رفتن به مطلب

بهترین راه نقد کردن چک برگشی (اقدام قانونی اما زمان بر)

Uranium
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان

داستان این طوریه که نه ماه پیش من یک سری تجهیزات چاپ و کاغذ به یه بنده خدایی فروختم

اولش که آه و ناله که تو رو خدا من سال بعد بهت پول بدم منم دلم براش سوخت و دادم بره

قرار شد که 12 تومن رو

2.5 رو سه یا چهار روزه بده باقی رو هم یه چک واسه 15 /3 /94 در وجه حامل بزنه

واسه 2.5 فکر کنید من همین قدر پول تلفن دادم و این بنده خدا یا جواب نمیداد یا اگر هم میداد میگفت فردا...  همین طوری یه شش ماهی ما رو ...

تا اینکه قبل از عید داد 

البته بماند که یه خورده کاغذ (500 هزار تومن )فرستادم قرار شد حساب کنه که اونم نداد

16/3 رفتم بانگ گفت تو حسابش پول نیست

خواستم برگه بزنم گفتم بیا یه فشارکی بدم شاید نقد شد گفتم مسئول بانگ بهش زنگ بزنه

زنگ زد و تا بیستم مهلت خواست گفتیم باشه

روز بیستم پول نبود برگه زدیم

حالا میگه اگر میتونی بیا بگیر من ندارم و نمیدم

طرف چکش سیباست و کارمند علوم پزشکی هم هست

چیکار کنم به پولم برسم خیلی زود

البته اینم بگم گفته بیا بهت واسه 94/7/1 بهت چک بدم به همون مبلغ که نقد کنی والا اگر قانونی کنی حداقل تا یکسال به پولت نمیرسی و ...

چه آدمهایی پیدا میشن خدایی چه چقدر راحت

لطفا راهنمایی کنید

ممنون  @};-  @};-

-----------------------------------

به صورت قاتونی اقدام کردم

یه آشنا توی دادگاه پیدا کردم و به صورت قانونی رفتم جلو

پر کردن فرم ها و متن شکایت نامه رو دادم این آقایون دم در دادگاه انجام بدن

رفتم دادگاه برای گرفتن خسارت و این حرفا گفتن 400 تومن پول بریز با راهنمایی آشنامون یه استشهاد محلی پر کردم برای اینکه پول ندارم تبدیل به 100 شد

البته کسایی که امضا می کنن باید بیان دادگاه امضا بدن

جلسه اول دادگاه حاضر نشد  :)

همچنان ادامه دارد.....

ویرایش شده توسط Uranium
لینک به دیدگاه

روند قانونی متاسفانه همینه ... و جا برای اذیت کردن بسیار زیاد !!! منم یه چک به عنوان حقوق داشتم تقریبا یک سال طول کشید آخرشم از راه قانونی به پول نرسیدم یارو دلش سوخت پول رو داد چکاشو گرفت !!! قانون مدام دوماه دوماه بهش مهلت میداد ... اونم اصلا نمیومد دادگاه !!! مامور فرستادیم در شرکت . . . گفتن اینا به اسم خودش نیس برین یه سری وسایل که به اسم خودشه پیدا کنین بیاین به ما خبر بدین که بریم توقیف کنیم ... :)) . یعنی چک گرفتی طرف نخواست بده نمیده ... خیلی راحت !!!

والا من نمیخوام بگم از اهرم زور استفاده کن ولی فکر کنم تنها راه همینه !!! از راه قانون ماه ها درگیری و خرج میکنی و اون به ریشت خواهد خندید !

لینک به دیدگاه

خیلی راحت برو بست بشین تو همون جایی که کار میکنه :) روز اول نه روز دوم میاره پولو میده یه جیزی هست به اینکه ملت تو محل کارشون واسه خودشون خیلی ارزش قائل هستند و دوست ندارن جلو همکاراشون خراب بشن شاید از این طریق بتونی یک خورده  بهش فشار بیاری 

پ ن : شما تو این دوره زمونه چه جور اینهمه جنس میدی به ملت ؟ اخرشم یک چک خالی میگیری ؟ یک خورده تو معاملاتتون دقت کنید این مشکلات پیش نمیاد

ویرایش شده توسط شــــــهریار
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فشار روانی، یه چند روز خودتون رو بیکار کنید دائماٌ برید سراغش ترجیحاً هر جا که میتونید حتی محل کار، زنگ بزنید و.......... کمی به طرف فشار بیارید مجبور میشه مگه اینکه واقعاً نتونه جور کنه

اگه قصد اذیت داره که کاملا برید تو کارش و حتی تو محل کار بهش فشار بیارید( شاید کمی تند به نظر بیاد اما منم گفتم اگه)

فقط دعوا نشه :D

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دورد دوستان چه روحیه ای دادین ممنون  :)

من اصلا نمی تونم تو این مایه ها نیستم

@};-  @};-

ویرایش شده توسط Uranium
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حدود 3 تومن در سه فقره چک رو از سال 89 تا الان نتونستم نقد کنم . البته اونموقع 3 تومن ارزش داشت بر خلاف الان...

من شکایت نکردم دنبالشم نرفتم ارزششو نداره اما اگه برای چنین مبالغی شکایت کنی هم هیچ فایده ای نداره. تا پرونده ها و ارقام چند صد میلیونی و میلیاردی در دادگاه های کشور هنوز منتظر رسیدگی هستند مبالغ زیر 10 میلیون رو کسی نگاهش نمی کنه. با هر وکیلی هم صحبت کنی بهت میگه سعی کن به صورت مسالمت آمیز باهاش کنار بیای حتی چک رو برگشت نزنی. مورد سراغ دارم سر معامله زمین 200 میلیون از پولشو ندادن 4 ساله دنبالشه هنوز به پولش نرسیده.

چک از هیچ کس قبول نکنید . فقط پول نقد!

لینک به دیدگاه

بهترین راه همان هست که چند تا از دوستان گفتن، بست نشستن در محل کار یا زندگی طرف. اگر ازت ساخته نیست بفروش به شرخر نصف قیمت. شرخر هم از همان راه و همراه با ترکیب زور و قانون چک رو نقد می کنه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

بده یکی از این شر خرا که چک نقد میکنن ی درصدی برمیدارن پولتو زنده میکنن 

طرفو برا نقدش میکنن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوستان

خدایی اگر این طوری باشه چه شهر قشنگی داریم 

دوستان همچنان راهنمایی لازمم

یه راهی قانونی چیزی تجربه شیرینی ...  @};-

لینک به دیدگاه

نمیخوام ناامیدت کنم ولی راه قانونی به هیچ وجه نیست توجه کن ! به هیچ وجه

اگه کارمند علوم پزشکی پس براش آبرو مهم هست تو محل کار بهترین راه فشار گذاشتن در محل کار هست

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان

خدایی اگر این طوری باشه چه شهر قشنگی داریم

دوستان همچنان راهنمایی لازمم

یه راهی قانونی چیزی تجربه شیرینی ... @};-

سلام دوست عزیز.

ای کاش به جای چک سفته میگرفتید، حالا که گذشته پس بیخیال.

دوست عزیز اگر مطمئن هستید که میخواد پول نده اول اون راهی که دوستان گفتن رو انجام بدید و برید سر کارش و ابروشو ببرید، اگر خودتون روتون نمیشه چک رو بفروشید به شرخر تا پول درستش کنه!

ولی..........

ولی اگر ادم ابروداری هست و واقعا نداره که پول بده و اون حرف ها رو از روی عصبانیت زده شما باهاش سعی کنید کنار بیاید و بهش وقت بدید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوستان مسلما آدم آبروداری نیست که میگه برو دادگاه شکایت کن

یا واقعا میدونه تو دادگاه خبری نیست

هیچ راه قانونی موجود نیست حداقل جلوی حقوقش رو بگیرن

پول داره خدایی داره ماشین آنچنانی و گوشی لمیتد استفاده میکنه

لینک به دیدگاه

درود

فشار روانی، یه چند روز خودتون رو بیکار کنید دائماٌ برید سراغش ترجیحاً هر جا که میتونید حتی محل کار، زنگ بزنید و.......... کمی به طرف فشار بیارید مجبور میشه مگه اینکه واقعاً نتونه جور کنه

اگه قصد اذیت داره که کاملا برید تو کارش و حتی تو محل کار بهش فشار بیارید( شاید کمی تند به نظر بیاد اما منم گفتم اگه)

فقط دعوا نشه :D

کاملا موافقم. خونشو پیدا کنی خانوم بچه ها ببین تمومه.

آواتار جدید مبارک =))

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان مسلما آدم آبروداری نیست که میگه برو دادگاه شکایت کن

یا واقعا میدونه تو دادگاه خبری نیست

هیچ راه قانونی موجود نیست حداقل جلوی حقوقش رو بگیرن

پول داره خدایی داره ماشین آنچنانی و گوشی لمیتد استفاده میکنه

دوست عزیز فکر کردی چطوری این چیزا رو تهیه کرده. همین شکل دیگه. هیچی هم توش نیست. فوقش 99 سالش که شد سرطان میگیره میگن آآآآآآ دیدی چوب خدا صدا نداشت.

لینک به دیدگاه

توی بازار تهران چند سالی هست که این مد شده طرف میاد دو سه بار ازت خرید میکنه خوب حساب میکنه دفعه 4 رم میاد چکی برمیداره و یک سود الکی رو جنس بیشتر بهت میده 

حال تو بدو بدهکارت بدو تا به پولت برسی

یکی از همین بچه زرنگای یافت اباد به ما 120 تا گیر بکس سفارش داد و توی قرار  داد ذکر کردیم تحویل 6 ماه بعد از 6 ماه اومد میخواست بیشترشو چک بدذه یکمشو نقد که نذاشتیم سرمون کلاه بره باز بعد از یک سال اومد که فلانی بیشترشو نقد میدم بقیشو چک و سود دیر کردتم میدم راضی بشی . میخواست باز بزنه و بره که باز ندادیم بهش و اخرش اندازه پول نقدش بهش جنس دادیم بقیشو نگه داشتیم که بیاد ببره 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فکر کردی چطوری این چیزا رو تهیه کرده. همین شکل دیگه. هیچی هم توش نیست. فوقش 99 سالش که شد سرطان میگیره میگن آآآآآآ دیدی چوب خدا صدا نداشت.

عزیزم لطفا بحث رو به حاشیه نبرید.

انسان خیلی کوچکتر از آن است که از کارهای پروردگار سردر آورد.

لینک به دیدگاه

من دو سال قبل مشکلی مشابه داشتم و در نهایت متاسفانه از طریق همین پیگیری و رفت و امد حل شد

اگر خودتون سختتون هست با کسی همراه بشید و خصوصا یه جایی سراغش برید که میدونید روی ابروش اونجا خیلی حساب میکنه

البته شکایت از طریق شورای حل اختلاف هم کردم و ادرس را محل کارش دادم و بد نبود چون ابروش در خطر افتاد

لینک به دیدگاه

عزیزم لطفا بحث رو به حاشیه نبرید.

انسان خیلی کوچکتر از آن است که از کارهای پروردگار سردر آورد.

شما تو حاشیه هستی داداش. این همه پست شما به من گیر دادی. همونی که داری وکالتشو مکنی وکیل نمیخاد.

لینک به دیدگاه

1 تومن بده یک لات چاقو کش از پشت چند تا چاقو زنجانی تو کلیه و معده طرف فرو کنه مرتیکه دزد بی سرپا  :mad:

این راه خشن بود که راه من هست  :D

راه شما این هست 

راه شما شکایت هست برید شکایت کنید مهم نیست یک سالم طول بکشه اما این کار کنید

هر روز هم دنبال کار باشید به محل کارشون هم برید اونجا هم خرابشون کنید جلو همکارها البته اول تهدید کنید

در کل میتونید شر خر پول بدید دهنش اسفالت کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش اگه موعد همون روز چک برگشت بزنی میشه محکومیت کیفری راحت میتونی حکم جلبشو بگیری و زندان

ولی اگه فرداش یا روزهای بعد اقدام به برگشت بکنی کارت دیگه تمومه میشه مصالحه بدبخت شدی رفت! میشه محکومیت حقوقی حالا حالا باید بدویی تا به پولت برسی اونم هفت خان رستمه!

ویرایش شده توسط Hassan.StarKilleR
لینک به دیدگاه

بهترین کار اینه یا چک رو کلا بفروشی...یا بدی به شر خر درصد میگیره برات نقدش میکنه...قربونش برم الان چیزی هم که زیاده شر خره...طرف اینهمه شمارو دوونده اونوقت میگی من تو این مایه ها نیستم؟؟؟هرکی هر جقدر هم که با صبر و آدم خوبی باشه دیگه بعد از یه زمانی جوش میاره...الانم وقتشه که شما جوش بیاری :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه میخوای حسابی اذیتش بکنی میتونی بفروشی به شرخر. ولی حد اقل نصف پولت از دستت میره. ولی در عوض وقتت کمتر تلف میشه و حال طرف هم جا میاد.

لینک به دیدگاه

شما تو حاشیه هستی داداش. این همه پست شما به من گیر دادی. همونی که داری وکالتشو مکنی وکیل نمیخاد.

دوست عزیزم، بنده قصد ناراحت کردن شما را نداشتم، اگر ناراحت شدید پوزش می خوام،

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

اگه فکر میکنید از راه قانونی نمی تونید نقدش کنید وحوصله این کارها ندارید 

به شرخر چک ها بدید درسته ضرر میکنید اما کمتر ضرر میکنید

لینک به دیدگاه

سلام اگر تهران هستید من شرخر سراغ دارم واسه چک . البته کارش فقط چک نیست پا میشکونه ، گوش میبره ، دعوا ، قرق کردن یه محله  :wacko:

آخرین موردی که تو کارنامشون ثبت شده متقاعد کردن پدر عروس جهت وصلت بوده و از بچه های گل کیانشهر هستن :D

ولی واقعاً نقد کردن این چک وقتی طرف اینجوری برخورد میکنه ، کار من و شما نیست و باید سپرد به اهلش :cool:

باور کن طرف دو روزه شده باشه لباسشم بفروشه میاره پولتو میده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...