رفتن به مطلب

اخرین خبر ها از نسخه جدید هیتمن را اینجا دنبال کنید | دانلود Hitman Closed Alpha

SaeedPCM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 78
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

میگم کسی DLC های هیتمن ابسولوشن رو تست نکرده ؟؟؟

اینجوری که دیدم اکثرا اسلحه و لباسه... چیز خاصی مد نظرت هست بگو تست می کنم تا فردا خبرشو بهت میدم... !

لینک به دیدگاه

اینجوری که دیدم اکثرا اسلحه و لباسه... چیز خاصی مد نظرت هست بگو تست می کنم تا فردا خبرشو بهت میدم... !

داداش من کلا هیچکدوم dlc هاش رو تست نکردم اگر میتونی همه اش رو تست کن  :)

منم هوس کردم دوباره بازی کنم دارم نصب میکنم

لینک به دیدگاه

ldel_58f92061d5960d6a3565ac97662ea86b2f0

اگر اشتباه نکنم حدود 47 روز تا فیلم جدید هیتمن !!!

فیلمشو دوست ندارم  :D

لینک به دیدگاه

فیلمشو دوست ندارم  :D

بازیگر نقش هیتمن ، بازیگر قوی هست !

تریلر هاش رو دیدی ؟؟؟

منم کلا عاشق هیتمنم میخواد بازی باشه میخواد فیلم باشه میخواد اسباب بازی باشه :دی  :D  :D

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

حال نکردم با بازیگرش چیه این بابا استیل هیتمن نداره اصلا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اینترویوش خیلی حال کردم حیف اخرش کشتش زنه باید می بخشیدش...  *dry#

اقا تموم شد ابسوبوشن، خیلی حال داد...  :x

یکسری اچیومنتاش مونده برم بگیرم...  :D

لینک به دیدگاه

حال نکردم با بازیگرش چیه این بابا استیل هیتمن نداره اصلا

طرفدارای هیتمن اعتراض دارن اکثرا چرا استایل هیتمن حفظ نشده ....ولی خود شرکت میگه انتظارات رو بر اورده میکنه

حرکات نمایشی و واقعی گرایانه داره ؟ :-?

منظورتون ر و نمیدونم ولی فیلم در کل باید "خوب" باشه 

ولی معمولا فیلم هایی که بر اساس بازی ساخته میشن ضعیف از اب در میان 

درود

اینترویوش خیلی حال کردم حیف اخرش کشتش زنه باید می بخشیدش...  *dry#

اقا تموم شد ابسوبوشن، خیلی حال داد...  :x

یکسری اچیومنتاش مونده برم بگیرم...  :D

درود داداش 

کدوم زنه رو میکشه ؟؟؟ از فیلم که اسپویل نکردی ؟؟؟ :clapping:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

طرفدارای هیتمن اعتراض دارن اکثرا چرا استایل هیتمن حفظ نشده ....ولی خود شرکت میگه انتظارات رو بر اورده میکنه

منظورتون ر و نمیدونم ولی فیلم در کل باید "خوب" باشه 

ولی معمولا فیلم هایی که بر اساس بازی ساخته میشن ضعیف از اب در میان 

درود داداش 

کدوم زنه رو میکشه ؟؟؟ از فیلم که اسپویل نکردی ؟؟؟ :clapping:

:D

interview a hitman 2012 ،ندیدی مگه مال چندسال پیشه،اسپوله پرانتز(زنه هیتمنو میکشه)... اون بازیگر اتفاقا برعکس این عکسه خیلی بهش میومد نقش هیتمن البته این کچل معروف تو بازی رو اگه شبیهش پیدا کنند خیلی بهتره...  :x

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

:D

interview a hitman 2012 ،ندیدی مگه مال چندسال پیشه،اسپوله پرانتز(زنه هیتمنو میکشه)... اون بازیگر اتفاقا برعکس این عکسه خیلی بهش میومد نقش هیتمن البته این کچل معروف تو بازی رو اگه شبیهش پیدا کنند خیلی بهتره...  :x

داداش مطمئنی این مربوط به بازی هیتمن هست ؟؟؟ یعنی فقط کلمه هیتمن توشه شاید  :-?

نه اینو ندیدم حالا جدید نیست اشکال نداره برام اسپویل شد  :D

من اینو دیدم و خیلی دوست داشتم 

http://vixenvarsity.com/wp-content/uploads/2014/02/hitman_movie_poster-normal.jpg

------

سری فیلم هیتمن فقط یک قسمت داشته که ازش عکس گزاشتم و قسمت جدید یا دوم هم به زودی منتشر میشه

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

How exactly are you releasing HITMAN?

We’re doing things a bit differently, as you may have read in our 'Announcing HITMAN' blog post. HITMAN will launch on PS4, Xbox One and PC on December 8th this year as a digital download. That’s when the experience will begin. And it’s really important to us that this is understood as a ‘beginning’. 

What we release on December 8th is not the full game. It’s a sizeable chunk of it. Throughout 2016 we’ll release more locations and missions until the story arc is done and finished. All of that content is included in the $60 price. 
We know that the specifics of exactly what is included on December 8th are very important to some of you. We’re finalizing those plans and look forward to sharing them with you. Stay tuned for more details on this.
Is HITMAN an ‘early access’ game? 

No. Early access can often mean something unfinished or unpolished. That’s simply not the approach we’re taking. All of the content we release live to our players will be complete and polished, whether that’s the locations and missions we release on December 8th, the live events or the locations and missions that we will release in 2016. It will always be a polished Hitman experience.

Is HITMAN episodic now?
We think the word ‘episodic’ sets up the expectation that we will sell individual content drops for individual prices but that’s not something we're planning to do. That said, there are some episodic elements to the story in the sense that it’s delivered in chunks over time, so experiencing the story will probably feel episodic. But there is also a ton of other content including live events, which have nothing to do with the story. We’ll also be improving and changing the game constantly whilst you’re playing it. Our ambition is to have a stream of content available from December 8th until the story arc is finished.
The thing is, there isn’t really a term to describe what we’re doing. That’s why we’re calling it a ‘live’ experience because it feels like that’s what it is – something that lives, grows and evolves. This question was asked a lot at E3 and if anyone out there comes up with a brilliant term, please get in touch. Seriously.
What does it all cost? How much do I have to pay to experience everything?

The entire game will cost you $60 or the regional equivalent.
That $60 includes everything we create in this story arc; from what we release on December 8th through to the end of the story arc in 2016 and all the live events too. There’s no micro-transactions or hidden costs in there. No extra paid DLC on top either. It’s one package, all-in for $60. We want that to be simple and clear and it was important for us to be up-front about that.
Is HITMAN digital only? 

No, we’re leading with digital, so it’s ‘digital first’. At some point in 2016, we’ll release the game on a disc.
Can I play HITMAN offline or do you have to be connected all the time?

You will be able to play the locations and missions offline. To play the live events, download updates or see things like leaderboards, you’ll need to be online.

Those are the questions that we’ve seen the most discussion around. We’re sure there will be more as what we’re doing here is new. It's a great feeling for us to read all of the discussions around a game that we're so passionate about making. Keep that conversation going. We’re listening. 
Next stop for us is Gamescom. We’ll see you there.

https://hitman.com/news/hitman-q-a

همچنین تایید شد صداگزاری AGENT 47 در نسخه جدید بر عهده ی کسی هست که در ابسولوشن این کارو کرد یعنی David Bateson 

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

An army of agents but only one Hitman: Agent 47 Movie.

1w2l_v8_11055365_940553869321332_6224657

این تصویر مربوط به فیلم هیتمن هست .... یه جا خونده بودم چنین چیزی رو تو نسخه جدید بازی هم ممکنه ببینیم !! { منظورم مو هیتمن نیست تا فیلم نیاد نمیشه نظر داد }

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دانلود Hitman Closed Alpha 

حجم : 4.60GB

https://www.skidrowreloaded.com/hitman-closed-alpha-cracked-3dm/

ویرایش شده توسط SaeedSYS
لینک به دیدگاه

آقا اوضاع پرفورمنس این بیلد Closed Alpha که آقا سعید زحمتشو کشید لینک دانلودشو گذاشت خیته! یه i5 4690k با GTX 970 بزور ۳۰فریم اجراش میکنه خیلی سنگینه...حتی Titan X طبق ویدیوهایی که یوتیوبرها گذاشتن ۳۵ تا ۴۵فریم در تنظیمات Ultra روی 1080pبیشتر نمیده. بنظر مشکل از CPU هست چون وقتی 970 بجای 4690k با یه Core i7 4790k همراه میشه فریم حدود ۱۰-۱۵ تا بالاتر میره و از تقریبا۳۰به ۴۰-۴۵ میرسه این نشون میده که نسخه نهایی بطور قطع نیاز داره به برخی بهینه سازی های مرتبط با سی پی یو. بهر حال این بیلد Closed Alpha هست طبیعتا کاملا بهینه نیست و نمیتونه نماینده کیفیت نسخه نهایی باشه اما باز این پرفورمنس یکم براش نگران کننده هست هرچند امید هست بهتر بشه اما اگه یادتون باشه هیتمن ابسولوشن هم قبل از اینکه یسری آپدیت برا بهینه سازی پرفورمنسش عرضه بشه خیلی سنگین اجرا میشد. انجین بازی هم متکی هست به تعداد زیادی NPC در آن واحد تو صحنه ها که این خودش بازی رو بیشتر وابسته به پردازنده مرکزی میکنه و انتظار میره در این خصوص فکری بشه البته امیدواریم بهینه سازی در این یه مورد لااقل دوباره نخواد به دانگرید منجر بشه و مثلا تو نسخه نهایی یمرتبه ببینیم تعداد NPCها تو صحنه ها نصف شده!...من خودم یکم نگران شدم ازشما چه پنهون...

http://www.dsogaming.com/news/hitman-closed-alpha-build-is-a-cpu-hog-intel-i5-4690k-barely-holds-30fps-gtx970-cannot-hit-60fps/

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

آقا اوضاع پرفورمنس این بیلد Closed Alpha که آقا سعید زحمتشو کشید لینک دانلودشو گذاشت خیته! یه i5 4690k با GTX 970 بزور ۳۰فریم اجراش میکنه خیلی سنگینه...حتی Titan X طبق ویدیوهایی که یوتیوبرها گذاشتن ۳۵ تا ۴۵فریم در تنظیمات Ultra روی 1080pبیشتر نمیده. بنظر مشکل از CPU هست چون وقتی 970 بجای 4690k با یه Core i7 4790k همراه میشه فریم حدود ۱۰-۱۵ تا بالاتر میره و از تقریبا۳۰به ۴۰-۴۵ میرسه این نشون میده که نسخه نهایی بطور قطع نیاز داره به برخی بهینه سازی های مرتبط با سی پی یو. بهر حال این بیلد Closed Alpha هست طبیعتا کاملا بهینه نیست و نمیتونه نماینده کیفیت نسخه نهایی باشه اما باز این پرفورمنس یکم براش نگران کننده هست هرچند امید هست بهتر بشه اما اگه یادتون باشه هیتمن ابسولوشن هم قبل از اینکه یسری آپدیت برا بهینه سازی پرفورمنسش عرضه بشه خیلی سنگین اجرا میشد. انجین بازی هم متکی هست به تعداد زیادی NPC در آن واحد تو صحنه ها که این خودش بازی رو بیشتر وابسته به پردازنده مرکزی میکنه و انتظار میره در این خصوص فکری بشه البته امیدواریم بهینه سازی در این یه مورد لااقل دوباره نخواد به دانگرید منجر بشه و مثلا تو نسخه نهایی یمرتبه ببینیم تعداد NPCها تو صحنه ها نصف شده!...من خودم یکم نگران شدم ازشما چه پنهون...

http://www.dsogaming.com/news/hitman-closed-alpha-build-is-a-cpu-hog-intel-i5-4690k-barely-holds-30fps-gtx970-cannot-hit-60fps/

ممنون بابت خبر داداش

سلام

من نصبیدمش خیلی بد فرم میده ولود سنگینی داره! :(

میشه لطف کنی اسکرین شات بزاری ..... 

چطور بود بازی ؟؟؟

این نسخه الفا هست نسخه نهایی شک نکنین هیچی کم نداره

لینک به دیدگاه

در مورد بازی جدید هیتمن تاپیک زدین اونوقت تریلر اصلی رو نذاشتین؟

http://www.aparat.com/v/PYEw0

لینک به دیدگاه

لینک دانلود مستقیم فارسی

http://download.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-hitman/

زدم رو دانلود ببینم چیکار کردن

در ضمن این نسخه ی Alphaهست داشتن همچین مشکلاتی طبییه حداقل مثل ubisoftیا بهتره بگم اوبی سافت یهو بازی رو با هزاران ایراد رلیز نمیکنند

لینک به دیدگاه

واقعا یکی از بهترین سری ها با یک داستان عالی

لینک به دیدگاه

نسخه ی کاملش که اپیزودی نباشه اوایل سال 2016 میاد؟

لینک به دیدگاه

اپیزودی یعنی چی ؟ :D

این چرا 4.5 گیگه ؟ مرحله ای هست یا نه ؟

دانلودش کنم ؟

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...