رفتن به مطلب

فروش سریع ترین SSD SanDisc Extreme Pro 480GB در حد نو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

یک دستگاه هارد SSD SanDisc Extreme Pro 480GB

دارای جعبه و تبدیل و کلیه متعلقات

قیمت 700 هزار تومان

گارانتی شرکت مک آپ سیستم + 10 سال گارانتی SanDisk

--- توضیح | بهترین SSD های دنیا ---

1. SanDisk Extreme Pro = 550 MB Read / 520 MB Write

2. Samsung 850 Pro = 550 MB Read / 520 MB Write

دو مدل اول 10 سال گارانتی دارن که بیشترین در دنیا هست واسه همین در رتبه 1 و 2 هستن

3. Corsair Neutron XT = 560 MB Read / 540 MB Write

4. Intel SSD Data Center S3710 = 550 MB Read / 520 MB Write

5. Plextor M6Pro = 545 MB Read / 490 MB Write

این مدل Corsair در واقع سریع ترین SSD دنیا هست

SSD های اینتل کلا سرعت های پایینی دارن و این مدل که میبینین سرعتش تو رنج بقیه قرار داره بالاترین رده دیتا سنتر هست!

ضمنا تمام مدل های فوق بجز سامسونگ وارد ایران نمیشن چون مردم نمیخرن!!! اینجا همه به Samsung و ADATA علاقه دارن...

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

کاهش قیمت

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

دوستانی که در مورد اس اس دی صحبت می کنن فقط یک نکته رو بگم که سرعت کارکرد هارد های اس اس دی در فایل هایی با حجم کم و تعداد بالا بسیار بسیار تفاوت داره وگرنه یه شرکتی مثل سامسونگ که فروش به مشتریان حرفه ای مثل سازمان ها و .... داره و اینتل و .... نمیومدن اس اس دی هایی در رده consumer va enterprise معرفی کنن اونم در چند سطح زیر شاخه.

کارایی SSD مثل کارایی سی پی یو خیلی راحت در سطح بندی مشابه core های اینتل تعریف میشه..من 8 ساله با اس اس دی کار می کنم از 60 گیگابایت هایی که فقط یک وارد کننده در کل ایران داشت بگیرید تا همین اس اس دی های سن دیسک و سامسونگ که مدل های پرو این دو شرکت الان پرسرعت ترین و مقاومت ترین و پر دوام ترین هستن..البته کروشال و اینتل/میکرون هم همینطور.یا OCZ در سطح سرور.

مهم این نیست که یک اس اس دی یک فایل یک گیگابایتی رو در چند دقیقه کپی میکنه مهم توان همزمانی نوشتن و خواندن و کارکرد در فایل های سبک یا تکنولوژی های کش و مصرف برق و دوام و ... هستش و نوع کابل و M2 بودن خیلی مهم نیست و تبیین کننده است ولی تعیین کننده نیست.برای من چیزهایی دیگه ای هستش که تعیین کننده و الزامیه..ایشالله که هر چه زودتر sata express بیاد ولی مطمنم برای منی که هم سرور دارم هم چند تا workstation خیلی تفاوتی نخواهد داشت.

خیلی از کاربران نمیتونن حتی فرق evo و پرو های سامسونگ را به ظاهر تشخیص بدن! از بس سرعتشون بالاست.

ویرایش شده توسط vbigdeli
لینک به دیدگاه

سلام

تا کی گارانتی داره دوست عزیز؟

تعویض هم دارید؟

یاعلی

ویرایش شده توسط Alinajafi_q
لینک به دیدگاه

گارانتی مک آپ 1 یا 2 سالس، باس بپرسم ازشون، ولی SanDisk Ext Pro خودش 10 سال گارانتی اینت داره، در هر صورت تعویض ندارم ببخش @};-

لینک به دیدگاه

در صورتیکه به Sata 3 وصل بشه 515 MB/s

چشم عکس میذارم، ولی بهر حال SanDisk Ext Pro کاملا شناخته شده هست در دنیا

لینک به دیدگاه

مرسی، فروخته شد به دوست عزیزمون آقای بهمنیان، مبارکتون باشه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...