رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید مادربرد z97

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان میخوام یه مادربرد برای 4670 کا بخرم واسه بازی . برام کارت شبکه و صدا مهمه و زیاد هم نمیخوام خرج کنم زیر 600 تومن باشه

خودم این دو مدل مد نظرم هست http://lioncomputer.ir/product/5220/ASUS+Z97-Pro+Gamer+LGA1150+Z97+Mainboard/

http://lioncomputer.ir/product/4116/ASRock+FATAL1TY+Z97+Killer+LGA1150+Z97+MB/

یدونه هدست https://www.asus.com/Gaming/CERBERUS/ دارم میخوام بردی باشه که بتونه صدای خوب و بلندی بده . با مادربرد های معمولی صداش کمه

من فوتبال هم آنلاین بازی می کنم میخواستم ببینم شبکه کدوم مادر برد خوبه؟

برد دیگه ای چی پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

درود

مادربرد ASUS که لینک گذاشتید کارت شبکش Intel I218V هست اما مادربرد Asrock شبکش Qualcomm Atheros Killer E2200 که خیلی بهتر از نمونه Asus هست .

اما اگر خواستید Asrock بگیرید این نمونه از نمونه ای که خودتون لینک گذاشتید بهتر هست :

http://lioncomputer.ir/product/4310/ASRock+FATAL1TY+Z97X+Killer+LGA1150+Z97+MB/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ازراک رو 100% می پسندم! همچنین MSI Z97 Gaming3

لینک به دیدگاه

تا650تومن بتونی خرج کنی

msi z97 gaming 5

بهترین گزینس از لحاظ گارانتی، کیفیت کارایی. میتونی ‏reviewخارجی هم برسی کنی،

asrock z97x killer gaming ‎گزینه خوبی میتونه باشه تو این رنج قیمت

لینک به دیدگاه

دوست گلم برو asrock z97 xkiller بخر.

پشيمونت نميکنه

نسبت به همرده هاش و هم قيمتاش تو ايسوس و گيگا خيلي امکاماتش بيشتره.

شک نکن

لینک به دیدگاه

من خودم دو هفتست z97 killer خریدم.

واقعا راضیم...

لینک به دیدگاه

منم این سوال رو داشتم ولی نهایت خودم asus pro gamer گرفتم.

من به دو دلیل رفتم طرف asus .

1) تقریبا هر فرومی پرسیدم از لیون بگیر تا tomshardware نظرشون در مورد کیفیت بالاتر asus بود نسبت به asrock. 

2) توی linux کار می کردم کارت شبکه killer می گن توی linux خیلی اذیت می کنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

به نظرم انتخاب خوبی کردی با برداشتن asus و امیدوارم به خوبی استفاده کنی

راستی چه فوتبالی میزنی آنلاین؟ فیفا یا PES ؟ اگه PES میزنی من تازه میخوام شروع کنم به آنلاین شاید بشه با هم بزنیم :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

ممنونم از راهنمایی های همگیتون .

اینطور که من برداشت کردم این دو برد رو هرکی داره راضی هستش منم باید یکم فکر کنم تا به نتیجه صحیح برسم

برد ASUS تعداد فازش فکر کنم 8+2 هست ولی ازراک 8 اگر اینطور باشه ایسوس تو اینطمینه برتری داره . همچنین کار صدای ایسوس هم بهتره . کیفیت ساخت هم ایسوس بهتره ولی مزایای ازراک هم کارت شبکشه و هم قیمت پایینترش .

اقا فرجام من فیفا بازی می کنم از فیفا 2010 تا الان انلاین بازی می کنم PES چیه دیگه :D

لینک به دیدگاه

ممنونم از راهنمایی های همگیتون .

اینطور که من برداشت کردم این دو برد رو هرکی داره راضی هستش منم باید یکم فکر کنم تا به نتیجه صحیح برسم

برد ASUS تعداد فازش فکر کنم 8+2 هست ولی ازراک 8 اگر اینطور باشه ایسوس تو اینطمینه برتری داره . همچنین کار صدای ایسوس هم بهتره . کیفیت ساخت هم ایسوس بهتره ولی مزایای ازراک هم کارت شبکشه و هم قیمت پایینترش .

اقا فرجام من فیفا بازی می کنم از فیفا 2010 تا الان انلاین بازی می کنم PES چیه دیگه :D

باور کن شبکه تقریبا اصلا تاثیر نداره!شاید در حد 2-3 m/s اگر روی lan بازی می کردی تازه می گفتم یک کم تاثیر داره! بد بختی های ما یکی دو تا نیست. کابل هاهی مسی و تجهیزات فرسوده بگیر تا انداختن اختلال عمدی روی پورت های udp آخرش بعضی وقت ها به این نتیجه می رسی که نخواستیم اصلا واسه خودتون!

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

بلاخره به علت موجود نبودن مادربرد ایسوس اینجانب کلافه شده و مادربرد ASRock FATAL1TY Z97 Professional سفارش دادم و سی پی سو هم به جای کور آی 5 کور آی 7 :laughing: :laughing: :laughing:

یعنی خودم الان از حرکتی که زدم تو هنگم :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بلاخره به علت موجود نبودن مادربرد ایسوس اینجانب کلافه شده و مادربرد ASRock FATAL1TY Z97 Professional سفارش دادم و سی پی سو هم به جای کور آی 5 کور آی 7 :laughing: :laughing: :laughing:

یعنی خودم الان از

حرکتی که زدم تو هنگم :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

خیلی هم عالی..... اگه همه رو موشکافانه بررسی نکرده باشی میگی نه فقط ایسوس ......

اما افرادی که همه رو تجربه کردن خوب میدونن که ایسوس عالیه اما قیمتش بالاس و با قیمت کمتر میشه همون قابلیت هارو بدست آورد، حالا کسایی که ندونن می گن نه مادربرد فقط ایسوس...والا انقد هم تحفه نیست فقط اسمه.............. تا بخوایم ملت رو قانع کنیم پول تبلیغات و رسانه و برند ندین ...............

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی خودم الان از حرکتی که زدم تو هنگم :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

مین خوبی هست  خیالتون راحت باشه نسبت به قیمتش کارایی خوبی داره

باز خوبه در گیر تبلیغات نشدید

یکسری برند ها هستن که با اینکه تبلیغ هم میکنن محصولاتشون رو، ولی اصلاً جز گزینه های خرید نمیان باز خوبه اسوس یه تبلیغ میکنه یخورده باعث میشه که خریدار بیشتر دقت کنه تو خرید هاش و نزدیک ترین محصول که کارایی برابر داشته باشه رو بخره 

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

من زیاد جوگیر تبلیغات و بازار گرمی نمیشم چون خودم خیلی وقته تو بازار بودم میدونم چیا خوبه یا بد یه آماری تو دستم هست مثلا تو خوش تعمیری گیگا حرف اول رو میزنه تو سرعت کار کرد ایسوس قیمت و کارایی رو در نظر بگیریم ازراک و msi خوبن ولی msi اصلا خوش تعمیر نیست پدر آدمو در میاره. ازراک هم برخلاف گزشته دور و برد ها بنجلش توی بازار توی سری برد های حرفه ای و نیمه حرفه ای خوب عمل کرده تو این چند ساله همیشه جزو بهترین ها بوده ولی خودم به شخصه باهاش کار نکردم امیدوارم تو روز های آینده که به دستم رسید تونستم یه تستی بکنم حتما نتیجه رو هم اعلام می کنم که چطوری هستش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...