رفتن به مطلب

مود کردن کیس ( دوستان راهنمایی کنن )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان عزیز لیونی یک عدد کیس x9  گیرم امده که از حالت نرمال در امده و تو بار هم شیشه بقل هم شکسته

حالا میخوام یک دستی به سرو وضعش بکشم

البته من زیاد نمیتونم هزینه بکنم نهایت 200 تومان ( اونم شاید )

البته من فقط ظاهر کیس رو میخواد زیبا کنم داخل کیس رو بخاطر تعویض مدام قطعات زیاد نمیتونم دستکاری کنم

حالا نظری که خودم دارم میخوام شیشه بقل رو بدم بسازن و روش رو برچسب سیاه بزنم و روی اون برچسب قبلش بدم برش طرح بدن

قاب جلو هم کنده شده و شیشه گذاشته شده من میخوام روی اون شیشه هم برچسب بزنم و بازم روی برچشب طراحی کنم

و داخل کیس و جلوش رو میخوام چراغ led بزارم که این طرحها به قشنگش نمایان بشه

حالا اگر دوستان نظر بهتری دارن در میون بزارن

راستی حکاکی لیزر قیمتش به چه صورت هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوت عزیز. میتونید از این کیت استفاده کنید:

http://pcmod.ir/Green-Predator-X9-Custom-Door-Pro-Window-Kit?search=x9

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هزینش بالاست

من نمیتونم اینقدر هزینه بکنم اونم فقط برای یک مورد

شیشه بگیرم بدم شیشه بر برش بزنه فکر نکنم اینقدر هزینه بندازه

لینک به دیدگاه

منم ایکس 9 دارم دوست عزیز از شیشه درب بغلش خوشم نمیاد طرحشو دادم برام در بیارن فردا هم حاضره نصبش میکنم.

هزینش هم شد 15.000 تومان

حالا من نمیدونم اون سایت چرا زده 150.000 شاید جنسش الماسه :)))))))))))

ویرایش شده توسط Oceanic
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم ایکس 9 دارم دوست عزیز از شیشه درب بغلش خوشم نمیاد طرحشو دادم برام در بیارن فردا هم حاضره نصبش میکنم.

هزینش هم شد 15.000 تومان

الماس باشه میشه 150 میلیون! :wacko: قیمت نداری ها!!! :cool:

ویرایش شده توسط ـ۞ Devileytion ۞ـ
لینک به دیدگاه

الماس باشه میشه 150 میلیون! :wacko: قیمت نداری ها!!! :cool:

منظور چیز دیگه بود برادرجان.بفهههمممم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هزینش هم شد 15.000 تومان

دادی شیشه بر یا برش لیزر دادی

لینک به دیدگاه

دادی شیشه بر یا برش لیزر دادی

دادم شیشه بر.. جنس شیشه خود کیس رو هم نشونش دادم گفت از همین داریم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من یه شیشه ای میخوام که روش فقط مشکی باشه و تو دلش شفاف باشه

که بدم روش رو حکاکی کن

اینطور طرح رو شیشه حکاکی میشه و وقتی نوربخوره خیلی زیبا میشه

چنین شیشه ای داریم

لینک به دیدگاه

هزینش هم شد 15.000 تومان

سلام دوست عزیز بنده مدیر سایت pcmod.ir هستم در مورد قیمت این کیت باید به چند نکته اشاره کنم

متریال به کار رفته تو این کیت پلکسی تایوانی nsf است که بهترین پلکسی موجود در بازاره و اینکه 6mm است این متریالی که برای شما دادن 15 تومن 100% یا شیشه است یا پلکسی 3میل ایرانی که وقتی لیزر برشش میده گوشه هاش سیاه مشنو پف میکنن در اوردن این زوایا و کپی خود طرح و زدن حداقل باید دو تا شابل باید بزنن تا ببینن فیت اندازه خود درب است یا نه ممنون میشم از پلکسی که فردا قراره تحویل بگیرید عکس بدید و متریالشم ذکر کنید که از چه نوعی است چون واقعا با این قیمتی که شما گفتید نمیتونید کپی محصولی که ما ارائه میکنیم و درست کنید اگر کپی همینو زدید من به این دوستمون که شیشه درب و خواستن مجانی یه کیت میدم .

ویرایش شده توسط GNBBAKER
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بنده مدیر سایت pcmod.ir هستم در مورد قیمت این کیت باید به چند نکته اشاره کنم

متریال به کار رفته تو این کیت پلکسی تایوانی nsf است که بهترین پلکسی موجود در بازاره و اینکه 6mm است این متریالی که برای شما دادن 15 تومن 100% یا شیشه است یا پلکسی 3میل ایرانی که وقتی لیزر برشش میده گوشه هاش سیاه مشنو پف میکنن در اوردن این زوایا و کپی خود طرح و زدن حداقل باید دو تا شابل باید بزنن تا ببینن فیت اندازه خود درب است یا نه ممنون میشم از پلکسی که فردا قراره تحویل بگیرید عکس بدید و متریالشم ذکر کنید که از چه نوعی است چون واقعا با این قیمتی که شما گفتید نمیتونید کپی محصولی که ما ارائه میکنیم و درست کنید اگر کپی همینو زدید من به این دوستمون که شیشه درب و خواستن مجانی یه کیت میدم .

سلام

من قصد بی احترامی نداشنم.فقط شوخی کردم.

این دوستمون گفته بودن نمیخوان زیاد هزینه کنن برای اون گفتم.

اصلا تمامه حرف شما درست.

من حرفم اینه هرچیم باشه 15000 تومان خیلی به صرفه تره.گیرم خراب شد.شکست.خط افتاد.خرجش 15 تومن دیگست.حالا چشم حاضر شد عکس هم میزارم.

در ضمن جنسش از شیشه نیست.

ویرایش شده توسط Oceanic
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من دیشب به سایتتون سر زدم و کارهاتون رو دیدم

واقعا عالی بود

لینک به دیدگاه

این پلکسی درب کیس HAF X است که فروزن داره میده 60 دلار به زوایای شیشه دقت کنید با زاویه های خود درب اصلا یکی نیست و زاویه ها فرق میکنه

http://www.frozencpu.com/products/19778/win-152w/Cooler_Master_HAF-X_Series_Custom_DIY_Bolt-On_Full_Window_Kit_w_White_Trim_430_x_405mm.html

حالا به محصولی که ما برای کیس HAF X طراحی کردیم نگاه کنید زاویه های پلکسی کپی چیزیه که رو خود درب کیس هستش جالب اینجاست که ما یه فریم مشکی رنگ هم روی کیت ارائه میکنیم که طرح درب و خیلی زیباتر نشون میده و نقاط برش خورده روی درب و پولیش میده قیمت هم لطفا مقایسه کنید 

http://pcmod.ir/Pro-Case-Window-Kit?product_id=145

قابل ذکره که FROZEN CPU بزرگترین سایت دنیا تو این کاراست ولی محصولش کیفیت محصول مارو نداره تنها هدف ما اینه که محصول درجه یک و بدون ایراد دست مشتری بدیم چون بزرگترین سرمایه ما رضایتمندی مشتری ماست

کیت نصب شده روی کیس یکی از کاربران لیون کامپیوتر

http://forums.sakhtafzarmag.com/attachment.php?attachmentid=35806&d=1421497460

http://forums.sakhtafzarmag.com/attachment.php?attachmentid=35807&d=1421497471

ب

ویرایش شده توسط GNBBAKER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای طرح بقل اینو میخوام در بیارم

post-7187-0-34087800-1435339280_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

هزینش هم شد 15.000 تومان

حالا من نمیدونم اون سایت چرا زده 150.000 شاید جنسش الماسه  :)))))))))))

منم با همشهریمون موافقم کار گروه PC Mod یه چیز دیگست

الان یه پلکسی ایرانی بخوای با اون سایز بگیری 7-8 تومن درمیادش 

من برا یه کیس 50 تومنی انجام دادم بعد یه مدت خود به خود ترک برداشت و کلی هم خش روش افتاد.تازه با پنبه پاک میکشد   :D

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان اگر یخورده به من مشاوره بدین بد نیست

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز شما هم با ایمیل پشتیبانی سایت یا با موبایل بنده در ارتباط باش خودم در خدمتتم راهنمایی میکنم .

info@pcmod.ir

09367078895 اینم شمارمه مهدی حیدرپور

حتما تماس بگیر برای مشاوره و اموزش پول نمیگیریم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...