رفتن به مطلب

خرید یک سیستم با بودجه 3 تومن یا کمتر با بیشتر برای بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ...

حدود 3 هفته پیش دوستان ، من رو در خرید و انتخاب قطعات کامپیوتر با بودجه 5.500 راهنمایی کردند که بسیار ارزشمند بود و من هم با توجه به اطلاعات خوبی که در اختیارم قرار دادند سیستم رو خریداری کردم حالا این سیستم رو برای دوستم میخوام :

سیستمی باشه که در حدود 3 تومن که کف یه سیستم گیم باشه تو خود لیون کف سیستم گیم رو 2.500 زده با همه امکانات (موس-کیبورد-اسپیکر)

سیستمی که پیشنهاد میکنید شامل یه کیس باشه + مانیتور و به طوری باشه که بتونه بازی های روز رو جواب بده ممنون از همتون

لینک به دیدگاه

Intel Core i5-4460 - 570t

GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 - 260t

Gigabyte GA-H97-Gaming 3 - 490t

Green GP600A-HP - 270t

Galax GTX 960 OC 2GB - 760t

Asus 24X DRW-24D3ST - 70t

Western Digital Caviar Blue 1TB - 180t

Green X+ Eagle Gaming - 120t

Samsung 850 EVO 120GB - 280t

قيمت : 3 تومان

متاسفانه بودجه محدوده و به مانيتور نميرسه ولي اگه تونست افزايش بودجه بده اين مدل خوبه

Samsung Full HD S24D395 Plus PLS - 640t

اگه هم نمي تونه افزايش بودجه بده اعلام كنيد از بقيه قطعات بزنم

لینک به دیدگاه

Intel Core i5-4460 - 570t

GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 - 260t

Gigabyte GA-H97-Gaming 3 - 490t

Green GP600A-HP - 270t

Galax GTX 960 OC 2GB - 760t

Asus 24X DRW-24D3ST - 70t

Western Digital Caviar Blue 1TB - 180t

Green X+ Eagle Gaming - 120t

Samsung 850 EVO 120GB - 280t

قيمت : 3 تومان

متاسفانه بودجه محدوده و به مانيتور نميرسه ولي اگه تونست افزايش بودجه بده اين مدل خوبه

Samsung Full HD S24D395 Plus PLS - 640t

اگه هم نمي تونه افزايش بودجه بده اعلام كنيد از بقيه قطعات بزنم

سلام   داداش به نظرت  مادر برد رو z97 killer asrock  بردارم  با  رم Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3

بهتر نیست؟

چون 10 تومن هم ارزون تر درمیاد  خود لیون تخفیف گزاشته در :

http://lioncomputer.ir/product/5422/ASRock+Z97+Killer+%2B+Gskill+Trident+X+8GB+4GBx2+2400Mhz/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

برای این بودجه فعلا ssd نیاز نیست این پول رو میشه رو گرافیک بهتر برای اجرای بهتر بازی ها هزینه کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان ...

حدود 3 هفته پیش دوستان ، من رو در خرید و انتخاب قطعات کامپیوتر با بودجه 5.500 راهنمایی کردند که بسیار ارزشمند بود و من هم با توجه به اطلاعات خوبی که در اختیارم قرار دادند سیستم رو خریداری کردم حالا این سیستم رو برای دوستم میخوام :

سیستمی باشه که در حدود 3 تومن که کف یه سیستم گیم باشه تو خود لیون کف سیستم گیم رو 2.500 زده با همه امکانات (موس-کیبورد-اسپیکر)

سیستمی که پیشنهاد میکنید شامل یه کیس باشه + مانیتور و به طوری باشه که بتونه بازی های روز رو جواب بده ممنون از همتون

درود

سیستم با مانیتور کف بودجه شما

گرافیک مورد نظر در بین گرافکهای موجود از همشون بهتر و قویتره

post-18285-0-66970500-1435428745_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

با یک مین سبک تر هم  کارتون راه میفته من دقیقا نمیدونم مین h97 با این بودجه چه مزیتی به h81 داره 

مین h81 رو میشه با 160 تومن تهیه کرد و با باقی پول رم رو ارتقا داد و یا  سی پی یو 4690 برداشت 

لینک به دیدگاه

شما یک عدد مادربورد تا 275 تومن بگیرید. اس اس دی هم لازم ندارید. مثلا H81 یا B85

ویرایش شده توسط 3hooman
لینک به دیدگاه

thumb_1402137945_4690.jpg Intel Core™ i5-4460 Haswell Processor وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۵۷۵,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۵۷۵,۰۰۰ تومان thumb_1425288359_GTX%20960%20-%2001.jpg Zotac GTX 960 2GB GDDR5 وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۷۷۵,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۷۷۵,۰۰۰ تومان thumb_1435226166_orginal_1406106550_Fata ASRock Z97 Killer + Gskill Trident X 8GB 4GBx2 2400Mhz وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۷۴۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۷۴۹,۰۰۰ تومان thumb_1413795067_S24D595PL%20-%2001.jpg Samsung S24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor وضعیت گارانتی : با گارانتی سام سرویس     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۶۷۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۶۷۰,۰۰۰ تومان thumb_1425107755_GREEN%20450-650%20UK%20 GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۲۶۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۲۶۹,۰۰۰ تومان thumb_1375510593_011.jpeg WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD وضعیت گارانتی : با گارانتی سازگار ارقام     رنگ : آبی delete.png حذف قیمت : ۱۷۳,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۷۳,۰۰۰ تومان thumb_DVR-218L_reg.jpg Pioneer DVD-RW 24X وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۵۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۵۴,۰۰۰ تومان thumb_1417600831_01.jpg کیس گرین ایکس 2 جگوار وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱۶۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۶۴,۰۰۰ تومان

نظرتون چیه ؟

راستی چرا رم با فرکانس پایین و مادر بورد با  امکانات کمتر پیشنهاد میکنید؟ مثلا همین asrock z97 killer یکی از امکاناتی  که داره پورت lan با تکنولوژی E2200   killer  هستش که  در سرعت های بازی ها تاثیر داره ...

رم با فرکانس بیشتر در بازی ها تاثیر داره ؟

باز هم ازتون ممنونم

مبلغ قابل پرداخت : ۳,۴۲۹,۰۰۰ تومان

لینک به دیدگاه

درود

سیستم با مانیتور کف بودجه شما

گرافیک مورد نظر در بین گرافکهای موجود از همشون بهتر و قویتره

attachicon.gif2.jpg

داداش  ممنون که  وقت گزاشتی  این سیستمی که نوشتم بهتره یا سیستم شما بلاخره 500 تومنم 500 تومنه  :D   ولی  میخوام  سر 500 تومن سیستم  دوستم بد از  آب  در نیاد  حالا چرا دوستان میگن ssd لازم نیست ؟

لینک به دیدگاه

thumb_1402137945_4690.jpg Intel Core™ i5-4460 Haswell Processor وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۵۷۵,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۵۷۵,۰۰۰ تومان thumb_1425288359_GTX%20960%20-%2001.jpg Zotac GTX 960 2GB GDDR5 وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۷۷۵,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۷۷۵,۰۰۰ تومان thumb_1435226166_orginal_1406106550_Fata ASRock Z97 Killer + Gskill Trident X 8GB 4GBx2 2400Mhz وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۷۴۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۷۴۹,۰۰۰ تومان thumb_1413795067_S24D595PL%20-%2001.jpg Samsung S24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor وضعیت گارانتی : با گارانتی سام سرویس     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۶۷۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۶۷۰,۰۰۰ تومان thumb_1425107755_GREEN%20450-650%20UK%20 GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۲۶۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۲۶۹,۰۰۰ تومان thumb_1375510593_011.jpeg WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD وضعیت گارانتی : با گارانتی سازگار ارقام     رنگ : آبی delete.png حذف قیمت : ۱۷۳,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۷۳,۰۰۰ تومان thumb_DVR-218L_reg.jpg Pioneer DVD-RW 24X وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۵۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۵۴,۰۰۰ تومان thumb_1417600831_01.jpg کیس گرین ایکس 2 جگوار وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱۶۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۶۴,۰۰۰ تومان

نظرتون چیه ؟

راستی چرا رم با فرکانس پایین و مادر بورد با  امکانات کمتر پیشنهاد میکنید؟ مثلا همین asrock z97 killer یکی از امکاناتی  که داره پورت lan با تکنولوژی E2200   killer  هستش که  در سرعت های بازی ها تاثیر داره ...

رم با فرکانس بیشتر در بازی ها تاثیر داره ؟

باز هم ازتون ممنونم

مبلغ قابل پرداخت : ۳,۴۲۹,۰۰۰ تومان

همچیش خوبه  همین رو بگیر.

لینک به دیدگاه

سلام

برای این بودجه فعلا ssd نیاز نیست این پول رو میشه رو گرافیک بهتر برای اجرای بهتر بازی ها هزینه کرد 

با سلام خدمت شما دوست عزیز  میشه   ازتون خواهش کنم  سیستم مورد نظرتون رو ارایه بدید؟

لینک به دیدگاه

با یک مین سبک تر هم  کارتون راه میفته من دقیقا نمیدونم مین h97 با این بودجه چه مزیتی به h81 داره 

مین h81 رو میشه با 160 تومن تهیه کرد و با باقی پول رم رو ارتقا داد و یا  سی پی یو 4690 برداشت 

باسلام 

اگر من  بیام همون  h81  رو خریداری کنم   رم  رو تا 1600 ساپورت میکنه   سوال من اینه رم   با فرکانس پایین تر  تاثیری در  اجرای بازی ها  نداره  فرکانس رم باعث تغییر در چه چیز هایی میشه؟ اگه  میشه سیستم پیشنهادیتون رو هم ارایه بدید ممنونم که وقت گزاشتید

لینک به دیدگاه

همچیش خوبه  همین رو بگیر

با سلام  آیا به نظرتون ssd  لازم هست یا نه؟ و  رم با فرکانس بیشتر چه مزیتی  نسبت به فرکانس پایین تر داره؟

لینک به دیدگاه

8350 fx فکر کنم بهتر از این سی پی یو اینتل باشه مقایسه زیر رو ببنیید  قیمت FX 8350 حدود 620 تومن همین حدود ( خودم موجود دارم ازش)

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4460-vs-AMD-FX-8350 

مادربورد هم asus M5A97 R2.0 قیمت 365 تومن (موجوده سه سال گارانتی سازگار تا 2018)

تحلیل مادربورد به فارسی:
http://www.takmax.com/asus-m5a97-r2.0.html

هزینه اضافی برای چی!؟

ویرایش شده توسط internet
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قطعات انتخابی خودت خوبه

اگه    ASRock Z97 Anniversary LGA1150 Z97 Mainboard با 383 تومن

هارد  Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD با 166 تومن 

مانیتور سایز پایینتر و رم فرکانس پایینتر  رو انتخاب کنی مبلغ برای انتخاب گرافیک 970 که خیلی قویتر از 960 در اجرای بازی بیشتر جور میشه

نظر کلی من این هست که رم-پاور-مانیتور- رو کارکرده سالم و تمیز گارانتی دار خرید کنه تا با خیال راحت تر بتونه رو قطعات اصلی مانور بهتر بده  خصوصا گرافیک 

به نظرم به گزینه گرافیک های 290x غیر رفرنس کارکرده مطمئن 

970 کارکرده مطمئن فکر کنید خوبه برای این بودجه ای که دارید تقریبا هم قیمت نو کارت 960 میشه ولی خیلی قدرتمند تر

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

فرکنس رم تقریبا هیچ تاثیری نداره توی فریم ریت ندارن مگر اینکه APU های amd رو بخوای استفاده کنی یا igpu ......

چیپست هم اونقدر تفاوتی نداره مگر توی تعداد پورت ها و یا پشتیبانی از raid و این حرفا .....

در کل از هرچی میتونی بزن برس به رنج 970 کارت گرافیک برای سیستم گیمینگ خیلی مهم تر از مادربرد یا فرکانس رمه.....

در آنده هم برای انکه بازی ها سریع تر لود بشن یه ssd بگیر ...(بیشتر اگه می خوای bf4 مالتی بازی کنی که لودینگاش خفن طولانیه)...........

اگر دوست داشتی میتونی cpu از amd هم ورداری بسته به خودته....

+

اون Killer lan هم به دردتون نمی خوره خیالت راحت مگر بخواید برید lanparty که اونجام بعید میدونم به درد بخوره.....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش  ممنون که  وقت گزاشتی  این سیستمی که نوشتم بهتره یا سیستم شما بلاخره 500 تومنم 500 تومنه  :D   ولی  میخوام  سر 500 تومن سیستم  دوستم بد از  آب  در نیاد  حالا چرا دوستان میگن ssd لازم نیست ؟

اگه 500 اضافه داشته باشی به نظرم بهتره بزاری رو گرافیک و gtx 970 بگیری

ssd فقط سرعت لود بازیها و ویندوز میبره بالا و تاثیری تو بازی نداره و بعدا میشه اضافه کرد

فرکانس رم هم تاثیر چندانی تو بازی نداره در حد 2الی 3 فریم

سی پی یو 4460 قابلیت اوورکلاک چندانی نداره پس نیازی به برد z نیست همون h97 کافیه 

لینک به دیدگاه

من این سیستم رو پیشنهاد میدم برای بودجه ی 3500...شما فقط یه GTX 970 ترجیحا Galax EX OC به همین قیمت بهش اضافه کنید...یا از مارک Zotac.

l3pl_capture_thumb.jpg

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

باسلام 

اگر من  بیام همون  h81  رو خریداری کنم   رم  رو تا 1600 ساپورت میکنه   سوال من اینه رم   با فرکانس پایین تر  تاثیری در  اجرای بازی ها  نداره  فرکانس رم باعث تغییر در چه چیز هایی میشه؟ اگه  میشه سیستم پیشنهادیتون رو هم ارایه بدید ممنونم که وقت گزاشتید

منم لیستم مشابه دوستان هست در 70 درصد موارد جز چند تا مورد 

انتخاب  مین به نظر من H81 مناسب تر است 

انتخاب 4X2 گیگ رم 1600 درست است و انتخاب تک مازول 4 گیگ اشتباه است 

بجای CPU 4460 من 4690 رو انتخاب میکردم 

و بجای DVD درایور من برند HP رو که اونم 50 تومن است میپسندم 

در ضمن این سیستمی که شما جمع میکنید احتیاج به کیس های برند هم نداره و میتونید با یک کیس معمولی لارج که توی بازار کم نیست جمعش کنید 

و گرافیک رو 960 -2 گیگ برنمیداشتم یا 4 گیگ برمیداشتم یا یک رده میومدم پایین و 750TI میگرفتم 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

8350 fx فکر کنم بهتر از این سی پی یو اینتل باشه مقایسه زیر رو ببنیید  قیمت FX 8350 حدود 620 تومن همین حدود ( خودم موجود دارم ازش)

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4460-vs-AMD-FX-8350 

مادربورد هم asus M5A97 R2.0 قیمت 365 تومن (موجوده سه سال گارانتی سازگار تا 2018)

تحلیل مادربورد به فارسی:

http://www.takmax.com/asus-m5a97-r2.0.html

هزینه اضافی برای چی!؟

قطعات انتخابی خودت خوبه

اگه    ASRock Z97 Anniversary LGA1150 Z97 Mainboard با 383 تومن

هارد  Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD با 166 تومن 

مانیتور سایز پایینتر و رم فرکانس پایینتر  رو انتخاب کنی مبلغ برای انتخاب گرافیک 970 که خیلی قویتر از 960 در اجرای بازی بیشتر جور میشه

نظر کلی من این هست که رم-پاور-مانیتور- رو کارکرده سالم و تمیز گارانتی دار خرید کنه تا با خیال راحت تر بتونه رو قطعات اصلی مانور بهتر بده  خصوصا گرافیک 

به نظرم به گزینه گرافیک های 290x غیر رفرنس کارکرده مطمئن 

970 کارکرده مطمئن فکر کنید خوبه برای این بودجه ای که دارید تقریبا هم قیمت نو کارت 960 میشه ولی خیلی قدرتمند تر

فرکنس رم تقریبا هیچ تاثیری نداره توی فریم ریت ندارن مگر اینکه APU های amd رو بخوای استفاده کنی یا igpu ......

چیپست هم اونقدر تفاوتی نداره مگر توی تعداد پورت ها و یا پشتیبانی از raid و این حرفا .....

در کل از هرچی میتونی بزن برس به رنج 970 کارت گرافیک برای سیستم گیمینگ خیلی مهم تر از مادربرد یا فرکانس رمه.....

در آنده هم برای انکه بازی ها سریع تر لود بشن یه ssd بگیر ...(بیشتر اگه می خوای bf4 مالتی بازی کنی که لودینگاش خفن طولانیه)...........

اگر دوست داشتی میتونی cpu از amd هم ورداری بسته به خودته....

+

اون Killer lan هم به دردتون نمی خوره خیالت راحت مگر بخواید برید lanparty که اونجام بعید میدونم به درد بخوره.....

اگه 500 اضافه داشته باشی به نظرم بهتره بزاری رو گرافیک و gtx 970 بگیری

ssd فقط سرعت لود بازیها و ویندوز میبره بالا و تاثیری تو بازی نداره و بعدا میشه اضافه کرد

فرکانس رم هم تاثیر چندانی تو بازی نداره در حد 2الی 3 فریم

سی پی یو 4460 قابلیت اوورکلاک چندانی نداره پس نیازی به برد z نیست همون h97 کافیه 

من این سیستم رو پیشنهاد میدم برای بودجه ی 3500...شما فقط یه GTX 970 ترجیحا Galax EX OC به همین قیمت بهش اضافه کنید...یا از مارک Zotac.

l3pl_capture_thumb.jpg

منم لیستم مشابه دوستان هست در 70 درصد موارد جز چند تا مورد 

انتخاب  مین به نظر من H81 مناسب تر است 

انتخاب 4X2 گیگ رم 1600 درست است و انتخاب تک مازول 4 گیگ اشتباه است 

بجای CPU 4460 من 4690 رو انتخاب میکردم 

و بجای DVD درایور من برند HP رو که اونم 50 تومن است میپسندم 

در ضمن این سیستمی که شما جمع میکنید احتیاج به کیس های برند هم نداره و میتونید با یک کیس معمولی لارج که توی بازار کم نیست جمعش کنید 

و گرافیک رو 960 -2 گیگ برنمیداشتم یا 4 گیگ برمیداشتم یا یک رده میومدم پایین و 750TI میگرفتم 

با سلام   خدمت  دوستان   که  دارن همه جوره راهنمایی میکنن  دم همتون گرم  :D

با  این  وجود همتون تقریبا روی  مادر برد سری H  و  gtx 970   اتفاق نظر دارید

چند  سوال  اگر من بیام h81  بردارم   مشکلی بوجود نمیاد؟ در مورد   کیس  هم  eagle   برای  این کارت مناسبه  جا میشه داخل  کیس؟

سیستمی هم که در نظر دارید با این وجود یه همچین چیزی از آب در میاد ...

thumb_1425114143_P81%20Pro3%20-%2001.jpg مادربورد ازراک پی 81 پرو 3 وضعیت گارانتی : با گارانتی سازگار ارقام     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۲۲۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۲۲۰,۰۰۰ تومان thumb_1402137945_4690.jpg Intel Core™ i5-4460 Haswell Processor وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۵۷۱,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۵۷۱,۰۰۰ تومان thumb_1375510593_011.jpeg WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD وضعیت گارانتی : با گارانتی سازگار ارقام     رنگ : آبی delete.png حذف قیمت : ۱۷۳,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۷۳,۰۰۰ تومان thumb_1407324065_1866%20cl8%20-%2001.jpg Gskill Ripjaws X 8GB 4GBx2 1600Mhz CL7 DDR3 Ram وضعیت گارانتی : با گارانتی     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۲۵۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۲۵۹,۰۰۰ تومان thumb_1413457453_970%20G1%20-%2001.jpg GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5 وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱,۵۳۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱,۵۳۰,۰۰۰ تومان thumb_1425107755_GREEN%20450-650%20UK%20 GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : مشکی delete.png حذف قیمت : ۲۶۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۲۶۹,۰۰۰ تومان thumb_1421220800_X%20Plus%20-%2001.jpg Green X Plus Eagle Case وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۱۱۷,۵۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۱۱۷,۵۰۰ تومان thumb_1413795067_S24D595PL%20-%2001.jpg Samsung S24D595 Plus 24inch PLS LED Monitor وضعیت گارانتی : با گارانتی سام سرویس     رنگ : delete.png حذف قیمت : ۶۷۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰۳۱۳۲۳۳۳۴۳۵۳۶۳۷۳۸۳۹۴۰۴۱۴۲۴۳۴۴۴۵۴۶۴۷۴۸۴۹۵۰  جمع : ۶۷۰,۰۰۰ تومان

دوستان  فقط یه مورد : )

میگم قیمتو به دوستم بگم   سکته نزنه یوقت  حالا دوستان عزیزی که گفتن ssd   هم   بخر  بماند   گرافیکو  تقریبا  تو رنج زوتاک در نظر گرفتم   که البته گرون تره کمی   که  همون مقدار   خرج   dvd RW  میشه   نظراتتون    برام  محترمه بس   لطفا نظرتون  رو  اعلام کنید

مبلغ قابل پرداخت : ۳,۸۰۹,۵۰۰ تومان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...