو گیر بیاری نمیدونم اقای حسینی گیره برعکس دارند یا نه

مدل فن و عکس از مادربوردت اینجا بگذاری ممنون میشم

البته نگفته فکر کنم سیستمتون AMD باشه چون اینجور مشکلات بیشتر با ای ام دی پیش میاد و اگر اینتل هستش یه سری گیره دارم عکس رو اینجا بگذار ببینیم چیه

لینک به دیدگاه

post-6621-039969900 1287688528_thumb.jpgpost-6621-080978000 1287688552_thumb.jpgمادربورد=M4A89GTD0RO USB3

فن سی پی یو-ZALMAN CNPS10X EXTREME

ویرایش شده توسط PHENOMIIX6
لینک به دیدگاه

سلام اقای حسینی چی شد گیره برعکس دارید عکس مین وفن رو تو پست قبلی گذاشتم

لینک به دیدگاه

سلام اقای حسینی کجایید یادی ازماغریبان هم بکنید 2روزه منتطرجوابم برای گیره فن سیستم ای ام دی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...