رفتن به مطلب

روش جالب بازی کردن من :D

*ghost*
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من بعضی وقتا که گرافیک نمیتونه بازی رو روی 1080 بیاره از این روش استفاده میکنم....درسته تصاویر کوچکتر میشه ولی در عوضش همه جزییات رو دارید.به نظر من که لذتش بیشتره.گقتم بزارم شاید شما هم خواسنید امتحان کنید!!خواهشا مسخره نکنید :D

تسک منیجر رو مخفی کنید.border های اطراف ویندوزو به کمترین اندازه ممکن کاهش بدید.کل محتویات دسکتاپتون رو بریزید تو یه پوشه و وقتی بازی رو اجرا میکنید پوشه رو ببرید پشت پنجره بازی.رنگ پس زمینه هم مشکی!

uceb_untitled.png

ویرایش شده توسط *ghost*
لینک به دیدگاه

دوست عزیز نیاز نیست ایکون ها رو بریزی تو پوشه تو دسکتاپ راست کلیک کن view یک گزینه هست show desktop icon یا همچین چیزی! اونو بزنی همه ایکونات مخفی میشه.اینجوری خرجت راست کلیک و کلیکه :p

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من بعضی وقتا که گرافیک نمیتونه بازی رو روی 1080 بیاره از این روش استفاده میکنم....درسته تصاویر کوچکتر میشه ولی در عوضش همه جزییات رو دارید.به نظر من که لذتش بیشتره.گقتم بزارم شاید شما هم خواسنید امتحان کنید!!خواهشا مسخره نکنید :D

تسک منیجر رو مخفی کنید.border های اطراف ویندوزو به کمترین اندازه ممکن کاهش بدید.کل محتویات دسکتاپتون رو بریزید تو یه پوشه و وقتی بازی رو اجرا میکنید پوشه رو ببرید پشت پنجره بازی.رنگ پس زمینه هم مشکی!

uceb_untitled.png

بازی چه عنوانی هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Sniper Elite III :|

یادمه ورژن های قبلیش کلا به درد نمیخوردن و رو اعصاب بودن مثلا طرف با تامپسون 1000 تا تیر میزد وقتی میکشتیش اصلحه اش رو بر میداشتی 5 تا تیر داشت :D، این ورژنش رو نمیدونم چطوریه .

ویرایش شده توسط Mahyar Curious
لینک به دیدگاه

بجای این کار میتونی سرویسهایی رو که بیخود توی ویندوز مشغولن رو از کار بندازی 

انتی ویروس رو غیر فعال کنی 

از تم classic استفاده کنی 

و کاترایی رو بزاری رو تنظیم روی بهترین کارایی 

jpio_ss_screen_capture_064.jpg

این بازی همچین گرافیک قوی نداره که به سیستمت فشار بیاره 

لینک به دیدگاه

یادمه ورژن های قبلیش کلا به درد نمیخوردن و رو اعصاب بودن مثلا طرف با تامپسون 1000 تا تیر میزد وقتی میکشتیش اصلحه اش رو بر میداشتی 5 تا تیر داشت :D، این ورژنش رو نمیدونم چطوریه .

این بهتره از نسخه های قبل.( البته مثل همون قبلیا خشابی که از کشتن طرف میگیری کمه!! )

بازیش کن ضرر نمیکنی.

خودمم تمومش کردم خوب بود.

ویرایش شده توسط Man V To
لینک به دیدگاه

بجای این کار میتونی سرویسهایی رو که بیخود توی ویندوز مشغولن رو از کار بندازی 

انتی ویروس رو غیر فعال کنی 

از تم classic استفاده کنی 

و کاترایی رو بزاری رو تنظیم روی بهترین کارایی 

jpio_ss_screen_capture_064.jpg

این بازی همچین گرافیک قوی نداره که به سیستمت فشار بیاره 

من این بازی رو برای مثال گذاشتم.....وگرنه من اینتو راحت 1080 میزنم.اون کارایی که گفتی تاثیرش به ای این کار نمیرسه.وقتی این کارو میکنید مثل این میمونه که دارید رو مانیتئر 18 اینچ در رزولوشن 1600*900 بازی میکنید.ولی از نظر کیفیت فرقی با فول اچ دی نداره.با این کار شما 30 درصد افزایش کارایی پیدا مکیند.اگه رزولوشن کمترم بشه که بهتر...قصد فقط پیشنهاد بود.

ویرایش شده توسط *ghost*
لینک به دیدگاه

uceb_untitled.png

سلام اون اطلاعات گرافیکو سیپیورو با ریواتیونر گذاشتی؟واسه من فقط فریمو درجه حرارت کارتو نشون میده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این بهتره از نسخه های قبل.( البته مثل همون قبلیا خشابی که از کشتن طرف میگیری کمه!! )

بازیش کن ضرر نمیکنی.

خودمم تمومش کردم خوب بود.

داداش الان خیلی وقته دیگه بازی قفل شکسته بازی نکردم _ به این دلیل : http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=24941

البته ناراحت نیستم این خودش خیلی بهم کمک کرده ضمن اینکه بازی های free خوبی هم اکثر اوقات گیر میاد . مثل TF2

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...