رفتن به مطلب

بهترین بازی مستقل سال ایران، ستاره شگفت انگیز، اکنون در کافه بازار!

armanbm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

kkumpibm5qln_t.jpg

سخن صاحب نظران درباره بازی:

بازی خیلی شیرین و بامزه شروع می شود، ولی تا به خودتان می‌آیید می‌بینید که ستاره دریایی شروع به نابود کردن خرچنگ‌ها با مسلسل می کند!

دِیو سیمَن، مدیر مسئول خبرنامه بین المللی بازی‌های مستقل

داستان بازی واقعا بانمک است؛ یک ستاره دریایی با آرزوی تبدیل شدن به ستاره آسمان!

بانی برگِت، نویسنده مجله خبری بازی های مستقل

این تنها بازی ای است که شما در آن از موشک‌انداز برای نابود کردن موجودات دریایی استفاده می کنید و وارث ترمیناتور در بدن یک ستاره دریایی خواهید بود!

جرالد تروین، بازیساز و منتقد بین المللی

معرفی کوتاه بازی

«ستاره شگفت انگیز» یک بازی مستقل در سبک آرکید فانتزی است که برای دو پلتفورم اندروید و آی او اس ساخته و پرداخته شده است.  بازی دارای گیمپلی مبتکرانه و گرافیک دو بعدی فانتزی و زاویه دوربین بالا به پایین است. 

این پروژه که روند تولید آن بیش از یکسال طول کشیده، در سال 93 به عنوان بهترین بازی سال از جشنواره بازیسازان مستقل ایران انتخاب شده است.

داستان بازی:

ستاره دریایی شگفت انگیز با تماشای ستاره‌های درخشانِ آسمان شیفته آن‌ها شده و تصمیم می‌گیرد به یک ستاره واقعی تبدیل شود! بنابراین سفر خود را به سمت مقر پرتاب شاتل آغاز می‌کند تا همراه آن به فضا سفر کند! اما اصولا خرچنگ‌های اقیانوس موجوداتی نیستند که با دیدن یک ستاره دریاییِ چرب و نرم به سادگی از کنارش بگذرند!! ستاره دریایی که برای رسیدن به هدف خود کاملا مصمم است با خرچنگ‌ها تا پای جان می‌جنگد. در راه با فراز و نشیب‌های زیادی روبرو می‌شود. و‌این سفر سخت و دراز، ستاره دریایی را به یک جنگجوی زبده تبدیل می‌کند...

تریلر با کیفیت:

تریلر معمولی

دانلود در کافه بازار 20% تخفیف دانلود روز های اول:

لینک به دیدگاه

هیچ کدوم از این برنامه ها و بازی های ایرانی صد در صد رو همه گوشی ها آندرویدی درست کار نمیکنه، من خودم دو سه بار از بازار خرید کردم و کاملا پشیمون شدم.
اینُ از قسمت نظرات زیر برنامه ها هم راحت میتونید متوجه بشین.

لینک به دیدگاه

فکر کنم اشتباه گرفتین دوست عزیز

این بازی رو ما همین امروز تو کافه بازار گذاشتیم!!!

لینک به دیدگاه

من به این تاپیک + دادم چرا منفی میدین ؟ چرا اینقدر بخیل و چشم تنگ هستین ؟! یکی زحمت کشیده یه چیزی درست کرده حداقل یه قدمی برداشته بعد یکی که هیچ هنری از خودش نداره میاد منفی میده ! بعد انتظار همه چی هم دارن ! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

موفق باشید

به امید روزهای بهتر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...