رفتن به مطلب

فروش اس اس دی پلکستور Plextor M5S 128GB در حد نو با کارکرد بسیار پائین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
سلام 

یکعدد اس اس دی پلکستور Plextor M5S 128GB در حد نو با کارکرد بسیار پائین برای فروش ارایه میشود .

دارای گارانتی سازگار ارقام تا تاریخ 16-08-2015

قیمت 210 هزارتومان  

mbrakw51ydaluhn9e9.jpg

a12gy2b1dmyfhnycke5.jpg

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

بهزاد جان سلام

یه سؤال برام پیش اومده؟ در واقع راجب تمام انواع ssd هاست نه تنها برای شما...

الان این ssd شما قابلیت این رو داره که 188661 بار اطلاعات رو بروی خودش ذخیره کنه و 244755 با ر هم اطلاعات رو بخونه یا لود کنه ، حالا سؤال اینجاست که وقتی روش ویندوز نصب میکنی و ویندوز مدام در حال لود و ذخیره فایلهاش هست و همیشه برنامه های زیادی درحال اجرا داریم و... از جمله برنامه هایی مثل اکسپلورر و فایرفاکس که برای نت گردی استفاده میشه مدام در حال لود کردن و ذخیره کرده اطلاعات هستن با سرعت زیادی هی عمر ssd رو کم میکنن و در آخر وقتی که اون اعداد به صفر رسید آیا عمر ssd تمام شده و غیر قابل استفاده هست یا که نه و میشه با فرمت کردن یا دلیت پارتیشن یا با استفاده از ابزر یا برنامه خاصی دوباره از ssd استفاده کرد؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا در انتخاب تصمیم بگیرم.

ویرایش شده توسط Extreme18097
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهزاد جان سلام

یه سؤال برام پیش اومده؟ در واقع راجب تمام انواع ssd هاست نه تنها برای شما...

الان این ssd شما قابلیت این رو داره که 188661 بار اطلاعات رو بروی خودش ذخیره کنه و 244755 با ر هم اطلاعات رو بخونه یا لود کنه ، حالا سؤال اینجاست که وقتی روش ویندوز نصب میکنی و ویندوز مدام در حال لود و ذخیره فایلهاش هست و همیشه برنامه های زیادی درحال اجرا داریم و... از جمله برنامه هایی مثل اکسپلورر و فایرفاکس که برای نت گردی استفاده میشه مدام در حال لود کردن و ذخیره کرده اطلاعات هستن با سرعت زیادی هی عمر ssd رو کم میکنن و در آخر وقتی که اون اعداد به صفر رسید آیا عمر ssd تمام شده و غیر قابل استفاده هست یا که نه و میشه با فرمت کردن یا دلیت پارتیشن یا با استفاده از ابزر یا برنامه خاصی دوباره از ssd استفاده کرد؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا در انتخاب تصمیم بگیرم.

سلام 

چه سئوال جالبی  :ph34r:

من اطلاعات دقیقی در این رابطه ندارم و این حالت را تجربه نکردم و بعید هم میدونم تا بحال کسی این شرایط را تجربه کرده باشه !

بطور مثال عمر تقریبی خیلی از  SSD ها را 2 میلیون ساعت اعلام کرده اند .

حالا شما این 2 میلیون ساعت را به روز و سال تبدیل کنید و ببینید آیا امکان تجربه زمان تعیین شده وجود دارد یا نه :)  

2 میلیون ساعت میشه 83333.3 روز و یا 228.3 سال :unsure:  

( البته شده که بعد از 2-3 روز استفاده هم یک SSD سوخته باشه ولی این آمار جدا از اتفاقات موردی هست و بصورت فرضی وتخمینهای آزمایشگاهی میباشد )

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

سلام 

چه سئوال جالبی  :ph34r:

من اطلاعات دقیقی در این رابطه ندارم و این حالت را تجربه نکردم و بعید هم میدونم تا بحال کسی این شرایط را تجربه کرده باشه !

بطور مثال عمر تقریبی خیلی از  SSD ها را 2 میلیون ساعت اعلام کرده اند .

حالا شما این 2 میلیون ساعت را به روز و سال تبدیل کنید و ببینید آیا امکان تجربه زمان تعیین شده وجود دارد یا نه :)  

2 میلیون ساعت میشه 83333.3 روز و یا 228.3 سال :unsure:  

( البته شده که بعد از 2-3 روز استفاده هم یک SSD سوخته باشه ولی این آمار جدا از اتفاقات موردی هست و بصورت فرضی وتخمینهای آزمایشگاهی میباشد )

بهزاد جان درست متوجه نشدم ،، 2 میلیون ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم که من رو راهنمایی کردید.

ولی در مورد ssd شما که این رو ننوشته و در مورد بعضی ssd ها مثل ADATA SX910 عمر مفید رو نوشته 9سال و دو ماه

اگر اشتباه میکنم باز هم من رو راهنمایی کنید.

با تشکر.

post-17310-0-66609100-1435319993_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهزاد جان درست متوجه نشدم ،، 2 میلیون ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم که من رو راهنمایی کردید.

ولی در مورد ssd شما که این رو ننوشته و در مورد بعضی ssd ها مثل ADATA SX910 عمر مفید رو نوشته 9سال و دو ماه

اگر اشتباه میکنم باز هم من رو راهنمایی کنید.

با تشکر.

اون اس اس دی هم تو مختصاتش نوشته 1.000.000 ساعت 

http://www.adata.com/us/ssd/specification/183

لینک به دیدگاه

سلام بهزاد جان. یه توضیح اینکه بیشترین عمر SSD در دنیا فعلا مال Samsung 850 Pro هست و SanDisk Extreme Pro که 10 سال گارانتی خود شرکت ها هستند... یعنی اگر شما 22~40 GB در روز نوشتن اطلاعات داشته باشین حدود 10 سال کار میکنن! مطمئنا بعد از حداکثر 5 سال با مدل های جدید تر و سریع تر جایگزین میشن و فک نکنم افراد زیادی 10 سال با همون بخوان کار کنن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بهزاد جان. یه توضیح اینکه بیشترین عمر SSD در دنیا فعلا مال Samsung 850 Pro هست و SanDisk Extreme Pro که 10 سال گارانتی خود شرکت ها هستند... یعنی اگر شما 22~40 GB در روز نوشتن اطلاعات داشته باشین حدود 10 سال کار میکنن! مطمئنا بعد از حداکثر 5 سال با مدل های جدید تر و سریع تر جایگزین میشن و فک نکنم افراد زیادی 10 سال با همون بخوان کار کنن.

سلام امید جان 

دقیقا همینطور که میفرمائید هست و 90% قطعات سخت افزاری خیلی قبل از این اینکه عمر مفیدشون به پایان برسه د مده شده و قطعات جدید جایگزین آن ها میشود .

البته تو ایران استثناء هم داره و خیلی اوقات تا قطعه نمیره دست از سرش بر نمیدارند  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهزاد جان دلیل فروش میتونم بپرسم؟

دلیل فروش نیاز به اس اس دی حجم بالاتر هست .

--------------------------------------------------

در پرشین تولر فروخته شد .

ختم تاپیک 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...