رفتن به مطلب

مشکل فن کارت 7950

Dark Knight
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. ببخشید یه سوالی داشتم . یه 7950 دوماه پیش رسید دستم تا الان اصن دست بش نزدم یکی از فن هاش اولش ک سیستم رو روشن میکنم کلر نمیکنه ائن یکی هم سرعتش خیلی کمه بعدش که دما میره بالا سرعت دوتا فنا قشتگ میره بالا یعنی اون دومی هم راه می افته سرعت دئتاشون یکی میشه. من نمیدونم این کارت دست نفر قبلی که بوده چکارش کرده به نظر خودم بایوسشو مود کرده. ولی چند تا بایوس از تک پاور آپ گرفتم کلا بایوسای این سایته همونطور که خبر دارید اکثرا خرابه. روی بایوس اولی کارت چند تاشو ست کردم نشد . سوییچ کردم به بایوس دومی کارت که دوال بایوسه روی دومی یکی از بایوس هایی که دانلود کرده بودمو ست کرده با موفقیت فلش زدم ری استارت کردم ولی بازم فن هاش همونطوریه. راستی با msi afterburnerهم سرعت فن هارو بردم بالا از رو حالت اتوماتیک ورش داشتم مثلا گذاشتم روی 80 درصد جفت فناش با سرعت عادی کار کردن.

مدلشم sapphire 7950 3gb dual X with boost هست و این مشکل فکر کنم زیاد پیش میاد چون تئی فروم های تام هاردور و بقیه سایتای سخت افزار کاربرا به همچین مشکلی مثه من برخورده بودن.

الان سوالم اینه که من چکار کنم؟

راستی نمیدونستم کجا باید سوال کنم دیدم همه تاپیک زدن برای سوال یا میکلشون منم تاپیک زدم اگه کار اشتباهی کردم ببخشید.

لینک به دیدگاه

دوستان و مدیران محترم ببخشید نمیدونم چی شد دو تا تاپیک شد. اگه میشه اون یکی رو پاک کنید

لینک به دیدگاه

سلام

من همین مدل گرافیک رو دارم مایل باشید بایوس رو براتون اپلود میکنم

لینک به دیدگاه

سلام

من همین مدل گرافیک رو دارم مایل باشید بایوس رو براتون اپلود میکنم

ممنون میشم برام آپلود کنید. دستون درد نکنه.

لینک به دیدگاه

خدمت شما

داداش دستتون درد نکنه. برم فلش بزنم ببینم چی میشه.

لینک به دیدگاه

داداش دستتون درد نکنه. برم فلش بزنم ببینم چی میشه.

قابلی نداشت @};-

لینک به دیدگاه

رو بایوس اول ک نشد. سوییچ کردم روی بایوس دوم فلش زدم ری استارت کردم سیستمو که دیگه روی بایوس دوم تصویر نمیده. گل بود به سبزه نیز اراسته شد :laughing:

لینک به دیدگاه

رو بایوس اول ک نشد. سوییچ کردم روی بایوس دوم فلش زدم ری استارت کردم سیستمو که دیگه روی بایوس دوم تصویر نمیده. گل بود به سبزه نیز اراسته شد :laughing:

خخخخخخخخ گفتم که از سایت خودش قسمت support برو دانلود کن

لینک به دیدگاه

خخخخخخخخ گفتم که از سایت خودش قسمت support برو دانلود کن

خب فرقی نداره این دوستمون هم مال خودشو آپلود کرد برام. بعدش هیچ سایت سازنده ی گرافیکی باویس گرافیک نمیزاره تو سایتش نمیدونم دلیلش چیه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...