رفتن به مطلب

مشکل جدی با کارت گرافیک لپ تاپ

Mohammad22
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من وقتی که لپ تاپمو خریدم بازی battlefield 4 ، تنظیمات گرافیکی bf4 را تغییر ندادم و بعد از اینکه تمومش کردم پاکش کردم و بعدش watch dogs را نصب کردم اول تمام تنظیماتش به صورت دیفالت روی low بود بعدش خودم همشونو بردم رو ultra و رزولوشن هم تا آخر بالا بردم ( 1366*768 ) بدون هیچ لگی چند ساعت بازی کردم ولی بعدش به بالای لپ تاپم دست زدم دستم سوخت انقدر داغ شده بود منم چون تازه لپ تاپ گرفته بودم ترسیدم پیزیش بشه تمام تنظیمات را روی high گذاشتم که از قدرت سیستمم کمتر استفاده بشه و در نتیجه خنک تر بشه ولی زیاد فرقی نداشت. حدود 2-3 ماه روی high بازی کردم بعدش وسط رانندگی دیدم یه دیوار نصفه اومده وسط خیابون اولش کم بود ولی بعد از حدود یک هفته هر نیم ساعت یه بار یه دیوار وسط بازی میومد از یه نفر پرسیدم گفت گرافیکت داره تحلیل میره گرافیک بازی رو بیار پایین ، گرافیکو گذاشتم روی medium یکی دو هفته اول خوب بود ولی بعدش دوباره اون مشکل پیش اومد تاجایی که همه چی را روی low گذاشتم بعد از چند روز دیگه بازی را نمی تونستم بازی کنم . پند وقت پیش دوباره نصبش کردم روی low با حدود 20 - 30 فریم میاوردش که بعد پاکش کردم . کارت گرافیکمو چند بار آپدیت کردم ( نسخه های مختلف را گرفتم ) هم از سایت انویدیا هم از soft98 ولی هیچ تاثیری نداشت.( سیستم رو داغون کرد دیگه خاموش نمی شد که restore point را زدم درست شد ). لپ تاپ پسر خاله ام هم همینطوری شد بعد از چند ماه بازی کردن گفتش که گرافیکش ضعیف شده . چند نفر دیگه هم همین مشکل را داشتن . 

چند تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ دقیق وبا دلیل بدید.

1- گرافیک لپ تاپ ضعیف میشه ؟ اگه ضعیف نمیشه پس چرا گرافیک لپ تاپ من اینطوری شده ؟

2- الان من باید چیکار کنم ؟ 

اینم مشخصات لپ تاپم :

(CPU :Intel Core i7 4500U ( up to 3GHz with turbo boost
(باتوجه به برچسب روی لپ تاپ و نرم افزار جی پی یو زد )VGA : 4095MB NVIDIA GeForce 840M
RAM : 8.00GB Dual-Channel DDR3
HDD : 1TB
motherboard : ASUSTeK COMPUTER INC. S551LN
ممنون.

bzrqretg1gdk.gif
ویرایش شده توسط hamed86
لینک به دیدگاه

ببین بازی رو نصب کنو بورو تو بازی. بعد لبتاپو هر دفعه فقط از یه گوشه کمی بلند کن که کمی خم بشه. ببین تصویرت چی میشه؟

Sent from my Galaxy Nexus

ویرایش شده توسط hamed_crazy
لینک به دیدگاه

بازی ها دیگه تست کنید بازی ها یوبی سافت خدای باگ هستن شاید بازیتون اپدیت نکردید 

جی تی ای اگه سیستم جواب میده نصب کن

این که کارت گرافیک ضعیف بشه نداریم یا خراب میشه یا میسوزه شایدم خراب کارت

کول پد دارید ؟ برا خنک کردن سیستم 

http://www.digikala.com/Product/DKP-23864/DeepCool-Multi-Core-X6/%D9%BE%D8%A7%D9%8A%D9%87-%D8%AE%D9%86%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D9%8A%D9%BE-%DA%A9%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%8A-%DA%A9%D9%88%D8%B1-X6

اماباید چند بازی دیگر تستش کنید

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

این بازی watch dog پر از باگه اصلا یوبی کارش ساخت باگه

شما the witcher رو بنصب الان سنگینترین بازی اینه

ببین بازم اتفاقی میفته؟

لینک به دیدگاه

ببین بازی رو نصب کنو بورو تو بازی. بعد لبتاپو هر دفعه فقط از یه گوشه کمی بلند کن که کمی خم بشه. ببین تصویرت چی میشه؟

Sent from my Galaxy Nexus

setup بازی رو پاک کردم .

لینک به دیدگاه

بازی ها دیگه تست کنید بازی ها یوبی سافت خدای باگ هستن شاید بازیتون اپدیت نکردید 

جی تی ای اگه سیستم جواب میده نصب کن

این که کارت گرافیک ضعیف بشه نداریم یا خراب میشه یا میسوزه شایدم خراب کارت

کول پد دارید ؟ برا خنک کردن سیستم 

http://www.digikala.com/Product/DKP-23864/DeepCool-Multi-Core-X6/%D9%BE%D8%A7%D9%8A%D9%87-%D8%AE%D9%86%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D9%8A%D9%BE-%DA%A9%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%8A-%DA%A9%D9%88%D8%B1-X6

اماباید چند بازی دیگر تستش کنید

بازی life is strange و bf4 را خیلی بازی کردم ولی اصلا همچین مشکلی رو نداشتن . ولی life is strange را اگه همه چی را روی بالاترین تنظیمات قرار بدم با 25 تا 35 فریم میاره  - bf4 هم همه چیش رو medium به جز بعضی از تنظیماتش ولی با این حال روی 35 تا 45 فریم اجرا میشه . بله کول پد دارم(TSCO TCPL 3005). فن دو تا از پاور های pc ای هم که داشتم کندم و به کابل usb وصل کردم و هر وقت میخوام بازی کنم اون دوتا فن ها هم روشن میکنم یه جوری تنظیمشون کردم که باد به کیبورد میخوره . از بابت دما مشکلی ندارم چون سی پی یوم تا 100 درجه تحمل میکنه و بالاترین دمایی که من دیدم حدود 80 بوده که اونم تو بازی هایی مثل بتلفیلد اینطوری میشد. gta v رو این هفته میگیرم و نصب میکنم. 

به نظر شما با اون سیستمی که اول صفحه نوشتم gta v را رو چه تنظیماتی میتونم اجراش کنم ؟ 

ویرایش شده توسط hamed86
لینک به دیدگاه

این بازی watch dog پر از باگه اصلا یوبی کارش ساخت باگه

شما the witcher رو بنصب الان سنگینترین بازی اینه

ببین بازم اتفاقی میفته؟

خیلی دوست دارم the witcher هم بگیرم ولی فعلا پول ندارم حجمشم زیاده فعلا نمیتونم دانلودش کنم . ولی حتما تا آخر تابستون میگیرمش. 

لینک به دیدگاه

الان سوال من اینه که کارت گرافیکم ضعیفه یا نه ؟ یعنی تا چند وقت میتونم بازی های جدید را اجرا کنم ؟ ( با چه تنظیماتی )

اونجوری که تو بنچمارک های سایت نوت بوک چک دیدم evil within و چند تا بازی دیگه رو اصلا نمیتونه اجرا کنه گرافیکم. میخوام بدونم directx12 چقدر تاثیر داره و اینکه اصلا میتونم نصبش کنم یا نه ؟ ( آخه کارت گرافیکم 2014 ساخته شده ).

درضمن اون گرافیکی که تو نوت بوک چک هست vram اش 2 گیگه - واسه من 4 آیا این تاثیر داره ؟ ( چقدر تاثیر داره )

راستی ممنونم از همتون به خاطر جواب هایی که دادید.

ویرایش شده توسط hamed86
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...