رفتن به مطلب

مادربرد ud7 یا rampage II extreme

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من قصد خرید corei7 930 رو دارم و حالا میخوام ببینم کدوم یکی از این مادربرد ها برای اورکلاک بهتره قیمت دو تاشونم تقریبا یکی منم فقط از یه کارت گرافیک استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

هردو مادربورد جزء سری حرفه ای HIGH END)دو کمپانی ایسوز و گیگابایت هستند و داری قابلیت اورکلاکینگ فوق العاده ای میباشند،اما باید دید که امکانات جانبی مانند USB3و Sata6GB/s و گارانتی کدام مادربرد بیشتر مد نظر شماست

در رابطه با اورکلاکینگ هر دو بورد با داشتن کولینگ مناسب و در صورت مناسب بودن قابلیت اور CPU توانایی رسیدن به فرکانس های 4.4گیگاهرتز و بالاتر را خواهند داشت (از لحاظ بورد محدودیتی وجود ندارد)

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

گارانتی چطور؟در کل گارانتی آواژنگ بهتره!!

اگر من جای شما بودم و قیدusb3 , sata3 میزدم حتما R2Eرو میگرفتم (نظر شخصی خودم) @};-

لینک به دیدگاه

با سلام دوست عزیز@};-

با احترام به نظر صابر جان من یه مقدار نظرم متفاوته..!!:D

دوست عزیز برای کاربرانی مثل شما که شاید به فکر اورکلاک با LN2 و یا هر گونه خنک کنندگی حرفه ای نیستن به نظر من خرید بردهایی با این رنج قیمت زیاد عاقلانه نیست.مطمئن باشید که با برهای رده پایین تر هر دو کمپانی هم میشه به حدود 4-4.4GHz رسید حالا شاید با یک مقدار دقت کمتر...جدا از این به نظر من هیچ کدوم از این دو تا برد اصلا به قیمتشون ارزش خرید ندارن. چون میشه بردای بهتری مثل E760 هم با این رنج قیمت تهیه کرد.!

به نظر من DFI DK X58-T3eH6 تهیه کنید که قیمتش حدود 240 تومن هست.

موفق باشید:D

ویرایش شده توسط Maximus
لینک به دیدگاه

خود من برای انتخاب بین این دو UD7 رو انتخاب کردم. ضمن اینکه گارانتی و پشتیبانی بهتری آواژنگ داره این مدل جدید تر و قابلیت های به روز تری داره.

نظر من DFI DK X58-T3eH6 تهیه کنید که قیمتش حدود 240 تومن هست.

این مین که ماکسیموس عزیز گفتن مین اول من بود که واقعن فوق العاده عمل کرد. امکانات در حد مین های رده بالتر از خودش داره. اگه زیاد اهل اور نیستید با این مین راحت تا 4.4 میتونید اور کنید.

لینک به دیدگاه

سلام

از همه ممنونم

من اگه خیلی اور کنم تا 4.5gh پس ارزشش رو نداره که پول واسه این دو برد خرج کنم

خیلی کمکم کردید دوستان ازتون خیلی متشکرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...