رفتن به مطلب

خریدار Playstation 2 هستم ( پلی استیشن دو )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان خوب لیون کامپیوتر

یک عدد کنسول PS2 با شرایط زیر نیاز دارم :
1- لنز صد درصد سالم و سرحال باشه و DVD ها را راحت بخونه و اجرا کنه
2- تعمیری نباشه
3- یک عدد دسته و یک عدد مموری کارت به همراه کابل های برق و رابط کفایت میکنه ، نیازی هم به بازی هاش ندارم .
4- مدلش واسم اهمیتی نداره جز اینکه از سری اسلیم ها باشه

منتظر پیشنهاد دوستان هستم ، قیمت توافقی

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۴/۴/۱۱ در 19:18، omide1648 گفته است:

سلام

آقا امید گل ، من تاپیک شما را در پرشین تولز دیده بودم .

داداش گلم من با این قیمت ها نمیخوام ، شما به سایت دیوار سر بزنید همه مدل قیمتی میفروشن حتی 130 ، 120 ، 110

یه نفر کنسول را 2006 خریده و 9 سال دستش بوده الان 120 هم بفروشه سود کرده ، یک نفر هم تازه خریده و واسش ضرر میشه .

من زیر 150 دنبال کنسول هستم داداشم ، به هر حال از پیشنهادت خیلی ممنونم

لینک به دیدگاه

اقا پلی دو مشکی با کارتن خیلی تمیز. دو دسته . به کارت میاد؟ قیمت 210

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۴/۴/۲۱ در 11:56، Tommy Angelo گفته است:

پس دلالی. می خواستی هم من به دلال نمی فروختم

تو فکر کردی همه مثل خودت هستن

در پرشین تولز زدی خریدار پلی دو هستم ، اینجا میزنی فروشنده ای !

پسر جان ، برو پرشین تولز ،  اونجا هم تاپیک دارم ببین من دلالم یا تو دلالی !

من یه دونه بیشتر نمیخوام ، برای یه بچه

بیشتر 150 هم نمیدم ، چون پلی دو بیشتر 150 ارزش نداره .

کنسولی که 2006 تولید داشته و 9 سال دست طرف بوده را میخوای قیمت آکبند بخرم ؟

پلی دو خیلی خریدار داره که تازه من برم دنبال دلالیش ؟ برو سایت دیوار ، برو پرشین تولز ببین چندتاش ریخته کسی نمیخره !

کافر همه را به کیش خود پندارد !

این تصویر را هم میزارم پائین که همه ببینن دیگه فکر نکنی خیلی زرنگی عمو جون ، هنوز بچه تر از اونی هستی که واسه من زیر و رو بکشی !

00458124798285941506.png

عکس این جات را هم گرفتم ، فکر کنی زرنگی میزنم داخل همون تاپیکی که در پی تی باز کردی بچه جان ^_^

فعلا گزارش تخلف نمیفرستم تا این پست بمونه همه ببینن من دلالم یا تو دلالی !

طلا که پاکه ، چه منتش به خاکه

اینم تاپیک این یوزر که در پرشین تولز خریدار هست اینجا فروشنده :

http://forum.persiantools.com/threads/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%AF%D9%88-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C.708021/

ویرایش شده توسط mehr1362
لینک به دیدگاه

99861858109727600156.png

هر کسی جای من بود جوابی بهت نمیداد

تمام تاپیک های من را خراب کردی ، همه این حرفا که زدی سابقه میشه برای من .

رو چه حسابی میگی دلال ؟ که بعدا پیام بدی بگی حلال کن و ببخش .

من 22 سالم بود سال آخر دانشگاه ، تازه فهمیدم کامپیوتر چی هست . 8 سال نتم دیال آپ بود .

اینترنت پرسرعت 3G و 4G باعث شد همه راحت دسترسی به اینترنت پر سرعت داشته باشند ولی کاش فرهنگش هم بیاد .

الان با حرف هایی که زدی یک نفر هم دیگه به من پیشنهاد فروش نمیده ، خراب کردن کار بقیه هنر نیست .

بخشیدمت ، فرض گرفتم برادر کوچکمی ، ولی درس عبرت بگیر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قیمت عرف را بازار مشخص میکنه نه مغازه داری که جنس میندازه به ملت !

شما برو پرشین تولز ببین چندتاش هست برق مستقیم که زیر 200 هستند و کسی نمیخره و طرف مدام تاپیک را بالا میاره .

یک سر هم به سایت دیوار بزنید متوجه خواهید شد !

دستگاهی که طرف 2006 خریده و 9 سال دستش بوده را باید چند خرید ؟ همون زمان آکبندش 140 بود !

برعکس خیلی ها به اعتقاد بنده برق مستقیم با توجه به برق شاهکار مملکت نه تنها حسن نیست بلکه عیب هست .

حالا سونی اومده در محصولات جدیدیش برق مستقیم گذاشته چون بر طبق استاندارد اروپا و آمریکا تولید میشه نه برق ایران .

برقی که اینقدر ولتاژ پائین هست کولر را روشن میکنی تلوزیون خاموش میشه ! برقی که با دستگاه اندازه گرفتم 180 ولت هست محافظ یخچال روشن نمیشه .

البته سونی چند مدل تلوزیون در 2014 تولید کرده که با آداپتور و تنها 19 ولت روشن میشن ( 42 تا 48 اینچ )

اتفاقا من ترجیحم برق آداپتوری هست و به نظرم کنسولی که 9 سال دست یک نفر بوده بیشتر 150 ارزش نداره .

ضمن اینکه در سری آداپتوری بازی ها را میشه از روی فلش اجرا کرد .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۴/۴/۲۴ در 17:35، آرین 0098 گفته است:

البته این نظر شخصی شماست ... امروز با چندتا آگهی تماس گرفتم و کمترین قیمت پیشنهادیشون 200 بود.

شما به جای اسپم زدن ، میخوای دستگاهت را بفروشی تاپیک بزن بفروش ، 200 هم کسی ازت نمیخره

اگر میخریدن در پرشین تولز هم دوستان تاپیک را مدام بالا نمیاوردند .

اونها بزنن 200 ، 300 ، 400  ^_^  اما کسی ازشون نمیخره ، هر کسی مختار هست روی جنسش قیمت بگذاره ولی کسی نخواهد خرید .

بنده هم میتونم جنسی که 100 ارزش داره را بزنم 200 تومن ، اما کسی ازم نمیخره !

شما مگه نمیگی 200 ارزش داره ؟ خب چرا معطلی ؟ تاپیک بزن 200 بفروش ! والا :)

بنده 120 و 150 هم پیشنهاد داشتم اما سر اعتماد سازی به توافق نرسیدیم ، شما تاپیک بزن 400 بفروش ! ولی کسی نمیخره .

چند نفر هم بودند از سایت دیوار که التماس میکردند 150 بفروشند ولی به خاطر مسافت دور ( شاهین شهر ، خانه اصفهان و خمینی شهر ) امکان خرید و تست و هماهنگی میسر نبود ، نصف بیشتر اینها نصف من سن دارند فکر میکنند تابستان هست و بهتر میتونن بفروشند .

شهریور که شد 100 تومن هم میفروشن !

لطفا اسپم نزنید دوست گرامی ، تاپیک بزنید و دستگاهتون را بفروشید .

ویرایش شده توسط mehr1362
لینک به دیدگاه

ظاهرا قسمت نبود PS2 بگیرم ، بنابراین از خریدنش منصرف شدم clear.png

چند نفر از دوستان پیشنهاد دادند ولی خود این عزیزان هم از سلامت دستگاهشون اطمینان خاطر نداشتند و به همین دلیل توافق حاصل نشد !

سایت دیوار هم که کلا جایی شده برای سرگرمی و اسپم زدن ! به 10 نفر زنگ زدم یا جواب نمیدن یا طرفت بچه هست نمیشه معامله کرد clear.png

در این مدت 72 ایمیج دانلود زدم با حجم 150 گیگابایت و البته قصد داشتم آرشیوی با حداقل 400 عنوان تهیه کنم که اگر دستگاه را خریده بودم اینکار را میکردم ولی کلا دلسرد شدم .

تصمیم گرفتم از دیشب به جای خریدن PS2 برم گیم های PC دانلود کنم ( جدیدتر ، به روز تر ، کم خرج تر ! )

هر چند که نزدیک 2 ترابایت گیم PC هم در آرشیو دارم !

28723353449866834813.jpg

76699343321285993325.jpg

ممنونم از همه دوستانی که این مدت تاپیک را ملاحظه کردند ، ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...