رفتن به مطلب

آپدیت بایوس گرافیک یا استفاده از msi burning

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان بنده قصد آپدیت بایوس گرافیک رو دارم حدود سه ماه پیش یه R9 280X خریدم که تو بعضی از بازی ها کرش میکرد فروشنده بایوسش رو آپدیت کرد ولی ازاون به بعد فریم دهیش تو بازی ها به نسبت کمتر شد البته دما و صدای فنش هم کمتر شد الان میخوام دوباره بایوسش رو آپدیت کنم به نظرتون اینکارو انجام بدم یا از برنامه msi burning استفاده کنم دوستان اگر کسی بایوس این گرافیک رو داره بی زحمت واسم آپلود کنه ممنون

--------------------------

قبل از آپدت - داشتن مشکل کرش تو بعضی از بازی ها

i6m5lltufldc9eiqzra9.gif

--------------------------

بعداز آپدیت - کاهش فریم دهی , کاهش دما , کاهش صدای فن

pl71hrwcgy557nc24nrr.gif

لینک به دیدگاه

قبل اپدییت کلاک گرافیکتون رو 1020 بوده و مموری رو 1500 بوده

بعد از اپدیت بایوستون کلاک کاهش پیدا کرده اومده رو 940مگاهرتز مموری هم همچنین اومده رو 1250

بخاطر اینه دچار کاهش فریم بعد از اپدیت شدید!

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

سلام

یه جورایی بایوس جدید اندر کلاک کرده کارت رو

قبل از اپدیت بایوس دمای گرافیک تو لود کامل چقدر بود؟ ورژن درایور چطور؟ پاور سیستمتون چی هست؟

این طور که شما گفتین با اپدیت بایوس  گرافیک در بازی دیگه کرش نمیکنه ولی از دما و نویزش کم شده. پس نتیجه این میشه ک دمای گرافیک تو بازی ها قبل اپدیت شاید به 100 میرسیده

ویرایش شده توسط S.morteza
لینک به دیدگاه

سلام

یه جورایی بایوس جدید اندر کلاک کرده کارت رو

قبل از اپدیت بایوس دمای گرافیک تو لود کامل چقدر بود؟ ورژن درایور چطور؟ پاور سیستمتون چی هست؟

دمای گرافیک نهایت 75 درجه میشد تو فول لود ...ورژنش 14.1 بود ...پاور 1200 وات گرین

لینک به دیدگاه

جالبه ریلیزش ماله وقتیه که این کارت هنوز نیومده تو بازار.باید همونموقع کارتو به فروشنده پس میدادید و 

نمیزاشتید با یه اپذیت بایوس سر قضیرو بهم بیاره. 

پیکسل ریتش حتی از ۷۸۷۰ پایینتر اومده تو این بایوس. 

بعضی بازیها با اپدیت درایور فریم بهتر میشه.

البته قبل از آپدیت تو بعضی از بازیها کرش میکرد مثلا تو بازی واچ داگز حتی اگر 5 ساعت هم بازی میکردم اصلا کرش نمیکرد ولی تو بازی بتل 4 تو 5 دقیقه کرش میکرد اگر من بازی بتل 4 رو تو سیستمم نداشتم اصلا متوجه این مشکل نمیشدم

لینک به دیدگاه

چه جالب

بنده مشکلی با گرافیکم که R9 280x Toxic هست ندارم، جز اینکه بعضی وقتها آرتیفکت اندکی می بینم توی تصویر مثلاً بصورت مربعی در یکی از قسمت های تصویر، اکثیراً بالا سمت چپ یه مربع کوچک، البته باعث کرش بازی نمی شه، میآد و میره، گفتم شاید با آپدیت بایوس رفع بشه، ولی اصلاً هیچ ایده ای ندارم  چطور این کار رو انجام بدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بایوس گرافیک رو ابدیت نمیکنند چون جایی بایوس رو اپلود نمیکنند بایوس هرکارت مربوط به خودش هست اگر اصلاحیه ای نیازباشه خود درایور براتون نصب میکنه بایوس هارو معمولا کپی میکنند ممکنه کارت درماه ابان با یک بایوس بیاد و بهمن با یک بایوس دیگه و ممکنه قطعات استفاده شده هم فرق داشته باشند برای همین ممکنه ابدیت بایوس کارت رو از کاربندازه

لینک به دیدگاه

بایوس گرافیک رو ابدیت نمیکنند چون جایی بایوس رو اپلود نمیکنند بایوس هرکارت مربوط به خودش هست اگر اصلاحیه ای نیازباشه خود درایور براتون نصب میکنه بایوس هارو معمولا کپی میکنند ممکنه کارت درماه ابان با یک بایوس بیاد و بهمن با یک بایوس دیگه و ممکنه قطعات استفاده شده هم فرق داشته باشند برای همین ممکنه ابدیت بایوس کارت رو از کاربندازه

جسارتا با نظرت میخالفم ...اینجا آپلود میکنن...دانلود کردم و تا حدی مشکلم برطرف شد

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?manufacturer=Sapphire&model=R9+280X

لینک به دیدگاه

چه جالب

بنده مشکلی با گرافیکم که R9 280x Toxic هست ندارم، جز اینکه بعضی وقتها آرتیفکت اندکی می بینم توی تصویر مثلاً بصورت مربعی در یکی از قسمت های تصویر، اکثیراً بالا سمت چپ یه مربع کوچک، البته باعث کرش بازی نمی شه، میآد و میره، گفتم شاید با آپدیت بایوس رفع بشه، ولی اصلاً هیچ ایده ای ندارم  چطور این کار رو انجام بدم.

این برنامه رو دانلود کن آموزشش هم تو اینترنت هست

http://www.techpowerup.com/downloads/2107/ati-winflash-2-0-1-18/mirrors

ببین کدوم از فایل ها مربوط به کارتت هست

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?manufacturer=Sapphire&model=R9+280X

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جسارتا با نظرت میخالفم ...اینجا آپلود میکنن...دانلود کردم و تا حدی مشکلم برطرف شد

اینجا اشخاص اپلود میکنند من شرکتی رو ندیدم بایوس گرافیک روی سایت قرار بده مثلا مادربرد قرار میدند ولی گرافیک نه

تو این سایت افراد بایوس خودشون رو اپلود میکنند و مورد تایید نیست

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

سلام بهترین را برای اپدیت درایور و بایوس چیه

برنامه ای هست که راحت اپدیت کنه بدون مشکل یا خراب شدن

الان موقع خوبیه برای اپدیت یا یک اپدیت نزدیکه صبر کنم.اپدیت کنم به جدیدترین باگی نداره

لینک به دیدگاه

چه جالب

برای منم بعضی وقتا این کارو میکنه چی کار کنم؟

لینک به دیدگاه

برای منم بعضی وقتا این کارو میکنه چی کار کنم؟

معمولا آرتیفکت ها به خاطر مموری گرافیکه. فرکانس مموری رو بیارید پایین و تست کنید.

لینک به دیدگاه

معمولا آرتیفکت ها به خاطر مموری گرافیکه. فرکانس مموری رو بیارید پایین و تست کنید.

همین کارو کردم نشد

لینک به دیدگاه

تو همه بازی ها دیده میشه؟

نه تو همه ی بازی ها نه مثلا call of duty black ops 2 بعضی وقتا تا 3 ساعت میشینم بازی میکنم مشکلی نداره ولی بعضی وقتا تا نیم ساعت بازی مییکنم یه جوری میشه صفحه.

تو بازی ویچر 3 که غول گرافیک هست اصلا مشکلی ندیدم جز کرش کردن. این کرش کردن به خاطر چیه؟ تا اپدیت 1.7 هم نصب کردم.

لینک به دیدگاه

نه تو همه ی بازی ها نه مثلا call of duty black ops 2 بعضی وقتا تا 3 ساعت میشینم بازی میکنم مشکلی نداره ولی بعضی وقتا تا نیم ساعت بازی مییکنم یه جوری میشه صفحه.

تو بازی ویچر 3 که غول گرافیک هست اصلا مشکلی ندیدم جز کرش کردن. این کرش کردن به خاطر چیه؟ تا اپدیت 1.7 هم نصب کردم.

تو چندتا فروم دیدم 7950 تو بعضی از بازی ها مثل بلک اپس 2 مشکل ارتی فکت و فلشینگ داره.

بازی کرش میکنه گرافیک غیرفعال میشه؟

این گزارش یکیه:

Bump. I bought an msi 7950 twin frozr and getting artifacts in black ops that pop up in very quick flashes. I'm using a 120 Hz monitor and I think the artifacts are showing more prominently.

بایوس‌ها رسمیه یا مد شده؟؟؟

به نظرم دنبال بایوس مد شده خوب تو فروم‌های خارجی بگردید خیلی بهتر از بایوس های رسمیه.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

تو چندتا فروم دیدم 7950 تو بعضی از بازی ها مثل بلک اپس 2 مشکل ارتی فکت و فلشینگ داره.

نه 7950 مشکلی نداره اینی که الان دارم باهاش بازی میکنم 280x هست.

وقتی بازی کرش میکنه بعد دوثانیه باز اجرا میشه بعد چند دیقه بازی باز کرش میکنه و باز اجرا میشه.

دوستان ایا راه حلی برای رفع مشکل ارتیفکت هست؟؟

این گزارش یکیه:

Bump. I bought an msi 7950 twin frozr and getting artifacts in black ops that pop up in very quick flashes. I'm using a 120 Hz monitor and I think the artifacts are showing more prominently.

بایوس‌ها رسمیه یا مد شده؟؟؟

به نظرم دنبال بایوس مد شده خوب تو فروم‌های خارجی بگردید خیلی بهتر از بایوس های رسمیه.

ایا لینکی چیزی داری؟

لینک به دیدگاه

وقتی بازی کرش میکنه بعد دوثانیه باز اجرا میشه بعد چند دیقه بازی باز کرش میکنه و باز اجرا میشه.

ایا لینکی چیزی داری؟

I have that too but only once in a while.. Seems like the main problem of the artifacting lies in the high frequency of that ram chips.. try and down-clock it with 50 to 100 MHz .. It was suggesting by some people on the net as being the main cause for problems. I down-clocked from 1500 to 1450 on my MSI r9 280x card yesterday and as of yet artifact free, though I have to say that the card is not artifacting always, but in bouts of several boots then maybe a week without.. Lets see it that helped as reported on the net. Further more they suggested to up the gpu powermax by 5 to 10%.

I use the MSI tools program ( forgot its) name,, asus has a similar tool program where you can tweak with

ایا لینکی چیزی داری؟

مدل دقیق بایوس، برند و مدل گرافیک رو بگید.

لینک به دیدگاه

I have that too but only once in a while.. Seems like the main problem of the artifacting lies in the high frequency of that ram chips.. try and down-clock it with 50 to 100 MHz .. It was suggesting by some people on the net as being the main cause for problems. I down-clocked from 1500 to 1450 on my MSI r9 280x card yesterday and as of yet artifact free, though I have to say that the card is not artifacting always, but in bouts of several boots then maybe a week without.. Lets see it that helped as reported on the net. Further more they suggested to up the gpu powermax by 5 to 10%.

I use the MSI tools program ( forgot its) name,, asus has a similar tool program where you can tweak with

مدل دقیق بایوس، برند و مدل گرافیک رو بگید.

مدل بایوس 015.041.000.000.000000

Asus r9 280x dcii top

لینک به دیدگاه

مدل بایوس 015.041.000.000.000000

Asus r9 280x dcii top

به این بایوس دان گرید کنید: 015.039.000.000.000000

http://www.techpowerup.com/vgabios/147323/Asus.R9280X.3072.130828_1.rom

برنامه زیر رو دانلود کنید

https://www.techpowerup.com/downloads/2531/atiflash-2-71/

Procedure:

1. Make a folder in your C: drive (eg ATIBIOS)

2. Using GPU-Z save your current BIOS to the folder you just made (click the icon next to the BIOS Version window)

3. Save the BIOS you downloaded from the link above to the folder you just made

4. Extract the files from the ati_winflash_2.6.7.zip to the same folder

5. Open a command prompt as an Administrator (Right click "Run As Administrator")

6. Type the following commands:

cd c:\{folder name} <ENTER

atiwinflash -f -p 0 Asus.R9280X.3072.130828_1.rom <ENTER

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

بایوس خود سایت Asus دانلود کرده و بعد همونو اجرا کنید و بهتره روی ویندوز 7 اینکار رو بکنید و راحت بایوس آپدیت میشه

لینک به دیدگاه

به این بایوس دان گرید کنید: 015.039.000.000.000000

http://www.techpowerup.com/vgabios/147323/Asus.R9280X.3072.130828_1.rom

برنامه زیر رو دانلود کنید

https://www.techpowerup.com/downloads/2531/atiflash-2-71/

Procedure:

1. Make a folder in your C: drive (eg ATIBIOS)

2. Using GPU-Z save your current BIOS to the folder you just made (click the icon next to the BIOS Version window)

3. Save the BIOS you downloaded from the link above to the folder you just made

4. Extract the files from the ati_winflash_2.6.7.zip to the same folder

5. Open a command prompt as an Administrator (Right click "Run As Administrator")

6. Type the following commands:

cd c:\{folder name} <ENTER

atiwinflash -f -p 0 Asus.R9280X.3072.130828_1.rom <ENTER

مرسی با این بایوس درست میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...