رفتن به مطلب

عمده فروشی اصلی ؟

ali2000
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
دوستان کسی میدونه مرکز فروشگاه‌های عمده پلاسکو تهران کجاست؟ من یه تعدادی لیوان پلاستیکی و فلزی خاص و جالب میخواستم پیدا کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه که از کجا میتونم تهیه کنم؟
یک سری وسایل مسافرتی هم میخواستم. کسی در مورد عمده فروشی‌هایی که لوازم مسافرتی دارند اطلاعی داره؟
برای یه گروه بزرگ گردشگری میخوام و میخوام به قیمت عمده برام در بیاد

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

لوازم مسافرت وگردشگری(  بخصوص چادر)

میدون سپاه که قیمتهاشم خوبه

و همچنین خ امیر کبیر بسمت میدون امام (توپخانه)

لینک به دیدگاه

با سلام

لوازم مسافرت وگردشگری(  بخصوص چادر)

میدون سپاه که قیمتهاشم خوبه

و همچنین خ امیر کبیر بسمت میدون امام (توپخانه)

سلام

چادر لازم ندارم یه وسایلی مثل پیک نیک کوچک مسافرتی و ظروف مخصوص مسافرت نیاز دارم.

این جور چیزا اونجا به صورت عمده پیدا میشه ؟ نمیخوام فقط یدونه مغازه عمده فروشی باشه چون میخوام بین عمده فروش های مرتبط بگردم و جنس مورد نظرم را پیدا کنم

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

چادر لازم ندارم یه وسایلی مثل پیک نیک کوچک مسافرتی و ظروف مخصوص مسافرت نیاز دارم.

این جور چیزا اونجا به صورت عمده پیدا میشه ؟ نمیخوام فقط یدونه مغازه عمده فروشی باشه چون میخوام بین عمده فروش های مرتبط بگردم و جنس مورد نظرم را پیدا کنم

خیلی ممنون

بله تا اونجا که خودم خرید کردم و دیدم همه چیز دارند  چندین مغازه هست وبورسه

میدون سپاه

راسته  خ امیر کبیر

و گمرک خ قزوین 

البته منیریه خ ولیعصرهم  هست ولی خب قیمتاشون بالاست تقریبا

لینک به دیدگاه

بله تا اونجا که خودم خرید کردم و دیدم همه چیز دارند  چندین مغازه هست وبورسه

میدون سپاه

راسته  خ امیر کبیر

و گمرک خ قزوین 

البته منیریه خ ولیعصرهم  هست ولی خب قیمتاشون بالاست تقریبا

سلام
دیروز به شوش و مولوی و راه آهن رفتم ولی اونا اجناس پلاستیکی معمولی دارند و هیچکدوم از چیزایی که میخواستما پیدا نکردم.
بعدش به منیریه و گمرگ رفتم که یسری از جنسایه مورد نظرم را پیدا کردم ولی همونطور که خودتون گفتید جنساشون خیلی گرونه  ، عجیبه حتی گرون تر از اصفهان میفروشن ، پس چرا اینطوریه؟ مگه اصفهان از تهران خرید نمیکنه پس چرا قیمتاشون فرق داره؟من دقیقا دنباله عمده فروشایی هستم که اجناسه موجود در منیریه را داشته باشند
طبق راهنمایی شما فقط مونده خ امیر کبیر و میدون سپاه را برم ، اینشالله که گیرم بیاد وگرنه دیگه نمیدونم کجا باید برم(البته منظورتون را از گمرک خ قزوین دقیق نفهمیدم و من رفتم گمرگ و توی خ کارگر به سمت قزوین چندتا مغازه بود و دیگه به خ قزوین نرفتم، منظورتون دقیقا داخل خ قزوین بود؟)
خیلی ممنون
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

خواهش میکنم 

درمورد گرونی منیریه از قدیم همینطور بوده یه علتشم  اجاره های سنگین مغازه است تو اون منطقه!

بله همون  خ کارگر به قزوین منطورم بود

حالا میدون سپاه واون راسته  جند تا مغازه بسمت بهارستان  هستن من دقت کردم وسایل دیگه غیر چادرهم دارن 

اونجاهم سربزنید انشاا... پیدا میکنید

توبازار تهرانم من تابحال بورس این وسایلو ندیدم باز میپرسم شاید باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...