رفتن به مطلب

راهنمایی برای اورکلاک 8350 تا فرکانس 4.5GHz با فن استوک

Recommended Posts

سلام دوستان.

مشخصات سیستم :

Fx8350

r9 270x

8Gb buss 1600

msi 970a g43

580w Green

امروز صبح اومدم سیستم رو اورکلاک کنم. رفتم توی بایوس و فرکانس CPU رو گزاشتم روی 4.5Ghz یعنی 22.5x و ولتاژ رو روی 1.246500 که همون 1.24 ولت میشه.

و دیگه هیچ تغییری ندادم. اما سیستم بالا نمیاد . حتی توی bios هم به زور میره و بعد از 5 ثانیه قفل میکنه یا reset میشه. حتی در این حالت از cpu یه صدای ریز جیغ مانندی هم به گوش میرسه که با حرکت موس این صدا کم و زیاد میشه. دمای cpu هم 55 درجه بیشتر نیست پس نمیتونه از دمای زیاد باشه.

خواستم ببینم برای اورکلاک تا فرکانس 4.5GHz با فن استوک . این گزینه هارو روی چه مقداری set کنم که سیستم با 4.5GHz حالت stable داشته باشه.

Adjust PCI-E Frequancy

DRAM voltage

SB voltage

NB voltage

CPU voltage

CPU NB voltage

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

با اون برد و کولر استوک نمیتونید 8350 رو اور کنید.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

همانطورکه خودتون هم اطلاع دارید، CPU شما ضریب باز هست و برای افزایش فرکانس فقط کافیه که ضریب cpu رو بالا ببرید.

برای این کار شما ابتدا ولتاژ cpu رو در حالت فول لود مثلا درهنگام تست با برنامه PRIME 95 با برنامه های نظیرHwmonitor یا CPU-z  مانیتور کنید(بدست بیارید) 

سپس پله پله فرکانس رو افزایش بدید تا جایی که دیگر با ولتاژ پیش فرض Default سیستم پایدار نباشه، در این حالت یک گام به عقب برگردید و ولتاژ CPU یا همون VCore رو پله پله افزایش بدید تا در برنامه های تست پایداری CPU استیبل شود.شما مطمئن هستید که ولتاژ پردازنده تون 1.24v هست تا جایی که من می دونم این CPU برای 4.4 -4.5GHZ ولتاژ 1.38vالی 1.42v نیاز داره البته بسته به سیستم کولینگ وپتانسیل اورکلاکCPU ممکنه کمی متفاوت باشه، دما فاکتور مهمی در پایداری و طول عمر قطعات هست همیشه سعی کنید دمای CPU تون در محدوده سیف باشه :)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

همانطورکه خودتون هم اطلاع دارید، CPU شما ضریب باز هست و برای افزایش فرکانس فقط کافیه که ضریب cpu رو بالا ببرید.

برای این کار شما ابتدا ولتاژ cpu رو در حالت فول لود مثلا درهنگام تست با برنامه PRIME 95 با برنامه های نظیرHwmonitor یا CPU-z  مانیتور کنید(بدست بیارید) 

سپس پله پله فرکانس رو افزایش بدید تا جایی که دیگر با ولتاژ پیش فرض Default سیستم پایدار نباشه، در این حالت یک گام به عقب برگردید و ولتاژ CPU یا همون VCore رو پله پله افزایش بدید تا در برنامه های تست پایداری CPU استیبل شود.شما مطمئن هستید که ولتاژ پردازنده تون 1.24v هست تا جایی که من می دونم این CPU برای 4.4 -4.5GHZ ولتاژ 1.38vالی 1.42v نیاز داره البته بسته به سیستم کولینگ وپتانسیل اورکلاکCPU ممکنه کمی متفاوت باشه، دما فاکتور مهمی در پایداری و طول عمر قطعات هست همیشه سعی کنید دمای CPU تون در محدوده سیف باشه :)

ممنون از راهنماییتون اما آیا امکانش هست که تمام ولتاژهارو روی Auto بزارم. و فقط فرکانس CPU رو افزایش بدم ؟

من مطمئن نیستم که ولتاژ پردازنده 1.24 باشه فقط از گزینه ی Auto به 1.24 ولت تغییرش دادم.

یکی از کاربرای محترم گفته بود که برای 4.5GHz ولتاژ رو روی 1.25 تا 1.35 تنظیم کنم.

الان که دارم این کامنت رو مینویسم فرکانس روی 4.5GHz هست اما تمام ولتاژهارو روی Auto گزاشتم.

باعث تعجبه که کاهش فریم توی بازی پیش اومده و مصرف پردازنده هم در جریان بازی به 30% کاهش یافته.در صورتی که قبلا 55٪ تا 60٪ از پردازنده استفاده میشد.

درود

با اون برد و کولر استوک نمیتونید 8350 رو اور کنید.

قبول دارم این مادربورد فاز بندیه ضعیفی داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دقیقاً، این بورد مدار تغذیه خوبی نداره و خیلی راحت دچار مشکل میشه و برای اور این پردازنده مناسب نیست @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دقیقاً، این بورد مدار تغذیه خوبی نداره و خیلی راحت دچار مشکل میشه و برای اور این پردازنده مناسب نیست @};-

بخصوص اینکه کولر ایشون استوک هست !

من خودم با اورکلاک 955 و 965 مشکل داشتم با این برد ! 8350 که بماند ! یکم بهش فشار بیاری باید راهی گارانتی بشی ...

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

دمت گرم . آب پاکیو ریختی رو دستم .

پس با این حساب بیخیال اور میشم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دمت گرم . آب پاکیو ریختی رو دستم .

پس با این حساب بیخیال اور میشم.

بله برد و کولر بهتری گرفتید بفرمایید بنده در خدمت هستم. با تعدادی از بردهای MSI وASUS با این نسل تجربه داشتم :x  ...

لینک به دیدگاه

بله برد و کولر بهتری گرفتید بفرمایید بنده در خدمت هستم. با تعدادی از بردهای MSI وASUS با این نسل تجربه داشتم :x  ...

به روی چشم.

حتما از تجروبیاتتون استفاده میکنم @};-

لینک به دیدگاه

بخدا کسی که 8350 و یا سی پی یو قویتر  amd میگیره باید اندازه یک cpu 4790 براش پول خرج کنه 

از مینش بگیر تا پاور قوی و کولر قوی ...پس این چه کاری هست از همون اول یک 4790 بگیرید و خیال راحت 

لینک به دیدگاه

بخدا کسی که 8350 و یا سی پی یو قویتر  amd میگیره باید اندازه یک cpu 4790 براش پول خرج کنه 

از مینش بگیر تا پاور قوی و کولر قوی ...پس این چه کاری هست از همون اول یک 4790 بگیرید و خیال راحت 

عشقه دیگه چه کارش میشه کرد :laughing:

10 ساله amd دارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عشقه دیگه چه کارش میشه کرد :laughing:

10 ساله amd دارم.

منم عاشق AMD هستم :x  ولی تا به اوج برنگرده سراغش نمیرم دیگه ! ~x(

لینک به دیدگاه

داداش من یه 8350 داشتم انقد با گرماش مشکل داشتم مفت دادم به آبجیم رفتم 4790 کا خریدم الآن 6 ماهه دیگه کوچکترین مشکلی ندارم.

درضمن فکر میکنم دمارو داری جا اشتباه میخونی یا اینکه برنامه ای که برای استرس استفاده میکنی مناسب نیست چون برای من رو فرکانسه دیفالت و ولتاژه کم شده دماش به 70 هم میرسید با فنه استوک.

خداییش بچه های فروم دیگه تاپیکه منو میدین درباره دما میزدم در میرفتن خخخخخخخخخخخ.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

داداش من یه 8350 داشتم انقد با گرماش مشکل داشتم مفت دادم به آبجیم رفتم 4790 کا خریدم الآن 6 ماهه دیگه کوچکترین مشکلی ندارم.

درضمن فکر میکنم دمارو داری جا اشتباه میخونی یا اینکه برنامه ای که برای استرس استفاده میکنی مناسب نیست چون برای من رو فرکانسه دیفالت و ولتاژه کم شده دماش به 70 هم میرسید با فنه استوک.

خداییش بچه های فروم دیگه تاپیکه منو میدین درباره دما میزدم در میرفتن خخخخخخخخخخخ.

موفق باشی.

من با 8350 و فن استوک اصلا مشکل دما ندارم و با نرم افزار Prime95 با حداکثر قدرته نرم افزار و فرکانس دیفالته سی پی یو که تست میکنم دما بیشتر از 71 درجه نمیرسه.

توی بازی هم نهایت 65 درجه میشه. مشکل من مادربرد فوقولاده ضعیفیه که دارم فاز بندیه ضعیفی داره و برای اورکلاک مناسب نیست.

توی این عکس همه چیز مشخصه (مادربورد هایی که برای اورکلاک مناسب نیستن)

screen012.jpg

همین سی پی یو با یه مادربرده مناسب مثل MSI-990fxa gd65 و یه واتر کولینگ قابلیت اورکلاک تا 5GHz رو در حالت فول لود با دمای پایین داره.

شما یه نگاهی به این سایت بنداز

http://www.pcper.com/reviews/Processors/AMD-FX-8350-Overclocking-Liquid-Cooling-System/Results-and-Conclusion

با یه air cooling در فرکانس 4.8 دمای 58 درجه رو در حالت فول لود گرفته.

و در همون فرکانس با یک water cooling به دمای 36 درجه در حالت فول لود رسیده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...