رفتن به مطلب

هزینه نمایندگی isp

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخواستم ببینم اگه من بخوام یه نماینگی adsl یا مرکز فروش جدید بزنم ، شما اطلاع دارید چقدری هزینه داره و شرایطش چیه ؟ 23 سالمه و مهندسی برق قدرت خوندم. یه چند ماه دیگه هم میرم خدمت و اشنایی دارم که بتونه یه شرکت به اسم خودش ثبت کنه اگه نیاز به ثبت شرکت باشه.

در حال حاظر نمایندگی پارس انلاین و شاتل و اسیا تک و مخابرات و صبا نت و مبین نت توی شهر ما هست با جمعیت حدود 400 هزار نفر. خواستم ببینم شرکتی هست که بتونم نمایندگی بگیرم یا نه.
ایا اطلاع دارید درامد این کار چطوریه یا اصلا صرفه اقتصادی داره یا من از کسی بتونم بپرسم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کدوم شهر هستید دوست عزیز؟

حداقل چه تعداد کاربر دارید ؟ 

دارمد براوردی از شما از این تعداد کاربر در ماه چقدر هست ؟

ایا امکان خرید سیستم و تجهیزات دارید ؟ ایا تکنسین کافی برای اداره و پشتیبانی کاربران رو دارید؟

لینک به دیدگاه

کدوم شهر هستید دوست عزیز؟

حداقل چه تعداد کاربر دارید ؟ 

دارمد براوردی از شما از این تعداد کاربر در ماه چقدر هست ؟

ایا امکان خرید سیستم و تجهیزات دارید ؟ ایا تکنسین کافی برای اداره و پشتیبانی کاربران رو دارید؟

بنده اهل دزفولم - خوزستان حدود 400 هزار جمعیت داره.

اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم. تازه میخوام شروع کنم. امکان خرید تجهیزات رو میتونم فراهم کنم.

در زمینه برنامه نویسی و طراحی سایت شنیدم باید یه مقدار اطلاعات داشته باشم که اونم میشه با قرارداد بستن با یه برنامه نویس متوسط حل کرد.

درامدی که مد نظر بنده هست ، اینقدری که یه زندگی مجردی رو بچرخونه . و افزایش درامد در ادامه کار باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنده اهل دزفولم - خوزستان حدود 400 هزار جمعیت داره.

اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم. تازه میخوام شروع کنم. امکان خرید تجهیزات رو میتونم فراهم کنم.

در زمینه برنامه نویسی و طراحی سایت شنیدم باید یه مقدار اطلاعات داشته باشم که اونم میشه با قرارداد بستن با یه برنامه نویس متوسط حل کرد.

درامدی که مد نظر بنده هست ، اینقدری که یه زندگی مجردی رو بچرخونه . و افزایش درامد در ادامه کار باشه

اگر در منطقه ای که شما هستید بتونید حداقل 500 کاربر با اینترنت 1 مگ بفروشید درامدی درحدود 6 تا 12 تومان دارید 

نیازی به برنامه نویسی ندارید نیاز اصلی شما شبکه هست در صورت نمایندگی شدن هیچ سودی ندارید باید خودتون دست بکاربشید هزینه پهنای باند اختصاصی مورد نظر شما چیزی در حدود ماهی 4 تا 6 میلیون تومان هست 

لینک به دیدگاه

این پهنای باند 4-6 تا ملیونی ، همون 500 کاربر رو تامین میکنه یا میشه با کمتر شروع کرد ؟

سیستم و تجهیزات حدودا چقدر هزینه داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این پهنای باند 4-6 تا ملیونی ، همون 500 کاربر رو تامین میکنه یا میشه با کمتر شروع کرد ؟

سیستم و تجهیزات حدودا چقدر هزینه داره

ببین هرمگ رو میتونی از 120 تا 500 هزار تومن بخری بستگی به شرکت داره مثلا شرکت ما هرمگ 220 میدیم

هرمگ اختصاصی رو میشه بین 12 تا 24 کاربر تقسیم کرد با توجه با اینکه همیشه همه کاربرها باهم انلاین نیستند

اگر مثلا 100 کاربر داری پهنای باند 8 مگ کافیه براتون ماهی درمیاد 1600 حدودا

تجهیزات هم بستگی داره بخواین adsl بدین یا وایرلس وایرلس ارزونتر درمیاد

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز بنظر من اگه نمایندگی های وب رو بگیری خوبه چون شهر ذفول تا جایی که من اطلاع دارم نداره و از همه مهمتر خیلی خیلی م هزینه است براتون و سرعت های وب واقعا عالیه

لینک به دیدگاه

نمایندگی های وب توی منطقه ما مشکل داره. چون باند مخابرات نمیکشه

ویرایش شده توسط mamadtrust
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...