رفتن به مطلب

سوال درمورد مشکل پاور

Sajadko
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من گرافیک gtx 980 خریدم بعدش بردم که برام نصبش کنن. بعد همه برق های کامپیوتر رو وصل کردیم. بعدش گرافیک یه برق 4 پین داشت و یه 8 پین. ولی چون پاورم 8 پین نداشت طرف 6 پین زد.

بعد چراغ 4 پین گرافیک سفید شد و چراغ 8 پین قرمز شد. و امتحان کردیم دیدیم سیستم روشن نمیشه.

حالا من اومدم خونه میبینم که یه کابل تبدیل 8 پین به دوتا 6 پین توی جعبه بود که طرف ندیده بودش.

میگم حالا میتونم از اون استفاده کنم؟!

پاورم 700 Redmax هست.

لینک به دیدگاه

سلام. من گرافیک gtx 980 خریدم بعدش بردم که برام نصبش کنن. بعد همه برق های کامپیوتر رو وصل کردیم. بعدش گرافیک یه برق 4 پین داشت و یه 8 پین. ولی چون پاورم 8 پین نداشت طرف 6 پین زد.

بعد چراغ 4 پین گرافیک سفید شد و چراغ 8 پین قرمز شد. و امتحان کردیم دیدیم سیستم روشن نمیشه.

حالا من اومدم خونه میبینم که یه کابل تبدیل 8 پین به دوتا 6 پین توی جعبه بود که طرف ندیده بودش.

میگم حالا میتونم از اون استفاده کنم؟!

پاورم 700 Redmax هست.

برعکس داری میگی.تبدیل 6پین به 8پین

استفاده کن مشکلی نداره

دوست عزیز بقیه قطعاتت چیه؟شاید پاورت کم باشه

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

سلام قطعا میتونید استفاده کنید و سیستمتون هم احتمال زیاد روشن خواهد شد اما ممکنه در دراز مدت برای گرافیکتون مشکل ایجاد کنه.

بازم نظر اساتید رو هم باید پرسید

لینک به دیدگاه

این سیستمم هست:

گرافیک: GTX 980

رم: 2 تا 4 گیگ

مادربرد: Asus P8b75-v

سی پی یو: core i5 2500 3.3 @ 3.3

لینک به دیدگاه

اگر پاورت کابل های مورد نظر رو داره که هیچ، اگر نداره، پاورت رو عوض کن.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از کابل داخل جعبه استفاده کن اگه چراغ بالای سوکت pci روشن شد اوکیه.

تبدیل:

چه از pci به pci باشه.

چه از ide به pci

هیچ مشکلی به وجود نمیاره.

پاورتون هم برای سیستم مناسبه.

ویرایش شده توسط m.mohebbi
لینک به دیدگاه

کابل تبدیل توی جعبه گرافیک بود

اینها بدرد نمیخوره، اگر پاور بتونه ساپورتش کنه، خودش کابل مورد نظر رو داره. اگر نداره، اون پاور مناسب کارت گرافیک شما نیست، حتی اگر به زور کابل تبدیل زورکی گرافیک رو وادار به کار کردن کنید.

پاور رو عوض کن، این پیشنهاد من به شماست.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

برق سیستم مس قلبشه هر چی این قلب بهتر ضربان داشته باشه سیستمتون سالم تر کار میکنه 

وقتی شما 2500 میدی گرافیک  بهتر هست از یک  psu خوب استفاده کنید 

لینک به دیدگاه

اینها بدرد نمیخوره، اگر پاور بتونه ساپورتش کنه، خودش کابل مورد نظر رو داره. اگر نداره، اون پاور مناسب کارت گرافیک شما نیست، حتی اگر به زور کابل تبدیل زورکی گرافیک رو وادار به کار کردن کنید.

پاور رو عوض کن، این پیشنهاد من به شماست.

ارمین جان یه سری پاور مثل 580 گرین هم فقط دوتا 6 پین داره با این که پاور قدیمی ای هست

ولی برای کارت gtx9800 که یک عدد 8 پین میخوره یا کارت gtx 285 با تبدیل براحتی قابل استفاده اس.

این پاور ردمکس هم جز برندهای خوب پاوره.

اون تبدیل داخل جعبه هم معمولا با کیفیته خودم قبلا با تبدیل متفرقه pci وصل کرده بودم که 4 تارشته 12 ولتش آب شد.

ولی تبدیل های با کیفیت بنظر بنده هیچ مشکلی پیش نمیارن.

لینک به دیدگاه

ارمین جان یه سری پاور مثل 580 گرین هم فقط دوتا 6 پین داره با این که پاور قدیمی ای هست

ولی برای کارت gtx9800 که یک عدد 8 پین میخوره یا کارت gtx 285 با تبدیل براحتی قابل استفاده اس.

این پاور ردمکس هم جز برندهای خوب پاوره.

اون تبدیل داخل جعبه هم معمولا با کیفیته خودم قبلا با تبدیل متفرقه pci وصل کرده بودم که 4 تارشته 12 ولتش آب شد.

ولی تبدیل های با کیفیت بنظر بنده هیچ مشکلی پیش نمیارن.

دوست خوبم

وقتی شما کارت گرافیک به روز تهیه میکنید، پاور هم باید به روز تهیه کنید (یا باید پاور از قبل توانایی ساپورتش رو داشته باشه). پاور قدیمی اسمش روشه، قدیمیه، وقتی ساپورت نکنه، بدرد قطعات امروزی نمیخوره. باید پاور عوض بشه.

یه زمانی شما وسط جاده هستی، داری رانندگی میکنی، دسترسی به هیچ چیزی نداری، یه دفعه یه قطعه ی ماشین مشکل پیدا میکنه، با هزار بدبختی وسط بیابون یه مکانیکی پیدا میکنی و اون هم دو تا چکش به قطعه معیوب میزنه و دوباره سر جاش میزاره و میگه: در اولین فرصت که به شهر رسیدی قطعه رو باید با آکبند عوض کنی.

اون کابل تبدیل PCI حکم همون دو تا چکشی هست که مکانیکی وسط جاده تو بیابون به قطعه میزنه تا فقط به شهر برسی و قطعه رو عوض کنی. اگر قطعه رو عوض نکنی و بخوای با همون دو تا چکش به رانندگی ادامه بدی، باید انتظار خطر رو داشته باشی.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

بچه ها دم همتون گرم که پاسخ دادید. بنده یه پاور جدید یکشنبه میرسه دستم و مشکل حل میشه. فقط یه سوال! میگم پاور جدید ممکنه برای قطعات قبلی مشکل ایجاد کنه؟!

لینک به دیدگاه

دوستان میخاستم پاور Huntkey سفارش بدم. چون میگن اخیرا پاور های گرین خیلی مشکل و خرابی داشتن. به من Huntkey رو پیشنهاد کردن. دوستان نظر شما چیه؟!

لینک به دیدگاه

دوستان میخاستم پاور Huntkey سفارش بدم. چون میگن اخیرا پاور های گرین خیلی مشکل و خرابی داشتن. به من Huntkey رو پیشنهاد کردن. دوستان نظر شما چیه؟!

برخی مدلهای گرین از Huntkey بهتره.

شما چقدر بودجه داری؟

لینک به دیدگاه

والا نمیدونم. فقط میخام پاور خوبی باشه و قطعاتم رو نسوزونه و داغون نکنه

لینک به دیدگاه

عزیز من پاور گیرین سری قبلیش رو داشتم و خیلی خوب بود و مشکلی نداشت. ظاهرا برخی از پاورهای مدل های جدید مشکل نویز فن دارن که راحت می تونید ببرید و یه پاور نو بگیرید. پس از این بابت خیالتون راحت باشه. من خودم پیشنهاد می کنم پاور سری گولد avga یا coolermaster یا enermax رو بخرید. یه عمر با خیال راحت براتون کار می کنه. من خودم پاور اینرمکس و گرین داشتم و اوکی بودن.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...