رفتن به مطلب

÷بررسی کیبورد Corsair K95

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان و خوانندگان عزیز

این بار نقدی از کیبورد Corsair K95 را برای شما دوستان عزیز می نویسم امیدوارم براتون مفید باشد، اما مثل همیشه از شما تقاضا دارم فقط این نقد را نخوانید و نقد های دیگری را هم مطالعه کنید اگر قصد خرید این کیبورد را دارید، می دانم بیشتر دوستان به خرید این کیبورد فکر نمی کنند، ولی این کیبورد با سایر کیبورد های کورسیر و تمامی کیبورد هایی که از کلید Cherry MX Red استفاده می کنندنقاط مشترکی دارد، پس خواندن این موضوع ضرری برای شما نخواهد داشت.

در اول نگاهی به بسته بندی این کیبورد می اندازیم

post-12713-0-35973100-1435580715_thumb.jpg

در فروم های زیادی دیده بودم که به انتخاب نماد کورسیر برای لوازم جانبی ایراد گرفته بودند، در این مدل هم از همان نماد استفاده شده. بر روی جعبه کیبورد هم علامت کلید های cherry mx red به همراه نماد نور پردازی 16.8 میلیون رنگی این کلید ها درج شده. این کیبورد از سری RGB و دارای کلید های cherry mx red هست که البته با کلید های دیگری هم تولید شده.

post-12713-0-96145100-1435580759_thumb.jpg

در پشت جعبه کیبورد هم مشخصات دیگری از کیبورد ذکر شده مانند دکمه بایوس نوع کلید ها و پشتیبانی از نرم افزار Corsair Utility Engine و کلید های ماکرو و همچنین بدون خطا، که این بدون خطا بودن مربوط می شود به فشردن چندین کلید همزمان که %100 تضمین شده تمامی کلید ها در جایگاه خودشان و همان کلید عمل کند، نه اینکه کلیدی عمل نکند یا کلیدی که فشرده نشده است در کامپیوتر ثبت شود، که به آن می گویند Anti-Ghost Keys کلید های ضد شبح؟! متاسفانه معادل مناسبی برای این کلمه هنوز نداریم ...

و اما داخل جعبه کیبورد

post-12713-0-16767600-1435581475_thumb.jpg

جعبه دیگری داریم برای محافظت بیشتر از کیبورد که در آن خود کیبورد قرار دارد، البته از ظاهر این جعبه زیاد خوشم نیامد.

و اما محتویات داخل جعبه.

post-12713-0-60491100-1435581787_thumb.jpg

خود کیبورد به همراه دفترچه راهنما و ضمانت کیبورد و استراحت گاه مچ دست این کیبورد که اضافه شونده است قرار دارد.

و اما می رسیم به خود کیبورد، کیبورد دارای بدنه 2 تکه می باشد لایه رویی آلومینیوم و لایه زیرین پلاستیک، این بدین معنی است که شما در عین خاص بودن سبکی را هم دارید، البته نه خیلی سبک، ولی از رقیب تمام پلاستیکی خود Razer Blackwidow Ultimate Chroma با وزن 1305 گرمی که حدود 60 گرم سبک تر است کمی جلو تر است.

ولی این سطح آلومینیومی نباید باعث شود شما فکر کنید یک تانک زیر دست شما قرار دارد، فراموش نکنید آلومینیوم جنسی سبک و حالت پذیر است و حتی برای این کیبورد هم مراقب باشید ضربه ای به بدنه وارد نکنید که حتی یک ضربه آرام هم می تواند مشکل ساز باشد

post-12713-0-28564300-1435589435_thumb.jpg

از ویژگی های این کیبورد می توان به تغییر حالت پاسخگویی کیبورد برای مادربورد های جدید و قدیمی و دکمه بلزگردانی تنظیمات کارخانه ای بایوس

post-12713-0-35557300-1435586812_thumb.jpg

18 دکمه ماکرو

post-12713-0-96932700-1435586917_thumb.jpg

کلید های تغییر پروفایل ماکرو و ضبط کننده ماکرو

post-12713-0-45519100-1435586999_thumb.jpg

و کلید های کنترل مالتیمدیا و تنظیم صدا که از دید من یکی از مهم ترین ویژگی های این کیبورد است نسبت به ریزر که این کلید ها را با کلید های F ترکیب کرده است

post-12713-0-72948300-1435588784_thumb.jpg

اشاره کرد.

و اما مقایسه آن با کلید های کیبورد ریزر، که باید گفت از نظر صدا قابلیت این را دارند که صدای کمتری داشته باشند، گوش کنید

http://www.aparat.com/v/Te2U4

اینکه این کلید ها چقدر صدا تولید می کنند کاملا به فشار و ضربه ای است که شما به آن وارد می کنید، ولی کلید های cherry mx red تا مقدار بیشتری می توانند به صورت کم صدا تر استفاده شوند.

و دیگر اینکه فشار کمتری نیز نیازمند هستند تا این کلید ها را بتوانید بفشارید.

کلید های این کیبورد دو ایراد دارند یکی سطح بالای نسبت به خود کیبورد دارند و ممکن است تایپ کردن را برای شما کمی مشکل کنند و دیگری نورپردازی آن می باشد،

post-12713-0-73569000-1435587115_thumb.jpg

متاسفانه در این کلید ها، LED ها در زیر کلید قرار دارند و همین امر باعث کاهش کیفیت نوری می شود که به شما ارائه می دهند، و در این نقطه می توانم بگویم روشنایی و رنگی که این کلید ها به شما می دهند کاملا نصف کیبورد Razer Blackwidow Ultimate است.

نشان دادن این امر در تصویر کمی دشوار است ولی من تا جایی که ممکن بود تلاش خودم را کردم، ولی با چشم و دید مستقیم این تفاوت بیشتر از چیزی هست که در تصویر میبینید. البته ناگفته نماند شما می توانید هر کلید را جداگانه نوردهی کنید با رنگ ها و افکت های مختلف.

post-12713-0-25735300-1435588048_thumb.jpg

از دیگر مشکلات این کیبورد استراحتگاه مچ دست آن است که با وجود راحتی که برای دست دارد به علت طراحی شکل حفره های بسیار کوچک روی آن گرد و غبار و ذرات را در خود به خوبی نگه داشته و تمیز کردن آن کمی دشوار تر از تمیز کردن یک سطح صاف می باشد.

post-12713-0-82374000-1435588239_thumb.jpg

اما نکته دیگر مثبت این استراحتگاه مچ دست، محکم بودن و پیچ شدن آن به کیبورد است که جدا شدن یا شکستن پایه ها را سخت میکند.

post-12713-0-30007800-1435588375_thumb.jpg

در پشت کیبورد

post-12713-0-49737500-1435588679_thumb.jpg

مثل تمامی کیبورد ها مشخصات و سریال محصول به همراه پایه های کیبورد را می توانید ببینید

post-12713-0-32012900-1435588755_thumb.jpg

و از دیگر ایرادات این کیبورد نماد این کیبورد هست

post-12713-0-77598400-1435588950_thumb.jpg

که فقط یک برچسب است روی این کیبورد، عجب ... واقعا هم عجب دارد! خیلی راحت این برچسب جا به جا می شود و ممکن است دلتان بخواهد آن را برداشته و ببینید به چه شکل است، که من پیشنهاد می کنم این کار را انجام ندهید! شما را نمی دانم ولی من توقع داشتم کورسیر این نماد را چیزی به غیر از برچسب قرار می داد! در این کیبورد چنین کاری کمی جای تامل دارد.

نمایی از کل کیبورد را ببینید.

post-12713-0-45286700-1435589216_thumb.jpg

کیبورد واقعا زیبایی است در این هیچ شکی نیست ولی تمام قیمتی که بابت کیبورد می پردازید فقط برای خود کیبورد نیست بلکه قسمتی از آن مربوط به نرم افزار کورسیر می شود.

post-12713-0-19960700-1435590604_thumb.jpg

[بخش ساخت ماکرو های این نرم افزار یکی از چیز هاییست که مورد علاقه من است.

post-12713-0-80073000-1435590623_thumb.jpg

post-12713-0-42109200-1435590632_thumb.jpg

post-12713-0-93883400-1435590644_thumb.jpg

و اما بخش نورپردازی کیبورد، که به شما قابلیت های زیادی می دهد، شاید بشه گفت بیش از اندازه زیاد ...

post-12713-0-24363200-1435590615_thumb.jpg

post-12713-0-99323500-1435590667_thumb.jpg

post-12713-0-46449300-1435590684_thumb.jpg

و در آخر بخش تنظیمات و پشتیبانی

post-12713-0-15587200-1435590697_thumb.jpg

کلام آخر:

از دید من این کیبورد بسیار زیبا و کار آمد است بر خلاف بعضی کیبورد های ریزر تمامی قابلیت های این کیبورد برای همه افراد استفاده دارند، از کیفیت ساخت خوبی برخوردار است ولی بی ایراد هم نیست، نرم افزار باید در یک حالت ساده تر هم قابل استفاده می بود و نور پردازی ضعیف کیبورد، بعضی مواقع می تواند کمی ضد حال به شما بزند، اما آنچنان بد هم نیست و در فضای تاریک کیبورد می تواند نمای بسیار زیبایی داشته باشد.

کلید های بکار رفته در این کیبورد برای تایپ خیلی مناسب نیستند ولی کیفیت خوب و نرمی خاصی دارند که برای بازی کردن مناسب و راحت خواهند بود. وزن کیبورد های مکانیکال معمولا زیاد است، این کیبورد هم جدا از بقیه نیست ولی با طراحی جالب و زیرکانه با وجود سطح آلومینیومی، وزن آن مورد قبول است.

و اما اینکه این کیبورد به درد شما می خورد یا خیر؟ مانند بقیه کیبورد های مکانیکال به شما می گویم اول کلید های مکانیکال را امتحان کنید بعد به سمت آن ها بروید! و اگر دوست دارید نرم افزار کیبورد شما جلوی خواسته های شما را نگیرد و قابلیت های بسیار زیادی به شما بدهد و پیچیده بودن نرم افزار برایتان اهمیتی ندارد، حتما کیبورد های کورسیر را به شما پیشنهاد می کنم! و اگر 18 کلید ماکرو و نورپردازی 16.8 میلیون رنگی و قابلیت های زیاد برای تنظیمات نورپردازی می خواهید من همین کیبورد را به شما پبشنهاد میکنم! در غیر این صورت اگر هیچ کدام از این گزینه ها برای شما اهمیت زیادی ندارند، چرا پول خود را خرج چنین کیبورد گرانی بکنید؟ کیبورد های ارزان تری هم هستند و حتی کیبورد های مکانیکال ارزان تر و به صرفه تری در بازار موجود هستند، پول خود را روی این کیبورد سرمایه گذاری نکنید!

باز هم موفق باشید و سلامت @};-

ویرایش شده توسط Dragunov_Lq
لینک به دیدگاه

درود

این نقد ترجمه بود یا خودتون نوشتین دوست عزیز ؟؟ اگه خودتون نوشتین و تجربه استفاده از cougar 700k رو هم دارین میخواستم بپرسم آیا تفاوت زیادی بین این دو هست ؟؟

و سوال دیگه اینکه در اواخر نقد گفتین که " کلید های بکار رفته در این کیبورد برای تایپ خیلی مناسب نیستند " میشه منظورتون رو از این جمله واضح تر بگین و بگین چرا خیلی مناسب تایپ نیست ؟؟

لینک به دیدگاه

درود

این نقد ترجمه بود یا خودتون نوشتین دوست عزیز ؟؟ اگه خودتون نوشتین و تجربه استفاده از cougar 700k رو هم دارین میخواستم بپرسم آیا تفاوت زیادی بین این دو هست ؟؟

و سوال دیگه اینکه در اواخر نقد گفتین که " کلید های بکار رفته در این کیبورد برای تایپ خیلی مناسب نیستند " میشه منظورتون رو از این جمله واضح تر بگین و بگین چرا خیلی مناسب تایپ نیست ؟؟

من با blackwidow chroma و cougar 700k کار کردم رزر در مقابل کوگار مثل اسباب بازی میمونه .....

من  خودم فن ریز بودم برا مدت زیاد ولی واقعا توی بحث کی برد از هر لحاظ 700k برتر تنها ظعفش تک رنگ بودن نورشه ...(البته اینم بگم رنگ نوری که داره واقعا خوشگله با عکس و اینا نمیشه درست فهمید رنگش چجوریه...)

البته من نمیدونم ان blackwidow chroma لامصب چرا اینقدر سنگینه....

لینک به دیدگاه

من با blackwidow chroma و cougar 700k کار کردم رزر در مقابل کوگار مثل اسباب بازی میمونه .....

من  خودم فن ریز بودم برا مدت زیاد ولی واقعا توی بحث کی برد از هر لحاظ 700k برتر تنها ظعفش تک رنگ بودن نورشه ...(البته اینم بگم رنگ نوری که داره واقعا خوشگله با عکس و اینا نمیشه درست فهمید رنگش چجوریه...)

البته من نمیدونم ان blackwidow chroma لامصب چرا اینقدر سنگینه....

یعنی بین 95k ... 700k ... blackwidow ...  کیبورد 700k از همشون سرتره ؟؟

ویرایش شده توسط NO_TIME_FOR_RELOADING
لینک به دیدگاه

یعنی بین 95k ... 700k ... blackwidow ...  کیبورد 700k از همشون سرتره ؟؟

من با کورسیر کار نکردم نظری نمی دم....

ولی مقابل black widow chroma کوگار 1000 درصد برتری و تنها ظعفش RGB نبودنشه.....

البته بگم مدل black widow که من باهاش کار کردم از این کلیدای سبز ریزر روش بود (keith یه چیزی تو این مایه هاس اسمش) که واقعا فاجعه بود یه صدای کلیک هم میداد هر بار که هر کلیدو میزد اصلا رو مخ بودا حالا مدل silent هم داره اونو نمیدونم تست نکردم.....

من با موس cougar 700m هم کار کردم که اونم بهتر از deathadder chroma ست به نظر من و چند نفر که تست کردیم ...

واقعا این محصولات گیمینگ کوگار جنسایه خوبه خصوصا که گرین وارد کرده قیمتاشم عالیه.....

الان 700k رو ما 415 گرفتیم ولی blackwidow chroma قیمتش 650-600 ایناس ...

لینک به دیدگاه

درود

خودم نوشتم دوست عزیز

کوگار رو برای مادرم خریداری کردم اتفاقا به علت وجود حروف فارسی و نرم بودن کلید هاش

برای تایپ مناسب نیست، به این علت که اول کلید ها به سرعت لازم به جایگاه اولیه خودشون بر نمی گردند پس از فشار دادنشون که این امر سرعت تایپ شما را پایین می آورد.

نکته بعدی اینکه کلید ها فاصله و ارتفاع خیلی خوبی ندارند و یا حداقل برای من این حالت وجود دارد و من خیلی در تایپ با این کیبورد راحت نیستم

و در آخر به طور کلی کلید های قرمز برای گیم مناسب تر هستند اکثر تایپیست ها نیز اون احساس و صدای کلیک را هنگام تایپ بیشتر می پسندند.

و بین ریزر و کوگار و این کیبورد تفاوت های زیادی وجود دارد که هر کدام در جای مناسب می توانند بسیار مفید باشند که خود قطعه چه نرم افزارشان، برای مثال سادگی و راحتی نرم افزار ریزر را نه کوگار و نه کورسیر ندارند، پیشرفتگی و امکانات کورسیر را نیز بقیه ندارند! نرم افزار کوگار چیزیست مابین این دو! خیلی ساده و سریع قابل استفاده است ولی با امکانات تقریبا محدود.

کیفیت رنگ و نور ریزر را هیچ کدام از دو کیبورد دیگر ندارند، در عین نرمی نقطه عملکرد پایینی که کلید های ریزر دارند ریزر را خاص می کند! کوگار ظاهری شیک و ساده دارد، و کیفیت ساخت قابل قبول و قیمت مناسبی دارد! کورسیر کیفیت ساخت بسیار بالا امکانات فوق العاده و ظاهری مابین شیک و اسپرت دارد.

و همه این ها قیمت هایی متفاوت.

قیمت چقدر هست ؟

حدود 900 هزار تومان برای من تمام شد.

ویرایش شده توسط Dragunov_Lq
لینک به دیدگاه

Dragunov_Lq  در مجموع راضی هستی از کیبرد؟! ریویوهای مثبتی دیدم ازش به جز مواردی که خودتون اشاره کردین، خودم قصد خرید K70 رو دارم.

ویرایش شده توسط Vacant
لینک به دیدگاه

Dragunov_Lq  در مجموع راضی هستی از کیبرد؟! ریویوهای مثبتی دیدم ازش به جز مواردی که خودتون اشاره کردین، خودم قصد خرید K70 رو دارم.

در مجموع کیبورد خوبی هست ولی نه به اون شدتی که بقیه از این کیبورد خوب میگن، آنچنان که گفته اند این کیبورد خوب و بقیه کیبورد ها در مقابلش بد نیستند، بیشتر باید گفت استفاده و هدف های مختلفی دارند! در اصل شما بابت پول بیشتری که می دهید امکانات بیشتر یا متفاوتی می گیرید.

و بیشتر تفاوت قیمتی این کیبورد و Blackwidow Ultimate Chroma در نرم افزارشون است، ولی به عنوان مثال برای من این کیبورد با داشتن کلید های مالتیمدیا و کلید های بیشتر برای ماکرو، کیبورد بهتری برای بازی، و کیبورد ریزر با داشتن نورپردازی و کلید های متفاوت کیبورد بهتری برای تایپ و بازی های غیر جدی است. و برای ساعاتی که نیاز به تمرکز بیشتر و صدای کمتر هست کیبورد کورسیر با کلید های قرمز گزینه بهتری است! البته این رو هم اضافه کنم، کیبورد ریزر با داشتن ظاهری فانتزی تر و نورپردازی بسیار زیبا تر گزینه بهتری برای موقعیتی هست که نیاز به جلب توجه دوستان و یا میهمانان شما است :D همانگونه که گفتم، کاربری شما مهم است برای انتخاب!

لینک به دیدگاه

در مجموع کیبورد خوبی هست ولی نه به اون شدتی که بقیه از این کیبورد خوب میگن، آنچنان که گفته اند این کیبورد خوب و بقیه کیبورد ها در مقابلش بد نیستند، بیشتر باید گفت استفاده و هدف های مختلفی دارند! در اصل شما بابت پول بیشتری که می دهید امکانات بیشتر یا متفاوتی می گیرید.

و بیشتر تفاوت قیمتی این کیبورد و Blackwidow Ultimate Chroma در نرم افزارشون است، ولی به عنوان مثال برای من این کیبورد با داشتن کلید های مالتیمدیا و کلید های بیشتر برای ماکرو، کیبورد بهتری برای بازی، و کیبورد ریزر با داشتن نورپردازی و کلید های متفاوت کیبورد بهتری برای تایپ و بازی های غیر جدی است. و برای ساعاتی که نیاز به تمرکز بیشتر و صدای کمتر هست کیبورد کورسیر با کلید های قرمز گزینه بهتری است! البته این رو هم اضافه کنم، کیبورد ریزر با داشتن ظاهری فانتزی تر و نورپردازی بسیار زیبا تر گزینه بهتری برای موقعیتی هست که نیاز به جلب توجه دوستان و یا میهمانان شما است :D همانگونه که گفتم، کاربری شما مهم است برای انتخاب!

ما که تک و تنهاییم مهمون نداریم کلاس بذاریم براش، ولی نمی دونم چرا کورسیر خیلی دوست دارم :D حیف که نظارتی رو نرخ مصرف کننده برای اینجور محصولات نیست، واقعن اینقدرا ارزش مادی ندارن. البته ریال ما بی ارزشه که جای بحثی نیست.

سپاس بابت راهنمایی :Peace Sign: @};-

ویرایش شده توسط Vacant
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
ایمان غفوریان مهمان

سلام دوست عزیز

میخواستم بدونم ای 3 مدلی که میگم فرقش تو چی هست وایا سایتی تینا رو برای فروش داره؟ وخود شما چند خریدید؟

Corsair Gaming K95 RGB Mechanical Gaming Keyboard, Aircraft-Grade Aluminum

Corsair Gaming K95 RGB LED Mechanical Gaming Keyboard - Cherry MX Red (CH-9000082-NA)

Corsair Gaming K95 RGB Mechanical Gaming Keyboard, Cherry MX Brown

ویک سوال دیگه نظرتو راجعه به این مدل چیه و لطفا به ترتیب رتبه بندی کنید 

Corsair Gaming K70 LUX RGB Mechanical Keyboard, Backlit RGB LED, Cherry MX RGB Brown

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...