رفتن به مطلب

برترين آنتي ويروس 2008

i-man
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اطلاع رسانی خوبی بود ممنون

جالبه Kaspersky تو این آزمایش دوم شده

من خودم Kaspersky دارم وازش هم واقعا راضی هستم چون تا به حال به مشکلی باهاش نخوردم.

لینک به دیدگاه

Kaspersky به خاطر قیمتش دوم شده وگرنه از نظر کارایی اول هست که توی ایران قیمت نرم افزار معنا نداره مگر اینکه بخواهی از نمایندگی اون در ایران خرید بکنی که نماینده Kaspersky در ایران آواژنگ هست .

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان چرا انتی ویروس norton و mcafee در رده 6 و 7 جدول هستند؟

به خاطره آپدیت هستش ؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان چرا انتی ویروس norton و mcafee در رده 6 و 7 جدول هستند؟

به خاطره آپدیت هستش ؟

سلام محسن آقای گل

فکر کنم سه تا علت داشته باشه:

1-قیمت نسبتا بالا

2-گرفتن سرعت سیستم

3-آپدیت های حجیم

پیروز و موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب اگر مطالب با دلیل باشه میشه بیشتر بهش فکر کرد .

لینک به دیدگاه

بيت دفندر را بيشتر ميپسندم به 5 دليل

1- داراي هوش مصنوعي بالا و هر فايل را كه اين روزها برنامه نويسا براي محافظت فايلهاشون از متدهاي

پيشرفته فشرده سازي و رمزنگاري استفاده ميكنند، بعنوتن ويروس نميشناسد

2- داراي آنتي اسپاي ور قوي

3- داراي فايروالي كه بصورت حرفه ايي پورت هاي خروجي و ورودي را چك ميكند

4- آپديت سبك

5- محيط كاربري ساده و سريع

اما عيبش اينست كه روي يه كامپيوتر معمولي با باس 667 و CPU‌ضعيف كمي افت سرعت ايجاد ميكند

اما NOD32 نسخه Security كه تقليدي نچندان قوي از بيت است بخاطر هوش منوعي بالايش و تا الان

سبكترين آنتي ويروسي بوده است كه ديدم، ارادت خواصي بهش دارم.

در لينك زير دقت كنيد:

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com

ببنيد اكثر تروجانها با رجيستري سرو كار دارند و بيت دفندر در حال حاضر در ميان 4 رقيب اصلي خود تنها

آنتي ويروسي است كه Registry Startup Protection را داراست.

لینک به دیدگاه

من فقط میتونم تجربم رو در اختیار عزیزان بزارم و اون هم اینه که چند سال پیش هفته ای نبود که من ویندوز رو سیستممم عوض نشه ولی 2 ساله که دیگه این اتفاق کمتر میافته و اصلا میشه گفت نایفتاده و دیگه سیستم ویروس نگرفته

لینک به دیدگاه

مشکلی که Bitdefender داره اینه که فقط با ویندوز XP و Vista 32Bit کار میکنه . البته این چیزیه که اونجا نوشته.

لینک به دیدگاه

سلام

بنده در زمينه برنامه نويسي سيستمي و طبيعتا نرم افزارهايي شبيه ويروس و تروجان كه به سيستم مربوط ميشه فعاليت ميكنم، و طبق تجربه اي كه توي مدت ها كار با آنتي ويروس ها داشتم نظر خودمو ميگم...

KasperSky از نظر من قوي ترينه، البته در نسخ 7، چون ميتونم بگم از نسخه 6 تا 7 تفاوتي شبيه ويندوز ويستا با داس داره، حالا شايد در ظاهرش اينطوري نباشه ولي در عمل اينطوريه.

من از 3 سال پيش تا چندي پيش سايتي داشتم كه بخاطر يك KeyLogger هك شد، چون آنتي ويروس من 6 بود نه هفت! چرا 7 بود هك نميشدم، چون كلا سيستم تشخيص در 7 كاملا فرق كرده، چند نمونه رو كه خود من عملا به اونها رسيدم ميگم :

- روش كشف keylogger بصورت روتين و شناسايي از طريق ليست نيست، هر برنامه اي كه در حالت Focus نباشه و ورودي هاي ماوس و صفحه كليد رو ضبط كنه يك جاسوس شناخته ميشه، پس هر نوع keylogger با الگوريتمي به اين سادگي كشف ميشه، مگر به روشهايي خاص كه براي اون هم تدابيري انديشيده.

- اگر شما با سرعت بسيار زيادي در بخش هاي حساسي مثل وارد كردن رمز عبور براي خروج از آنتي ويروس تايپ كنيد، اون رو يك ربات شناسايي ميكنه، و اجازه خروج نميده!

- اگر شما برنامه هاي سيستمي مختلف ويندوز رو بصورت كاملا صفحه كليدي باز كنيد و تغيير بديد، بعد از ريست شدن سيستم عامل به شما ميگه اين تغييرات احتمالا توسط برنامه ربات انجام شده!!

- حتي در حالتي كه آنتي ويروس رو فكر ميكنيد خارج كرديد؛ يكسري فعاليت ها بصورت كاملا نا محسوس در حال اجرا هست كه تنها چند فايل سيستمي اصلي رو محافظت ميكنند!

- وقتي برنامه هاي زيادي در حال اجرا و رم و پردازنده سرشون شلوغ باشه، حتي اگر رمز عبور خروج آنتي ويروس رو 10 بار هم بزنيد به دليل مشكوك بودن اوضاع به هيچ وجه خارج نميشه.

و دلايلي ديگه كه مثل اينها جالب هستند...

لینک به دیدگاه

نسخه 6 نسبت به 7 خوب کمی ضعیف تره ولی اگه اپدیت هاش رو بگیرید مشکلی بوجود نمیاره من خودم تا به حال مشکلی نداشتم و کوچکترین و خطرناک ترین ویروس ها رو سریعا باهاشون مقابله میکنه مزیتی که ورژن 6 نسبت به 7 داره اینه که سرعت رو خیلی کمتر میگیره ولی ورژن 7 از نظر قدرت جلوگیری از ورود ویروس و امنیت سیستم قوی تر عمل میکنه.

لینک به دیدگاه

نه دوست عزيز، توصيه ميكنم نسخه 7 رو بگيريد، به هيچ وجه روش بررسي اون ها مشابه هم نيست، و جالبه بدونيد كه من حداقل روزي يك بار به روز ميكنم، و اون موقع كه اون بلا سر من اومد هم اين كار رو كرده بودم.

اون توضيحاتي كه در مورد 7 دادم در مورد 6 صدق نميكنه، در صورتي كه ميخواهيد، من متونم برنامه اي بنويسيم كه اين مطلب براي شما اثبات بشه.

موفق باشيد%

لینک به دیدگاه

نه دوست عزيز، توصيه ميكنم نسخه 7 رو بگيريد، به هيچ وجه روش بررسي اون ها مشابه هم نيست، و جالبه بدونيد كه من حداقل روزي يك بار به روز ميكنم، و اون موقع كه اون بلا سر من اومد هم اين كار رو كرده بودم.

اون توضيحاتي كه در مورد 7 دادم در مورد 6 صدق نميكنه، در صورتي كه ميخواهيد، من متونم برنامه اي بنويسيم كه اين مطلب براي شما اثبات بشه.

موفق باشيد%

ممنون کلام شما برای ما سنده و من هم قبول دارم 7 بهتره ولی فقط از نظز سرعت یکم بیشتر از 6 سرعت رو میگیره

لینک به دیدگاه

خواهش ميكنم شما بزرگوار هستيد؛

بله متاسفانه همين طور هست، و من معمولا بعد از بررسي نقاط مهم سيستم ازاون خارج ميشم.

البته در مواقعي كه فايلي رو ميگيرم و قصد باز كردن و يا كارهاي ديگه اي مثل Extract كردن فايل فشرده دارم حتما آنتي ويروس رو فعال ميكنم. بايد هميشه صداقت داشته باشيم، علاوه بر توانايي هاي اين آنت ويروس ضعف هايي نظير كاهش سرعت عملكرد سيستم، بوجود آوردن مشكل در دانلود فايلها از اينترنت، مخصوصا فايلهايي با رمز عبور رو ميشه اشاره داشت.

همگي موفق باشيد%

لینک به دیدگاه

خواهش ميكنم شما بزرگوار هستيد؛

بله متاسفانه همين طور هست، و من معمولا بعد از بررسي نقاط مهم سيستم ازاون خارج ميشم.

البته در مواقعي كه فايلي رو ميگيرم و قصد باز كردن و يا كارهاي ديگه اي مثل Extract كردن فايل فشرده دارم حتما آنتي ويروس رو فعال ميكنم. بايد هميشه صداقت داشته باشيم، علاوه بر توانايي هاي اين آنت ويروس ضعف هايي نظير كاهش سرعت عملكرد سيستم، بوجود آوردن مشكل در دانلود فايلها از اينترنت، مخصوصا فايلهايي با رمز عبور رو ميشه اشاره داشت.

همگي موفق باشيد%

بنده آنتی ویروس های این شرکت رو برای شما عزیزان اینجا گذاشتم میتونید آخرین نسخ اون رو همراه با اکتیو کی دانلود کنید و استفاده ببرید ازشون

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=566

پیروز و موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...