رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد مانیتور برای گیم توی 4K

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام....

دوستان میخوام بدونم با این دو نوع مانیتور میشه 4k پلی کرد یا نه باید حتما مانیتور 4k باشه ؟

چون یکبار شنیدم انویدیا یک قابلیت گذاشته که با فعال کردن اون میشه با مانیتورهای فول اچ دی 4k پلی کرد و .... .

حالا آیا 24 اینچ مناسبه واسه 4k یا نه باید حتما 27 اینچ بگیرم.

این دو مدل مد نظرم هست:

http://lioncomputer.ir/product/4768/ASUS+VX248H+24Inch+1ms+Monitor/

http://lioncomputer.ir/product/4773/ASUS+VS278H+27Inch+1ms+Monitor/

ممنون.

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

شما با این کار فقط لود 4k  میاری رو سخت افزارت نه کیفیتشو!

البته کیفیت به مقدار خیلی کمی بهتر میشه اما نه مثل خود 4k.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیزم.

بله میشه، با برنامه Dsr‏ انویدیا و مانیتور Full HD‏ میشه 4K‏ پلی کرد، ولی .......

دانه ی فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه ، هر دو جان سوزند، ولی این کجا و آن کجا ! خخخخخ

دوست عزیز درسته با مانیتور 1080p‏ هم میشه 4k‏ پلی کرد ولی کیفیت مانیتور 4k‏ واقعی دیوانه کنندست! و البته خیلی گرون!

دوست عزیز بهتر الان به سمت 4k‏ نرید چون هنوز سخت افزار به بلوغ برای 4k‏ نرسیدند اگر هم رسیده باشند بسیار هزینه ی گزافی را باید متحمل بشوید!

به نظرم حداکثر مانیتور 2k‏ قانع باش نه بیشتر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه برای 4k می خوای بهتر هست مانیتور 4k بگیری که در حال حاضر بصرفه نیستن ...! 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برای استفاده از کیفیت واقعی 4K باید حتما دستگاهتون 4K باشه.

منتها یه توصیه دارم براتون .

دیسپلی 4K نباید کمتر از 40 اینچ باشه. مخصوصا تو محیط ویندوز که افتضاح میشه فونتها.

لینک به دیدگاه

میتونی تلویزیون 4k بخری. البته گرونن ها! من الان یه 55 اینچ 4k دارم. اگر سوالی داشتی بعد از 25 خرداد در خدمتم. چون تا اون موقع امتحان دارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دیسپلی 4K نباید کمتر از 40 اینچ باشه. مخصوصا تو محیط ویندوز که افتضاح میشه فونتها.

تایید میشه. 4K در محیط سیستم عامل ویندوز داغونه. اما تو گیم مشکلی نداره. مخصوصا عناوین جدید همین چندسال پیش. فقط بحث پرفرمنس میمونه.

البته تو سایز 40 به بالا 4K میشه عین 1080P سایز پایین چون PPi به شدت کاهش پیدا میکنه و به نزدیکی همون کانفیگ 1080 میرسه.

یعنی 1080 دیسپلی 40 اینچ با 40 اینچ 4K خیلی فرق داره ... اما 1080 مانیتور 23 اینچ همچین تفاوتی با 4K تلوزیون 40 اینچ نداره.

پس برای گیم همون مانیتور 4K با پورت DP 1.2 خیلی در اولویت در مقایسه TV با رزولیشن 4K و پورت HDMI 2.0 هست.

نمونش خودم مانیتور سامسونگ U28D590 گرفتم که 1ms هست و برای گیم مناسبه. هرچند هنوز تست نکردم چون گرافیکم فقط یه DP داره دوستان میدونن ضامن پورت DP چقدر سمجه.

محفوظ باشید. @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...