رفتن به مطلب

مود کردن واتر کولر h50 روی سی پی 4670k

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درست میفرمایی برادر

h50 هیدرو هستش

اوه اوه خخخخ از بنچ مارک خودشم دما شما کمتره گل کاشتی داداش :x
لینک به دیدگاه

زنده باشی برادر قابل نداره @};- :x

ولی بنظرم اگه میشد خمیر بهتر بش بزنم دماش بازم پایین تر می اومد :(

لینک به دیدگاه

ایرانی فهمشو داره 

این پمپو نگاه کن یک الکتروموتور کوچیک 12 ولت با پوسته حلزونی پلاستیکی 100 دولا رقیمت زده 

که اگر بیاد ایران میشه 400 دولار.یا همین اشغالایی که به اسم کورس ایر و یا برندهای دیگه به خورد 

ملت میدن هیچ دانشی توی ساختش بکار نبردن -مواد خامش هم چیزی نمیشه ولی روش اسم میزارن 

h100 , 240 , h500 و ملت هم میرن میریزن به جیب وارد کننده و تولید کننده چینی 

کلا خیلی بی درو پیکره و تولید داخل بی معناست 

mcp650-exploded-view.gif

http://www.swiftech.com/mcp655.aspx#tab3

یا فن که اون دیگه هیچ متریال و یا دانشی نداره .کلی فروش داره توی این کشور بدبخت یعنی نمیشه 4 تا دستگاه cnc سیم پیچ بزارن و 

4 تا دایکاست .همین فنها رو بجای اینکه از چین بیارن توی این خراب شده درست کنند 

قضیه از این هم بدتره .کیس که  4 تا قالب و یک تیکه ورق و 4 تا پرس ضربه ای میخواد اونم از چین وارد میکنند و جالبه به اسم 

تولید داخل به ملت میدن .

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایرانی فهمشو داره 

این پمپو نگاه کن یک الکتروموتور کوچیک 12 ولت با پوسته حلزونی پلاستیکی 100 دولا رقیمت زده 

که اگر بیاد ایران میشه 400 دولار.یا همین اشغالایی که به اسم کورس ایر و یا برندهای دیگه به خورد 

ملت میدن هیچ دانشی توی ساختش بکار نبردن -مواد خامش هم چیزی نمیشه ولی روش اسم میزارن 

h100 , 240 , h500 و ملت هم میرن میریزن به جیب وارد کننده و تولید کننده چینی 

کلا خیلی بی درو پیکره و تولید داخل بی معناست 

mcp650-exploded-view.gif

http://www.swiftech.com/mcp655.aspx#tab3

یا فن که اون دیگه هیچ متریال و یا دانشی نداره .کلی فروش داره توی این کشور بدبخت یعنی نمیشه 4 تا دستگاه cnc سیم پیچ بزارن و 

4 تا دایکاست .همین فنها رو بجای اینکه از چین بیارن توی این خراب شده درست کنند 

قضیه از این هم بدتره .کیس که  4 تا قالب و یک تیکه ورق و 4 تا پرس ضربه ای میخواد اونم از چین وارد میکنند و جالبه به اسم 

تولید داخل به ملت میدن .

به این پمپ ها میگن D5 که همه شرکت ها ریمارک میکنن و میفروشن.

این پمپ میتونه 1200 لیتر رو در دقیقه منتقل کنه.

بنده خودم طرفدار کاستوم لوپ هستم هم به خاطر ظاهرش هم پرفرمنش هم قابلیت ارتقا در اینده و اینکه اسمش روشه هرجوری بخوای کانفیگش میکنی.

علتی هم که الان H90 یا AIO دارم روسیستم اینه که اول جا کم بود برای کاستوم لوپ دوم اینکه به پرفرمنسش کار نداشتم فقط میخواستم برد دیده بشه نه مثل این هیت سینک تاورها که فقط بلدن CPU خنک کنن و تو کار ده تا قطعه اختلال ایجاد میکنن.

لینک به دیدگاه

عالی بود :x

دمت گرم  @};-

این ویدیو رو هم دانلود کن. 3 دقیقه بیشتر نیست مطمئنم دماش پایین تر هم میاد با توجه به این لینکی که دادم بهت.

لینک به دیدگاه

بنده خودم طرفدار کاستوم لوپ هستم هم به خاطر ظاهرش هم پرفرمنش هم قابلیت ارتقا در اینده و اینکه اسمش روشه هرجوری بخوای کانفیگش میکنی.

علتی هم که الان H90 یا AIO دارم روسیستم اینه که اول جا کم بود برای کاستوم لوپ دوم اینکه به پرفرمنسش کار نداشتم فقط میخواستم برد دیده بشه نه مثل این هیت سینک تاورها که فقط بلدن CPU خنک کنن و تو کار ده تا قطعه اختلال ایجاد میکنن.

طراحی و ساخت پمپ هایی مانند h90 اشتباه است. 

کوچکترین مشکلی برای برد و یا پمپ درست بشه کل سیستم به فنا میره .شاید مشتری از این طرح جمع وجور که پمپ و برد رو ریو بلاک سرهم کرده خوشش بیاد ولی 

درصورت بروز مشکل برای برد کل سیستمش به فنا میره 

اینها باید دارای  2 پمپ یکی در نزدیکی خروجیهای پمپ و یکی درنزدیکی خروجی رادیاتور

خروجی ها با ورودی ها نباید هم سطح باشن و باید با هم اختلاف ارتفاع داشته باشند 

من سیستمهای حرفه ای دیدم بالای  50 میلیون میشن و انوقت 2 تا از این کولرها بستن روش تنها چون جاگیر نیست 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

هرکسی یه سلیقه ای داره، بشخصه خودم خیلی دنبال درست کردن واتر کولر دستی هستم حتی طرحش رو هم با پمپ اکواریوم چیدم فقط تنها چیزی که گیرم نمیاد رادیاتش هست، رادیات هم بخوای بخری از تو سایت ها نزدیک 500 600 تومن در میاد

کوچکترین مشکلی برای برد و یا پمپ درست بشه کل سیستم به فنا میره .شاید مشتری از این طرح جمع وجور که پمپ و برد رو ریو بلاک سرهم کرده خوشش بیاد ولی 

اینها باید دارای  2 پمپ یکی در نزدیکی خروجیهای پمپ و یکی درنزدیکی خروجی رادیاتور

من سیستمهای حرفه ای دیدم بالای  50 میلیون میشن و انوقت 2 تا از این کولرها بستن روش تنها چون جاگیر نیست 

یه چندتا عکس لطف میکنی بزاری داش

شاید بکار منم اومد و ساختم

لینک به دیدگاه

عالی بود :x

دمت گرم  @};-

این ویدیو رو هم دانلود کن. 3 دقیقه بیشتر نیست مطمئنم دماش پایین تر هم میاد با توجه به این لینکی که دادم بهت.

زنده باشی، پیشنهاد بدین که بهتر هم بشه

برای ویدیو هم عالی بود... Big Like @};- :clapping:

اگر بازم از این ویدیو ها چیزی تو چنته داری بزار برام :x   لایک کردنش با خودم :D

لینک به دیدگاه

هرکسی یه سلیقه ای داره، بشخصه خودم خیلی دنبال درست کردن واتر کولر دستی هستم حتی طرحش رو هم با پمپ اکواریوم چیدم فقط تنها چیزی که گیرم نمیاد رادیاتش هست، رادیات هم بخوای بخری از تو سایت ها نزدیک 500 600 تومن در میاد

رادیات بخاری پراید سمند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود و خسته نباشید :clapping: :clapping: :clapping: ، ببخشید یه سوال داشتم

شما کولر رو رو مین ایسوس نصب کردین اما اون شات دما مربوط به مادربرد ایسوس نیست؟ احتمال زیاد MSI یا Asrock

واتر کولر دست ساز.jpg

البته شاید جایی توضیح دادین و من ندیدم پس نمیخوام باعث دلخوری بشه @};- @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقیقا. یه نکته دیگه هم هست اینه که کسی بهش توجه نمیکنه خود پمپ که با بلاک کولینگ ادقام شده و چون جسم متحرک هست (مثل موتور هارد دیسک)، گرما تولید میکنه؛ وخود این گرما باز به CPU میرسه.

حالا یکی مثل انتک پیدا شده پمپ رو روی رادیاتشاش میبنده خب کمی پیشرفت محسوب میشه اما از اونور تعویض فن رو تقریبا غیرممکن کرده.

رادیات بخاری پراید سمند

دقیقا خواستم همینو بگم. رادیات پیکان 20-30 تومان پیدا میشه.

البته من بمیریم اینکارو نمیکنم چون به دردسر های ریزش (مثل فیتینگ و تیوب مناسب) نمی ارزه همون 600 رو میدم رادیات سره حال میگیرم.

من مشکلم بیشتر پمپ هست، چون با پمپ XSPC که توی ست 5.25" بود مشاهده کردم که پمپ اکواریوم هست و جون نداره.

دوستان انجام دادن. نمونش این پسره مهدی سبزواریه که اورکلاکرم هست. کاربریش دقیق یادم نیست، یه همچین چیزیه: aspec_0936

لینک به دیدگاه

زنده باشی، پیشنهاد بدین که بهتر هم بشه

برای ویدیو هم عالی بود... Big Like @};- :clapping:

اگر بازم از این ویدیو ها چیزی تو چنته داری بزار برام :x   لایک کردنش با خودم :D

خواهش میکنم .

به روی چشم. حتما داداش @};-

لینک به دیدگاه

دقیقا. یه نکته دیگه هم هست اینه که کسی بهش توجه نمیکنه خود پمپ که با بلاک کولینگ ادقام شده و چون جسم متحرک هست (مثل موتور هارد دیسک)، گرما تولید میکنه؛ وخود این گرما باز به CPU میرسه.

حالا یکی مثل انتک پیدا شده پمپ رو روی رادیاتشاش میبنده خب کمی پیشرفت محسوب میشه اما از اونور تعویض فن رو تقریبا غیرممکن کرده.

البته من بمیریم اینکارو نمیکنم چون به دردسر های ریزش (مثل فیتینگ و تیوب مناسب) نمی ارزه همون 600 رو میدم رادیات سره حال میگیرم.

من مشکلم بیشتر پمپ هست، چون با پمپ XSPC که توی ست 5.25" بود مشاهده کردم که پمپ اکواریوم هست و جون نداره.

دوستان انجام دادن. نمونش این پسره مهدی سبزواریه که اورکلاکرم هست. کاربریش دقیق یادم نیست، یه همچین چیزیه: aspec_0936

نام کاربری آقا مهدی Asic0936 هست.

چطور مگه ؟ یعنی خنک نمیکنه!

مثلا قدرت خنک کنندگیش در حد چه کولری میشه؟

ویرایش شده توسط Legend Killer
لینک به دیدگاه

درود و خسته نباشید :clapping: :clapping: :clapping: ، ببخشید یه سوال داشتم

شما کولر رو رو مین ایسوس نصب کردین اما اون شات دما مربوط به مادربرد ایسوس نیست؟ احتمال زیاد MSI یا Asrock

واتر کولر دست ساز.jpg

البته شاید جایی توضیح دادین و من ندیدم پس نمیخوام باعث دلخوری بشه @};- @};- @};- @};-

سلام

این شات دما نه مربوط به مین ایسوس هستش نه msi، توسط این برنامه شات میگیرم که یکی از معروفترین برنامه های تست سی پی و اندازه گیری دقیق دما core to core هستش

اینم اسم برنامه: RealTemp

خواهش میکنم، اتفاقا خوبه یاد اوری کردین شاید بعضی از بچه ها همچین برنامه ای رو نیاز داشته باشن ولی خیلی کم دیدم ایرانی ها از این برنامه استفاده کنن

هر کمپانی یطوری واتر میزنه که بهترین خنک کنندگی رو داشته باشه، در مورد رادیات پیکان یا پراید به هرحال باید از یه جایی شروع کرد دیگه :D

در مورد پمپ اکواریوم خب ما مدل بسیار زیاد داریم، مثلا من یه پمپ 15 تومنی خریدم که قدرت پرتاب اب رو تا 30 سانت داشت اونم در ابعاد 4 سانتی متر مکعب که بسیار کوچیک و قابله تامله

خواهش میکنم .

به روی چشم. حتما داداش @};-

چشمات روشن دادا

پس منتظرم @};- :x

نام کاربری آقا مهدی Asic0936 هست.

چطور مگه ؟ یعنی خنک نمیکنه!

مثلا قدرت خنک کنندگیش در حد چه کولری میشه؟

اتفاقا یادمه که یه همچین تاپیکی بود که بچه ها میگفتن خوب خنک میکنه :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

این شات دما نه مربوط به مین ایسوس هستش نه msi، توسط این برنامه شات میگیرم که یکی از معروفترین برنامه های تست سی پی و اندازه گیری دقیق دما core to core هستش

اینم اسم برنامه: RealTemp

خواهش میکنم، اتفاقا خوبه یاد اوری کردین شاید بعضی از بچه ها همچین برنامه ای رو نیاز داشته باشن ولی خیلی کم دیدم ایرانی ها از این برنامه استفاده کنن

درود دوست عزیزم

والا برنامه رو که خیلی وقته می شناسم منظورم این بود که اون شاتی که گرفتین درایورهای مربوط به مادربردهای یا ازراک و یا ام اس آی روش نصب شده و بعید به نظر می رسه که ایسوس باشه چون مادربرد شما تو تصویر ایسوس Z97-c هست و این مادربرد فاقد تراشه کنترلر شبکه Killer کوالکامه پس به نظر میرسه که شات مربوط به دما مطعلق به این مادربرد نباشه یا هر حالت دیگه ای، نمی خوام باعث سوء برداشت بشم اما کمی در تناقض هست

روی دسکتاپ Killer Network Manager به چشم میخوره که ابدا با مادربرد های فاقد این تراشه ها از جمله ایسوس Z97-c قابل نصب نیست

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کل پرفنس یه واتر کولر چه AIO چه Custom فقط و فقط به رادیاتور ختم میشه (شاید 10 درصدم کولانت) و هیچ چیزی دیگه در پایین آوردن دماش تاثیر نداره. منظورم از رادیاتور اندازه، قطر، جنس، متریال، فن های روش و کانفیگ فن ها هست.

مثلا رادیاتور پیکان شاید اگه سه تاشو باهم RAID کنیم (!) پرفرمسش از یه 240 XSPC سری RX بهتر باشه. ولی کثافت کاری داره.

اولا رادیات پیکان مثلا نوش پیدا نمیشه و معلوم نیست توش چی میرختن و چقدر کار کرده. بعد اینکه کاستوم واتر کولر نیاز به سریوس 6-12 ماه داره که یکی از این سرویس ها گند زدایی هست. یعنی جرم هایی که داخل کل سیستم خنک شوندگی جمع شدرو باید زدود و الی آخر.

ولی حرفه قشنگی زد: آدم باید از یه جایی شروع کنه، این جا هم همونجاست.

لینک به دیدگاه

کل پرفنس یه واتر کولر چه AIO چه Custom فقط و فقط به رادیاتور ختم میشه (شاید 10 درصدم کولانت) و هیچ چیزی دیگه در پایین آوردن دماش تاثیر نداره. منظورم از رادیاتور اندازه، قطر، جنس، متریال، فن های روش و کانفیگ فن ها هست.

مثلا رادیاتور پیکان شاید اگه سه تاشو باهم RAID کنیم (!) پرفرمسش از یه 240 XSPC سری RX بهتر باشه. ولی کثافت کاری داره.

اولا رادیات پیکان مثلا نوش پیدا نمیشه و معلوم نیست توش چی میرختن و چقدر کار کرده. بعد اینکه کاستوم واتر کولر نیاز به سریوس 6-12 ماه داره که یکی از این سرویس ها گند زدایی هست. یعنی جرم هایی که داخل کل سیستم خنک شوندگی جمع شدرو باید زدود و الی آخر.

ولی حرفه قشنگی زد: آدم باید از یه جایی شروع کنه، این جا هم همونجاست.

50 /50 است 

50 درصد به پمپ انتقال بستگی داره -50 درصد بقیه به رادیاتش بستگی داره 

کوشش رادیاتور رادیاتهای خوبی دار و قشنگ اب بندی شده است ولولهاش هم مسیه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

50 /50 است 

50 درصد به پمپ انتقال بستگی داره -50 درصد بقیه به رادیاتش بستگی داره 

کوشش رادیاتور رادیاتهای خوبی دار و قشنگ اب بندی شده است ولولهاش هم مسیه 

دقیقا پمپ مثل Vram تو کارت گرافیک و آمپیلی فایر تو سیستم صوتی ماشین میمونه.

تا بهش نیازی نباشه کار خاصی نمیکنه.

مثلا پمپ اگه یه CPU کلا بخواد خنک بشه همون پمپ اکفاریون کفایت میکنه و با D5 دماش هیچ فرقی نداره. اما اگه دوتا گرافیک اضافه بشه چون مایع نمیتونه به سرعت حرکت کنه، تو هر بلاک مدت بیشتری میمونه و موقع رسیدن به بلاک بعدی با دمای بشتری بهش میرسه در نتیجه با دمای بالاتری به رادیاتور برمیگرده. اینجاست که D5 خودشو نشون میده.

در کل هزینه زیاد برای پمپ هیچ پرفرمنسی رو اضافه نمیکنه. اما هرچی رادیاتور خرج بشه دما پایین تر میممونه.

بخوام همرو تو چارت ببرم یه همچین چیزی میشه:

35retw1b9p9rse9xgt18.png

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیزم

والا برنامه رو که خیلی وقته می شناسم منظورم این بود که اون شاتی که گرفتین درایورهای مربوط به مادربردهای یا ازراک و یا ام اس آی روش نصب شده و بعید به نظر می رسه که ایسوس باشه چون مادربرد شما تو تصویر ایسوس Z97-c هست و این مادربرد فاقد تراشه کنترلر شبکه Killer کوالکامه پس به نظر میرسه که شات مربوط به دما مطعلق به این مادربرد نباشه یا هر حالت دیگه ای، نمی خوام باعث سوء برداشت بشم اما کمی در تناقض هست

روی دسکتاپ Killer Network Manager به چشم میخوره که ابدا با مادربرد های فاقد این تراشه ها از جمله ایسوس Z97-c قابل نصب نیست

اها

اون بخاطر این بود که مین بورد رو عوض کردم و دیگه روی مین جدید ایسوسه ویندوز نریختم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کیت واتر کولر زیر 100 دلار هم داریم کی گفته برید xspc که بالای 500 دلار هست بخرید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اها

اون بخاطر این بود که مین بورد رو عوض کردم و دیگه روی مین جدید ایسوسه ویندوز نریختم :D

:D  ببخشید دیگه مشکوک می زد @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

کیت واتر کولر زیر 100 دلار هم داریم کی گفته برید xspc که بالای 500 دلار هست بخرید ؟

کو؟ کجا؟

لینک به دیدگاه

XSPC یک برند گرون فروش هست  .چیزی نداره کلش 4 تا شیلنگو و یک بلاک و یک پمپ و رادیات است و تموم اگر دست ساز بخوای بسازی با کمتر از 500 تومن میتونی 

همشو جمع کنی .

تنها یک مورد است دستگاه CNC تک کار برای شما بلاک نمیزنه و باید تعداد داشته باشی مثلا 100 تا به بالا بقیه قطعاتش هم از پمپ تا رادیات و شیلنگ توی بازار ریخته 

لینک به دیدگاه

دقیقا پمپ مثل Vram تو کارت گرافیک و آمپیلی فایر تو سیستم صوتی ماشین میمونه.

تا بهش نیازی نباشه کار خاصی نمیکنه.

مثلا پمپ اگه یه CPU کلا بخواد خنک بشه همون پمپ اکفاریون کفایت میکنه و با D5 دماش هیچ فرقی نداره. اما اگه دوتا گرافیک اضافه بشه چون مایع نمیتونه به سرعت حرکت کنه، تو هر بلاک مدت بیشتری میمونه و موقع رسیدن به بلاک بعدی با دمای بشتری بهش میرسه در نتیجه با دمای بالاتری به رادیاتور برمیگرده. اینجاست که D5 خودشو نشون میده.

در کل هزینه زیاد برای پمپ هیچ پرفرمنسی رو اضافه نمیکنه. اما هرچی رادیاتور خرج بشه دما پایین تر میممونه.

بخوام همرو تو چارت ببرم یه همچین چیزی میشه:

35retw1b9p9rse9xgt18.png

دقیقا مانند سیستم خنک کننده ماشین هست رادیات بزرگ باشه ولی واتر پمپ ضعیف بدرد نمیخوره و مسیر رفت و برگشت اب کند تر میشه و این میشه انتقال دیرتر حرارت 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کو؟ کجا؟

خیلی برند داریم این پسره لینوس هم یک فیلم تو یوتیوب داره با 120 دلار واتر کولر میبنده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...