رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خرید پاور

Recommended Posts

درود خدمت همه ی دوستان گلم نماز روزه هاتون مورد قبول درگاه حق

دوستان بعد از کلی تحقیق و مشورت  با یکی از دوستان دارم  چند تا قطعه میگیرم که یکیش  پاور hx 1000i هست فقط چون دارن از سایت امازون برام خرید میکنن میخوام بدونم برق این پاور تو ایران مشکل سازه با نه؟ چون تا جایی که متوجه شدم  110هستش  اگر اینجوری باشه میشه  تو ایران ارش استفاده کرد ؟ بعد دوستان یه سوال دیگه  gtx 980ti از برند EVGA  انتخاب خوبی هست دیگه؟ یا بهتر از اینم هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود خدمت همه ی دوستان گلم نماز روزه هاتون مورد قبول درگاه حق

دوستان بعد از کلی تحقیق و مشورت  با یکی از دوستان دارم  چند تا قطعه میگیرم که یکیش  پاور hx 1000i هست فقط چون دارن از سایت امازون برام خرید میکنن میخوام بدونم برق این پاور تو ایران مشکل سازه با نه؟ چون تا جایی که متوجه شدم  110هستش  اگر اینجوری باشه میشه  تو ایران ارش استفاده کرد ؟ بعد دوستان یه سوال دیگه  gtx 980ti از برند EVGA  انتخاب خوبی هست دیگه؟ یا بهتر از اینم هست

سلام عزیز 

نماز روزه های شما هم قبول باشه . 

شما از هر جا پاور HX1000 رو تهیه کنید مشکلی ایجاد نمیشه و اوکی هست.  

پاور خوبیه و این پاور رو میتونید با گارانتی تخت جمشید از همینجا تهیه کنید نیازی نیست از امازون امریکا تهیه کنید عزیز.  

الان قیمتش با گارانتی تخت جمشید بین 800 الی 850 تومان هست.  

980Ti فعلا قیمت بسیار نجومی داره اگر براتون بودجه مهم نیست خوبه و مشکلی نیست ولی بنظر بنده در حال حاضر 980Ti هر کسی بخره بجز ضرر هیچی نداره چون در چند ماه اینده هم برنده های دیگر میاد و هم قیمتناش شکسته میشه در حال حاضر بهترین انختاب ممکن Sli 970 G1 هست که قدرت بسیار عالی داره. 

لینک به دیدگاه

ممنون احسان جان پس خیالم راحت شد دلیل اینکه از امازون میگیرم اینه که عموم اینارو برام میاره و قیمتش خیلی از اینجا ارزونتره 980ti برام 1900 میوفته و پاورم 630 تقریبا بازم ممنون از راهنماییت @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون احسان جان پس خیالم راحت شد دلیل اینکه از امازون میگیرم اینه که عموم اینارو برام میاره و قیمتش خیلی از اینجا ارزونتره 980ti برام 1900 میوفته و پاورم 630 تقریبا بازم ممنون از راهنماییت @};-

خواهش میکنم . 

مبارکه.  

;)

لینک به دیدگاه

قویترین 980ti موجود در حال حاضر از برند زوتاک و مدل اکسترم ادیشن هستش.که از مدلی که شما نام بردید خیلی قویتره.اما هنوز حتی توی آمازون ندیدمش.قیمتشم از evga پایینتر باشه بالاتر نیست.

اینم لینک مشخصاتش.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...