رفتن به مطلب

ایا کسی اینجا تو کار صوتی ماشی هستش ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

اگر کسی از کاربران تو کار صوتی ماشین هستش اینجا اعلام کنه چون یه خرید دارم

ممنونم از شما

لینک به دیدگاه

درود ،من دستم تو فروش نيست ولی اگر مشورت در خريد نياز بود در خدمتم

درود

ارش جان واقعیتش اینه که یکی از دوستان بهم پیشنهاد کرده و چون خودش داره کنوود 718 بخرم . باند منظورمه . و گفته که تست کرده به اندازه کالاهای 150 تومانی کیفیت و صدا داره .

نظرت چیه عزیز ؟

ممنونم از راهنماییت

لینک به دیدگاه

درود

ارش جان واقعیتش اینه که یکی از دوستان بهم پیشنهاد کرده و چون خودش داره کنوود 718 بخرم . باند منظورمه . و گفته که تست کرده به اندازه کالاهای 150 تومانی کیفیت و صدا داره .

نظرت چیه عزیز ؟

ممنونم از راهنماییت

با سلام جناب حسینی منم تو کار سیستم هستم البته نه خرید و فروش بیشتر از خریدش خوشم میاد و رو ماشینمم دارم دوستتون درست میگن من خودم رو ماشینم اینارو داشتم صدای فوق العاده با کیفیتی داشتن بعدش فروختم باند pioneer 6975 گرفتم ولی کیفیتشون در یک حدد هست بعضی مواقع پایونییر بهتره بعضی مواقع کنوود ولی من خودم میگم این کنوود عالیه هم قیمتش خوبه هم صدای کیفیتی داره قیمتش تو شهر ما حدود 90-95 تومن هست ولی پایونییر 140 تومن حتما اینارو بخرید راضی میشین و اینم بگم اگر بتویند یک آمپلی 2 کاناله با قیمت 70-80 با یه هدیونیت پایونیر 7150 به قیمت 220-230 بخیر دیگه به اوج لذت از صدای این باندها میرسین و اصلا نمیخواین عوضش کنید بی شک این مدل عالیه دلیل بیس مناسب و صدای زیر مناسب پس شک نکنید @};-

لینک به دیدگاه

درود ،جناب حسينی 2 باند 6975 پايونير و 718 معمولی و 718 ex جز باندهای بازاری @};- به حساب ميآن و فقط شدت صدای بالايی دارند ولی مخصوصا در سری جديد که ديگر مثل سری قديم کيفيت لازم ندارند ،صدا مخصوصا در تيوتر ها کاملا تيز هست

باند 718 به اين دليل که بدون آمپ هم خروجی صدا بالايی داره در ايران معروف شد ،بجای اين 2 باند گزينه های بهتری هستند که متاسفانه به علت عدم آشنايی خريداران ،در بازار آنچنان معروف نيستند ،ولی قبل از معرفی يک سئوال بنده مطرح ميکنم و با دقت پاسخ بدين،جز کدام دسته هستين

1)ولوم ضبط بر روی 50-90 % و به قولی دوپس دوپس ! (آهنگ برای مردم خارج ماشين!)

2)ولوم 10-60 و تمايل به شنيدن جزئيات موسيقی و يا به عبارتی موسيقی با کيفيت (موسيقی بری افراد داخل ماشين)

لینک به دیدگاه

درود ،جناب حسينی 2 باند 6975 پايونير و 718 معمولی و 718 ex جز باندهای بازاری @};- به حساب ميآن و فقط شدت صدای بالايی دارند ولی مخصوصا در سری جديد که ديگر مثل سری قديم کيفيت لازم ندارند ،صدا مخصوصا در تيوتر ها کاملا تيز هست

باند 718 به اين دليل که بدون آمپ هم خروجی صدا بالايی داره در ايران معروف شد ،بجای اين 2 باند گزينه های بهتری هستند که متاسفانه به علت عدم آشنايی خريداران ،در بازار آنچنان معروف نيستند ،ولی قبل از معرفی يک سئوال بنده مطرح ميکنم و با دقت پاسخ بدين،جز کدام دسته هستين

1)ولوم ضبط بر روی 50-90 % و به قولی دوپس دوپس ! (آهنگ برای مردم خارج ماشين!)

2)ولوم 10-60 و تمايل به شنيدن جزئيات موسيقی و يا به عبارتی موسيقی با کيفيت (موسيقی بری افراد داخل ماشين)

ارش جان از دسته دو هستم و بیشتر اهنگهای سنتی و اروم گوش میدم نه اینکه دوپس دوپس گوش ندم ولی گزینه 2

من خیلی عجله داشتم و رفتم 718 رو با گارانتی خریدم منو ببخشید کاشکی زودتر راهنمایی میکردید .

لینک به دیدگاه

مبارکتون باشه ،ولی يک نکته خدمت شما عرض کنم ،718 در ابتدا صدايی جالب داره ولی طی سفر يا يک رانندگی نسبت طولانی بعد از مدتی احساس ميکنيد ديستورشن يا بهم ريختگی و بينظمی هايی در صدا متوجه ميشيد ،و صد البته اگر گوشتون مثل بنده حساس باشه از موسيقی گوش کردن خسته ميشيد و بعد فرضا 2 ساعت حتی ضبط خاموش ميکنيد!

اگر زبونم لال اين مورد تجربه کردين همون معضل 718 هست ولی اگر از صدا راضی بودين که هيچ... @};-

لینک به دیدگاه

مبارکتون باشه ،ولی يک نکته خدمت شما عرض کنم ،718 در ابتدا صدايی جالب داره ولی طی سفر يا يک رانندگی نسبت طولانی بعد از مدتی احساس ميکنيد ديستورشن يا بهم ريختگی و بينظمی هايی در صدا متوجه ميشيد ،و صد البته اگر گوشتون مثل بنده حساس باشه از موسيقی گوش کردن خسته ميشيد و بعد فرضا 2 ساعت حتی ضبط خاموش ميکنيد!

اگر زبونم لال اين مورد تجربه کردين همون معضل 718 هست ولی اگر از صدا راضی بودين که هيچ... @};-

ممنونم ارش جان من که گوشم خیلی حساسه و موسیقی روتا حدودی میفهمم . تست میزنم و اینو از اشنا خریدم اگر جواب کارمو نداد عوضش میکنم خیلی راحت .

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

718 باند خوبیه.. البته اگه اصلی گارانتی دارش رو خریده باشید... برای لذت بردن از موسیقی یه ساب 3010 کنووود هم بندازید رو تاقچه که ویبره و لو بیس و دیپ هم بهتون برسه.. می تونید از تیوتر هم استفاده کنید.. ماشین چیه ؟ چقدر دیگه می خوای خرج کنید ؟ هد یونیت چیه ؟

لینک به دیدگاه

سلام جناب حسینی منم رو ماشینم 718 دارم باند خیلی خوبیه ولی دقت کنید حتما ساخت ویتنام باشه چون اندونزی هم داره که کیفیت درستی نداره

موفق باشید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...