رفتن به مطلب

مشکل با هارد و ارور interface crc error count

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام بر همه 

من الان یه مدت خیلی طولانی هست این مشکل رو دارم که به شکل عجیبی قسمت هایی از سیستم از کار می افته 

مثلا : 

کلا موزیک پخش نمی شه 

فیلم پخش نمی شه 

صدای بازی ها کلا قطع می شه 

یوتوب پخش نمی شه 

و بعضی از بازی ها هم کلا از کار می افته 

از چند پلیر مختلف هم استفاده کردم 

ولی بقیه ی سیستم به خوبی کار می کنه من همین الان که دارم این تاپیک رو می زنم این مشکل پیش امده 

فایل کپی هم می شه به راحتی دانلود و اپلود هم می تونم بکنم و سیستم اصلا کند نیست فقط هیچ فایلی که شامل صدا باشه یا پخش نمی شه یا درست پخش نمی شه 

در ضمن حتی بعد از نصب دوباره ی ویندوز این مشکل هنوز هست 

هارد هم WD GREEN 2T 

این هم عکس از ارور 

1qkuaofxq8cxjcz6cf8c.jpg

یکم مطالعه کردم دربارش مشکل از اتصال نا درست هست و یه جورایی ارتباط درست بر قرار نمی شه ولی کابل ها رو چک کردم مشکلی نداشتن http://www.tomshardware.com/answers/id-2251969/interface-crc-error-count.html

به نظر شما چی کار کنم  

و کلا هاردم در چه وضعیتی قرار داره 

:-?

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

یه زمانی مشکلی داشتی تا می پرسیدی همه جواب می دادن اما الان ...........

لینک به دیدگاه

چند وقته هاردتو داری؟

جاییه که مرطوبه؟ جلو باد کولر ابی؟

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

چند وقته هاردتو داری؟

جاییه که مرطوبه؟ جلو باد کولر ابی؟

باید یک سال باشه 

توی کیس هست دیگه کولر ابی هم داریم که روشنه ولی این مشکل از سال پیش هست به کولر ربطی نداره 

حالا من نمی دونم اصلا این مشکل از هارد هست یا چیز دیگه ای 

لینک به دیدگاه

سلام

در اون حدی نیستم که ب صورت تخصصی بهتون بگم چیکار کنید اما چند روش رو میگم امتحان کنید

1_ ممکنه مشکل از اتصال برق باشه چند مورد اینجوری دیدم که رو مادربورد بخصوص بخش صدا نویز و... داشته.

2_ ممکنه مشکل از اسپیکرتون باشه با یک هدفن یا وسیله دیگه تستش کنید بعضی وقتها ممکنه هر دوتا قطعه سالم باشن ولی باهم ب اصطلاح مچ نباشن

3_ ویندوزتون رو عوض کنید ولی از همه جوانب یعنی همون ویندوزی که قبلا نصب کردید رو نصب نکنید بلکه ی ویندوز دیگه و یا ی ورژن دیگه نصب کن

4_ بعد نصب بخش درایور سخت افزاری مادربورت رو مخصوصا بخش صداش رو از سایت سازندش دانلود و نسخه جدیدش رو نصب کن

5_ اگه مشکلتون حل نشد ممکنه کارت صدای مادربورتون سوخته باشه در اینصورت باید تعویضش کنید

6-یه سری هم ب تنظیمات بایوس بزنید

7- در نهایت اگه مشکلتون حل نشد بازم اطلاع بدین تا تخصصی تر برسی شه و دوستان کمک کنن

لینک به دیدگاه

سلام

در اون حدی نیستم که ب صورت تخصصی بهتون بگم چیکار کنید اما چند روش رو میگم امتحان کنید

1_ ممکنه مشکل از اتصال برق باشه چند مورد اینجوری دیدم که رو مادربورد بخصوص بخش صدا نویز و... داشته.

2_ ممکنه مشکل از اسپیکرتون باشه با یک هدفن یا وسیله دیگه تستش کنید بعضی وقتها ممکنه هر دوتا قطعه سالم باشن ولی باهم ب اصطلاح مچ نباشن

3_ ویندوزتون رو عوض کنید ولی از همه جوانب یعنی همون ویندوزی که قبلا نصب کردید رو نصب نکنید بلکه ی ویندوز دیگه و یا ی ورژن دیگه نصب کن

4_ بعد نصب بخش درایور سخت افزاری مادربورت رو مخصوصا بخش صداش رو از سایت سازندش دانلود و نسخه جدیدش رو نصب کن

5_ اگه مشکلتون حل نشد ممکنه کارت صدای مادربورتون سوخته باشه در اینصورت باید تعویضش کنید

6-یه سری هم ب تنظیمات بایوس بزنید

7- در نهایت اگه مشکلتون حل نشد بازم اطلاع بدین تا تخصصی تر برسی شه و دوستان کمک کنن

ممنون 

خوب 

قسمت 1 رو دقیق تر توضیح بدید 

2 - نه مشکل از اون ها نیست هر وقت سیستم اینجوری می شه تست کردم حتی با جدا کردن فیش های هدفون و بلندگو باز هم درست نمی شه 

3 - قبلا که ویندوز 8.1 داشتم همین مشکل بود و الان هم که عوض کردم و 7 ریختم هم همین مشکل هست 

4 - تمام درایور ها اپدیت هست و اخرین نسخه هم هست 

5 - نه کارت صدا نیست اگه کارت صدا بود کلا هیچ صدایی پخش نمی شد 

6 - بایوس رو هم کاملا ریست کردم ولی مشکل هنوز هست 

7 - هنوز مشکل هست  :D

فقط دقت کنید به متن بالا که دقیقا سیستم چه مشکلی داری 

مثلا وسط بازی هستم ناگهان صدای بازی قطع می شه می ام بیرون از بازی و یه اهنگ می گذارم باز هم صدایی نداره روی فیلم هم که کلیک می کنم کلا پخش نمی شه از همه نوع پلیر هم استفاده کردم  :(

لینک به دیدگاه

مطمئنی اشکال از اسپیکرت نیست؟ کلا جدا کن و اگه هدفون داری بزن ببین چی میشه . یا سیم صدا رو دربیارو دوباره جابزن

یا بجا اینکه به خروجی سبز رنگ بزنی بزن به ابی و تنظیم کن که صدا از این خروجی پخش بشه( توی تنظیمات کارت صدا)

چون بوده که بعضیا این خروجی رو سوزوندن ولی راحت تونستن از اون خروجیا صدا بگیرن

لینک به دیدگاه

مطمئنی اشکال از اسپیکرت نیست؟ کلا جدا کن و اگه هدفون داری بزن ببین چی میشه . یا سیم صدا رو دربیارو دوباره جابزن

یا بجا اینکه به خروجی سبز رنگ بزنی بزن به ابی و تنظیم کن که صدا از این خروجی پخش بشه( توی تنظیمات کارت صدا)

چون بوده که بعضیا این خروجی رو سوزوندن ولی راحت تونستن از اون خروجیا صدا بگیرن

خیالم راحته که مشکل از اسپیکر و هدفون نیست 

هدفون که کلا به usb وصل می شه فقط بلندگو که به مادربر وصل هست 

یک دفعه هم کلا کنده بودم هر دو رو باز هم مشکل پیش امد 

مشکل فقط صدا نیست دقت کنید کلا فیلم هم پخش نمی شه هیچ تصویری نمی ده و کلا تمام پلیر هام stop working می دن 

لینک به دیدگاه

از گرافیکت نباشه؟!

نمیدونم والا. یه چیزی مشکل داره. که stop میده یه سخت افزاریت خرابه. من فکر نمیکنم از هارد باشه.

سیستمتم جدیده اخه

امیدوارم دوستان دیگه اگه هستن کمکت کنن سریع.

لینک به دیدگاه

از گرافیکت نباشه؟!

نمیدونم والا. یه چیزی مشکل داره. که stop میده یه سخت افزاریت خرابه. من فکر نمیکنم از هارد باشه.

سیستمتم جدیده اخه

امیدوارم دوستان دیگه اگه هستن کمکت کنن سریع.

والا من هم گیج شدم  :wacko:  :wacko:  :wacko:

گرافیکم 780 هست 

اینجوری که می شه من می تونم به بازی کردنم ادامه بدم همین دیروز توی bf4 شد صدا قطع شد ولی داشتم بازی می کردم 

حتی صدای دوستانمم در تیم اسپیک هم قطع شد  :D  :(

لینک به دیدگاه

هارد من هم این مورد رو داره و اصلا مهم و قابل توجه نیست و ویندو ز و همه چی بصورت عالی کار میکنه

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز همون طور ک خودتون گفتید معنی این ارور اینه ک ارتباط ب درستی برقرار نمیشه یعنی کابل دیتای مربوط ب هاردتون مشکل داره اما چرا قعطی صدا دارید جالبه! و فکر میکنم مشکل از هاردتون نباشه

پیگیر میشم اگه راهکاری بود خدمتتون عرض میکنم.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

خب در اگه مشکلتون با اینچیزا حل نشده باید برید سراغ روش های دیگه

اولین روشی که پیشنهاد میکنم اینه که شما از اتصال کوتاه برق به سیستمتون مطمعن بشید گاهی موارد اتصال کوتاه یا ی نوسان ممکنه همچین مشکلاتی رو ایجاد کنه میتونید برای مثال کیس تون رو ی جای دیگه امتحان کنید شاید عجب بنظر بیاد ولی گاهی ممکنه اشکال از رو میزی که سیستمتون روش قرار داره باشه حتی اتصال ممکنه از کیبورد و موستون هم باشه.

روش دوم که پیشنهاد میکنم تست تک تک قطعاتتون هستش که زمان بره ولی قطعا مشکل رو پیدا میکتید

از رم ها گرفته تا گرافیک و... رو

میتونید از دوستانی که دارید که قطعاتشون ب سیستم شما میخوره کمک بگیرید.

گاهی هم ممکنه از کیس باشه به هرحال این گزینه هارم امتحان کنید

لینک به دیدگاه

کدک های ویندوز رو چک کنید (از برنامه mplayer استفاده کنید که کدک مستقل داره)

حتما بدون اون اتصال یو اس بی هدفون هم چک کنید (فقط اسپیکر متصل باشه)

ممکنه مشکل از رم باشه. با نرم افزار memtest تست کنید.

اگر این موارد نبود احتمال زیادی وجود داره که چیپ Audio مشکل داشته باشه (نمیتونه دستورات رو پروسس کنه و نرم افزارها هنگ میکنند).

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل مین بوردت چیه دوست عزیز

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...