رفتن به مطلب

ADSL یا wireless ? کدام بستر و چرا؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان کسی هست از هر دوی این ها استفاده کرده باشه و تجربه داشته باشه؟ با این فرض در منطقه دسترسی به adsl هم باشه. بعضی از دوستان می گفتن خیلی راضی هستند چون از شر این کابل های مسی تلفن و نویز و .. راحت شدند و کیفیت اینترنتشون بهتر شده!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وایرلس بهتر هست چون اگر ترافیک شبکه هم بالا بره بازهم شما لینک پایداری تا isp دارید

لینک به دیدگاه

من توی خونه هم ADSL دارم هم PTP وایرلس .

پینگم برای بازی آنلاین با وایرلس اصلا قابل مقایسه با ADSL نیست !! البته این به ای اس پی هم مربوط میشه . ولی خوب شهر ما ( بوشهر ) کلا پینگ نسبت به تهران خیلی ناپایدار تره . ولی با وایرلس چون ارتباط مستقیم با ای اس پی هست و مداخله ای وجود نداره پینگم حد اقل 100 تا پایین تره .

یکی از بهترین مزایاش اینه که محدودیت سرعت نداری روی وایرلس و درگیر مشکلات خط تلفن نمیشی ... من رو خط تلفنم 8 مگ فعال کردم دو ماهه سیماش سوخت ! :)) . . .  الان 128 کیلو شارژ کردم فقط برا کارای موبایلی و . . . ولی وایرلسم 8 مگ هست و عالی جواب میده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهتره بری طرف 3G اگه منطقتون پشتیبانی میکنه هم ارزونتره هم سرعتش بیشتره و تایم اوت نداره

adsl , wimax پول خونشونو میگیرن!!!

لینک به دیدگاه

wimax شنیدم ناراضی زیاد داره. ولی wireless می گن هزینه اولیش زیاده بقیش خوب می شه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

wimax شنیدم ناراضی زیاد داره. ولی wireless می گن هزینه اولیش زیاده بقیش خوب می شه

وایرلس عالی هست دوست من فقط هزینه رادیو زیاده که میتونید دسته دوم تهیه کنید

لینک به دیدگاه

من توی خونه هم ADSL دارم هم PTP وایرلس .

پینگم برای بازی آنلاین با وایرلس اصلا قابل مقایسه با ADSL نیست !! البته این به ای اس پی هم مربوط میشه . ولی خوب شهر ما ( بوشهر ) کلا پینگ نسبت به تهران خیلی ناپایدار تره . ولی با وایرلس چون ارتباط مستقیم با ای اس پی هست و مداخله ای وجود نداره پینگم حد اقل 100 تا پایین تره .

یکی از بهترین مزایاش اینه که محدودیت سرعت نداری روی وایرلس و درگیر مشکلات خط تلفن نمیشی ... من رو خط تلفنم 8 مگ فعال کردم دو ماهه سیماش سوخت ! :)) . . .  الان 128 کیلو شارژ کردم فقط برا کارای موبایلی و . . . ولی وایرلسم 8 مگ هست و عالی جواب میده .

دوست عزیز هزینه هاش چه جوریه؟ نامحدوده؟ حجمیه؟پهنای باند اختصاصیه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هزینه هاش چه جوریه؟ نامحدوده؟ حجمیه؟پهنای باند اختصاصیه؟

داداش وایرلس که میگن چیز خاصی نیس ! یه انتن وایرلس وصل میشه به ISP . همون سرویسی که میخواد به اسم ADSL بده روی وایرلس به تو میده !! براش ارزونترم می افته چون دیگه آبونمان مخابرات رو نمیخواد بده پس ارزونترم باید باشه ماهیانش .

جهت مثال عرض کنم من ماه پیش 2 مگ 4 گیگ با دانلود نامحدود شبانه گرفتم ماهی 20 تومن ( البته این کاملا بسته با ISPهست نه که قیمت ثابتی باشه )

روی  ADSL    دو مگ 5 گیگ 35 تومنه اینجا .

لینک به دیدگاه

داداش وایرلس که میگن چیز خاصی نیس ! یه انتن وایرلس وصل میشه به ISP . همون سرویسی که میخواد به اسم ADSL بده روی وایرلس به تو میده !! براش ارزونترم می افته چون دیگه آبونمان مخابرات رو نمیخواد بده پس ارزونترم باید باشه ماهیانش .

جهت مثال عرض کنم من ماه پیش 2 مگ 4 گیگ با دانلود نامحدود شبانه گرفتم ماهی 20 تومن ( البته این کاملا بسته با ISPهست نه که قیمت ثابتی باشه )

روی  ADSL    دو مگ 5 گیگ 35 تومنه اینجا .

موقع ابری بودن و هوا و برف و بارون چه طوره؟ کلا هوا اذیت می کنه؟ 

لینک به دیدگاه

موقع ابری بودن و هوا و برف و بارون چه طوره؟ کلا هوا اذیت می کنه؟ 

من تا حالا برام مشکلی پیش نیومده .. انتن ها ضد آب هستن . البته صد در صد توی مه و کلا هوایی که دید رو کم کنه کیفیت هم پایین میاد ! ولی خوب حساب کن این آنتن ها ضعیف ترینشون برای سرعت 54 مگابیت ساخته شدن ! که ما حداکثر از یک پنجمشون استفاده میکنیم. پس نگران اون نباش .

لینک به دیدگاه

وایرلس مناسب هستش، والا adsl با این کیفیت نامناسب خط های ایران و نویز زیاد جالب عمل نمیکنه من 5 مگ دارم اما ایقدر اذیتم میکنه قطع و وصلی دارم به دلیل نویز زیر سرعت دو مگ خوبه مشکلی نیس بالاتر که میبریم پهنای باندش رو باز قطعی و وصلی شروع میشه به دلیل به کیفیت بودن خط های سرویس اما وایرلس میخوایید بگیرید ببینید طرف محل سکونت شما آنتن دهیش چطوره چون اگه کم باشه اونم موجب مشکلاتی و درد سرهایی میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...