رفتن به مطلب

مشکل نرم افزاری سیستم

MAKXAN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

سیستمم از دیروز دچار مشکلی شده که نمیدونم چطوری باید حلش کنم.

از اونجایی شروع شد که آنتی ویروسم (نسخه رایگان comodo internet security) پبغام داد که برای اپگرید نسخه جدید نیاز به ریستارت داره و منم بعد از نصب سیستم رو ریستارت کردم، و بعد از بارگذاری مجدد ظاهرا همه چی خوب کار می کرد، و comodo پیعام داد که اپگرید با موفقیت انجام شد.

ولی بعد از ریستارت یا روشن کردن دوباره سیستم (دقیق یادم نیس کدومش بود) انتی ویروس پیغام داد که نمیتونه اجرا بشه و اینکه آیا میخوای Diagnostic's انجام بدی؟

ولی حتی در صورت قبول گزینه دیاگنوس هم هیچ اتفاقی نمیافته! کلا انتی ویروس اجرا نمیشه و حتی uninstallش هم نمیتونم کنم چون کلا انگار گزینه پاک کردنش از همه حای رفته! نه توی add or remove خود ویندوز هست و نه توی برنامه های ccleaner !

مشکلی که بدنبال این مورد پیش اومده اینه که اینترنتم وصل بود ولی هیچ مرورگر یا برنامه ای از اینترنت نمیتونست استفاده کنه‌. میتونستم از cmd پینگ هرسایتی رو بگیرم ولی هیچ کدوم از مرورگرهام کار نمی کردن.

از توی فروم comodo یه uninstall tool دانلود کردم که توسعه دهنده های غیر خود comodo نوشته بودن. و برای پاک کردن محصولات کمودو بود(البته نوشته بودن که خطر استفادش به عهده خودتون هست ولی تمام کسانی که دانلودش کرده بودن راضی بودن و مشکلی نداشتن) . خلاصه با اآن که اومدم آنتی ویروس رو پاک کردم ، همه رو failed پاد و کلا اینترنتم رو هم خلاص کرد! الان ایکون نت ویندوز قرمز هست و وقتی اشکالیابیش میکنم میگه شاید مشکل از درایور لن باشه.

زیاد شد ولی خواستم تقریبا کامل باشه که معلوم شه چه اتفاقاتی افتاده بوده.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

این مشکل برای یکی از دوستان من هم اتفاق افتاد. راستش دقیقاً یادم نمی‌آید چه چیزی مشکل را بر طرف کرد. ولی تا جایی که یادم هست به تنظیمات DNS در آداپتور شبکه مربوط بود. حتماً میدانید Comodo روی سیستم شما آدرس سرور DNS های امن خودش را فعال می‌کند که بعید می‌دانم با حذف Comodo به حالت اول بازگردند. تنظیمات DNS را روی حالت اتوماتیک قرار دهید و نتیجه را پس از تست Ping ارئه دهید.

لینک به دیدگاه

راستش من وقتی مشکل های این چنینی رو به رو میشم ( مخصوصا با آنتی ویروس ) کار آخر رو اول میکنم !

اون هم تعویض ویندوزه ( البته من توی سیستم برنامه ای که به سختی نصب بشه ندارم نهایتش توی یه نصفه روز ویندوز و همه برنامه ها رو نصب میکنم )

مخصوصا که ویندوز رو از روی فلش و درایورها رو از درایور پک نصب میکنم ! و دیگه اینکه سعی میکنم برنامه های مثل مرورگر رو آپدیت نگه دارم و بعد از هر نصب ویندوز حتما برنامه های بروز رو نصب میکنم

این راه گرچه راه آخر هستش اما راه خوبیه !!!

لینک به دیدگاه

الان دارم با دییسک نجات کسپر سیستم رو اسکن میکنم . ولی این که تموم بشه دی ان اس رو عوض میکنم ببینم چی میشه.

در مورد تغییر ویندوز فک کنم الان یه ۳سالی میشه وین رو عوض نکردم.!!!۱

لینک به دیدگاه

کسپر زیاد دیگه داشت طول می کشید بیخیال شدم.

DNS رو عوض کردم گذاشتم رو google که 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هست.

هیچ فرقی نکرد! کماکان سیستم اینترنتش کلا تعطیل شده.

لینک به دیدگاه

دستورات زیر رو در Command Prompt وارد کن ( مجوز ادمین باید داشته باشی)

5468454.png

netsh advfirewall reset

بعد
netsh branchcache reset

بعد
netsh int ip reset

بعد
netsh int ipv6 reset

بعد
netsh winsock reset
لینک به دیدگاه

با تشکر از پاسختون

ولی متاسفانه تغییری نکرد.

هرچی هست زیر سر این آنتی ویروسم هست ، اگه به یه طریقی بتونم پاکش کنم فک کنم تا یه درصدی از مشکل حل شه.

از طریق CMD چطوری میتونم برنامه ای رو پاک کنم؟

ویرایش شده توسط MAKAN
لینک به دیدگاه

دستورات زیر رو در Command Prompt وارد کن ( مجوز ادمین باید داشته باشی)

wmic

اینتر بزن

حالا دستور پایین رو وارد کن تا لیست برنامه های که نصب کردی بیاد

product get name

خب حالا اینجا مهمه .

حالا برنامه هات امده تو باید به این شکل برنامه ای که نصب کردی وارد کنی 

product where name="name of program" call uninstall

مثال :

product where name="Bing Bar" call uninstall

چند لحظه صبر میکنی بعد یک خط کد واست ظاهر میشه که حروف Y میزنی بعد اینتر میکنی برنامه رو پاک میکنه 

از این کد هم میتونی واست پاک کردن استفاده کنی که بهت نمیگی دستور Y رو وارد کن واسه تایید!!

product where name="name of program" call uninstall /nointeractive

موفق باشی

لینک به دیدگاه

شما قبل از هر کاری توکل کنید.

فکر می‌کنم از مودم و کابل‌ها مطمئن هستید.

ویندور را در حالت ایمن با شبکه بالا بیاورید. سپس درایور و آداپتور شبکه را حذف کنید. سیستم را راه اندازی مجدد کرده و دوباره آداپتور و درایور شبکه را نصب نمایید.

گاهی اوقات در این مواقع نقطه‌های بازیابی سیستم هم کارایی دارند(System Restore point) بد نیست آنها را هم آزمایش کنید و سیستم را به زمان قبل از خرابی باز گردانید.

از برنامه‌های حذف کننده استفاده نمائید.

یا اینکه نرم‌افزار را دوباره کامل نصب و سپس پاک کنید.

لینک به دیدگاه

دستورات زیر رو در Command Prompt وارد کن ( مجوز ادمین باید داشته باشی)

wmic

اینتر بزن

حالا دستور پایین رو وارد کن تا لیست برنامه های که نصب کردی بیاد

product get name

خب حالا اینجا مهمه .

حالا برنامه هات امده تو باید به این شکل برنامه ای که نصب کردی وارد کنی 

product where name="name of program" call uninstall

مثال :

product where name="Bing Bar" call uninstall

چند لحظه صبر میکنی بعد یک خط کد واست ظاهر میشه که حروف Y میزنی بعد اینتر میکنی برنامه رو پاک میکنه 

از این کد هم میتونی واست پاک کردن استفاده کنی که بهت نمیگی دستور Y رو وارد کن واسه تایید!!

product where name="name of program" call uninstall /nointeractive

موفق باشی

ممنون ولی بعد از اینکه اسم برنامه ها اومد، کومودو توشون نیست.

..........

ظاهرا حل شد .... :D  :D

با کاری که باید از اول انجام می دادم ولی الان با اشاره دوستمون 

d33pr4m4

یادم افتاد، اونم نصب دوباره کومودو بود. (*)  (*)

اگه درست شده باشه که کلا از همگی ممنون.

@};-  @};-  @};-  @};-

اگرم بازم مشکل پیش بیاد بازم میام :D  :D  ولی بازم ممنون.

ویرایش شده توسط MAKAN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...