رفتن به مطلب

راهنمایی برای تمیز کردن صفحه ی مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.وقت بخیر.سوالی برام پیش اومده اینکه برای صفحه ی مانیتور چی باید استفاده کرد برای تمیز شدن صفحش؟ اینکه به بهترین شکل تمیر بشه لکه ها بره. چند وقت پیش یه اسپری داشتم برای تمیز کردن lcd بود که اونم تموم شد با پارچه ی نخی مخصوص تمیز کردم ولی خیلی کم بود و تموم شد. الان میخواستم بپرسم ایا اسپری خاصی دارن؟بهترین راه برای تمیز کردن چیه؟ ممنون

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزيز بهترين راه براى تميز كردن مانيتور يا تلوزيون استفاده از پارچه نرم و نمناك هست

فقط پارچه نخى و نرم باشه با آب نمناك كنيد در ضمن وسيله مورد نظر خاموش و خنك باشه

در ضمن رطوبت مانيتور بعد از كشيدن پارچه نم رو با پارچه خشك نرم مى تونيد برطرف كنيد

بنده از اين روش استفاده مى كنم ، دوستان هم راهنمايى مى كنند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوست عزيز بهترين راه براى تميز كردن مانيتور يا تلوزيون استفاده از پارچه نرم و نمناك هست

فقط پارچه نخى و نرم باشه با آب نمناك كنيد در ضمن وسيله مورد نظر خاموش و خنك باشه

در ضمن رطوبت مانيتور بعد از كشيدن پارچه نم رو با پارچه خشك نرم مى تونيد برطرف كنيد

سلام

همین روش درسته و ستفاده از مواد شیمیایی واسپری توصیه نمیشه

فقط  دستمال  لطیف نمدار

البته لوازم بهداشتی ها و فروشنده های  لوازم جانبی کامپیوتر  دستمال مخصوص تو بسته بندی برا فروش دارن 

لینک به دیدگاه

ممنون دارم میخونم

لینک به دیدگاه

سلام

سلام. ممنون تو همین سایت هم همینو گفته بود. فقط گفته بود اب شیر نباشه . اب تصویه چطور خوبه؟

لینک به دیدگاه

سلام

همین روش درسته و ستفاده از مواد شیمیایی واسپری توصیه نمیشه

فقط  دستمال  لطیف نمدار

البته لوازم بهداشتی ها و فروشنده های  لوازم جانبی کامپیوتر  دستمال مخصوص تو بسته بندی برا فروش دارن 

سلام بله درسته پارچه نخی دارم برای تمیز کردن ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان پارچه مخصوصی برای تمیز کردن نیاز هست؟

سلام دوست عزیز

بهترین راه برای تمیز کردن صفحه مانیتور استفاده از آب مقطر و دستمال مایکروفایبر مخصوص شیشه هست که از علیاف خاصی درست شده.

وقتی با این دستمال صفحه مانیتور به قدری تمیز میشه که انگار آکبند است!

‏ ‏

اگر دستمال مایکروفایبر مخصوص شیشه پیدا نکردین از دستمال های نانو مخصوص شیشه استفاده کنید و البته با آب مقطر و اگر تهیه آب مقطر برای شما مشکل هست، میتونید آب رو بجوشونید و وقتی سرد شد ازش استفاده کنید.

ویرایش شده توسط Legend Killer
لینک به دیدگاه

دوست عزیز به هیچ وجه ازآب شهر یا آب شیر برای تمیز کردن صفحه مانیتور استفاده نکنید.لکه ها تمیز نمیشه هیچ تازه بیشتر هم میشه

بهترین روش که خودمم همین کارو میکنم اینه که دستمال نرم رو کمی به اب مقطر خیس کنید و صفحه رو اروم تمیز کنید.براحتی لکه ها پاک میشن

اب مقطر رو میتونی از داروخانه تهیه کنی

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان من الان با آب شهر با پارچه نخی تمیز کردم اکثر لکه ها رفت. فک نکنم انقدر تفاوت تو اب شهر یا مقطر باشه . ولی دفعه ی بعد حتما اب مقطر میگیرم ببینم چقدر فرق دارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

دوستمون سوالی خوبی راجب تمیزکردن مانیتور کردن، بنده هم چنتا سوال داشتم ازدوستان

1- ایا دستمال گاز استریل برای پاک کردن مانیتور خوبه؟

2- اکثرفروشنده ها توبازارال ای دی پاک کن دارن برای فروش که یه چیزمایع با دستمال برای پاک کردن صفحه نمایش هستش.نظرتون راجب این موضوع چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

همونطور که دوستان راهنمایی کردن

دستمال عینک یا میکروفیبر  با یکمقدار آب براحتی میتونه مانیتور رو تمییز کنه

چیز یا کار خاصی دیگه ایی لازم نیست

لینک به دیدگاه

درود

آقا حامد توضیحات خوبی رو بصورت لینک گذاشتن که خیلی آموزندست و جامع

نظر من اینه راحت ترین کار خرید یه پاک کننده مخصوص هست که همین نمونه های ارزان موجود مثل xp product هم براحتی اثرات چربی رو پاک میکنن البته من اطلس استفاده میکنم که یه بستش سه سال هست جواب کارم رو داده و الان تو بازار ما خیلی کمه

طریقه کاربرد این بسته های پاک کننده اینه که به میزان مورد نیاز که دستمال رو مرطوب کنه رو دستمال اسپری میکنید و به آرامی لکه ها رو پاک میکنید و اگر دستمال لکه پس داد با مایع دستشویی و آب سرد دستمال رو شسته و بعد خشک شدن دوباره همین روش اسپری و پاک کردن رو تکرار میکنید تا اثری از لک چربی نبینید

برای اینکه این دستمال ظریف کمتر کثیف بشه یه دستمال معمولی رو مرطوب کنید و فقط گرد مانیتور رو آروم بگیرید (دقت کنید مانیتور رو خیلی نمالید خش میوفته) و بعد از پاک کننده مخصوص مانیتور استفاده کنید و حتما خیلی ملایم با فشار کم روی پنل دستمال رو حرکت بدید تا خط و خش رو پنل نندازه. @};- 

این هم نمونه کیت پاک کننده اطلس هست خیلی هم عالی تمیز میکنه و مانیتور رو مثل آکبند تحویل میده

yir68qqujkglbjgai5on.jpg

ویرایش شده توسط Trevor
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...