رفتن به مطلب

مشکل لپ تاپ n56vz

ALI761
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان. لپ تاپ بنده خراب شده ! 

داستان خیلی طولانی هست واز جایی شروع شد که بنده هارد 3 ترابایت به این لپ تاپ وصل کردم و موقع بوت روی آرم مادر برد گیر میکرد و جلوتر نمیرفت و به بایوس هم دسترسی نداشتم متاسفانه.

بردمش جایی دادم تعمیرش بکنن که گفتن با پروگرام کردن دوباره بایوس مشکل حل میشه اما وقتی رفتم لپ تاپ رو تحویل بگیرم گفتند که بایوس این مدل رو پیدا نکردیم، بایوسش پاک شده و الان هیچی بالا نمیاد.

لپ تاپ رو که روشن می کنم دکمه پاور روشن میشه [ چراغ زیر دکمه روشن میشه ] ولی هیچی بالا نمیاد. نه آرم مادربرد و نه هیچ چیز دیگه. به بایوس هم دسترسی ندارم.

حالا 2 تا سوال هست. اولا که این مشکل از بایوس هست ؟ 

دومین سوال اینکه فایل بایوس مادر برد این لپ تاپ  رو از کجا دانلود کنم ؟ [ تو سایت ایسوس نیست متاسفانه ]

لینک به دیدگاه

دوستان کسی اطلاعی از این مشکل نداره. میتونید یه کم راهنماییم کنید ؟ 

اگر هم ممکنه فایل بایوس این لپ تاپ رو قرار بدید اینجا

لینک به دیدگاه

درود 

نمیشه گفت مشکل چیه 

شما میگید مارک مادربورد اول کار نمیاد معلوم نیست چه کارش کردن از خدا بی خبرها 

در مورد بایوس این مدله لپ تاپ شما دقیقا ؟

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=N56VZ&os=30

اینجا هست

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

درود 

نمیشه گفت مشکل چیه 

شما میگید مارک مادربورد اول کار نمیاد معلوم نیست چه کارش کردن از خدا بی خبرها 

در مورد بایوس این مدله لپ تاپ شما دقیقا ؟

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=N56VZ&os=30

اینجا هست

الان لپ تاپ روشن هم نمیشه که امیدوارتر شدم که مشکل از بایوس باشه.

بایوس لپ تاپ تو تهران چه قدر میزنن ؟ یه جا رفتم گفت بایوس 50 50 هست امکان داره مادربرد مشکل پیدا کنه، درسته ؟

این لینکی که دادید فرمت فایل 217 هست. من نمیدونم چه طوری باید تبدیلش کنم به فایل bin ؟؟ میشه راهنمایی کنید ؟

لینک به دیدگاه

حتما فایل بایوس هم تو سی دی درایو هست هم تو سایت.

مشکلی که گفتید فکر نمیکنم از بایوس باشه البته نظرم کاملا غیر تخصصی هست.

ولی اگر از بایوس باشه، تعویضش هیچ مشکلی نداره.

احتمالا منظورشون این بوده که ما بایوس رو عوض میکنیم و اگر نشد به ماچه؟!

و این احتمالم میدم طرف در حال فلش کردن بایوس برق لپتاپو زده رفته و بایوس بریک شده یعنی کلا غیرقابل اسفادس.

در این حالت میشه دوباره نصب کرد ولی توسط متخصص! یه سر بیارید گارانتی تهران

لینک به دیدگاه

متاسفانه این مدل خیلی مشکل دارایو داره واسه من وی ان هست و پنجاه بار ویندوز عوض کدم تا متوجه شدم مشکلمبا درایو تاپ پده که ویندوز رو خراب میکنه

اقا یعنی با این درایو تاچ پد و کیبرد کلا ویندوزم غیر قابل استفاده میشد! و یه لپتاپ آی سون تبدیل به یه لپتاپ ابله میشد!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

باید آی سی بایوس از روی مادربرد خارج و پروگرم بشه

یه روزی داشتم یه لب تاب ایسوس رو بایوسش رو آبدیت میکردم  احساس کردم فرآیند خیلی طولانی شد بعدش هم سیستم هنگ کرد هیچ راهی نداشتم جز ریست با دکمه پاور

بعد از ریست لبتاب شد عین لب تاب شما بردم دادم لبتاب رو یکی از دوستانم کاملا اوراق کرد بعد آی سی بایوس رواز مادربرد در آورد و پروگرم کردن دوباره آی سی رو زد

تموم شد من که پول ندادم ونمیدونم هزینش چقدر میشه خواستی شماره میدم ببر پیشش تو پاساژ نور آدم بسیار منصف و شریفیه

نکته یه لبتاب هارد 3 ترا رو میخواد چیکار بهتره برای نگهداری اطلاعات از هاردهای اکسترنال استفاده کنی

ویرایش شده توسط m.shabani
لینک به دیدگاه

یه تاپیکی تو همین فروم بود که نوشته بود اگر فایل بایوس رو توی فلش آنزیب کنیم، بعدش با وصل کردن فلش به لپ تاپ، لپ تاپ رو روشن کنیم احتمال پروگرام شدن از روی فلش وجود داره. البته بعضی مادربرد ها این قابلیت رو دارن. [ الان تاپیک رو پیدا نمیکنم متاسفانه وگرنه لینک میزاشتم ]

اگر فایل بایوس رو پیدا کنم و این روش رو تست کنم شاید جواب بده. به همین خاطر هست که اصرار دارم فایل بایوس رو پیدا کنم. اگر دوستان لطف کنند و فایل بایوس با فرمت bin یا exe رو اینجا قرار بدند ممنون میشم.

-------------------------------------------------

حتما فایل بایوس هم تو سی دی درایو هست هم تو سایت.
مشکلی که گفتید فکر نمیکنم از بایوس باشه البته نظرم کاملا غیر تخصصی هست.
ولی اگر از بایوس باشه، تعویضش هیچ مشکلی نداره.
احتمالا منظورشون این بوده که ما بایوس رو عوض میکنیم و اگر نشد به ماچه؟!
و این احتمالم میدم طرف در حال فلش کردن بایوس برق لپتاپو زده رفته و بایوس بریک شده یعنی کلا غیرقابل اسفادس.
در این حالت میشه دوباره نصب کرد ولی توسط متخصص! یه سر بیارید گارانتی تهران

تو سی دی درایور اثری از فایل بایوس نیست متاسفانه.

خوب وقتی تعمیر کار گفته بایوس عوض کردم و مشکل پیدا کرده حتما از بایوس هست دیگه + وقتی سیستم بایوس نداشته باشه روشن نمیشه.

نه من حرفی از مشکل نزدم فقط در مورد قیمت پرسیدم که گفتند 90 تومن و 50 50 هست و بگیر نگیر داره [ یه کم خنده دار به نظر میاد ]

از چه نظر غیر قابل استفاده ؟ یعنی قطعه بایوس سوخته و خراب شده یا از جهت نرم افزاری غیر قابل استفاده هست ؟

متاسفانه این مدل خیلی مشکل دارایو داره واسه من وی ان هست و پنجاه بار ویندوز عوض کدم تا متوجه شدم مشکلمبا درایو تاپ پده که ویندوز رو خراب میکنه
اقا یعنی با این درایو تاچ پد و کیبرد کلا ویندوزم غیر قابل استفاده میشد! و یه لپتاپ آی سون تبدیل به یه لپتاپ ابله میشد!

بله من خودم با سی دی رامش خیلی مشکل دارم. مخصوصا تو ویندوز 8 و 8.1 

نه من با سایر قطعات مشکلی نداشتم.

درود

باید آی سی بایوس از روی مادربرد خارج و پروگرم بشه

یه روزی داشتم یه لب تاب ایسوس رو بایوسش رو آبدیت میکردم  احساس کردم فرآیند خیلی طولانی شد بعدش هم سیستم هنگ کرد هیچ راهی نداشتم جز ریست با دکمه پاور

بعد از ریست لبتاب شد عین لب تاب شما بردم دادم لبتاب رو یکی از دوستانم کاملا اوراق کرد بعد آی سی بایوس رواز مادربرد در آورد و پروگرم کردن دوباره آی سی رو زد

تموم شد من که پول ندادم ونمیدونم هزینش چقدر میشه خواستی شماره میدم ببر پیشش تو پاساژ نور آدم بسیار منصف و شریفیه

نکته یه لبتاب هارد 3 ترا رو میخواد چیکار بهتره برای نگهداری اطلاعات از هاردهای اکسترنال استفاده کنی

درود به شما.
بایوس لحیم هست روی مادر برد و باید با گرما جدا بشه که فکر کنم عمر مادربرد رو کم کنه.
بله بنده هم هارد اکسترنال وصل کردم. هدفم این بود بعدش هارد لپ تاپ رو در بیارم و ssd وصل کنم که این مشکل ایجاد شد
ولی خوب به هر حال هر چیزی محتمل هست شاید فشار زیاد هارد روی پاور این مشکل رو ایجاد کرد گرچه هارد رو میزی هست و آداپتور داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود به شما.
بایوس لحیم هست روی مادر برد و باید با گرما جدا بشه که فکر کنم عمر مادربرد رو کم کنه.
بله بنده هم هارد اکسترنال وصل کردم. هدفم این بود بعدش هارد لپ تاپ رو در بیارم و ssd وصل کنم که این مشکل ایجاد شد
ولی خوب به هر حال هر چیزی محتمل هست شاید فشار زیاد هارد روی پاور این مشکل رو ایجاد کرد گرچه هارد رو میزی هست و آداپتور داره.

بله لحیم شده

ولی اصلا ربطی به عمر مادربرد نداره با کمی هیت کنده میشه و دوباره جا گذاشته میشه و هیچ آسیبی به مادربرد نمیرسه

لینک به دیدگاه

بله لحیم شده

ولی اصلا ربطی به عمر مادربرد نداره با کمی هیت کنده میشه و دوباره جا گذاشته میشه و هیچ آسیبی به مادربرد نمیرسه

تشکر.

میتونید فایل بایوس رو برام پیدا کنید ؟ من هر چی میگردم چیزی نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مگه تو سایت ایسوس نیست

لینک به دیدگاه

مگه تو سایت ایسوس نیست

اینجا درایور های این لپ تاپ هست ولی هر چی میگردم با فرمت .bin اصلا وجود نداره . اگر ممکنه شما یه جستجویی کنید و لینک با فرمت  .bin رو قرار بدید تشکر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...