رفتن به مطلب

مشاوره جهت تعویض مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیزم

یه مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده که اونم اینه:

در حال حاضر دارم از مانیتور LG IPS 226v استاده میکنم اما قصد دارم مانیتور LG 29UM65 IPS Ultra-Wide رو جایگزینش کنم

حالا چند تا مسئله هست:

* من با مدل LG 25UM65 IPS Ultra-Wide کار کردم و هیچ مشکلی با رزولوشن ،پاسخدهی و واید بودنش نداشتم فقط یه مقدار عرضش کوچیک بود (از نظر رزولوشنی منطورم نیست بلکه از نظر اندازه) و به نظرم مدل 29 اینچش این مسئله رو رفع میکنه

* قیمت مدل 29 اینچ به نظرم مناسبه و مشکلی از این جهت ندارم

* مانیتور خودم تا چه قیمتی قابلیت فروش داره و در واقع چقدر می ارزه؟چون به هر حال مانیتور خودم بی استفاده میشه برام  :D 

نظر به عدم دارا بودن دانش کافی اینجانب در زمینه مانیتور، میخواستم بدونم که "دوستانِ وارد در زمینه مانیتور" نظرشون راجع به این تغییر چیه

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عرض پنل 25UM65 حدود 28 سانته و عرض پنل 29UM65 تقریباً 33 سانت. از طرفی طول پنل 29UM65 نزدیک به 10 سانت بیشتره. نسبت طول به عرض 2 به 1 هستش ممکنه بازم احساس کنی عرضش کمه . به نظرم برو از نزدیک ببین طبقه 2 یا 3 پاساژ ایران یدونه پشت ویترین داشت اگه هنوز داشته باشه بگو روشنش کنه و خودت مقایسه کن. در شرف خرید S27D590 که بودم این مانیتور هم به همراه ایسوس های 27 اینچ جزو گزینه های خریدم بود و انصافاً مانیتور بسیار خوبیه فقط بخاطر الترا واید بودنش تصمیم به خرید S27D590 از نوع وارداتی کردم و اونم مانیتور فوق العاده ایه .

مانیتور خودت رو هم فکر می کنم در رنج 350 قیمت داشته باشه

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عرض پنل 25UM65 حدود 28 سانته و عرض پنل 29UM65 تقریباً 33 سانت. از طرفی طول پنل 29UM65 نزدیک به 10 سانت بیشتره. نسبت طول به عرض 2 به 1 هستش ممکنه بازم احساس کنی عرضش کمه . به نظرم برو از نزدیک ببین طبقه 2 یا 3 پاساژ ایران یدونه پشت ویترین داشت اگه هنوز داشته باشه بگو روشنش کنه و خودت مقایسه کن. در شرف خرید S27D590 که بودم این مانیتور هم به همراه ایسوس های 27 اینچ جزو گزینه های خریدم بود و انصافاً مانیتور بسیار خوبیه فقط بخاطر الترا واید بودنش تصمیم به خرید S27D590 از نوع وارداتی کردم و اونم مانیتور فوق العاده ایه .

مانیتور خودت رو هم فکر می کنم در رنج 350 قیمت داشته باشه

سلام

مگه از رفیق قدیمی خودمون راهنمایی بر بیاد  :D  @};- مرسی عزیز دل

خب پس با این اوصاف که 5 سانت از عرض و حدود 10 سانت از طول از مدل 25 اینچ بزرگتره به نظرم مناسبه و همین راهنماییت خیلی کمک میکنه به انتخابم

چون با 25 اینچش کار کردم و اتفاقا" برای کارم مدل واید بهتر جواب میده (امکان دوبخش کردن صفحه که روی مدل 25 اینچی باش کار کردم برای ترجمه و...) اصرار روی مدلهای واید دارم

فقط یه سوال دیگه، این مورد که داری میگیری S27D590  یا شایدم گرفتی :دی چقدر تموم شد برات؟ اگه خواستی میتونی پیام بفرستی این مورد رو :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

مگه از رفیق قدیمی خودمون راهنمایی بر بیاد  :D  @};- مرسی عزیز دل

خب پس با این اوصاف که 5 سانت از عرض و حدود 10 سانت از طول از مدل 25 اینچ بزرگتره به نظرم مناسبه و همین راهنماییت خیلی کمک میکنه به انتخابم

چون با 25 اینچش کار کردم و اتفاقا" برای کارم مدل واید بهتر جواب میده (امکان دوبخش کردن صفحه که روی مدل 25 اینچی باش کار کردم برای ترجمه و...) اصرار روی مدلهای واید دارم

فقط یه سوال دیگه، این مورد که داری میگیری S27D590  یا شایدم گرفتی :دی چقدر تموم شد برات؟ اگه خواستی میتونی پیام بفرستی این مورد رو :دی

ارادتمند استاد خودم @};-  @};-  @};-

من هر دو رو از نزدیک دیدم مدل 25 اینچش همونطور که خودت گفتی عرضش کمه اما در 29UM65 چنین مشکلی ندیدم. ضمن اینکه واید 29 اینچ رقیب این مدل از برند ایسوس تقریباً قیمتی دو برابر این داره. 29UM65 از هر لحاظ برای کار شما ایده آله

حدود 1 ماه پیش S27D590 خریدم. اگه دوست داشتی از نزدیک ببینی و مقایسه کنی هماهنگ کن وقتی خونه بودم بیا در خدمتم

الان فروشگاه لیون هم همین مدل رو موجود داره اول مدل 595 بود الان نوشته 590 . اگه مدل غیر ایرانیش باشه(مونتاژ چین) پس همونیه که من دارم و قیمتشم عالیه یکسال هم گارانتی داره

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

با تشکر فراوان از آقا مجید و دیگر دوستان که باشون مشورت کردم در مورد مانیتور  @};- 

در پایان یک عدد مانیتور LG 29UM65 IPS Ultra-Wide از فروشگاه لیون خریداری شد و کاملا راضی هستم  :D 

از دید وسیعتر و بهتری که رزولوشن 2560 در 1080 در بازیها بهم میده هم دارم نهایت لذت رو می برم  مخصوصا" در Witcher 3 و GTA V

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...