رفتن به مطلب

عجیب ترین صحنه ای که از یه سیستم تو عمرم دیدم و شکه شدم!!!!

Nsm1000
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

پارسال واسه ادارمون یه سیستم high گرفتیم طرف از این پر مداعاها بودمهندس شبکه و فلان (یه برچسب هم زده بود که اگه در کیسو باز کنی گارانتی باطل میشه!)

اومدم نرم افزار بریزم دیدم dvd رایتر کار نمیکنه برقشو وصل نکرده بود ...

در کیسو باز کردم و دیدم فن پاور به طرف گرافیکه =)) =)) =))

گفتم چرا اینجوری پاور بستی باید فنش رو به پایین باشه گفت آخه جایی واسه تهویه نداره !!!

کیس : green x3

پاور : green 650zs

کلا سیستمو انداخته بود بردش که 2تا از جای اسلات رمها کار نمیکرد البته احتمالا مربوط میشه رمهای کینگستون

گرافیک تو حالت بیکاری 60 درجه بود r7 260x

usb 2 جلوی کیس کار نمیکنه واسه  فلشها (نمیدونم ایراد از چیه) سیمهاشو چک کردم درست بود

متاسفانه همین ادعای بعضیاس که کارمون به اینجاها رسیده!!!

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستای گل گل گل خودم

خوبین؟ نماز روزه هاتون قبول حق باشه.

سریع میرم سر اصل مطلب، والا دیروز یکی از مشتریها بهم زنگ زد گفتش که یه سیستم از جایی تهیه کرده، منتهی هر کاری میکنه روشن نمیشه، فن پاور هم روشن میشه اما بالا نمیاد چیزی!

بعد من گفتم سیستمو بیارین تا بررسیش کنم. بعد سیستمو آورد ، وصل کردم کابلاشو و روشن کردم دیدم صفحه سیاهه و هیچی بوت نمیشه. بعد در بغل کیسو باز کردم باز روشن کردم

دیدم فن پردازنده خیلی آروم میچرخه، بعد یه دستی به فن زدم دیدم محکمه محکم نیست، بعد تصیمیم گرفتم بازش کنم باز ببندمش سرجاش با صحنه ای روبرو شدم که بعید میدونم کسی باهاش

تا به حال روبرو شده باشه، فن پردازنده رو که برداشتم دیدم رو سوکت پردازنده هیچی نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست وخالیه :eek: :laughing: فک کنین آدمی که مغز نداشته باشه خخخخخخخخ :laughing: اصلا شکه شدم گفتم خدایا واقعا این صحنه نایاب بودش و گفتم به شما هم بگم، اخه اون کسی که سیستمو بسته تا چه حد فکرش مشغول بوده؟ واسه شما پیش اومده؟ بگین لطفا @};-

عجیب تر از این سر من اومده؟؟؟

من تو پاساژ یدونه بورد با سی پی یو برا فروش برده بودم با طرف به توافق رسیدیم خواست تست کنه یدونه پاور که از رو سیستم باز کرده بود به بورد سی پی یو من نصب کرد تا ویندوز بزنه همین که کلید سوئیچ پاور رو زد دود از پاور بیرون زد اصلاً سیستم رو سوئیچ نکرده بود فقط پاور رو روشن کرده بود بعد زود متوجه شدم گفتم دود ازش بلند شد گفت پاور مال سیستمه انداخت رو سیستم خودش پاور کار کرد. بعد گفت با یه پاور دیگه تست میکنم خیلی جالب اینجاش هنوز مادربورد و سویئچ نکرده بود دود از آی سی رگلاتر مادر بورد بلند شد ... تاکید میکنم اصلا مادر بورد تو هر دو مرحله سوئیچ نکرده بودیم بعد مادربورد پرید با طرف حرفم شد خواستم به اتحادیه ببرم گفتم ممکن گارانتی داشته باشه بردم سازگار یه هفته ای اکبندشه بهم تحویل داد<<<< =)) =)) =)) :-?

لینک به دیدگاه

آخه من شنفتم پردازنده های جدید به شدت سایزشون کوچیک میشه عینکت را بزن!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینکه پردازنده یادش رفته نصب کنه زیاد باعث تعجبم نیست (گرچه نادره :D ) این عجیبه یه بار سیستم رو تست نکرده قبل از اینکه تحویل مشتری بده. *dry#

بانظرت کاملا موافقم ادم که گیج وحواس پرت باشه وقبل از تحویل جنس روتست نکنه میشه این دیگه! سیستم بدون مغز  :D

لینک به دیدگاه

به نظرم اون کسی که سیستم رو بسته بیشتر به سی پی یو نیاز داشته تا سیستم...

لینک به دیدگاه

من اتفاقا یادم نرفته پردازنده رو بزارم واسه مشتری ... فقط یادم میره مین رو میخوام هیت بگیرم پردازنده رو در بیارم  =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

حالا برای من برعکسش پیش اومده بود

یه بنده خدایی میگفت سیستمش همش هر یک دقیقه خاموش میشه.

وقتی در کیس رو باز کردم دادم فن سی پی یو افتاده و اویزونع تو کیس و پردازنده داغ میکرده شات دان میشده خخخخخخخخخخخ

ویرایش شده توسط Hamid . SHahan
لینک به دیدگاه

حالا برای من برعکسش پیش اومده بود

یه بنده خدایی میگفت سیستمش همش هر یک دقیقه خاموش میشه.

وقتی در کیس رو باز کردم دادم فن سی پی یو افتاده و اویزونع تو کیس و پردازنده داغ میکرده شات دان میشده خخخخخخخخخخخ

اینجوری پیش میاد اما اینکه پردازنده سرجاش نباشه خیلی جای بحث داره خخخخخخخخخخخخخخ :laughing: :laughing:

لینک به دیدگاه

فکر کنم پردازنده روی میز جا مونده بود و یادش رفته بود بذاره روی مادربرد :D

دوستان گناه مردم رو نشورید :laughing:

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

گفتم یه زیرخاکیو بیارم بالا آخر سالی یکم بخندیم خخخخخخ

تا حالا شده فن سی پی یو بردارین بعد ببینین که زیرش هیچی نیس؟ خخخخخخ

سیستمو هر چی روشن میکنه هیچی تصویر نمیاد از همه جا بی خبر :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: =))

لینک به دیدگاه

گفتم یه زیرخاکیو بیارم بالا آخر سالی یکم بخندیم خخخخخخ

تا حالا شده فن سی پی یو بردارین بعد ببینین که زیرش هیچی نیس؟ خخخخخخ

سیستمو هر چی روشن میکنه هیچی تصویر نمیاد از همه جا بی خبر :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: =))

:-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?  :-?

=))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

فکر کنم وقتی خدا هم میخواست این فروشنده رو درست کنه یادش رفته مغزش رو بزاره دیگه خنک کنندش بماند خخ

لینک به دیدگاه

فکر کنم وقتی خدا هم میخواست این فروشنده رو درست کنه یادش رفته مغزش رو بزاره دیگه خنک کنندش بماند خخ

مثیت هام تموم شده !

لینک به دیدگاه

ندیدن چیزی که برای چند لحظه بهش نگاه میکنین ولی باز هم متوجه نمیشیم نشون میده چیزی مصرف کردیم[emoji3]

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

بار اولی که سیستم خریده بودم

مادرم سیستم رو با آژانس آورده بود خونه که وقتی خواستم کیس رو از کارتنش خارج کنم متوجه صدایی عجیب همراه با ضربه سنگین شدم.

فروشنده هارد دیسکو پیچ نکرده بود.که هارد زحمت چیپ و گرافیک رو کم کرده بود.

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

اتفاقا برای بنده ام همچین چیزی یک بار رخ داد سر خرید یه باندل که نزدیک بود دعوا شه

لینک به دیدگاه

بار اولی که سیستم خریده بودم

مادرم سیستم رو با آژانس آورده بود خونه که وقتی خواستم کیس رو از کارتنش خارج کنم متوجه صدایی عجیب همراه با ضربه سنگین شدم.

فروشنده هارد دیسکو پیچ نکرده بود.که هارد زحمت چیپ و گرافیک رو کم کرده بود.

پس از هم روز اول متاسفانه چه بدبیاری داشتی افتضاح

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام.مطلب مفیدی بود.ای کاش در انجام وظایفمان دقت بیشتری به خرج دهیم.

.................................................................................................................................................................................................................................................

انجام پایان نامه ارشد

لینک به دیدگاه

من که بعید میدونم

معمولا فروشنده برای اینکه مشکلات بعدی پیش نیاد سیستمو جلوی مشتری روشن میکنه که دردسر نداشته باشه براش

لینک به دیدگاه

اخه مگه میشه؟ فن رو رو چی بسته بود؟ خمیر رو رو چی زده بود؟ جل الخالق :eek:

لینک به دیدگاه

من که بعید میدونم

معمولا فروشنده برای اینکه مشکلات بعدی پیش نیاد سیستمو جلوی مشتری روشن میکنه که دردسر نداشته باشه براش

دوست عزیز، این سیستم رو آوردن مغازه بنده و خودم شخصا چک کردم، از شدت تعجب کم مونده بود شاخ در بیارم خخخخخخخ

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

دوست عزیز، این سیستم رو آوردن مغازه بنده و خودم شخصا چک کردم، از شدت تعجب کم مونده بود شاخ در بیارم خخخخخخخ

بازار پر شده از ....... هایی به اسم فروشنده سخت افزار که هیچ بارشون نیست! میگم هیچ به معنای کلمه واقعا هیچی!

hd4400 با gt610 که کاراییش هیچ فرقی نداره  :|  اونوقت کارت بیمصرف 610 با حافظه 2 و 4 گیگ رو جای کارت گیمینگ!!!!! قالب میکنن :| جون من کجاش گیمینگه؟

پاور هم قربونش برم پیشنهادشون viera و perfect عه حالا یه بار بخاطر اینکه روی دوستمو زمین نندازم چند جا رو گشتیم و پاور مد نظر cooler master 350 elite رو فروشنده میگه واس این سیستم شما زیاده و آشغاله بیا 600 پرفکت بدم  :| اصن حرف نداره این پاور :| خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...