رفتن به مطلب

فروش قطعات با هزینه ارسال فقط 990--> 950t

Recommended Posts

درود. این قطعات به فروش میرسه. همه آک هستن و گارانتی دار.( لطفا پیام خصوصی بدید) رم 4 گیگ باس 1600 و هارد 1 ترا سیگیت 64مگ کش. و پردازنده i5 4440 04a215d010f35559f736b57c154c2d90.jpg

6d835ee05a837407a008bc26a4b0ba06.jpg

دوستان به دلیل نیاز مالی همه این قطعات رو تقدیم میکنم 990-->950 هزارتومن با ارسال رایگان فروش فقط تا فردا ادامه داره، در غیر اینصورت مجبورم منصرف بشم....

ویرایش شده توسط 3hooman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیزلطفا عکس بانام کاربری به پست اول ضمیمه کنید،قیمت جنس فراموش نشه.

لینک به دیدگاه

قیمت آخر گرافیک رو در صورتی که آکبند یا کارکرده هست و گارانتی داره هم اطلاع بدهید به چه شکل هست 

ممنون

لینک به دیدگاه

قیمت آخر گرافیک رو در صورتی که آکبند یا کارکرده هست و گارانتی داره هم اطلاع بدهید به چه شکل هست

ممنون

با گارانتی.اکبند. کارنکرده. فقط 90 تومن
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لطفا پ.خ رو چک کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود. این قطعات به فروش میرسه. همه آک هستن و گارانتی دار.

اصولا عنوان پردازنده آکبند به پردازنده ای اطلاق میشه که داخل باکس و پلمپ باشد .

در عکسی که ضمیمه تاپیک کردید باکس پردازنده باز شده است و به نظراستفاده شده میباشد .

شاید کم کارکرد محسوب بشه ولی آکبند محسوب نمیشه. آیا بقسه قطعات آکبند واقعی هستند یا وضعیت مشابه پردازنده دارند ؟

لینک به دیدگاه

اصولا عنوان پردازنده آکبند به پردازنده ای اطلاق میشه که داخل باکس و پلمپ باشد .

در عکسی که ضمیمه تاپیک کردید باکس پردازنده باز شده است و به نظراستفاده شده میباشد .

شاید کم کارکرد محسوب بشه ولی آکبند محسوب نمیشه. آیا بقسه قطعات آکبند واقعی هستند یا وضعیت مشابه پردازنده دارند ؟

پردازنده از اون محافظش اصلا باز نشده. کارتن 4460 براش دارم. و بقیه اصلا باز نشدن
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پردازنده از اون محافظش اصلا باز نشده. کارتن 4460 براش دارم. و بقیه اصلا باز نشدن

عجب پس کارتن نداره!! :-? جالب بود.

لینک به دیدگاه

عجب پس کارتن نداره!! :-? جالب بود.

هرکس میخواد بخره.میبینه مقایسه میکنه میسنجه و بعد میگیره. کسی هم نمیخواد کامنتی نمیده ویرایش شده توسط 3hooman
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...