رفتن به مطلب

لرزش فن Green 120 PWM

Recommended Posts

سلام دوستان

یک فن شیشه ای Green 120-PWM خریدم جهت تست زدم به سوکت PWM مادربرد و بیرون از کیس گذاشتمش روی میز لرزشش در حدیه که حرکت میکنه!

سرعتش را توی بایوس زده حدود 1650 درحالی که توی سایت زده 400-1500

این طبیعیه؟

این فن قراره جلوی کیس روبروی هارد نصب بشه این لرزش رو هارد اثر میذاره؟

لینک به دیدگاه

اون داره با تمام شدت جریان هوا رو از خودش عبور میده خب معلومه وقتی محکم نباشه میلرزه، به قولی تکون میده :D

لینک به دیدگاه

باتوجه به اینکه pwm هست رو حالت اتوماتیک تو بایوس رو حداکثر سرعت میچرخه هیچ کنترل هوشمندی را حس نکردم.

رو حالت منوال 9 level داره میزارم رو level پایین تر هیچ تغییری ایجاد نمیشه

پس PWM به چه دردی میخوره ؟؟؟

چطور سرعتش را کم کنم؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چطور سرعتش را کم کنم؟؟؟

pwm وقتی به کار میاد که فن شما کنترلر داشته باشه یعنی 4 سیم باشه .

این فنی که درخدمت شماست + - و یک سنسور داره که دورفن توسط نرم افزارهای مونیتورینگ قابل مشاهده هست . 

لینک به دیدگاه

باتوجه به اینکه pwm هست رو حالت اتوماتیک تو بایوس رو حداکثر سرعت میچرخه هیچ کنترل هوشمندی را حس نکردم.

رو حالت منوال 9 level داره میزارم رو level پایین تر هیچ تغییری ایجاد نمیشه

چطور سرعتش را کم کنم؟؟؟

سلام دوست عزیز :cool:

من خودم دو تا از این فن ها دارم؛ یکیش رو انداختم رو CPU Cooler و اون یکی رو هم بستم رو در کیس به عنوان ورودی هوا. :)

تو دور پایین تقریباً هیچ صدایی ندارن و تو دور بالایی هم فقط یه مقدار نویز ایجاد میکنن و خبری از لرزش نیست. ^_^

شما اول تو بایوس چک کن ببین کنترل خودکار PWM روشن هست یا نه؟ :huh: اگرم خواستی دستی دورشو تنظیم کنی، نرم افزار HW Monitor رو نصب کن رو سیستمت. از اونجا میتونی دور های مختلف رو به فن اعمال کنی. ;)

پ.ن: الان شما فن رو به کدوم پورت وصل کردی؟ 3 پین یا 4 پین یا پاور؟ :-?

لینک به دیدگاه

pwm وقتی به کار میاد که فن شما کنترلر داشته باشه یعنی 4 سیم باشه .

این فنی که درخدمت شماست + - و یک سنسور داره که دورفن توسط نرم افزارهای مونیتورینگ قابل مشاهده هست .

این فن هست 4 پین

http://green.ir/اخبار/tabid/91/ArticleId/202/-PWM-CFD.aspx

سلام دوست عزیز :cool:

من خودم دو تا از این فن ها دارم؛ یکیش رو انداختم رو CPU Cooler و اون یکی رو هم بستم رو در کیس به عنوان ورودی هوا. :)

تو دور پایین تقریباً هیچ صدایی ندارن و تو دور بالایی هم فقط یه مقدار نویز ایجاد میکنن و خبری از لرزش نیست. ^_^

شما اول تو بایوس چک کن ببین کنترل خودکار PWM روشن هست یا نه؟ :huh: اگرم خواستی دستی دورشو تنظیم کنی، نرم افزار HW Monitor رو نصب کن رو سیستمت. از اونجا میتونی دور های مختلف رو به فن اعمال کنی. ;)

پ.ن: الان شما فن رو به کدوم پورت وصل کردی؟ 3 پین یا 4 پین یا پاور؟ :-?

تو بایوس سه حالت داره Full on

Automatic= تو این حالت دو اپشن باز میشه که تنظیم دور براساس حرارت سی پی یو مثلا 50-120 درجه

و اپشن دوم level هست که 9 تاست

Manual=فقط اپشن level ها باز

میشه

هیچ کدوم اثری نداشت!

به سوکت 4 پین وصل کردم

لینک به دیدگاه

تو برنامه ای که گفتید گزینه کنترل غیر فعاله

اسکرین شات

http://kpsshop.ir/uploads/143391490887221.jpg

ویرایش شده توسط pars207
لینک به دیدگاه

تو برنامه ای که گفتید گزینه کنترل غیر فعاله

اسکرین شات

http://kpsshop.ir/uploads/143391490887221.jpg

از تو بایوس بذار رو Manual، بعد توی برنامه روی قسمت Fans PWM راست کلید کن ببین اونجا کنترل فعال نیست؟ :huh:

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

بالانس نیست فنت پسش بده اگر پس میگیرن و مبلغت رو بگیر و یک فن AF 120 PWM کورس ایر بگیر 

آرمین گرامی 2 تا کورس ایر خوب برای فروش گذاشته بود تا اومدیم  پست بزنیم نوشت فروش رفته  . :mad: قیمتشون هم مناسب بود 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

از تو بایوس بذار رو Manual، بعد توی برنامه روی قسمت Fans PWM راست کلید کن ببین اونجا کنترل فعال نیست؟ :huh:

رو هر دوحالت تست کردم تو این برنامه غیرفعال بود

با برنامه Fan speed رو حالت منوال تونستم سرعتش را کم کنم

بالانس نیست فنت پسش بده اگر پس میگیرن و مبلغت رو بگیر و یک فن AF 120 PWM کورس ایر بگیر

آرمین گرامی 2 تا کورس ایر خوب برای فروش گذاشته بود تا اومدیم پست بزنیم نوشت فروش رفته . :mad: قیمتشون هم مناسب بود

بالانس نبودن منظورتون همون لرزشه؟ یکسال گارانتی تعویض زده،

فقط همین مدل فن را داشت 14 و 12 سانتی

لینک به دیدگاه

رو هر دوحالت تست کردم تو این برنامه غیرفعال بود

با برنامه Fan speed رو حالت منوال تونستم سرعتش را کم کنم

خوب؛ پس مشکل حله! :cool:

لینک به دیدگاه

خوب؛ پس مشکل حله! :cool:

از PWM انتظار بیشتری داشتم، درکل بخاطر کنترل هوشمند مطابق دما گرفتمش اینکه یکسره رو دور بالاتر از استاندارش میچرخه تو ذوقم خورد درکل ۱۸ تومن نمی ارزه، یه فن گرین مال 5 سال پیش با ورودی مولکس دارم اصلا لرزشی نداره
لینک به دیدگاه

گرامی 120 pwm با قیمت 18 تومن خنده دار هست . فن های pwm قیمتهاشون بالای 70 -80 تومنه و این هم یکی دیگه از کارهای خنده دار گرین هست که البته باعث گمراهی 

مشتری میشه 

لینک به دیدگاه

گرامی 120 pwm با قیمت 18 تومن خنده دار هست . فن های pwm قیمتهاشون بالای 70 -80 تومنه و این هم یکی دیگه از کارهای خنده دار گرین هست که البته باعث گمراهی

مشتری میشه

بله کما بیش متوجه این شگرد بازاریابیشون شدم[emoji52]
لینک به دیدگاه

از PWM انتظار بیشتری داشتم، درکل بخاطر کنترل هوشمند مطابق دما گرفتمش اینکه یکسره رو دور بالاتر از استاندارش میچرخه تو ذوقم خورد درکل ۱۸ تومن نمی ارزه، یه فن گرین مال 5 سال پیش با ورودی مولکس دارم اصلا لرزشی نداره

مشتری میشه 

بله کما بیش متوجه این شگرد بازاریابیشون شدم[emoji52]

دوستان براتون سوء تفاهم نشه؛ سیگنال PWM به این معنی نیست که خود فن خودکار توان کاری خودش رو کنترل کنه؛ بلکه صرفاً توان دریافت دستور دیجیتال از مادربرد درش تعبیه شده و نه چیز دیگه! -_-

تو این مورد مادربرد شما توان فرماندهی درست به فن رو نداره و این سری از فن های گرین کیفیت و قیمت فوق العاده ای دارن. [-X

وقتی شما با استفاده از نرم افزار هایی مثل Fan Speed دور فن رو کاهش میدین؛ دقیقاً دارین از PWM استفاده میکنید! :-B

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...