رفتن به مطلب

خلاصه کارایی MSI R9 390X Gaming 8 GB از نظر سایت techpowerup

اشتراک گذاری

Recommended Posts

perfrel_2560.gifperfrel_3840.gif

perfrel_1600.gifperfrel_1920.gif

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_390X_Gaming/30.html

ویرایش شده توسط Lord Good heart
لینک به دیدگاه

باید قبول کرد که 970 هنوزم از نظر کارایی به قیمت بهترین کارت هست فعلا 

لینک به دیدگاه

باید قبول کرد که 970 هنوزم از نظر کارایی به قیمت بهترین کارت هست فعلا 

بنظر بنده ارزش خریدش از 980  بیشتره .

لینک به دیدگاه

perfdollar_3840.gifperfdollar_2560.gif

perfdollar_1920.gifperfdollar_1600.gif

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_390X_Gaming/32.html

ویرایش شده توسط Lord Good heart
لینک به دیدگاه

اوه اوه اوه مصرف اینو!

متوسط 344 وات ! خیلی زیاده! مکس 424!

خرید 980 و 390X با وجود 970 اصلا منطقی نیست!

لینک به دیدگاه

بنظر بنده ارزش خریدش از 980  بیشتره .

قیمت 2 تا 970 برابر است با 1 دونه 980

2تا 970 در بدترین حالت از 980 بیشتر میدن

و در حالت ایده ال که درایور اینا اوکی باشن از در حده titan x هستند

لینک به دیدگاه

قیمت 2 تا 970 برابر است با 1 دونه 980

2تا 970 در بدترین حالت از 980 بیشتر میدن

و در حالت ایده ال که درایور اینا اوکی باشن از در حده titan x هستند

اینم اضافه کنم دو تا 970 تقریبا در حد دو تا 980 فریم میده اختلاف sli این کارتا خیلی کم و ناچیز هست

لینک به دیدگاه

چرا اینقدر مصرفش بالاست ولی تو سایت guru3d پایین تر بود

ولی اگه اینقدر مصرفش باشه(نتایج techpowerup)جدی عجب پیشرفتی داشته دم amd گرم ترکونده!!!!!

424 وات در حالت ماکزیموم به این میگن پیشرفت،ولی فکر کن اشتباهه چون تو guru3d حدود ۲۶۰ وات بود.ببینیم نتایج fury و nano چیه

دمای تولیدی بالایی هم داره ۵۷ درجه بیکاری ۸۳ درجه لود

به نظر شما چرا از معماری جدید رونمایی نکرده انگار دیگه به اخر خط رسیده.

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

با دیدن نتایج 390x تصمیم گرفتم برگردم و همون 970 رو بخرم و بیخود منتظرش نمونم.

لینک به دیدگاه

با دیدن نتایج 390x تصمیم گرفتم برگردم و همون 970 رو بخرم و بیخود منتظرش نمونم.

این سری ریبرند هستش . . .

سری fiji یعنی fury ها جدید اند و عالی . . . .

شما ببینین fury nano شاید چیزی باشه که دنبالش میگردین

لینک به دیدگاه

والا من که tom's hardware رو خوندم R9 390X به جز یکی 2 مورد در بقیه موارد نصبت به 970 ضعیفتر عمل کرده بود.نسبت به R9 290X هم که تفاوت 0 تا 1% داشت...بزرگ ترین مشکلی هم که من باش دارم قیمت 430 دلاره که افتضاح در حالی که 290X بین 310 تا 330 دلار قیمت داره...و قیمت 970 هم 320 تغریبا...مشکلات R9 290X رو همچنان به دوش می کشه مثل توانایی اورکلاک کم، حرارت و مصرف بالا...با توجه به اینکه یه 970 رو می شه اور کرد تا با یه 980 رقابت کنه اصلا صرفه نداره که طرف R9 290X/390X رفت.تنها جایی که AMD موفق شد یکمی به خودش تکون بده R9 380 بود که GTX960 رو شکست داد اونم با قیمت ارزون تر.70 وات بیشتر برق می سوزونه اما تغریبا هم اندازه ی 960 حرارت داره.

لینک به دیدگاه

این سری ریبرند هستش . . .

سری fiji یعنی fury ها جدید اند و عالی . . . .

شما ببینین fury nano شاید چیزی باشه که دنبالش میگردین

خب منی که با مونیتور امضام بازی میکنم و 1080 هست نیازی نیست بالای 970 رو بگیرم! پول دور ریختن هست. بین 60 فریم و 160 فریم تفاوتی نیست.

امشب یدونه 970 جی وان خریدم بسمه.

لینک به دیدگاه

اینا که بازم مشکل دما دارن

290x که خودش به تنهایی دمای یه اتاقو 10 درجه بالا میبره اینا تازه مصرفشونم بیشتره فکر کنم داغ تر هم باشن

ولی در کل میشه به عنوان هیتر از اینا استفاده کرد به هر حال اینم یه ویژگی دیگه :clapping:

لینک به دیدگاه

اینا که بازم مشکل دما دارن

290x که خودش به تنهایی دمای یه اتاقو 10 درجه بالا میبره اینا تازه مصرفشونم بیشتره فکر کنم داغ تر هم باشن

ولی در کل میشه به عنوان هیتر از اینا استفاده کرد به هر حال اینم یه ویژگی دیگه :clapping:

ببخشید داداشم شما از کوجا تشخیص دادی انیاها از سری 200 هم  دماشون بیشتره؟ زمانی ک مصرف عزیزم کمتر باشه دما هم کمتره چون فشار کمتری رو فن ها میاد

لینک به دیدگاه

ببخشید داداشم شما از کوجا تشخیص دادی انیاها از سری 200 هم  دماشون بیشتره؟ زمانی ک مصرف عزیزم کمتر باشه دما هم کمتره چون فشار کمتری رو فن ها میاد

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_390X_Gaming/34.html

Untitled.png

لینک به دیدگاه

والا من که tom's hardware رو خوندم R9 390X به جز یکی 2 مورد در بقیه موارد نصبت به 970 ضعیفتر عمل کرده بود.نسبت به R9 290X هم که تفاوت 0 تا 1% داشت...بزرگ ترین مشکلی هم که من باش دارم قیمت 430 دلاره که افتضاح در حالی که 290X بین 310 تا 330 دلار قیمت داره...و قیمت 970 هم 320 تغریبا...مشکلات R9 290X رو همچنان به دوش می کشه مثل توانایی اورکلاک کم، حرارت و مصرف بالا...با توجه به اینکه یه 970 رو می شه اور کرد تا با یه 980 رقابت کنه اصلا صرفه نداره که طرف R9 290X/390X رفت.تنها جایی که AMD موفق شد یکمی به خودش تکون بده R9 380 بود که GTX960 رو شکست داد اونم با قیمت ارزون تر.70 وات بیشتر برق می سوزونه اما تغریبا هم اندازه ی 960 حرارت داره.

عزیزم صبر کن کارت ها رلیز بشن از سایت ها معتبر بنچمارک بیاد بعد قضاوت کن عزیزم

لینک به دیدگاه

عزیزم این سایت معتبری نیست

لینک به دیدگاه

اتفاقا خیلی معتبر هست عالم ادم بنچمارک ها این سایت استفاده میکنن البته بزودی سایت ها دیگم تست میذارن حق با شماست بزودی مشخص میشه میزان حرارت چقدره

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

درود

فرق خاصی نکرده همین وب در نظر بگیریم r290 x دماش زده 73 و کارت r390 x زده 76 یعنی اینکه پیشرفتی تو خنک کنندگی amd نداشته با توجه به این دومدل که لینک  پایین که مشاهده میکنید 

http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-radeon-r9-390x-gaming-8g-oc-review,9.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_290x_gaming_oc_review,10.html

لینک به دیدگاه

درود

فرق خاصی نکرده همین وب در نظر بگیریم r290 x دماش زده 73 و کارت r390 x زده 76 یعنی اینکه پیشرفتی تو خنک کنندگی amd نداشته با توجه به این دومدل که لینک  پایین که مشاهده میکنید 

http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-radeon-r9-390x-gaming-8g-oc-review,9.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_290x_gaming_oc_review,10.html

بله حق با شماست اما من منظورم اون عکس سایتی بود ک ارایه داده بودین اون ک وحشتناک بود اعداد واس همین این سایتو ب شما پیشنهاد دادم

نمیدونم چرا داداش اینقدر ضدو نقیض هست بنچ مارک هاـ باید بازم صبر کرد من فکر میکنم

ویرایش شده توسط nightwolf
لینک به دیدگاه

عزیزم صبر کن کارت ها رلیز بشن از سایت ها معتبر بنچمارک بیاد بعد قضاوت کن عزیزم

tom's hardware سایت معتبری هست Review برای MSI R9 390X 380 370X رو زده برید مطالعه کنید...از لحاظ درست بودن و معتبر بودن Tom's Hardware Techpowerup Hesux بیشترین اعتبار رو دارن بعد kitguru guru3d Hardware Heaven و اینها...

www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-r9-390x-r9-380-r7-370,4178.html

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

سایت techpowerup  سایت معتبری نیست؟

این از اون حرفا بودا!دقیقترین تست ها رو این سایت میزاره !

از اعتبار این سایت همین بس که

gpu z  برای این سایت هست!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...