رفتن به مطلب

مشکل با هارد داخلی (نیازمند کمک فوری

farshid0018
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

عزیزان من مشغول کار با سیستم بودم که بعد جدا کردن  هارد اکسترنال از سیستم ناگهان سیستم صفحه ابی نشون داد و شمارش معکوس

بعد از اون موقع بوت شدن سیستم با این پیغام مواجه میشوم

A disk read error Occured

با هارد ساتا هم تست کردم و هارد رو شناخت اما چو.ن روی هارد سیستم عاملی نصب نبود سیستم بالا نیامد!

1

ب کمی تحقیق متوجه شدم دلیل این پیغام میتونه اشکال در بوت و این داستانا باشه

ز همین روی من مادربرد رو ریست دادم و تنظیمات رو برگردوندم

اما فایده ای نداشت

کابل IDE هارد رو هم عوض کردم و همینطور محل  وصل شدن کابل IDE رو عوض کردم وفایده ایی نداشت

با سی دی ویندوز امدم یک بار دیگ روی هارد ویندوز نصب کنم تا سیستم بالا بیارم اما فایده ایی نداشت و اجازه نصب نمیداد

در قسمت بوت و ترتیب بوت ابتدا بوت رو روی سی دی قرار دادم و دومین بوت روی هارد باز هم متاسفانه کار نکرد و سیستم بالا نیامد

حالا نمیدونم چه کنم!

راهی وجود داره برای رفع مشکل؟

چه راهی برای بالا اوردن روی همین هارد وجود داره؟

روی سیستم دیگری نمیتونم هارد رو بالا بیارم و فرمتش کنم چون سیستم دیگری در دسترس نیست

ایا با خرید یک هارد جدید مشکل برطرف میشه؟

یک سوال دیگر

یک هارد ساتا هم دارم که ازش به عنوان ذخیره سازی فایل استفاده میکنم که پارتیشن بندی هم نشده و ب صورت یک پارچه است

اگر بخام روی این هارد ویندوز جدیدی بریزم و سیستم بیارم بالا ایا باید ابتدا هارد رو فرمت کنم؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من 3 بار متنتون رو خوندم آخرش نفهمیدم چی نوشتین! 

این جوری من فهمیدم شما 3 تا هارد دارید! ide,usb,sata

شما usb رو کشیدی بعد blue screen میاد بعد از اون IDE  رو نشناخته!؟ بعد sata وصل کردی sata رو شناخته!؟ بعد باز ویندوز نصب نکردین که من نفهمیدم بالاخره نصب شد و بالا نیومد یا نصب نشد کلا؟  الان مشکل هارد IDE شماست؟

پیشنهادات من:

اگر اطلاعاتتون رو می خواهید اول سیستم رو با یک rescue disk یا Live disk مثل ubuntu سیستم رو بوت کنید فایل هاتون رو جا به جا کنید. همچین هارد sata رو می تونید با برنامه های bootable partion بدون فرمت کردن پارتیشن بندی کنید. تا اون جا که می دونم ویندوز رو بدون فرمت هم می تونید نصب کنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من 3 بار متنتون رو خوندم آخرش نفهمیدم چی نوشتین! 

این جوری من فهمیدم شما 3 تا هارد دارید! ide,usb,sata

شما usb رو کشیدی بعد blue screen میاد بعد از اون IDE  رو نشناخته!؟ بعد sata وصل کردی sata رو شناخته!؟ بعد باز ویندوز نصب نکردین که من نفهمیدم بالاخره نصب شد و بالا نیومد یا نصب نشد کلا؟  الان مشکل هارد IDE شماست؟

پیشنهادات من:

اگر اطلاعاتتون رو می خواهید اول سیستم رو با یک rescue disk یا Live disk مثل ubuntu سیستم رو بوت کنید فایل هاتون رو جا به جا کنید. همچین هارد sata رو می تونید با برنامه های bootable partion بدون فرمت کردن پارتیشن بندی کنید. تا اون جا که می دونم ویندوز رو بدون فرمت هم می تونید نصب کنید

:)

من 3 هارد دارم

USB-ide-sata

هارد USB که کشیدم بلواسکرین داد و سپس بعد از ریست شدن در صفحه بوت این پیغام رو میدهA disk read error Occured

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سی دی بوتیبل Hiren boot cd درایوی که میخاین ویندوز نصب کنید ، یکبار delet patrion و سپس فرمت کرده و اقدام به نصب مجدد ویندوز کنید . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...